Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie 04 a
Autor : FaneBursuc - 2016-06-10
Citita de 7203 ori - Nota 1.67 (12 voturi)
Era vineri, sfârșitul unei săptămâni de muncă. Afară era cald și încă soare. Îmbrăcat sumar, în umbra casei, stăteam băgat între cearceafurile răcoroase ale patului și încercam să-mi răcesc cât mai mult pielea, schimbându-mi des poziția. Ca de obicei, fusese încă o săptămână grea de muncă și caldura verii apărute începea să devină o problemă in plus. Dar nu aveam chef să mă ocup de asta atunci.
La un moment dat sună telefonul. O cunoștință de-a mea îmi dorea prezența. Mormăi nemulțumit după ce închid apelul. Urma să fie un sfârșit de săptămână lung. Cunoștințele mele au prostul obicei să-mi flocăie blana și să mă tragă când de coadă când de urechi cu de-a rândul.

Mă prezint la locație. Doamna Mihaela îmi deschide ușa. Era singură. Mă trage înăuntru, în apartament. Presupun că nu a avut timp să facă o pauză în cursul zilei, căci era încălzită și în plină agitație, față de mine pe care dormitarea printre cearceafuri mă moleșise.
Era înaltă aproape cât mine dar mult mai bine făcută. Mă întoarce repede pe câteva parti, mă examinează puțin și începe să mă tragă brusc de mână spre baie. Până să mă prind ce se întâmplă mă pomenesc răsturnat în cadă, pe spate, cu picioarele în sus. Dau din ele, încerc să ies și să mă ridic, dar prea târziu. Un șuvoi puternic de duș, mai fierbinte desigur decât îmi place mie să simt - adică aproape deloc, m-a făcut să mă înec cu lamentările pe care vroiam să le emit. Deloc impresionată, doamna Mihaela mă udă leoarcă cu dușul intr-un timp record, cu tot cu hainele de pe mine.
Pleoscăi din mâini îmbufnat în timp ce cada se umple cu apă. Cunoștința mea mă dezbrăca de hainele ude de parcă mă jumulea de fulgi. Îmi aruncă hainele în mașină, închide ușa băii cu un zăvorel și își dă jos tricoul, rămânând dintr-o bustieră uriașă. Ăsta nu era semn bun.
Varsă pe mine balsam de rufe, mă împroșcă cu o mână generoasă de dero și începe să mă frece peste tot cu o perie de haine. Mă plesnise de câteva ori pentru că i s-a părut că nu eram destul de docil, adică nu stăteam complet nemișcat, apa prea caldă mă moleșise deja, eram obosit, așa că stăteam foarte cuminte la spălat. Cu Miki oricum nu puteai să faci cum vroiai.
După ce mi-a făcut roșie fără milă fiecare bucățică de piele cu peria ei afurisită, și vreau să zic chiar fiecare bucățică de piele, decide că îmi trebuiesc scurtate ghiarele astfel încât zgâriatul accidental să fie exclus. Îmi prinde câte o lăbuță la subraț și în doi timpi și trei mișcări mi le scurtează de tot.
Hainele mele erau încă ude așa că îmi aduce un pantalon de trening de-al ei și un tricou de fete, care evident că îmi era larg. Presupun că sunt hainele pentru ieșit pe afară așa că nu prea mă inghesui să le îmbrac. Mă mai articulează puțin, sar în ele și încep să mă plimb prin casă. Se uită la mine în timp ce își strângea laptopul intr-o geantă. Nu eram deloc încântat, în special de pantaloni.
Din fericire, dată fiindu-mi lipsa de entuziasm pe care o afișam purtându-i pantalonii, îmi aruncă o pereche de blugi bărbătești. Așa da, zic în sinea mea. Era tot ce aveam să primesc - cu tricoul rămâneam, dar cu asta mă puteam descurca. Mă aduce în fața oglinzii-toaletă din dormitorul ei. Știe că nu mă dau niciodată cu parfum, așa că îl alege pe cel mai moale și dulce pe care îl are și mă dă din belșug pe piept, mâini și gât. Dacă te prind că îl speli, te bat o săptămână, se stropșeste ea la mine.
Îmi face vânt in patul ei, plin cu haine de tot felul. Cu mine terminase.
O să te mănânce Iolanda cu fulgi cu tot când o să vadă cum miroși, chicoti ea. Nu mai zic de tricou, mai zise, în timp ce își încerca garderoba, aruncând peste mine hainele probate.

Mergeam pe jos, spre un anume spital particular. Urma să ne vedem deci cu Iolanda și probabil cu Lia, ambele lucrau acolo. Mihaela nu-mi dădea detalii in avans, de fapt nimeni din cercul lor nu o făcea. Eu eram însărcinat doar cu căratul genții cu laptopul Mihaelei. Noi pe jos, laptopul și întâlnirea probabilă cu cele două puteau să însemne orice, să ducă oriunde. Mai cu seamă că nu credeam că Miki mă spălase cu atâta elan fără motiv.

Pe Iolanda am gasit-o prima, era în cabinetul ei. Miki se așază pe scaunul pentru pacienți din fața biroului, își întinde picioarele bine dezvoltate peste birou și comandă ferm, întinzând mâna spre spate: "Laptop!". Reușesc să i-l pun în mână la timp, căci Iolanda, atrasă de vederea mea, mă lua cu asalt deja. Era o blondă superbă, cu păr lung și ondulat, înaltă, plinută doar puțin și cu un piept mare, de care se folosea cu fiecare ocazie ca să mă inhibe. În preajma mea își arăta foarte mult latura frivolă, practic nu puteam sta lângă ea câteva minute fără să încerce să mă dezbrace, să mă pipăie sau să se mângâie cu mâinile mele, îndeobște direct pe sub haine, nu pierdea niciodată timpul cu introduceri.
De obicei trebuia să-i rezist, pentru că nu avea nici o jenă să mă placă în public sau în prezența altora. Mihaela aproape niciodată nu intervenea, fie făcea pe ocupata, fie dădea discret apă la moară Iolandei. Ca și acum, cand era foarte preocupată de laptopul ei.
Iolanda, pentru care se pare că prezența mea era o surpriză neașteptată, se lipise de mine, ținându-mă prins între ea și masa de consult din cabinet. Aplecată peste mine, începe să mă adulmece cu atenție în timp ce sânii ei mari se frecau liberi de mine. Nu-și putea explica de ce eu, notoriu pentru aversiunea mea față de uzul de spray și parfum, miroseam a cel mai dulce și feminin lucru posibil.
Intuind situația, fără să-și mai ridice ochii de la ce lucra, Mihaela dă lămuriri suplimentare Iolandei: pentru tine l-am pregatit așa, și poți să-l ai tot week-edul, că vine cu noi.
Iolanda, care avea o mare atracție pentru lucrurile dulci și feminine, probabil că a ințeles că poate să mă aibă atunci pe loc, pentru că începu să mă întindă pe masa din spatele meu cu o mână și să-mi dea jos pantalonii cu altă mâna. Nu reușește evident să le facă concomitent, se enervează și se urcă peste mine pe masă. Mă încalecă și se face că vrea să-mi dea jos tricoul. O face însă pe jumatate, pentru că mă lasă cu el tras peste cap și cu mâinile încurcate înăuntru. Până să-mi eliberez mâinile, Iolanda ținându-mă între genunchi, îmi desface capsele de la blugi și îi trage în jos. În timp ce muream de ciudă că a câștigat atât de repede, ajutată de faptul că purta fustă și lenjerie nu, se așază fix pe vârful meu și dintr-o mișcare abilă de șolduri se trage in mine complet, înainte să-i pot simți buzele sau orice altceva. Era expertă în genul ăsta de lucruri.
Intensitatea bruscă a senzației mă face în mod reflex să împing de bazin înainte și să mă încordez, spre deliciul Iolei, care se trage în mine și mai mult, apoi își asigură centimetrii obținuți trăgându-se în spate, dar rămânând verticală. Mă ținea intr-o poziție dificilă, trebuia să mă sprijin într-un cot ca să pot susține o penetrare atât de adâncă.
Odată ce obținuse ce vroia, adică pe mine înfipt până la cotor în ea, nu se mai grăbea deloc. Se balansa încet în sus și în jos, oferindu-și un masaj de calitate cu vârful glandului meu, ajuns până în zona cervixului ei. Masaj la care eram foarte nerăbdător să contribui, pentru că de fiecare dată când își trăgea șoldurile înapoi îmi îndoia penisul de la bază și asta mă durea. Singura cale de a preveni îndoirea era să mă mișc odată cu ea și să incerc să o pătrund cât mai adânc atunci când se dădea inapoi. Ea era foarte încântată de entuziasmul meu și de dăruirea cu care mă ofeream vaginului ei.
De la cazne m-a salvat Lia, care aproape întotdeauna mă surprindea în ipostaze mai puțin măgulitoare. Avea nu știu ce funcții importante în cadrul spitalului, fapt ce o ținea ocupată mai mult decât pe Iolanda, care trebuia doar să închidă ușa pentru pacienți, ca să fie liberă.
Lia intră (se pare că avusese o zi proastă), lasă îndinadins ușa larg deschisă și o instruiește cu voce tare pe Iola: "Scoate-ți-l pe Vali din pizdă și dă-te imediat jos de pe masă!". Evident că Iolandei nici prin cap nu-i trece să renunțe la penetrarea pe care și-o oferea cu mine, așa că își dă pe spate o șuviță de păr cu mâna, după care își mută mai departe concentrarea asupra mișcării ce o făcea din solduri deasupra mea.
Mă uit după ajutor spre Lia, care știa de ce cooperam cu atâta daruire la masajul cervixului Iolandei, dar Lia văzându-se ignorată, se enervează și mă scăpa puțin din vedere, așa că în loc să mă ajute, închide ușa, o încuie și se trântește pe scaun. Mihaela, care fără să ridice ochii din laptop realizase situația, începe să o țină de vorbă pe Lia. Reușește să-i aducă aminte de ceva ce trebuia făcut înainte să plecăm (se părea că urma să plecăm undeva deci), așa că Lia uită de mine cu totul și lăsându-mă pradă Iolandei, descuie ușa și pleacă din cabinet. Mihaela, care intre timp luase o pauză de la ce lucra, îi face semn că o să încuie ușa, doar așa, în caz de ceva, Lia nu sesizează viclenia, încuviințează din mers și pleacă.
La un moment dat îmi simt adidașii trași incet din picioare. Mihaelei îi plăcea grozav să mă vadă la discreția Iolandei și nu avea de gând să lase să treacă nepedepsit faptul că mă uitasem după ajutor spre Lia. Venită în spatele Iolandei, începe să-și plimbe nestingherită vârful unghiilor pe curbura tălpilor mele, așa, ca din întâmplare.
Senzația resimțită mă încordează și mă făce să simt că trebuie să urinez chiar dacă nu pot. Răbdătoare, Mihaela își continuă discret perfidul masaj. Știe că efectul degetelor ei se va acumula în varful penisului meu sub formă de încordare, chiar mai intens decât dacă l-ar atinge direct și mirajul controlului începe să o ispitească. În același timp Iolanda, surprinsă în mod plăcut de rigiditatea nefirească a penisului dinăuntrul ei, începe să se satisfacă cu mișcări mai ample, rupând cu nepăsare tăria acestuia. Stiu că pe Iolanda nu o îngrijorează eventualitatea unei fracturi de penis și încerc să fiu atent la mișcările ei energice, mai cu seamă că Mihaela își intensifica îndinadins masajul. Pe ea nu ar fi deranjat-o chiar deloc un asemenea mic accident, Miki iubea nespus să mă țină în inferioritate.
Tensiunea pe care mi-o pompa cu desfătare îmi făcea marginile glandului să fie rigide peste măsură. La un moment dat Iolanda observă aspectul și trecând pe vine deasupra mea, își schimba modul de stimulare, alegând să-și frece intrarea vaginului de fantele glandului meu. Ridicată pe tălpi, cu mișcări scurte și repezi, se mișca exact atât cât îi trebuia sfincterului ei să treacă peste capul meu în sus și în jos, nici un deget mai mult. Senzația mă copleșește imediat, pentru că acum resimțeam acțiunile ambelor mamone în același loc.
Încep să mă zvârcolesc, spre deliciul Mihaelei, care savurându-și succesul, continuă fără întrerupere să mă tortureze. Fiind prins sub ea, și Iolanda continua nestingherită să-și bâțâie intrarea vaginului dintr-o parte în alta peste glandul meu, într-un ritm chiar mai chinuitor ca al Mihaelei. Eram liber să mă zvârcolesc cât poftesc. Intensitatea senzațiilor pe care le recepționez mă amețește însă. Încep să mă simt prins într-un vârtej rapid.

La un moment dat Lia îmi dădea palme furioasă. Inițial mi s-a părut că latră. Încerc să mă adun. Vede că îmi revin și mai îmi dă câteva palme zdravene, care mai rău mă amețesc. Fac eforturi să îmi revin complet înainte de o nouă serie. Încep să mă uit în jur. Iolanda își așeza preocupată fusta. Mihaela stătea iar picior peste picior pe biroul Iolandei. Lia, încă plină de draci, căuta explicații în ochii mei, dar eram mai nedumerit ca ea. Vede că mi-am revenit dar nu mă lasă în pace. Trage de mine și țipă cerând explicatii. Intru în panică și mă pierd. Iolanda ridică nepăsătoare din umeri - ea n-a făcut nimic. Mihaela strâmbă din buze ca și cum ar fi spus că "de ce mă întrebați pe mine". Lia își pierde cumpătul și începe să mă bată. Bănuiește că îi ascund ceva și mă bate cu toată hotărârea. La un moment dat începe să fie prea mult și cad în genunchi plângând. Mi se făcuse frica și-i luam in brațe speriat picioarele. Văzându-mă așa, se calmează și își mai reia din judecată.
Lia mă bătea întotdeauna cel mai mult. Mă bătea când era veselă și mă plăcea, mă bătea când era pasională și mă iubea, mă bătea când era nervoasă și se descărca pe mine, mă bătea când se considera îndreptățită să o facă, ca acum. Ma bătea din gelozie, mă bătea din plictiseala, mă bătea din curiozitate, mă bătea pentru iertare. Lia mă bătea întotdeauna pentru ceva.
Are loc o scurtă discuție între conducătoarele grupului, Lia și Miki. Lia insistă cu "o luăm pe a mea" spre dezamăgirea Iolei care deși nu participa la discuții trăgea cu urechea, Miki încuviințează, după care se apucă să verifice ce bani are în geanta laptopului. Îi numără și ochii îi cad pe geanta Iolei. Fara a-i cere permisiunea, incepe să o scotocească riguros și cu ce găsește întregește suma din geanta cu laptopul. Se uită întrebător spre Lia, care se caută prin buzunare și-i aruncă o pereche de chei. Mihaela ia cheile și geanta cu laptopul și se îndreaptă spre ieșirea din cabinet. Iolanda se ridică și o urmează cu părere de rău, aruncându-mi pe furiș priviri pline de simpatie.
Rămân singur cu Lia. Îi părea rău că mă bătuse. Vine lângă mine și mă ia în brațe. Începe să mă iubească pătimaș. Mâinile ei îmi explorează cu repeziciune tot corpul. Mă sărută apăsat și prelung, încercând să mă soarbă cu totul. Ii simt degetele cum îmi caută și apucă sexul. Se ridică pe vârfuri și se trage in el, așa, din picioare. Câteva clipe chiar e fericită. De la un moment dat începe să plângă. Mă îndepărtează din îmbrățișare și mi se pare că aud un "îmi pare rău Vali" în timp ce mâinile ei extrăgeau cu abilitate cureaua pe care o purta.
Îmi dă jos tricoul cu o mână, în timp ce cu cealaltă începe deja să mă lovească. Cureaua ei subțire îmi provoacă dureri ascuțite care mă fac să fac pe mine. Plânge în timp ce mă loveste, dar stiu ca o încearcă și un sentiment de împlinire. Avea nevoie să-și reconfirme posesia fizică asupra mea. Mă bate cu placere după bunul plac, umplându-se de bucurie cu fiecare secundă în care mă supun ei. La un moment dat îi cedez cu totul și mă uit la ea ca la dumnezeul meu personal. Privirea mea o atinge foarte lăuntric, știe că niciodată nu am dumnezei în care să cred, și devine foarte satisfăcută.
Încep să ma adun de urgență, îmi trag tricoul, îmi așez pantalonii și-mi șterg fața. Ieșim din cabinet. Încuie. Îmi întinde mâna cu eleganță și o ștergem plutind spre parcare, printr-o ieșire secundară. La mașină mă predă împăcată în mâinile Iolandei, care abia mă aștepta, se urcă la volan și plecăm.

Trebuia să oprim dupa mâncare, judecând după discuțiile dintre Lia și Miki. Mihaela, în continuare cu laptopul în brațe, dădea indicații de pe bancheta din spate Liei, care era cu un ochi la trafic și un ochi după indicațiile primite. Mihaela era un fel de manager sau ceva, când nu se ocupa de treburi mundane cum ar fi îmbăierea prietenilor cu apă fiartă și detergent de rufe sau servire prietenelor ei cu băieți fix pe gustul lor, se ocupa cu socoteli pe care nimeni nu le înțelegea dar care îi aduceau o bunăstare financiară satisfăcătoare.
Lia era foarte receptivă la indicațiile primite, dar traficul era infernal, eram la ore de vârf și era și foarte cald afară. Avea o mașină superbă, mare, înaltă, puternică, mașină cu care nu se sfia să fugă nebunește pe liniile de tramvai, să treacă la limită în intersecții sau să întoarcă pe rondurile cu flori.
Noi eram obișnuiți cu slalomul printre mașini și cursele pe contrasens așa că atunci când Lia și-a pierdut răbdarea și a început să conducă cum știa ea mai bine, nimeni nu s-a sinchisit. Din păcate printre străduțe am căzut peste Miki de câteva ori, întrucât Lia lua curbele în principiu cu aceeași viteză cu cea de mers, și am reușit astfel să-i perurb atenția de la ce făcea.
Miki mă înghioltește binișor până mă face să mă refugiez la capătul celălalt al banchetei, în brațele Iolandei, care odată cu mine primește și promisiunea că "dacă nu-l ții mai bine, îl închid în portbagaj pentru tot restul drumului". Cum pe Iolanda o plictiseau drumurile lungi, perspectiva o îngrozește teribil, așa că ia imediat măsuri. Încalecă peste mine pe banchetă și în ciuda formelor ei rubensiene, face spagatul perfect, lipindu-se de mine de jos până sus.
Se așezase pe scula mea, de fapt o ținea prinsă în jos, pe picior, și ca de obicei nu dădea importanța faptului. Încercam să mi-o așez dar văzând că incep să mă foiesc, se sperie la gândul promisiunii Mihaelei și îmi duce mâinile pe spate, ținându-le cu ale ei și întinzându-se peste mine. Observ cu coada ochiului cum Mihaela se caută în geantă de unde scoate și înmânează discret Iolandei o ... pereche de cătușe! Simt cum mi se face gol în stomac în timp ce Iolanda, super încântată, se grăbește să mi le pună în liniște, fără să observe Lia.
Lia era însă extrem de ocupată să croșeteze prin trafic mânând mașina de parcă o urmăreau toți dracii. Alura sportivă a suv-ului ei negru, combinată cu viteza și mugetul motorului făcea pietonii să sară înapoi și pe ceilalți participanți la trafic să cedeze imediat trecerea. Își permitea să facă exhibiții și pentru că niște prieteni îi modificaseră serios mașina în urma cu câțiva ani. Când au terminat cu ea, din mașină doar actele, forma și culoarea mai erau cele originale...
Departe de stresul curselor urbane sau al calculelor nesfârșite din laptop, Iolanda era foarte preocupată să-și etaleze sânii pe sub nasul meu, profitând de temporara imobilizare în care mă găseam. Îmi era frică să o stârnesc pentru că era greu de potolit și nestârnită. V-am spus când a încercat să ne iubim într-un mare hipermarket, și asta în timpul aglomerației de sărbători?
Cum etalarea sânilor pe sub nasul meu nu prea îi aducea satisfacțiile așteptate, îi scoate din decolteu și începe să-i plimbe cu rândul prin gura mea. Își strânge între degete sfârcurile mari și mi le introduce adânc în gură, făcându-mă să le ating cu limba fără să vreau. Îmi este puțin jenă de Mihaela că mă vede, dar până la urmă cedez și încep să-i sug Iolandei cu elan sfârcurile uriașe.

După o cursă ca la raliul de coastă, ajungem la hipermarketul destinație. Ne dăm jos. Dinspre motor vin valuri valuri de căldură. Mihaela îmi face semn din ochi să trec lângă ea. Lia o ia discret pe Iolanda deoparte, ținând-o de șolduri. Încercau să evite repetarea trecutului probabil. Ridic din umeri în timp ce Mihaela îmi cerea să fac rost de căruț. Se încruntă la mine, mă dezmeticesc și fug după căruț. Cele două intraseră deja în magazin. O însoțesc pe Miki împingând de căruț. Mă apucă de fund când nu sunt atent și râde la mine când mă uit la ea. In toane bune o prindeam mai greu.

Mihaela, care întotdeauna planifica totul, rânduise ca o parte din cumpărături să le facem noi, iar cealaltă parte Lia și Iolanda. Ne îndreptăm spre primul raion. Mihaela nu se grăbea deloc, mergea încet, elegant și foarte aproape de mine. Îmi dădea fiori de fiecare dată când mă atingea ca din întâmplare pe spate, solduri sau fund. După purtarea ei, in ochii tuturor păream probabil un cuplu vechi și foarte apropiat. În timp ce punea produsele in cos, îmi explica câte ceva despre ele, vorbindu-mi discret și îndeaproape. Sincer nu știu ce îmi spunea, mă pierdeam cu totul când începea să mă seducă. La un moment dat mi s-a părut că mă întreabă dacă nu vreau să fug cu ea, într-un week-end, doar noi doi. A trebuit să mă sărute pentru că era clar că nu mai auzeam nimic.
Continuăm cumpărăturile. Era foarte veselă. Încerc să merg normal și să rămân lucid în timp ce Mihaela flirtează cu mine. Mă atinge fără sfială tot timpul și-mi șoptește lucruri la ureche. Realizez că sunt singura persoană din magazin pentru care purtarea ei este neobișnuită, ceilalți nu cunoșteau natura relațiilor dintre noi și isi închipuiau ce li se arăta.
În cele din urmă, cu coșul aproape plin, ne îndreptăm spre casele de marcat. După ce achităm ne întâlnim cu Lia și Iola, care opriseră la un fast-food de pe galerie. Cele două aveau coșul tot aproape plin, și începea să mi se pară cam multă mâncare pentru un week-end.
La protestele Iolei, rămânem să mâncăm. Mihaela, care era mai mult strateg decât executant, își exprima îngrijorarea de a nu ajunge pe intuneric. Aspectul nu stârnea îngrijorare Liei, căreia condusul nebun prin oraș îi făcuse o foame pe măsură. Avem lumini, avem proiectoare, și îl avem și pe ăsta micu` cu noi, zise ea sugând indecent dintr-un mcnugget de pui și uitându-se lung spre mine.

La ieșirea din oraș oprim să băgăm benzină. Încă nu știam unde mergem, sau mai precis nu știam unde merg, dus de cunoștințele mele. Îmi amintesc că pe la jumătatea după-amiezei stăteam foarte bine în răcoarea așternuturile mele. În timp ce mașina sub piciorul Liei zbura pe deasupra șoselei în lumina ultimelor raze de soare, Iolanda, profitând de buna dispoziție a celor două prietene (se părea că nu doar eu și Miki am avut cumpărături fericite), încerca cu tot dinadinsul să mă dezbrace. Amabilă, Mihaela o ajută puțin și-mi prinde o mână între picioarele ei. Cu o mână nu puteam face față intențiilor blondei.

Mașina s-a umplut aproape imediat de zgomote total indecente. Iolanda mă sugea în cel mai obscen și zgomotos mod posibil, având grijă ca sunetele pe care le face să fie cât mai explicite. Până și mie, care nu sunt mare amator de sex oral primit, ceea ce făcea îmi stârnea dispoziția.
În foarte scurt timp, stârnite de căderea întunericului și de cele ce se petreceau, cele trei cunoștințe ale mele se dezbracă de caracter, transformându-se în trei demonițe foarte hotărâte pe ce vor. Întâi au început să se certe care să fie prima. Iolanda, care m-a supt doar cât să aprindă atmosfera, nu se chinuie să discute nimic. Își ia locul pe banchetă, își desface larg picioarele și fără alte menajamente mă face ghem în fața ei. Îmi simt ochelarii luați de la ochi și aruncați spre portbagaj, în timp ce capul îmi este tras între picioarele ei.
Vădit nemulțumite, celelalte două își așteaptă rândul. Sticlele de lichior de cafea incep să circule. Mihaela, după câteva guri și după ce s-a înțeles cu Lia ca ea este a doua, se descaltă, trece în fața, lasă pe spate scaunul din dreapta șoferului și se lungește pe el punându-și picioarele pe bord. O aud pe Lia cum trage vârtos dintr-o sticlă de lichior. Îi șoptește ceva Mihaelei, care se dezbracă rămânând în lenjerie.
Iolanda se freaca energic cu fața mea acolo jos ca și cum s-ar fi frecat cu un burete de baie. Nas, buze, bărbie, toate erau foarte bune pentru buzele și lindicul ei. Fiind puțin mai grasă, are toate părțile pe măsură și nu are o problemă cu sensibilitatea excesivă.
Mihaela își face de lucru cu o sticlă de lichior în care mai erau câteva guri. Fără să-și scoată lenjeria, introduce pe lângă ea gâtul sticlei în vagin. Se excită rapid și se udă de-a binelea. Lia, care era oricum doar cu un ochi la drum, îi dă o mână de ajutor. Îi freacă între degete prin chiloți clitorisul, până când sticla se mișcă ritmic din cauza contracțiilor vaginului.
Iolanda, odată cu o sticlă pe jumătate plină, primește dispoziția de a-i da lui Vali să bea lichior. Îmi extrage capul dintre picioarele ei și mă servește cu lichior. Își aduce aminte de neplăcerile ei legate de felații și îmi îndeasă sticla pe gât. Țin capul drept și încerc să înghit în ritmul sticlei.
Mihaela nu are aceleași preferințe ca Iolanda. Dorește să fie pătrunsă anal cu limba, dar asta în timp ce mâinile mele îi explorează sânii. Încerc și nu reușesc. Am limba prea scurtă. Fără ajutorul mâinilor nu pot decât să-i ating intrarea fundului cu vârful limbii. Iolanda, care începea să se plictisească singură, ia capul Mihaelei în poală și începe să-i frământe ea sânii cu mâinile. Încerc din nou și cu ajutorul mâinilor reușesc. Îmi zbat vârful limbii în fundul Mihaelei, care și-l contractă periodic încercând să-mi tragă limba mai înăuntru.
Între două gâturi de lichior, și fiindu-i la îndemână, Mihaela prinde în buze lindicul Iolei și începe să tragă de el. Pare excitant, așa că vrea și ea la fel. Imi cere să-i las fundul în pace și sa mă mut sub ea. Incerc să nu-și lovească clitorisul în dinții mei în timp ce mă straduiesc să i-l ling și sug, dar este dificil pentru că stă pe mine cu toată greutatea. La un moment dat simt că se apasă mai tare pe gura mea și că ma inundă cu un fior cald, alunecos și dens. Nu-și dezlipește buzele de ale mele, fortându-mă să-l primesc pe tot. Umezeala se scurge lent din vaginul ei în gura mea și începe să alunece pe gat in jos. Mă înec și aspir lichidul pe partea cealaltă. Este atât de mult, încât îmi vine înapoi pe nas și nu pot să respir așa că îl trag iarăși pe partea greșită. Mihaela se udă și mai tare când vede cum mă sufoc sub ea și nu se dă jos de pe mine până nu se termină complet.
Vine rândul Liei. Avea mai bine de două sute la oră când îmi cere să țin volanul ca să-și tragă pantalonii în jos. Nu prea era de negociat, mai cu seamă că deja luase mâna de pe el. Îl țin cât pot mai bine, desi fără ochelari nu vedeam o iotă. Lia îmi explică franș că vrea să urineze în mine ca să nu mai oprească mașina. Și că nu vrea, evident, să facă totuna pe jos. Cum nu prea o văzusem bând apă de când ne-am întâlnit, aveam mari...



    Login