Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fanteziile sexuale - articol
Autor : LacrimiDan - 2009-02-12
Citita de 2615 ori - Nota 4.57 (7 voturi)
Fanteziile sexuale


Este plin Internetul de site-uri în care oamenii îşi împărtăşesc fanteziile altor oameni ... blog-uri, forumuri de discuţii, etc. O altă modalitate de a-ţi exterioriza fanteziile este să scrii poezii sau proză. Mulţi dintre noi îşi ţin pentru sine fanteziile, mai ales pe cele mai intime, dar vedem că există şi o parte care şi le exprimă. Deci există o nevoie de împărtăşire a acestor fantezii. De ce oare?
Fanteziile ţin locul unor scenarii care nu se întâmplă în realitate, a unor dorinţe pe care le avem, dar nu vrem să plătim preţul de a le transpune în realitate, sau nu ne simţim în stare să o facem. Fie pentru că nu sunt dezirabile social, fie pentru că ne-ar afecta relaţiile cu ceilalţi sau imaginea noastră în ochii celorlalţi, fie pentru că sunt periculoase. Unele fantezii pot satisface tendinţele spre pervesiuni, de exemplu sado-masochiste, fără riscul pe care-l presupune violenţa reală.

Dar, mai ales în cazul fanteziilor sexuale pe care le au bărbaţii, unele fantezii sunt mai dulci atunci când sunt trăite în imaginar, iar posesorul lor nici nu-şi doreşte să le transpună în realitate. Pentru mulţi bărbaţi a face sex cu o vampă este plăcut, dar într-o situaţie reală ar fi inhibaţi sau nu se simt capabili să cucerească o astfel de femeie. Preferă să trăiască această experienţă într-un mod mai securizant, în imaginar. În plus, numai în imaginaţie lucrurile sunt perfecte şi dacă încerci să le faci să devină realitate experienţa nu mai este aşa cum ai visat.

Multe dintre fantezii sunt departe de realitate. Astfel, una dintre fanteziile preferate ale bărbaţilor include femei disponibile, doritoare de sex, care li se oferă chiar dacă îi văd pentru prima dată. Ei îşi creează personaje imaginare pe placul lor, aşa cum poate în realitate nici nu ar găsi, care au comportamentul pe care ei îl doresc. Le satisfac toate dorinţele şi pare să le placă asta, în timp ce ele însele nu au pretenţii de la el, le face fericite să îi satisfacă pe ei. În astfel de fantezii preludiul, atunci când există, este scurt şi bărbatul nu trebuie să “muncească” prea mult pentru a cuceri femeia. Fanteziile sunt mult mai facile decât realitatea.

Un alt mediu securizant, dar în care fanteziile pot prinde viaţă este Internetul. Odată cu dezvoltarea tehnologiei oamenii au posibilitatea să facă şi cybersex, adică sex în faţa computerului, cu o altă persoană care se află la computerul ei. Necunoscând persoana şi neavând o realaţie directă cu aceasta, cad barierele, nu mai apar inhibiţii, ruşine şi oamenii îşi permit să-şi exprime liber dorinţele, fanteziile şi să le pună în aplicare.

Dar este preferabil ca atunci când aceştia au un partener de cuplu să fie deschişi unul faţă de celălalt, să îndrăznească să îşi exprime fanteziile şi dorinţele şi, dacă ambii parteneri sunt de acord, să le pună în aplicare împreună. Vor descoperi că experienţa reală este mai plăcută decât cea virtuală căci este simţită corporal, cu toate simţuri. Apare în plus faţă de fantezii şi împlinirea totală, inclusiv cea sufletească, datorită comuniunii şi împărtăşirii trăirilor cu persoana iubită.







Rolurile jucate de fanteziile sexuale




Capacitatea de a fantaza ne permite să trăim experienţe deosebite, pe care nu avem ocazia să le trăim în realitate. Ne permite să trăim ceea ce este interzis, şi de aceea incitant. Unii se mulţumesc doar să viseze. Fanteziile sunt un substitut pasiv care poate elimina eventualele frustrări, lipsuri, ţamd.

Realitatea, datoriile, constrângerile morale sau de bună-cuviinţă, ori doar nişte blocaje mentale căpătate prin educaţie ne împiedică să ne manifestăm întregul potenţial, ceea ce suntem noi cu adevărat. Există fete cu înclinaţii lesbine sau băieţi gay pentru care, datorită reacţiei sociale sau a interdicţiilor interne, a recunoaşte acest lucru public şi faţă de ei şi a-şi alege partenerul dorit nu este o opţiune. De aceea se implică într-o relaţie heterosexuală, chiar dacă acest lucru nu îi împlineşte total. Poate chiar se şi căsătoresc şi fac copii. În acest caz, îşi păstrează o imagine a normalităţii despre propria persoană, iar fanteziile nu devin decât o supapă care îi ajută să scadă presiunea interioară şi să îşi continue viaţa, păstrându-şi echilibrul.

Fiind o expresie a ceea ce suntem noi, a laturilor mai puţin vizibile ale personal...



    Login