Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie erotica cu o gravida - fantezie pusa in aplicare cu o colega gravida in 2 luni
Autor : motan25 - 2012-02-14
Citita de 19859 ori - Nota 5.92 (12 voturi)
La multi plac gravidele in sensul ca ii incita si ca ar dori sa aiba loc "ceva" intre el si ea. Daca restul fanteziilor (cu sex oral umed, sex anal - ce nu fac prea multe fete, sex intre tate - valabil doar cu cele ce au sanii mari, fantezii cu fete cu fund bombat ori fantezii cu sex in grup) fanteziile cu gravide (fie tinere sau chiar femei pe la 30 de ani - de ce nu daca arata bine) nu sunt atat de usor de pus in practica. Desi fete care sa iti faca reale restul fanteziilor gasesti (pe bani) dar chiar si de pura distractie (doar bunul simt te obliga sa-i oferi o floare ca fata o face pe gratis), fete insarcinate care sa o faca din placere ori pe bani....cam greu gasesti. Dar nu imposibil.

Am avut o colega in facultate care era mai aventuriera din fire si ii placeau jocurile erotice. Nu i-am dat atentie decat atunci cand s-a cumintit. Dar n-a fost prea tarziu. Ei i s-a pus pata pe unul din baietii participanti la intalnirile ei amoroase; si de la o vreme la o vreme il prefera doar pe el. Si a ramas insarcinata cu el. Fire miloasa din fire ea a decis sa pastreze copilul dar el a plecat pana la urma la munca intr-o alta tara; nu e problema noastra aici acum; ea a ramas deci singura si prea mult departe de p*** n-a stat.

Asadar, intr-o zi, mai aproape de finalul facultatii, in primavara anului trecut, trebuia sa ne facem poze pentru finalizarea studiilor sa avem si noi amintiri cu colegii si tot am decis sa venim cat mai eleganti: fetele fuste, baietii costum. Ei ii statea foarte bine in costum. Era o fata bruneta, si se vedea oleaca burtica cu toate ca nu era foarte mare. Ii statea bine cu fusta neagra, cu bluza cu decolteu si cu cizme negre si plus ca stia intotdeauna sa vorbeasca frumos cu toti si era considerata eleganat si frumoasa (si cam obraznicuta uneori).

Ca sa nu-si rupa fusta in scandurile care chipurile inseamna banci de sala de curs, m-a rugat sa-i las ei gecuta cu care am venit si care o lasam de regula in cuier; ea vroia sa stea pe ea. I-am lasat-o. Si cum statea langa mine, ma arat eu interesat chipurile sa nu stea aiurea e bluza aia ca sa nu se boteasca desi recunosc ca-mi placea cum ii statea cu fusta.

Vede fata ca ma holbez la ea ca am uitam insistent, si imi zice ca ma pomenesc a avea fantezii cu ea...eu incep sa rad si i-am zis ca da..de ce sa nu am...ca arata bine, e de treaba, e draguta si eleganta. Ei i-a placut ce am zis si mi-a povestit ca a patit-o (ca e insarcinata) si ca acum putini o mai doresc (mai ales pentru relatie serioasa - de ce ai lua pe una cu copil facut cu altul?). Eu o aprob da-i zic ca tot se merita sa ai o prietena ca ea cu toate ca e foarte probabl ca relatia sa nu dureze pana al sfarsitul vietii. Ea a zis ca nici nu doreste sa se marite ci doar sa pasterze copilul si sa fie cineva cu ea care sa nu-i scoata ochii pentru ca are copil cu altul decat actualul iubit. In timp ce ea povestea eu tot ma uitam la ea, o mai mangaiam pe mana si cum si-a pus la un moment dat mana pe picior, i-am pus si eu mana pe mana ei si apoi pe picior. Nu trebuie sa va spun ca mi s-a sculat ca stiti ca asa s-a putut intampla.

Nu m-am putut abtine sa-i zic ca totusi imi pare rau ca nu sunt eu gecuta aia de desubt ea si bineinteles ca cred ca i-a placut din moment ce a zis ca dupa ce se termina taraboiul cu pozele, sa megem si noi undeva (asta inseamna intalnire...si sex).

Trec peste alte detalii. Am ajuns acasa (la mine - da nu are importanta deosebita) si am inceput sa ne sarutam, sa o pipai, pe fund, pe picioare si bineinteles pe burta. Imi suradea ideea e a o face cu o fata gravida. Am inceput s-o sarut de data asta pe gat, pe sani (asa imbracata) sa o sarut si pe burta, am ajuns in dreptul....a trecut peste si am ajuns la genunchi, i-am sarutat; ei ii placea, mie si mai mult.

M-am ridicat in picioare sa ii dau bluza jos, m-a sarutat pe gat (ii placea parfumul meu), a zambit si mi-a zis incet la ureche ca de ce sunt pervers, ironic, si mi-a dat un genunchi intre picioare dar usor de tot, incat am simtit placere, nicidecum durere. Deja imi placea fata!

Si-a dat singura bluza jos, am ingenunchiat dar nu s-o cer de nevasta ci sa ma bag sa vad ce e sub fusta; nu incapeam, era stramta asa ca ajutat de ea, am dat-o jos si am ajuns sa-i fac fetei un sex oral frumos si senzual. Sincer, imi placea la culme ideea de a pupa si linge o pasarica insarcinata (stiu ca in uter se dezvolat copilul dar expresia pasarica insarcinata imi palce mai mult). Da, sa-i ofer ei placere cu limba imi placea foarte mult; ma excita si pe mine foarte mult ideea ca sarut o pasarica insarcinata sau o pasarica "folosita". Nu zic ca am dat de vreo virgina..nu, nu are legatura. Am zis "folosita" pentru ca a ramas insarcinata ea. Dar culmea, chestia asta ma excita si cu cat esti mai excitat cu atat iti faci "treaba" mai bine cu limba. Cel putin asa e in cazul meu.

In timp ce imi infingeam zdravan limba in fata, o mangaiam pe sani; asta era un alt motiv pentru care sa fiu excitat in asa hal. Insa cel mai mult imi place cand s-a umezit atat de tare incat am ramas cu buzele lipite de pasarica ei cateva minute bune; pur si simplu imi placea. Ori chair era ea buna (oare?) sau era ceva psihic ca ma excita pentru ca era insarcinata (asta cred ca motivul). Ea mi-a zis ca vrea si normal dar nu se da in laturi nici sa-mi faca mie placere orala, asa cum i-am facut si eu ei. Sigur ca am vrut oral (cine refuza?).

Am sarutat-o pe buze intai si pe urma s-a asezat ea in genunchi de data asta si mi-am scos repede "morcovul" din pantaloni si l-am introdus in gurita fetei. Atat de mult imi placea incat, daca ma uitam la ea cand se juca cu limba pe cap (iar mie imi place asa), simteam ca explodez de placere. Am lasat-o pe ea sa se joace cum stie mai bine pana cand, probabil de prea multa placere, am inceput e s-o fut in gura. Adica daca l-a inceput ea e jucaa cu limba, pe urma eu i-o bagam...ceva mai adanc decat lua ea. Nu, nu a zis nimic ca am trecut la gestul asta. Intr-un moment de respiro chiar mi-a spus ca se intreba cand voi face asa. Fiind sigur deci ca ii place si ei, impins si de placerea mare care mi-o provoca, i-am bagat-o mai adanc (cam pe totata) si la un moment mi-a venit ideea de a o lasa bagata acolo oleaca...initial am zis cam 30 de secunde dar i-am zis pe urma ca vreau un minut, pe ceas, sa o tina bagata in gura pe toata (placerea e de vina). Si, tot tinand-o in gura, a salivat pe ea adica i-a cazut saliva pe sani (poate devine scarbos dar cand esti asa excitat nu mai tii cont). Totusi, nu puteam sa fac ca la filmele porno, ca in scenele acelea scarboase, in care fetele saliveaza la greu - alea-s platite sa linga si wc-uri, noi aici o faceam de placere. Asa ca am lasat-o mai moale.

Am sarutat-o ca mi-a zis daca as saruta-o dupa ce face sex oral...i-am zis ca da...doar e dupa scula mea. Si a inceput iar ea sa se joace cu limba pe cap si ma excita dar nu am lasat-o si acum i-o impingeam in falci si imi placea cum se vedea in afara. Si mai dadeam cu capul pe buzele ei ca si cum s-ar da cu ruj. Si apoi tinand buzele intre deschise, i-o bagam asa in gura...pana cand....bum...placerea si-a spus cuvantul si un rau de sperma calda a ajuns chiar pe buzele ei si o parte in gura.

S-a sters cu un servetel de sperma de pe buze si mi-a zis ca de oicei nu accepta sa ejaculeze baietii in gura ei dar fiindca am fost dragut si nu am fortat-o si nu a fost toata in gura, i-a placut.

Am sarutat-o (doar e dupa scula mea nu a altuia!) si ne-am trantit in pat in timp ce ne sarutam si ea era dedesubt, eu deasupra si limba tot i-o tineam in gura si vroiam sa bag si altceva in pasarica dar...eu nu o fac niciodata fara protectie asa ca am intrerupt momentul de placere putin ca sa imi pun un balonas pe urma am inceput-o din nou.

Am facut cateva minute pozitia misionarului dar ea a vrut sa stea ea deasupra eu insa vroiam altceva, sa o facem de la spate. Asa ca fetele intai! Am lasat-o deasupra un pic, sa faca si ea cum ii place mai mult. A fost bine si asa, ca controla ea miscarile si apoi imi placea sa-i vad sanii cum sareau odata cu ea dar si burtica aceea sexy. Pe urma, am vrut de la spate asa ca am facut-o asa. Mi-a zis ca si asa ii place ca cica pentru ea e bine ca e penetrarea mai adanca si se simte bine. ...



    Login