Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFantezie sau realitate, cine mai stie (2)
Autor : Ariculat - 2008-12-23
Citita de 7945 ori - Nota 7.54 (13 voturi)
Fantezie sau realitate, cine mai stie
(exercitiu de cunostere)

Ca de obicei dupa astfel de experiente imi simt coaile pline pana la refuz, si fiecare simpla miscare imi produce o netarmuita placere. Asta este gandul cu care ma trezesc dimineata langa tine. Te simt respirand linistita, si ma desfat cu imaginea ta ingereasca.
Dormi atat de frumos, respire cu buzele putin intredeschise si ai o expresie de absoluta liniste pe chip, doar ca eu numai la sex ma gandesc. Nu vreau inca sa te trezesc, stau si imi imaginez cum sa te trezesc, oare sa te sarut brusc? Oare sa iti iau usurel un sfarc in gura si sa ti-l sug leger? Oare sa te mangai putin pana sa te trezesti? Oare sa iti trec putin limba peste pizda, sa ii dau desteptarea?
Uite asa visand la ce sa fac, imi privesc penisul greu incercat aseara. Si el, ca un partener de nadejde, total refacut se ridica, calugarul cu un singur ochi priveste lumea. Reflexul matinal, imi scoala scula, o face mare, stiu ca e cel mai placut moment in care as putea sa ejaculez, asa ca imi pun mainile sub cap si privindu-mi penisul ridicat imi imaginez cum m-ai suge. Imi imaginez cum s-ar plimba buzele tale pe toata lungimea pulii mele sculate, imi imaginez cum ti-ai plimba limba pe testicolele mele, care doar la acest gand ma fulgera placut.
Ma uit cum fantezia mea incepe mai abitir sa imi intareasca penisul. Ma gandesc cu placere cum ar fi sa te violez brusc, sa intru in tine navalnic, gandindu-ma doar la placerea mea, ignorandu-ti uscaciunea pizdei, care din contra mi-ar aduce si mai multa placere, stiu ca pana la urma te-ai umezi si ti-ar place, te-ai simte femeie ti-ai lasa pur si simplu hormonii incarcati in noapte sa zburde alaturi de ai mei.
Totusi ma hotarasc sa stau linistit si te las sa te trezesti singura. Undeva inconstient stiu ca mirosul de penis excitat lucreaza si il vei simti. Ii privesc iarasi penisul, avand in spate imaginea corpului tau lenevind adormit.
Ce imagine idilica, daca as fi pictor as incerca sa prind momentul pe panza. Poate ar trebui sa te fotografiez, dar mi-e teama sa ma misc, sa nu stric farmecul momentului.
Observ iarasi acea picatura translucida pe varful glandului, si stiu, stiu cum sa te trezesc. O culeg delicat si o las sa iti cada pe buze.
Miroase frumos, stiu caci mi-am lins degetele de nenumarate ori dupa atingerea ei, si te vad cum incepi sa te agiti putin. Mirosul iti este cunoscut, dar nu este indeajuns sa te trezeasca dar se pare ca iti place. Involuntar te rasucesti pe spate si iti departezi usor picioarele. Eu sunt fermecat, ar trebui sa creez un parfum din acest lichid. Semidezvelita cu cearceaful acoperindu-te de la buric in jos, imi oferi imaginea sanilor tai minunati miscand-se sub respiratia ta regulata. Sunt iarasi fascinat de ei, abia ma abtin sa nu incep sa ii ling. Ma furnica podul palmei de dorinta de a-i atinge. Dar iarasi ma abtin, imi imaginez cum mi-as freca putin glandul de sanii tai, strangandu-i in palme in jurul pulii mele sculate, frecand putin inainte inapoi, lovindu-te cu capul in barbie usor, placute lovituri, care stiu ca te vor face sa iti apleci gura la nivelul lui. Imi imaginezi cum m-as juca cu ale tale buze, nelasandu-te sa mi-l inhati, presandu-ti sanii de al meu penis. Iarasi sunt pur si simplu fascinat de placerea care ma strabate. De la oua pana la varful degetelor sunt ca un mare organ sexual terminandu-ma cu un penis erect vanat si plin. Ma uit la tine fara sa vreau. Te trezisesi in liniste si ma privesti cu ochii mari, imi privesti penisul lingand-ti buzele. Picatura isi face datoria, te excita iarasi, feromonii sexului mei excitat iti dilata narile.
Te ridici in picioare deasupra mea. Imi zici ca de aseara pana acum pizda ta inca nu s-a uscat si ca asteapta continuarea. Stand deasupra mea, iti treci doua degete alintandu-ti labiile si iti desfaci vaginul, aratandu-mi culoarea care ma inebuneste, aratandu-mi rozul pizdei tale care se vrea linsa.
Iti fac semn sa te lasi mai aproape de buzele mele, tu refuzi, iti fac semn sa vii langa mine, tu iarasi refuzi, incerc sa ma ridic la tine, si tu imi pui un picior in piept si ma impingi la loc, intins pe cearceaf, cu penisul sculat.
„Lasa-ma sa ma frec de tine, lasa-ma sa iti spun poezia pisicutei mele, lasa-mi pisicuta sa se plimbe pe tine!”
Si te asezi cu pizda direct pe genunchiul meu drept. Sunt ars pur si simplu de fierbinteala ta. Nu stiam ca genunchiul imi este atat de sensibil. Te scurgi incet in sus pe picior, lasandu-mi urme umede ale labiilor tale deja mustind. Ajungi la penisul meu beton. Te cam incomodeaza, asa ca il eviti pur si simplu, sari peste el dar nu inainte de a-mi beli putin pielea glandului, facandu-mi-l sa tresara elegant.
Acum esti calare pe mine, iti simt pizda umeda tarandu-se pe stomacul meu, pe pieptul meu, iti place la nebunie frecearea de pielea mea uscata si fina, esti acum cu pizda peste sanul meu, iti asezi gaurica direct pe sfarcul meu intarit. Oau e o senzatie de vis, simt cum efectiv imi sugi sfarcul cu pizda, cum clitorisul tau pe rol de limba imi alinta sfarcul, si incet incet incepi sa te futi cu sfarcul meu, miscare fina milimetrica apropape imperceptibila, ai gasit acel punt unde iti place sa fii atinsa, exact intre labii unde incep sa se desparta in stanga si dreapta gaurii.
Te muti spre sfarcul stang. Contrastul dintre partea dreapta calda si umeda de sucul pizdei tale si cea stanga rece si uscata ma omoara, parca sunt taiat in doua.
Tie iti place si mai mult, caci vad cum iti pui brusc gaurica direct pe sfarcul meu, si te apesi usor.
Eu mor pur si simplu, cu mainile sub cap, uitandu-ma la tine cum te desfeti in senzatii, ti ai dat capul pe spate, intinzandu-ti la maxim muschii gatului, extinzandu-ti nervii sensibili la maxim, trimitand prin ei impulsul pizdei tale direct in creier.
Iti revii putin si iti continui calatoria, si incet incet iti apropii pizda de buzele mele. Sagalnica ma saruti cu labiile pe buze. Buna dimineata, pisicuta mea iti ureaza o zi buna.
Si iarsi ma saruti cu labiile. Te uiti in ochii mei si blocandu-mi mainile sub cap, unde le tineam dinainte, te vad cum iti impingi pubisul inainte, si te lasi cu vulva excitata si largita inel de carne roza si umeda, peste gura mea.
Tot ce pot sa fac este sa imi scot putin limba, sa iti simt gustul pe varful ei.
Incepi sa te futi cu limba mea, usor, la fel cum facusesi cu sfarcurile, perversa in miscari imperceptibile si fine, sus jos, se vede pe fata ta ca nu este de ajuns. Iti prind clitorisul pe linia limbii.
Te vad blocandu-te putin in aceasta pozitie, iti vad grimasa de placere cand incep sa iti ling incet clitorisul. Te simt cum incepi sa tremuri, pozitia nu e prea comoda si ai vrea sa te agiti, dar senzatia e prea fina ca sa o pierzi miscandu-te. Te las pur si simplu linsa, stand peste fata mea, imagine divina a ochilor tai sus, privind excitata, a sanilor tai cu sfarcurile intarite, si a pizdei tale pe varful limbei mele.
As vrea sa fiu trezit asa in fiecare zi de tine, as vrea sa fii cel putin la fel de perversa ca si mine in amanarea momentului final.
Si se pare ca esti, caci te retragi iarasi incetosor, uramrind cu pizda acelasi traseu in jos, traseu care te duce direct spre penisul meu beton sculat si vanat.
Te apleci si ma saruti pe buze, si incepi sa imi lingi buzele, placadu-ti la fel ca si mie gustul de pizda excitata ramas pe gura. Imi lingi sfarcurile, imi sugi sfarcurile, imi musti usor sfarcurile, imi trimiti prin sfarcuri curenti electrici direct in varful penisului, care tresare si se scutura in spasme fine.
Stai cu pizda lipita de penisul meu, asa ca simti zbaterea lui, iti place atingerea lui pe labiile tale, si continui sa imi lingi sfarcurile si in acelasi timp incepi sa iti freci labiile de pula mea intarita. Ah ce as vrea sa intru in tine, ce as vrea sa iti simt fierbinteala si umezeala pizdei.
Se pare ca telepatia isi are un rol bine definit, caci brusc, printr-o miscare de felina la vanatoare, te lasi lin direct in pula mea. Iti intra pula in pizda lubrifiata pana in adancul ei flamand. Scoti un geamat adanc, si te cutremuri de placere. Te misti de cateva ori infipta in mine si te scuturi intr-un orgasm absolut neasteptat.
Sunt uimit, dar imi place la nebunie, imi plac spasmele necontrolate ale pizdei tale care imi sufoca penisul inauntru.
Te lasi pe spate si cu mainile amandoua ma apuci de testicole.
Ai mainile reci, sincera, si raceala ta imi fac coaile sa se stranga, simt ca as vrea sa explodez, simt ca daca te mai misti putin imi liberez sperma-n tine, necontrolat eliberandu-ma in sfarsit de presiune.
Dar te opresti brusc si strangi la maxim din fund, muschii pizdei efectiv imi sufoca penisul, cu un deget bine tintit imi blochezi putin perineul si simt cum tensiunea se reduce putin, sperma care deja o luase la vale, se opreste la locul ei.
Imi zambesti parsiva, parca simtind ca eram gata gata sa termin, si imi zici surazand:” mai tarziu dragule, mai tarziu, pisicuta vrea mai mult la micul dejun”.
Eu sunt in al noualea cer, senzatia de ejaculare apropiata ma duse aproape de climax, iar intrepuperea imi ofera placerea retragerii lichidului inapoi prin canalele penisului. Placere dubla. Ma gandesc cat de fericit sunt ca stii aceste secrete.
Te ridici din mine si te duci spre bucatarie.
„Dragule vino aici te rog!” Imi frec energic de cateva ori penisul sa nu cumva sa se inmoaie si ma indrept spre bucatarie.
Esti micul meu dejun, esti pur si simplu cracita pe masa din bucatarie, alintandu-ti lenes labiile, din cand in cand strecurandu-ti un deget inauntru.
Sunt placut uimit de imaginea oferita, esti...



    Login