Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFantezie sau realitate, cine mai stie (1)
Autor : Ariculat - 2008-12-23
Citita de 9915 ori - Nota 8.06 (17 voturi)
Fantezie sau realitate, cine mai stie
(exercitiu de cunoastere)

O zi buna
Una peste alta sunt eroticaly charged la maximum, tinand cont ca in afara de filmele porno nu am mai vazut o femeie goala de nici nu mai stiu cand. (de vreo luna jumatate).

Am experimentat pe propriile-mi testicule aparatul de ras, asa ca mi am ras testiculele de par, care, greseala maxima, au devenit atat de sensibile, ca e de ajuns sa ma ating putin si imi sta penisul catarg de corabie, dar ma simt foarte bine cu ele, golicioase, si imi place senzatia de aer curat pe testicule.

Si sincer sa fiu cum vad o pereche de buze mai carnoase cum mi le imaginez pe testicule si uite asa imi ofer placeri perverse interzise si indecente.

Ca sa nu iti mai spun ca uitandu-ma odata in oglinda cu al meu penis sculat beton, m-am indragostit de el, cat de mare pare cand nu e par paros de jur imprejur, cum se simte al meu penis elegant si aerat asa golicios si pulsand.

Stiu ca iti place sa auzi vorbindu-se despre sex, asa ca daca simti cumva acea placuta umezeala intre ale tale labii, sa imi zici, caci eu numai gandindu-ma la ale tale vinetii labii deja ma excit si ma gandesc la cum ar fi sa imi trec putin limba printre ele inainte sa imi infig al meu penis (care repet pare mult mai mare, ca sa nu spun ca este mai mare) intre ale tale delicioase labii, umede si calde.

Deci dupa cum vezi, sunt inca eu, normal in limitele anormalului meu nesanatos.

Odata ce incep sa ma gandesc si sa ma exprim despre sex inseamna ca nu sunt probleme.

Asa ca draga, cu parere de rau ca nu esti aproape langa mine, sa te pot desfata cu ale mele degete, limba si penis, nu pot decat sa ma gandesc cu imensa placere la tine si la ale tale placute curbe si caldute goliciuni.

Adorabila faptura cum esti mi as elibera ale mele eroticaly charged fantezii impreuna cu tine, incet incet pana ai sa incepi sa ma adori si sa ma vrei mai des.

Nu pot sa iti zic ca nu esti parte din fanteziile mele, si ca nu ma gandesc cu placere la tine, caci nu este asa.

Ador sa ma gandesc la tine si ca atare ma gandesc si fantazez alaturi de ale tale goliciuni cat de des pot, uneori cu ochii deschisi, pana observ cate o privire pofticioasa de fetita de 19 ani lipita pe al meu slits, si ma retrag in intimitatea vreunui colt continuand sa visez la tine.

La ale tale buze, care trebuie sa iti spun ca mi le imaginez facand suav contact umed cu ale mele testicule golase si sensibile, la ale tale sfarcuri pe care sincer sa fiu daca ai fi langa mine ti le as suge si suge si suge si linge pana ar fi ca biberoanele, la al tau fund elegant si plinuts, placut la pipait si mangaiat, cu al sau ritm fantastic care place la perversul de mine, la ale tale buze carnoase pe care mi ar place sa ti le ling, musc usor, sarutandu-te pana iti pierzi respiratia si pana incepi sa gafai placut, la ale tale degete, care imi place sa le sug unul cate unul trimitandu ti direct in nervi acea senzatie placuta a sugerii degetului matern, si ca sa nu mai spun ca mi ar place sa te tin in brate de la spate, avand grija de urechile tale, sa ti le ling usor si placaut trimitandu ti fiori, sa te musc de ceafa si de umeri pana ti se face piele de gaina si incepi sa te strangi in tine, sa iti tin in palme sanii de la spate, sa ma joc cu ei, sa ii masez si sa ii framant, sa le sucesc sfarcurile usor usor si sa ti i ridic in sus.

Apoi mi as baga degetul aratator in gura la tine, dandu-ti voie sa il sugi, imaginadu-ti ca e un mic penis, sa imi trimiti tu mie de asta data fiori placuti din nervii degetului direct in penisul pulsand, iti imaginezi deja ca al meu penis pulsand este bine asezat intre ale tale buci,
si incet incet sa cobor cu palmele pe pantec in zona buricului si in zona pubiana, sa apas usor acolo sa strang intre degete pielea si incet incet sa cobor spre vagin, sa iti cracesc picioarele si sa las vagina sa respire, sa se bucure de aer curat, sa se deschida flamanda de penis, si apoi mi as acorda placerea sa ma joc cu al tau clitoris.

Stiu ca e sensibil, stiu ca pulseaza placut intre ale mele degete, si ti l-as teroriza pur si simplu, ti l-as freca ti l as apasa si stoarce si strange intre degete pana intregul tau creier ar fi un clitoris.

++++++++++++++++++
Acel clitoris care iti transmite atatea impulsuri placute, care iti face vaginul sa planga de dorinta, sa vrea sa fie umplut cu al meu penis, dar care penis deocamdata se desfata cu caldura placuta a bucilor tale cu care stai pe el, eu fiind lipit de spatele tau si tinadu te in brate.
Si stiind ca vrei mai mult dar tot odata nu vrei sa iesi din starea asta de placuta excitare, imi voi plimba degetul de jur imprejurul labiilor tale, atat de incet si de fin si de suav, ca sa simt in varful degetelor seva lipicioasa a vaginului tau dulce.

Si cu degetul umezit de sucurile tale , mi-l bag incet in gura, si-l sug incet, savurand la maxim nectarul placerii, apoi te intorc si iti ling buzele, ale tale buze pline, care desigur iti amintesti ca mi ti le imaginam luand contact cu ale mele spane testicule, si te sarut apasat pe gura, sa iti simti singura gustul vaginului, si apoi te rog sa scoti limba la mine si incet incet incep sa iti sug limba, cu placere maxima o framant intre buzele mele si ti o sug, parca incercand sa ti o trag afara din tine, sa ti o devorez, apoi incet incet de la buze cobor pe gat in jos spre incheietura umarului, unde ma opresc si imi accord placerea de a te linge. Simt cum iti tremura pielea si cum se ridica parul de pe picioare, in timp ce te sarut si degetele mele se plimba langa vaginul tau, innebunindu-l, atingandu-l de jur imprejur dar nici macar un milimetru neintrand inauntru.
Inca nu a venit vremea sa imi bag degetul in gaurica ta, deocamdata imi place sa iti provoc fiori, lingandu-ti umerii si strangandu-ti sanii in palme, trimitandu-ti impulsuri din ce in ce mai intense spre polul placerii.

Daca am noroc voi simti cum incepi sa tremuri incetisor, dar stiu ca pana atunci mai este mult.
Ma ridic de langa tine, ma duc sa iau o gura de apa rece, si te vad cum te relaxezi pe pat atingandu-ti singura sfarcurile intarite. Penisul meu sta ridicat semet si trecandu ti prin fata ochilor incerci sa il inhati, dar nu te las, iti dau voie doar sa te uiti la el cum pulseaza si cum se invineteste, pompat de sangele adus de adrenalina si de dorinta animalica. Pervers cum sunt imi place senzatia de asteptare, imi place cum te uiti flamanda la el, stiu ca ai vrea sa il simti pulsand intre palmele tale, stiu ca ai vrea sa il lingi, dar nuuuuu, nu te las, imi ating doar eu cu placere testiculele descoperite de par, si extraordinar de sensibile. Din penis atarna o picatura lipicioasa de semen, lubrifiat si gata sa explodeze, cu aratatorul culeg picatura si te ung pe buze cu ea.

Mirosul de mosc te innebuneste, stiu dupa cum ti se dilata pupilele, si dupa cum iti lingi buzele. Iti blochez mainile pe cearceaf ridicate in sus, aproape ca te calaresc, cu al meu penis tremurand langa gatul tau, ai incerca sa il apuci, dar nuuu, e deocadata randul meu, imi plimb penisul pe corpul tau, te las sa ii simti caldura, si tremurul.

Las urme umede intre sani si cobor cu penisul tarait spre vaginul tau larg deschis.
Cracita comod, imi lasi loc sa intru intre picioarele tale, daca as fi fost repezit, probabil ai crede ca m-as infige in tine si te-as fute cu draci, pana ori ai inceta sa mai respiri si in spasme ti-ai lua portia de orgasm, ori pana m-as termina si ai ramane nesatisfacuta poate. Dar nu. Stiu ca inca nu esti gata, asa ca ma aplec peste tine si cu buzele urmaresc cararea strabatuta de penis, si incet iti ling sanii, de data asta doar umezindu-i.

Suflu peste ei si ma bucur de cum se infioara si se intaresc. Ador sa ma uit la sanii tai, m-as uita toata viata la ei, imi place viata lor independenta si miscarile lor haotice.
Apoi ajung incet cu nasul in buricul tau. Stiu ca stii ce urmeaza. Stiu ca iti imaginezi ce urmeaza, stiu ca iti doresti sa ajung odata si odata acolo la pizda ta uda la maxim si excitata si dorind sa fie linsa odata. Dar de ce sa ma grabesc, cand totul este atat de placut si miroase asa de frumos. Miroase a femeie excitata, a femeie curata si excitata, e mirosul care daca as face un parfum, as pacali pe toti barbatii.

Si in sfarsit am in fata ochilor pizda ta mova de dorintsa, si ma aplec peste ea, si imi trec limba prima data direct prin gaura umeda. Iti simt pur si simplul tremurul incontrolabil, este surpriza pe care imi place sa ti-o ofer, dupa ce te am incalzit atata vreme, este curentul electric vaginal care ti se transmite direct in creier. Imi place cum respiri foarte apasat si imi place cum in spasme incontrolabile pizda se zbate in jurul buzelor mele. Te ridic putin de fese si iti ofer o perna sa iti asezi comod capul sa te poti uita la mine cum iti alint pizda. Sa te simti regina cu mine sclav intre pulpele tale, sa te simti puternica si femeie frumoasa conducand prin simple gesture lumea. Incet incet incep sa iti ling clitorisul, lent si placut, cu limba cand moale cand tare si ti-l ametesc pur si simplu. Din cand in cand ridic privirea si ma uit in ochii tai, imi place sa iti vad tortura si placerea in acelasi timp, imi place cum ma implori privindu ma sa nu ma opresc niciodata. Imi place sa ma opresc fara avertisment sa iti prind grimasele de placere cand cu ochii inchisi si gura deschisa intr un tipat mut, iti concentrezi toata energia clitoridiana inspre pura placere. Ador pur si simplu sa iti simt clitorisul pe limba si sa te privesc in ochi in acelasi timp, sa iti vad pupile dilatandu-se ritmic la fiecare miscare a limbii mele. Si continui incetosor, de data asta sugandu-ti labiile, lent, un sarut pervers buzele mele perfect mulate pe labiile tale, un sarut gura la pizda extrem de direct , trecandu-mi din cand in cand limba prin tine si lasandu te sa te relaxezi si sa ai parte de toti fiorii pe care tii poate oferi o limba placuta.
Tinandu-te de fese iti ghidez incetisor pizda si mi o asez astfel incat sa imi introduc limba direct in ea, ca un mic penis delicat. Cu degetul aratator iti ating incetisor anusul. Nu imi place sa intru in fund la tine, dar stiu ca adori sa fii atinsa discret in jurul anusului. Sa fii atinsa dar nu penetrata, sa fii amagita anal de un deget fin. Si incet incet maresc ritmul si te tin in contact cu toata pizda pe buzele mele, limba iti aduce tot ce poate sa iti aduca o limba, acea placere intense si concreta a contactului clitoris limba, omorandu-ti pur si simplu nervii cu impulsuri.
Te simt cum incepi sa iti misti soldurile, frecandu-ti din ce in ce mai tare pubisul de fata mea, si simt ca incepi sa prinzi din zbor orgasmul clitorisului, si surpriza,, ma opresc, si ma uit la tine, direct in ochii tai, urmarindu-ti spasmele, cu pupilele largite de dorintsa, astept implorarea ta, sa continui sau nu, sa te duc la maxim sau nu, si tu incerci sa iti atingi vaginul cu mana, sa iti freci clitorisul asa cum esti uneori obisnuita sa o faci. Dar nu printesa, deocamdata nu e cazul, sa te atingi singura. Cu o miscare lina penisul meu se infige in tine, si tu lubrifiata la maxim esti pur si simplu blocata, senzatia stiu ca este extraordinar de puternica. Dupa atata tortura a pizdei, dupa atatea impulsuri, in sfarsit natura isi cere cuvantul, si te las sa simti taria si grosimea si lungimea penisului meu drept, apasandu-l la maxim in trompele tale, presandu-ti uterul, blocandu-te si nelasandu-te sa te misti decat cativa milimetri, punandu-ti pizda sa simta fiecare centimetru din penisul meu tare. Stiu ca deja esti pornita sa nu te mai opresti, te simt cum ma strangi in brate, ador cum ma strangi in brate si cum iti presezi pubisul de mine.
Te iau in brate si te asez deasupra, pe marginea patului. Spre placerea mea, reusesc sa fac asta fara sa ies din tine si sezandu-ma pe pat, in sezut, te simt ca un sarpe cu picioarele in jurul meu sugandu-mi penisul in tine si frecandu-ti pizda de el. In transa incepi sa iti impui ritmul, unde inainte eu te terorizam cu limba mea umeda, amagindu-te si lasandu-te in aer, acum tu ma terorizezi cu al tau ritm frenetic. Si facand opturi, iti atingi fiecare milimetru interior din tine de pula mea, simtind caldura unui falus bine infipt in tine. Clitorisul, in contact cu pubisul meu ras se framanta si se freaca in legea lui adaugand la placerea interioara si mecanica pura a frecatului. Incepi sa maresti ritmul, te simt cum fiecare muschi al tau e concentrat inspre o singura directie, in obtinerea spasmului, orgasmului, incepi sa respiri accelerat si abia abia te mai asculta muschii, incontrolabil iti infigi unghiile in umerii mei, sunt o sea pentru tine, ma calaresti in nestire, si infipta in pula mea tare beton te opresti brusc fara respiratie, blocata tinandu-mi penisul in tine tremurand din toate incheieturile. Nu ai putere nici sa tipi, nici sa respiri, nici sa te misti, tot ce poti sa faci este sa simti acea placere a naturii, acel dar de la la Dumnezeu, dat femeii mai mult decat barbatului, acel moment in care esti in contact cu raiul, sa respiri spasmul orgasmului, sa mananci placerea tremuranda a vaginului tau emitand valuri de endorfine ale placerii in toate glandele hormonale lasate in umbra de catre ea, REGINA PIZDA permanent flamanda acum in sfarsit satisfacuta.
Inca in tine te las sa iti revii, eu inca nu vreau sa termin, sunt adeptul ca terminand cu cat mai tarziu, cu atat placerea este mult mai mare, ma refer la placerea mea egoista de a ejacula si cu tine langa mine, vreau sa ejaculez peste inca vreo ora.
Asa ca ne relaxam linistiti, eu cu penisul ud de tine, tu traindu-ti inca fiorul placerii.
Te tin in brate alaturi de mine, si te mangai usor, de la umar pana spre solduri. Tu te gemuiesti in mine, sa ma simti aproape si sa imi simti caldura corpului si te lasi desfatata si mangaiata. Imi plimb degetele pe coastele tale si iti dau fiori, iti terorizez acum pielea, combinand placerea interna descrescanda cu tensiunea nervilor pielii si cu relaxarea. Esti un bulgare de ceara in mainile mele, esti ca un instrument muzical bine acordat. Oriunde te ating te infiori si gemi usor, sau sasii ca un ceainic sub presiune si respiri usurata cand imi ridic mana. Te lasi pe spate si iti ridici mainile sub ceafa, sanii iti stau semeti ridicati, si eu ti-i mangai cu placere, trecandu-mi podul palmei peste sfarcuri. Ma privesti sfidatoare, ceva de genul “DOAR ATATA POTI DOMNUL MEU?” Ma lasi sa te privesc in deplinatatea feminitatii tale, goala, cu sanii ridicati, admirandu-ti curbele placute relaxate pe cearceaful patului.
Desi ti-ai luat portia de orgasm esti sensibila la maximum, nu am stiut niciodata daca esti multiorgasmica sau nu, dar probabil ca am sa aflu odata si odata. Ceea ce stiu acum este ca in cateva minute vei vrea iarasi sa iti torturez corpul, din nou nesatula si dorind o noua doza de placere.
Ma uit la tine cu netarmuit extaz, cum stai si te lasi pipaita si apasata si linsa langa mine, iti sarut repede buzele si ma duc sa torn o portie de alcool.
Este socul pe care ambele noastre organisme il au nevoie. Inimile obosite de atata pompat au nevoie de un ajutor. Iau o gura de alcool si ma intorc spre tine, cu gura plina te sarut apasat si te fortez sa inghiti jumatate din portie, imi place sa te fortez asa, sarutandu-te si tinandu-te lipita de mine.
Trec cateva minute si iti vad privirea deja jucausa, deja pizda cere, pizda vrea iarasi, pizda doreste, asa ca te invit frumos sa te asezi pe masa si sa iti desfaci picioarele usor, si draga mea, te voi fute in draci, scormonind in tine ca minerii la Baia de Aries, dupa aurul pizdei tale flamande.
Stiu ca vei savura acum doar placerea de a fi patrunsa, de a simti cum natura penisului meu, forma lui dreapta se infige in tine si te face sa te simti femeie.
Asa ca te patrund usor, usor, lasand fiecare milimetru de penis sa ia contact cu fiecare portiune de vagin lubrifiat pana cand ajung la capat. Testiculele mele se lovesc ritmic de fundul tau, ador aceasta senzatie, si se pare ca si tie iti place, caci te simt ridicandu ti putin fundul, pozitionandu-ti pizda exact ca sa ai maxima frecare-maxima placere, simt cum iti strangi muschii pizdei, cum incerci sa iti impui propriul tau ritm, dar nu draga mea, e randul meu acum sa conduc, asa ca incep sa ma desfat cu a ta delicioasa umeda caldura.
Imi bag in tine doar capul penisului, doar un centimetru, doar la intrarea vaginului, si il frec inainte si inapoi, omorandu-ti labiile, intrand si iesind in pizda ca un oaspete bine venit si nehotarat sa intre de tot sau nu, atingandu-ti acel renumit punct G, si retragandu-se, incet inainte si incet inapoi si repetat, te vad cum iti musti buzele de placere, te vad cum te impingi si vrei sa intru mai mult in tine si iti fac placerea, si ma infig in tine pana imi intra si coaiele in tine. Ma infig in tine brusc, dandu-ti impresia ca te rup, atingandu-ti brusc uterul si impingandu-l in tine. Simt ca te doare dar e durerea aceea placuta pe care o doresti din nou. Simt placerea lui Vlad Tepes, ma simt Vlad Dracul tragand in teapa inamicul, dar tu nu esti inamicul ci esti parte din mine, esti aceasi fiinta cu mine, legati prin placerea comuna de a fi impreuna, de a fi unul in altul, de a ne oferi placere reciproc si de a ne simti uniti prin aceleasi placeri.
Stand in tine si valsand usor, iti urmaresc miscarea sanilor, tresarind la fiecare miscare, aruncandu-se in sus haotic, oferindu mi o imagine de vis.
Ma uit la tine si vad ca vrei ceva mai mult.
Ies din tine si ma indrept iarasi spre pat. Te invit sa mi te alaturi, si putin brutal te intorc cu spatele la mine, te asez in patru labe. Iti cambrez spatele oferindu-mi o imagine divina a pizdei tale intredeschise privind spre mine. Mi-ai zis de mii de ori ca e pozitia ta preferata, mi-ai spus ca pur si simplu adori sa te simti catea, cu mine dulau la fundul tau. Asa ca imi infig puternic penisul in tine, si te fut draga mea cu viteza maxima, asa se cheama ce facem noi acum, se cheama ca te fut pe la spate si ca esti fututa in draci. Deja simt si eu ca nu ma mai pot abtine si ca cat de curand voi erupe abundent. Simt cum scula imi sta tot mai mare, plina de sangele pompat, imensa, frecandu-ti pizda in draci, aud cu gemi in sinea ta incapabila sa emiti nimic mai mult decat niste maraituri, FUTE-MA, FUTE-MA, asa , ASA, mai repede e, mai tare, sunt plina, imi vine , imi vine, IMI VINEEEEE ooooooooooooooo, si te simt iarasi tremurand pur si simplu necontrolat cu pumnii tai strangand cearceaful in disperare, te infigi in mine haotic, impingand inapoi incercand sa iti bagi cat ...



    Login