Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fata de la asigurari
Autor : ra_ul - 2018-07-30
Citita de 8952 ori - Nota 3.06 (18 voturi)
Am ajuns târziu la pauza de masă, dar cum tot răul spre bine, mă sună prietena că ajunge și ea.
Suntem de vreo 15 ani împreună dar cum lucreză mult, e tot timpul obosită și fără chef.
Cum aveam vreo două ore de pauză îmi făceam tot felul de planuri, fac repede un duș și pregătesc masa, ajunge și ea dar nu vrea să facă duș că pleacă din nou la lucru și nu are rost. Deja știam că s-au cam dus planurile: după duș răcoriți (afară sunt peste 30°) întinși și relaxați să încep să o ating ușor, să o sărut și să facem dragoste pasional.
Pff, visuri! Cu toate că eram în dormitor, doar cu șortul de la pijama pe mine, nu are chef. Stă pe Facebook, vorbește mai mult de o jumate de oră cu fii-sa mai mare și eu strig după ea ca la perete. Dar înainte de a se îmbrăca să plece la lucru, trece prin dormitor și fără mult preludiu ne-o tragem.
Pleacă la lucru, dar eu nu am încă chef să ies. La 30° orașul plin de turiste, mai mult dezbrăcate mă cam sperie. Trebuie să ies "golit". Intru pe un site porno, dar cam aburit. Caut pe Youtube ceva Tuerk în tanga, dar apar niște negrese cu celulită care îmi taie cheful.
Intru pe pagina cu fantezii și caut pe la paginile 100 și ceva de la " fantezii erotice cu incest" ceva cu verișoare sau surori vitrege, slăbuțe. Cică erau excitați amândoi, dar bagă un preludiu de o jumate de oră, apoi fute ca un animal, sau rupt de beat i-o trage soră-sii vitrege, apoi fac schimb cu un cuplu de profesori și i-o trage și la profă.
Găsesc una interesantă, cu bună descriere a fetei și mă pregătesc să-mi o labă, deja o vizualizez pe fată când sună telefonul de pe care citesc. Eram în baza de date a unei firme de asigurări și din când în când mă sună.
De data asta e o voce sexy de o spaniolă de vreo 30 de ani, care mă cam zgândăre și se și numește Tamara! Par un pic interesat și începe cu vrăjala, eu cu mâna pe micuț deja mi-o imaginam la un birou, despărțită de colegi prin panouri și cu căștile pe cap în fața calculatorului. În imaginația mea eu stăteam cu fundul pe birou, fără pantaloni privind-o în ochi. "Ce v-ar interesa, avem oferta pentru diagnostic, sau cea pentru spitalizare"
"Vă facem oferta care e valabilă până mâine, numai 40€/ lună cea pentru diagnostic" "Nu știu, o să mă întorc în România peste două luni jumate", " Numai puțin să consult cu colegii!"
Tamara profită de pauză să-mi ia scrotul în mână și să-mi folosească microfonul. E o roșcată energică cu degete fine, și o suge cu patima unei fumătoare înrăite. Colegii ei cu ochii în monitoare sunt concentrați și nimeni nu ne bagă în seamă. Se descheie la bluza care mai avea puțin și pleznea de presiunea țâțelor. Mă privește în ochi încercând un "deep", apoi jucăușă dă rotocoale cu limba și suflă ușor pe șanț. Conectează iar microfonul de la căști fără să mi-o lase din mână, continuînd să o frece.
" Am consultat și dacă sunteți în România, avem și acolo contacte. Dacă sunteți "autonom" (pe cont propriu) aveți o reducere importantă, numai 38€" "Da? 38€" "Am fost asigurat cu o altă firmă, ..."
În timp ce ascultă, zâmbește scoate limba și începe de la ouțe în sus pe micuț, e rapidă în mișcări și folosește fiecare secundă. Sânii albi cu sfârcurile întărite mă fascinea...



    Login