Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie 03
Autor : FaneBursuc - 2016-06-03
Citita de 3181 ori - Nota 2.75 (8 voturi)
Postarea 03
Cunosc intr-o zi pe una, pe chat. Nu parea genul care sa se ataseze, cel putin nu de la prima vedere. Vrea sa ne intalnim, asa, ca la intamplare. Fara obligatii. Nu ma intereseaza sa cunosc pe nimeni, asa ca accept. Nu-mi iau angajamente in avans si in general nu-mi iau angajamente.

Intalnirea ne-am dat-o langa o carciuma ordinara si o statie de metrou. Era pe inserat. In timp ce ma apropiam, deslusesc in semiintuneric, langa un stalp al terasei, o silueta. Destul de inalta, destul de slaba. Plecam din zona pe jos. Imi propune sa oprim intr-un hipermarchet/ supermarket? sa faca cumparaturi. Era destul de independenta, se descurca singura cam cu tot. In timp ce ne invarteam printre rafturi, ii tin sub observatie corpul, pe furis. Era activa, muncea destul de mult, nu facea economie la efort. Avea un miros slab de parfum, dar numai daca erai atent. Poate era de la detergent.

I-a placut de mine pentru ca eram genul care nu se amesteca in nimic. I-am acceptat cererea de a ne vedea pentru ca era un act de vointa proprie (din partea ei). Nu era un fel de "vreau daca vrei si tu" si nici un "mi-ar face mie placere daca ai vrea tu". Era mai degraba un "ma interesezi si daca nu-mi place, ma descurc"

Pana sa ajungem la iesirea din parcarea magazinului, o acceptasem deja. Lasarea in pace de a alege singur, ma cucerise - nu facuse presiuni, nu avea asteptari in avans. Doar vroia, si asteptase sa vada daca vreau si eu, fara sa incerce sa ma influenteze. Incercam sa pastrez o atitudine normala, dar in mintea mea eram deja un catel care sarea si se gudura in jurul picioarelor ei. Mi-a citit desigur starea si se simtea confortabil cu asta. Dar eram inca in lume si mentineam amandoi posturi serioase.

La ea acasa, in bucatarie, in lumea ei, era altceva. Intelegea foarte bine jocul pe roluri si asta imi permitea sa fiu asa cum imi doresc. Mi-am pus imediat mintea in modul "graviteaza in jurul ei", "existi pentru ea" si "ce o critica, are de a face cu Mine". Diferenta radicala a descumpanit-o putin. Nu se astepta. Ca barbat, imi permit sa fac ce vreau. Chiar si sa-mi trimit orgoliul pe geam, propulsat de un sut in cur. Sau sa renunt la vesnicia mea in favoarea unei muritoare de rand. Nimic nu-mi stinghereste libertatea.

Era o fata inteligenta. Si-a dat seama ca in ciuda atitudinii mele fata de ea, nu pot fi al ei pe bune. Ca pot exista cu totul pentru ea, intradevar, dar doar atunci, doar in acea seara. Ca dimineata vraja se va destrama si doar constienta mortalitatii ii va mai ramane. Incepea sa constientizeze efemeritatea clipei. Si sa o doara.

A inceput sa planga brusc si mi s-a prabusit in brate. In singuratatea camerei, apartamentului, I-am absorbit starea ca si cum ea era tot ce conteaza pe lume. Ca si cum toata lumea era condensata in fiinta ei. O simteam moale si eliberata de orice incordare fizica constienta.

Am ridicat-o in brate cu totul si am dus-o la intamplare, in prima camera cu canapea pe care am gasit-o. M-am asezat in fund si, fara sa-i dau drumul din brate, i-am tras picioarele sus, pe canapea, intinzand-o in pozitia culcata. Ii tineam capul pe piept, in brate, si incercam sa ma gandesc ce sa fac cu ea. Felul cum imi statea in poala, moale si sfarsita, a facut sa-mi scape o urma de empatie din interior, fara sa vreau. A suspinat si s-a simtit si mai slaba, si mai vulnerabila. M-a cuprins cu bratele. Avea nevoie de protectie.

Am luat piciorul de pe frane si am empatizat cu ea in intregime. Respect dorinta celor suficient de curajosi incat sa mearga pana la capat. Urma sa traim clipa. Alesese. Stiam ca viata nu va mai fi la fel pentru ea dupa noaptea aceea, dar era dorinta ei si nu puteam da inapoi. A vrut sa stie, pentru o noapte, cum este sa fi Aceea. A vrut sa dobandeasca Cunoasterea. Otravita dorinta, pentru muritori. Dar este dreptul lor.

Mi-am pus toate turbinele pe revers. Orice dram de energie trebuia trimis catre ea. Am stins orice amprenta a existentei mele si m-am transformat intr-o oglinda sferica, in jurul ei. Inca nu stia asta constient, dar incepea sa fie singura care exista. Momentan o citea doar in ochii mei, stand in pozitia sezut, pe picioarele mele. In timp ce o priveam in ochi am sters intr-o clipita lumea exterioara camerei in care eram, si am distrus timpul. In universul meu pot face orice. Pluteam aiurea, in neant.

Sentimentul puterii ce a cuprins-o a animat-o ca pe un foc in care sufli puternic. A inteles brusc ca si ea poate face orice. Conditia ei de muritor disparea asemeni umbrelor in fata rasaritului. Era deodata libera, libera sa experimenteze orice. Libera sa experimenteze Neconditionarea. Traia sentimentul de a fi nemuritor si de a face orice doresti. Dar toate vin cu un pret.

Privind catre mine a incercat-o imediat un sentiment de neputinta. In lumea nou creata, pe care i-o daruisem, erau si reguli. Eu aveam o conditie efemera si un singur scop, acela de a o sluji pe Ea si de a muri. Nu puteam fi impreuna mai mult. Trebuia sa ma consum pe mine ca Ea sa se nasca si apoi sa mor. A incercat-o o durere puternica atunci cand a realizat ca de asta existam. Atunci cand a realizat ca nu totul este joc pe roluri. Dar conditia ei nou dobandita, de spirit puternic si liber, nu i-a permis sa cada. Trebuia sa ma consume, sa ma omoare si sa mearga mai departe. Pentru asta eram Eu, pentru asta era Ea. Pentru asta fusese facuta Lumea. Blestem si binecuvantare in acelasi timp. Evolutia trebuia sa-si urmeze cursul.

A inceput sa se miste deasupra mea. Dadea impresia ca se mai gandeste, dar era hotarata. Avea de gand sa ma consume pana la ultima picatura, sa-mi soarba sufletul si apoi sa ma scoata din Lume. Din lumea care de acum era a Ei.

Dar, ca stafeta sa fie predata cu adevarat, ritualul trebuia facut corect. Nu se poate trisa. Un suflet trebuie sa moara ca altul sa se nasca. Mi-a invaluit fiinta cu farmecele ei feminine. Privirile ei ma ademeneau, dulce si seducator, departe de refugiul in care ma ascundeam. Ma ademenea pe taramul ei, taram interzis mie. In timpul acela, la comanda ei, pantecele i se unduia ritmic deasupra mea. Eram atras din ambele planuri catre Ea. Doar dorinta Ei era cea care mai exista si care domina totul. O dorinta rea, rece, provenita din instinctul de autoconservare. Nu exista nici un Regat cu doi Regi. Unul trebuia sa dispara, si stiam prea bine asta. Scanteia careia ii dadusem nastere se transforma intr-un incendiu care avea sa mistuie totul. Glasul Placerii Ei ma ademenea spre locul sacrificiului, insotindu-se de cel al Dorintei. Ratiunea ma parasise si dorinta de autodistrugere ii luase locul. Taramul pe care paseam era otravitor pentru mine. Eram deja subjugat si nu puteam sa nu ascult chemarea Dorintei Ei, era mai puternica deja decat cea a ratiunii mele. Am cedat mirajului si m-am lasat condus. Mrejele Ei se strangeau peste mine din ce in ce mai mult si mai multe. Penisul meu, tare si incordat, era singurul bastion al Rezistentei. Ea statea aplecata peste mine, urmarindu-ma indeaproape, si controlandu-mi starea cu ajutorul vaginului pe care si-l misca deasupra mea. Nu avea de gand sa dea gres.

Urmarindu-ma atent, o simteam cum isi doreste sa ma termine. Era singurul lucru care o despartea pe vechea ea de noua Ea. Ma urmarea cu atentie, imi urmarea fiecare tresarire, fiecare rasuflare si-si misca necontenit pantecele peste mine in acest timp. Nu am mai putut rezista miscarilor ei si mi-am incordat voluntar tot penisul, intr-un ultim efort. Am castigat secunde doar. Placerea si incordarea incepeau sa ma doara deja. Mi-am incordat si aliniat picioarele si abdomenul apoi. Eram perfect intins, foarte incordat si cu o ea care se misca continuu deasupra mea. Nu aveam sanse.

In momentul orgasmului s-a oprit pentru un moment, moment in care, tinandu-ma de corpul ei, incercam sa o tin patrunsa atat de adanc cat se putea. Sacrificiul nu trebuia sa fie zadarnic.

Nu mi-a dat insa nici un moment de ragaz. A inceput sa se miste din nou deasupra mea, frenetic de data aceasta. Vroia sa duca ritualul la bun sfarsit, vroia sa ma termine cu totul. Se misca cu energie deasupra mea, in timp ce eu inca mai terminam, si intensitatea senzatiei ma facea sa ma zbat. Dar pentru ea nu conta. De data asta nu mai eram eu si ea, eu deja faceam parte din vechea lume. Era ea si penisul meu, care inca se opunea, care inca rezista. Pentru ea, spiritual vorbind, incepuse deja noua Lume. Iar material, vroia doar sa se mai joace putin, cu penisul aflat in stapanirea vaginului ei.

Ridicata peste mine, a inceput sa-si miste corpul repede si cu miscari circulare. Stia ca nu am cum sa termin iarasi si nu se sfia sa se excite cat se putea de mult. Tot penisul meu era in interiorul ei, iar ea se apasa peste el, alternandu-si miscarile de jur imprejur, cu miscari de inainte si inapoi. Imboldit de senzatii si de incordare, penisul meu se intarise ca un bat. Nu-l mai puteam misca sau controla. Era foarte rigid, foarte incordat. Pentru ca tocmai terminasem, nu se mai putea sa termin iar, si nici de relaxat nu se putea sa ma relaxez. Aveam penisul blocat intr-o stare de erectie deci, si asta intr-un vagin foarte activ, care se mula perfect pe mine.

Printesa mea se misca in continuare inainte si inapoi, si presupun ca isi traia cele mai frumoase fantezii, in timp ce eu imi simteam penisul gata sa plezneasca de incordare. Parca pentru a-mi mari si mai mult starea de tensiune, a inceput sa intre si sa iasa din el, profitand de fer...



    Login