Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFRUSTRANT, ABERANT - CAP 2
Autor : felix1 - 2009-12-27
Citita de 10392 ori - Nota 7.82 (22 voturi)
Ma intreb acum, ani mai tarziu, ce gandisem oare cand am plecat de acasa s-o intalnesc pe Maria. Asta dupa ce avusesem contact sexual cu frate-sau. Eram intr-un fel de stare de soc, cred, pentru enormitatea a ceea ce facusem.
Am condus pana la magazin. Maria ma astepta afara, vorbind la telefon. Cum am ajuns, a inchis telefonul, a fugit in jos pe scari si a urcat in masina. S-a aplecat si m-a sarutat apoi a zambit cu zambetul ei dulce.
“Salut, scumpo," I-am spus. "Cum a fost la magazin? Cu cine vorbeai?” am untrebat.
“Cu frate-meu. Pleaca in oras, asa ca suntem singuri acasa.” a raspuns. “Stii, ma gandesc foarte serios sa ne facem de cap in seara asta. "
"Ciudat. M-am gandit cam acelasi lucru”, am raspuns.
"Deci trebuie sa fii la fel de excitat ca mine", a spus ea.
Casa era intunecata. Maria m-a luat de mana si m-a condus in dormitorul ei. "Dezbracarea, domnu’ George", a spus.
Nu am stat sa-mi spuna de doua ori. M-am despuiat rapid, aruncandu-mi hainele cat colo. Penisul imi statea semet, atintit spre prietena mea iar coaiele erau iar tari si incordate. (Pe atunci eram foarte viguros si deja eram refacut dupa orgasmul de mai devreme. Azi, daca fac dragoste odata, testiculele imi stau flescaite o zi intreaga)
"Acum dumneavoastra, domnisoara," I-am spus.
Maria si-a ridicat camasa, aratandu-mi sanii mici. Apoi, asa cum facea intotdeauna, s-a intors cu spatele la mine si si-a tras in jos pantalonii scurti si chilotii, aratandu-mi fundul bombat, cu fese albe. Am pasit in spatele ei, si mi-am strecurat penisul intre fesele sale. A tresarit si s-a departat de mine.
“Nu inca” a soptit. “Nu azi. Fii cuminte, da?”
“De ce nu azi? Atunci cand, Maria? Te vreau..” am gemut frustrat.
"Nu in seara asta," a raspuns ea. "Te rog, ai rabdare, te implor... Hai la piscina."
M-a luat de mana, m-a condus prin casa intunecata, apoi am iesit si am ajuns la piscina. Era racoare, dar era placut.
Capul imi vajaia, o doream mai mult ca oricand.
Maria a stins luminile din jurul piscinei, dupa care s-a asezat pe un sezlong, cu picioarele departate. Mi-a facut semn sa stau deoparte, spunandu-mi: “Vreau sa ma privesti, ca de obicei, esti cel mai bun si mai dragalas, acum, te rog, ajuta-ma sa ma masturbez…”
I-am admirat trupul subtire si inaccesibil, ca de obicei.
“Sa te ajut? Cum?”
"Hmmm", suspina ea, " Spune-mi o… fantezie de a ta…sexuala.."
Cuvintele Mariei imi facura penisul sa tresalte ca si cum un soc trecuse prin el. Am incuviintat fara sa vorbesc. Niciodata nu mai facusem asa ceva.
Atzatzat, am inceput jocul pe care ea il dorea.
"Acolo in intuneric..e cineva acolo acum," I-am spus, "isi freaca penisul si te priveste…."
Ea gemu. "Da", a spus ea. "Spune-mi mai multe despre tipul asta."
"E complet gol, e tanar si are pula mare. Seamana cu mine - poate un pic mai subtire – are parul lung si isi freaca penisul cu mana dreapta. "
Maria gemu iarasi, si miscarile mainilor ei intre coapse devenira mai rapide.
"Spune-mi despre penisul lui, George", a scancit. "Descrie-l pentru mine."
"Este mare, mult mai mare decat al meu. Este foarte gros si drept. El isi freaca penisul si vine spre tine."
"Ce are de gand sa faca?"
"El este in picioare chiar in spatele tau acum, se uita la fundul tau in timp ce te masturbezi. Vrea sa-ti bage penisul in anus. Dar sta nemiscat, asteapta sa plec eu, ca sa ti-o traga"
Brusc, Maria a avut orgasm, corpul ei fiind scuturat de spasme mici si dese. In acelasi timp isi striga cu voce tare placerea.
Incet, corpul stralucind de transpiratie i se relaxa, si ea isi recapata suflul anevoie.
Dupa cateva minute, i-am vorbit. "Imi place sa aud ca iti plac fanteziile. As vrea sa iti spun mai multe."
"Esti sigur?", a raspuns: "Fanteziile pot fi lucruri… periculoase."
"Ce vrei sa spui?" am intrebat.
"Fanteziile dezvaluie dorintele noastre reale. Nu e usor sa facem fata dorintelor noastre reale. Si nu este usor ca cei pe care ii iubesti sa stie despre ele."
M-am gandit la cuvintele sale "cei pe care ii iubesti."
Maria se uita la mine. Expresia sa era grava, si pentru prima data de cand am cunoscut-o am simtit tristete in ochii ei. Dar apoi mi-a zambit cu zambetul ei grozav si m-a sarutat. "Spune-mi cat de mare era penisul tipului", a spus ea.
"Asa de mare", am ras, aratand cu mainile dimensiunea nenaturala a amantului imaginar.
"Oho,", a spus ea, "prea mare pentru mine!"
Ne-am ridicat si am mers inapoi in casa.
In dormitor, Maria imi dadu bikinii pe care-I purtase toata ziua. I-am dus la nas si am mirosit. "Pastreaza-i in seara asta," a spus ea. "Pune-i sub perna, astfel incat sa visezi la mine toata noaptea."
I-am luat. Am sarutat-o de noapte buna, si am parasit dormitorul. Am mers pe coridor spre usa de la intrare. Cand sa trec de camera lui Viorel am observat ca usa era intredeschisa. Am impins-o.
Camera era intunecata, dar l-am putut vedea pe Viorel in pat. Era ca si cum Maria ar fi fugit printr-o trecere secreta si ar fi fost iar in fata mea. Acelasi par blond, aceeasi privire, acelasi parfum. Am intrat si m-am asezat pe marginea patului.
"Buna”, mi-a spus el. A tras apoi cersaful care ii acoperea corpul. Era gol, cu exceptia unor chiloti albi, de dama.
“Am un cadou pentru tine’ a spus. A tras deoparte partea din fata a chilotilor si si-a cuprins penisul in palma. Acolo, in intuneric, s-a masturbat in fata mea. Cand a fost gata sa ejaculeze, si-a acoperit pula cu chilotii, s-a mai frecat putin si a ejaculat repede, sperma sa tasnind in chiloti. Dupa ce s-a linistit, si-a scos chilotii, umezi de sperma lipicioasa, si mi i-a dat. I-am pus in buzunar langa cei ai sorei lui.
"M-am uitat la tine si la Maria", a spus el. “Sunteti asa de frumosi amandoi… Vreau sa fiu cu tine… asa cum esti cu ea..”
"Bine", am spus.
"Cand?"
"In curand."
Am iesit din camera sa si am plecat. Am condus spre acasa gandindu-ma la Maria, Viorel si tipul din fantezia erotica, cel cu pula mare.
Somnul mi-a fost agitat, intrerupt de o succesiune de vise vii. Intr-unul din cele mai ciudate – pe care l-am retinut - imi futeam prietena langa piscina. Pe cand ne futeam, un tip pasi spre noi, gol, si isi baga penisul in anusul Mariei in timp ce eu i-o dadeam in pizda. Tipul era Viorel, fratele ei, si Maria mi-a soptit, "vreau sa imi fut fratele singura, pleaca..."
M-am trezit cu cearsaful umed de transpiratie si penisul dureros de tare. Chilotii negri ai Mariei erau pe pat, langa mine, facand un contrast ciudat cu chilotii albi pe care mi-I daruise fratele sau.
Telefonul suna. M-am uitat la numarul de pe ecran. Era Maria.
"Buna”, i-am raspuns.
"Buna, iubitule," a raspuns ea. "Esti inca in pat?"
"Da. Ma gandesc la tine."
"La ce te gandesti," intreba Maria.
"La noaptea trecuta."
"Suna frumos. Deci, ce faci?"
"Am chilotii tai in mana, si i...



    Login