Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFRUSTRANT, ABERANT - CAP 1
Autor : felix1 - 2009-12-27
Citita de 15682 ori - Nota 7.61 (18 voturi)
Ceea ce sunt pe cale sa va spun s-a intamplat acum multi ani, spre sfarsitul verii anului 2000 si… Ma intorsesem acasa, in Constanta, dupa al treilea an de facultate. Era vacanta si ca sa castig ceva bani, lucram cateva ore in fiecare saptamana, la un mall din oras. Chiar de la inceput am intalnit-o pe Maria, o foarte dulce, foarte draguta fata. Lucra la departamentul contabilitate in acelasi mall si am intalnit-o chiar in prima mea zi la locul de munca. La inceput a fost reticenta in a se intalni cu mine, dar dupa o saptamana de insistente continue din partea mea a fost de acord sa iesim impreuna.
Am devenit repede intimi. Poate e mult spus intimi. Sa ma explic, mai bine. Era in ea ceva care ma accepta dar apoi, imediat, ma respingea; un pas inainte, doi pasi inapoi. De cele mai multe ori, seara tarziu, dupa ce termina serviciul, mergeam la plaja, era un loc foarte retras, descoperit de ea mai inainte si ramaneam acolo ore in sir. Uneori ma lasa s-o dezbrac si s-o mangai, dar nu voia sa ma lase s-o penetrez, doar ma atzatza teribil, pana simteam ca iau foc si ma aruncam in valuri sa ma racoresc. Apoi, cand ieseam din apa, o gaseam intinsa pe nisip, masturbandu-se cu furie. Voiam s-o iau in brate si s-o tin asa o mie de ani, parea atat de vulnerabila si inocenta cand se masturba… Dar nu-mi permitea s-o ating, asa ca eram un simplu spectator al pasiunii sale pentru propriul corp.
La insistentele mele patimase mi-a marturisit ca ma place foarte mult, dar vrea sa se mentina virgina, asa ca ma implora – cu o privire absolut nevinovata – sa am rabdare pana va sosi momentul potrivit.
Imi venea sa urlu de neputinta, voiam sa fac dragoste cu ea dar ma potolea cu soapte si murmure dragastoase, dupa care ma indemna sa ma masturbez alaturi de ea. Acceptam aceasta solutie numai pentru a fi langa ea si ii eram recunoscator atunci cand ma cuprindea in brate pe la spate, imi introducea un deget in rect si imi soptea tot felul de porcarii la ureche, ajutandu-ma sa ejaculez. Sperma mea fierbinte cadea cu mici plescaituri pe nisip si era spalata de valurile marii. Epuizati de orgasme, ne tineam in brate si ne sarutam in nestire, dupa care o conduceam acasa.
Cu toate acestea, incet dar sigur ma indragosteam de Maria, neputandu-ma satura de corpul ei si de zambetul ei. Avea un fel aparte de a face dragoste cu ea insasi, care ma innebunea si speram ca odata si odata ma va lasa intre picioarele ei.
Mi-am petrecut tot mult timp cu Maria, in casa ei; de la inceput am devenit foarte bun prieten si cu familia ei. Parintii ei erau un cuplu cumsecade, iar Viorel, fratele ei geaman, era un baiat frumos si foarte timid.
Erau oameni destul de avuti, aveau o vila la marginea orasului, cu piscina si tot tacamul: gradina de pomi fructiferi proprie, curte mare, marginita de un gard inalt.
Cand leam spus parintilor Mariei ca studiam intensiv matematica la facultate, m-au intrebat daca n-as vrea sa-I dau lui Viorel meditatii. El de-abia era in anul intai la facultate, dar la un profil umanist si matematica nu era punctul sau forte. Desigur, am fost de acord, si chiar am refuzat oferta lor de a ma plati (cred ca ma simteam dator pentru faptul ca ma vedeam cu fiica lor).
Asa ca am inceput sa petrec cateva ore pe saptamana lucrand la matematici cu Viorel, dupa care o luam pe Maria de la magazin si mergeam la plaja unde Maria ma chinuia in felul ei duios si tandru, dezvaluindu-se in toata frumusetea sa inaccesibila. Si ne masturbam iarasi si iarasi, agonizant, acompaniati de sunetul valurilor.
In afara de aceasta trasatura ciudata, aberanta – in comportamentul sexual – Maria era o tanara femeie perfect normala.
Ea si frate-sau aratau exact la fel.
Maria era blonda, avea ochi caprui, limpezi si stralucitori. Avea o fata draguta,ovala si un zambet radiant. As putea scrie poezii despre sanii ei mici - numai gandindu-ma la ei un val de placere imi strabate corpul. Chiar si acum, dupa ani de zile, nu pot uita modul in care mijlocul ei subtire se arcuia spre solduri si fund. Imi placea sa merg in spatele ei si sa ii privesc fundul. Ea stia perfect ce efect are asupra mea: urca scarile inaintea mea si privea inapoi pentru a se asigura ca ma uitam la fesele sale. I-am cumparat o data o pereche de bikini negri. Eram ingrijorat de faptul ca ea ar putea sa creada chiloteii aceia prea provocatori. Dar nu. Eram atunci undeva intr-o zona aglomerata a plajei: s-a oprit, a desfacut pachetul, a privit chilotii, apoi, simplu, fara sa se jeneze ca cineva ar fi putut s-o vada, a scos bikinii pe care ii purta, i-a lasat sa cada pe nisip cu o nepasare regala si i-a pus pe cei daruiti de mine.
Imi amintesc si acum cum s-a dezbracat pe plaja, linistita, cu un aer foarte firesc, in timp ce oamenii se plimbau sub clar de luna in preajma noastra.
Era frumoasa, si dulce, si ma indragosteam de ea. Parea ca si ea ma place tot mai mult, dar nu voia sa ma lase s-o penetrez. I-am cerut de cateva ori sa facem sex oral, dar a interpretat chestia asta unilateral: adica mi-a cerut foarte hotarata s-o ling in pizda in timp ce se masturba, dar atat. Nu mi-a intors favorul, doar ma tinea in brate, imi baga un deget in anus si ma indemna sa-mi provoc singur placere. Nu era rau deloc, dar era prea putin. Si totusi fata imi placea si nu voiam s-o pierd.
Viorel, fratele ei, era blond de asemenea, si parul lui avea aceeasi culoare si chiar lungime ca al sora-sii. Dar, mai presus de toate, avea zambetul sorei lui. Nu mi-am dat seama de la inceput, gandurile mele gravitau doar in jurul sorei lui.
Dar, la un moment dat - nu-mi amintesc cand - mi-a zambit cu zambetul sorei lui. Am vazut surasul si atunci mi-am dat seama de marea lor asemanare.
Intr-o seara fierbinte, faceam niste probleme de mate cu viorel, in timp ce Maria era la magazin, iar parintii ei erau in afara orasului in vizita la niste rude.
Eram obosit de efortul mental si de caldura. Atunci cand am terminat lucrul, am facut o baie in piscina, si m-am intors in interior cu un prosop infasurat in jurul meu.
Mai tarziu urma s-o iau pe Maria de la serviciu asa ca am mai stat putin la TV. M-am intins pe canapea. Viorel statea pe un fotoliu in fata mea, parea ganditor si detasat. Ma gandeam la Maria, si abia asteptam s-o vad, desi stiam prea bine ca ma chinui degeaba. Si speram – ca de fiece data – ca va fi noaptea in care imi va ceda si ma voi bucura de trupul ei subtire.
Privirea mea aluneca prin camera si poposi absolut intamplator pe picioarele lui Viorel. Erau la fel ca ale Mariei – subtiri, albe, netede, cu pulpe frumos conturate, fara urma de par.
Fie din cauza caldurii, sau oboselii, am inceput sa-mi imaginez ca Maria este intinsa in fata mea, si e gata sa ma lase s-o dezbrac si s-o duc in dormitor.
Pula mea se ridica sub prosop cand ma gandii la Maria si la fundul ei rotund.
Nu stiu cat timp am stat asa, cu penisul din ce in ce mai rigid, dar la un moment dat mi-am dat seama ca Viorel ma observase.
"La ce te gandesti?", intreba el. Avea o voce placuta, joasa, identica cu a sorei sale.
Intrebarea mi-a intrerupt reveria, si am devenit pe data constient de faptul ca ma uitam la el si ca penisul meu era in plina erectie. Mi-am rasucit corpul pentru a incerca sa imi maschez erectia.
"La nimic", i-am raspuns. Apoi: "Tocmai ma gandeam cat de mult semeni cu sora ta."
Viorel mi-a zambit, fara a spune nimic. Apoi mi-a spus moale: “Daca vrei iti pot arata ceva…”
“Ce?”
“Ai rabdare.”
Apoi s-a ridicat, si a plecat din camera.
Am stat acolo, cu penisul si rusinea micsorandu-se treptat.
Ar trebui sa ma ridic, m-am gandit, sa ma duc s-o intalnesc pe Maria. Mai stau doar cateva minute, mi-am spus apoi, molesit de caldura. Si deodata, Viorel imi vorbi din afara camerei.
“Opreste televizorul si inchide ochii."
"De ce?"
"Am o surpriza pentru tine. Ti-am spus."
Am luat telecomanda si am oprit televizorul.
"Acum, inchide ochii."
"Bine, i-am inchis."
L-am auzit intrand in camera.
"Poti sa deschizi ochii."
M-am uitat in sus. Am ametit.
Maria era acolo, stand in picioare, la cativa metri in fata canapelei pe care zaceam trantit. Purta fustita ei neagra din piele si bluza alba de matase, aproape transparenta, prin care i-am putu vedea sfarcurile micute. Parul ei blond era pieptanat lins, in spatele urechilor, si buzele ei erau rosii si ochii machiati. In picioare avea sosete albe de tenis, si adidasi.
Desigur, eram constient ca nu era Maria, si daca as fi avut timp pentru a-mi limpezi gandurile, poate ca lucrurile ar fi fost diferite.
"Deci, ce crezi?", a intrebat Viorel.
"Uimitor," am mormait, "cu adevarat uimitor."
Viorel se rasuci, asa ca a...



    Login