Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataExperiente, experiente ...
Autor : bioanmarin - 2011-07-13
Citita de 10530 ori - Nota 7.71 (7 voturi)
In primul rand vreau sa-l felicit pe cel care a venit cu initiativa realizari site-ului. E super. Sa fim seriosi: si noi romanii suntem oameni si avem placerile si fanteziile noastre. Hai cati dintre noi nu ne visam o colega sau un coleg (care sunt fete) gol, care dintre noi n-am profitat de cate o prezenta la plaja sa mai "spionam" pe la zona corespunzatoare intimitatii unei persoane de varsta noastra dar de sex opus. Am decis si eu prin urmare sa va relatez cateva experiente demne de povestit dupa parerea mea.
Experienta I: In satul bunicilor
Aveam ....7 ani cand (locuind la sat pe vremea aceea) a venit dupa lapte Ioana, o vecina cu doi ani mai mare decat mine. La un moment dat ramanem singuri, ai mei fiind plecati cateva minute. Imi cere sa merg cu ea in spatele casei. Ajunsa acolo imi spune ca trebuie sa faca pipi dar...sa fac si eu langa ea daca ma scapa. Ii spun ca mai bine s-ar duce la toaleta: e loc retras si n-are sanse sa se uite vecinul la ea (aveam un vecin celebru pentru "vanatul" oricarei situati de a vedea ceva "situatie intima" asta fiind suspecat inclusiv ca ar inchide-o pe verisoara in toaleta obligand-o sa faca de cate ori el pofteste sii...nu-i bunica-sa "pe faza"...sex) si nu-i frumos baietii sa mearga cu fetele in astfel de situatii. Imi raspunde literalmente ca sunt un prost, ca... nu-i mare lucru, ca sunt prostii care ni se baga noua in cap ca "vai Doamne innebunim daca vedem unei persoane de sex opus ce are intre picioare" Isi da chilotii jos desfacand picioarele putin in fata mea intr-adevar nefiind deranjata ca ii vad "pasarica" spre surprinderea mea care la gradinita si scoala vazusem fete care "explodau" urland ca-n gura de sarpe doar ca le vedeam numai chilotii. Imi cere sa fac pipi si eu daca ma scapa, dar eu raspund ca nu-mi vine acum. A fost prima data din viata mea cand am vazut intimitatea unei fete fiind inclusiv pe punctul de a intra intr-un "penibil pe zile mari" (era cat pe ce sa o intreb "dar voi n-aveti pasarica asa ca baietii sau ti-a taiat-o cineva jos?") Drept "pedeapsa" ca eu i-am vazut-o iar ea nu, imi propune un joc in care cel anchetat (ceva joc de-a politistul si infractorul ce trebuia "reeducat direct in sectie") era dezbracat initial de pantalonii scurti, ulterior de chiloti, pe urma prins de "oute", prins de penis, lovit usor la penis la fiecare "raspuns gresit", de catre "anchetator". Cand am fost fara chiloti m-am cam temut, dar... ma intreaba un pe ton cam aspru ce am, ca arat normal ca baiat, am tot ce-mi trebuie acolo si cat trebuie de mare pentru varsta mea. Cand mie mi-a venit randul sa fiu anchetator iarasi am ezitat. Iar "drept noua pedeapsa pentru ezitare" imi cere sa ne ridicam in picioare amandoi imi trage chilotii jos ii da si ea si sa-mi bag "pasarica mea" intre cele doua proeminente si tot asa sa ma joc, plimbandu-mi intimitatea intre labiile ei pana spune ca s-a saturat. Intre timp au ajuns ai mei acasa isi primeste laptele dupa care venise. La iesire imi spune ca-i suparata rau pe mine, ca asa de fapt se joaca multi, inca ea a fost invatata de un verisor care i-a explicat ca de fapt baietii inca isi baga in gaurica aceea a fetelor "pasarica" si o scot tot si tot asa pana unul oboseste, iar ca fata...inca ea ar trebui sa fie cea tematoare...nu eu, de asemenea jocuri, dar nu-mi poate explica "pentru varsta mea" de ce.
Am mai repetat genul asta de jocuri de cateva ori, si la ea acasa de aceasta data, pana cand am fost rugat sa o mai raresc cu vizitele, deoarece bunica ei e grav bolnava si din pacate a si decedat la cateva luni.

Experienta II Colegele

Un alt moment "important" ar fi in clasa a patra, cand...la o cearta intre colegi cineva nu se mai poate rabda si ii spune "tovarasei invatatoare" (cum era formula de adresare pe atunci) ca "Ali nu se mai satura cu prostiile, ca sambata seara sau duminica "dar interesant...cum de nimereste tot in zilele cand parintii celei vizitate nu-s acasa", ca "tot trece pe la cate o colega si, sub pretextul ca nu stie face vreo tema, ramane la aceasta si din vorba in vorba propune intotdeauna cate un joc la pielea goala". Ce-i interesant ca la scoala sa te fereasca toti sfintii sa spui vreun banc cu tenta sexy ca imediat erai facut in fel si chip. N-am crezut pana cand, intorcandu-ma intr-o sambata seara de la o inghetata, ma opreste in fata casei unei alte colege de clasa.... cine?... Ali. Din vorba in vorba (iesise intre timp la strada colega de clasa si verisoara cu Ali) ma intreaba carei colege i-am vazut ce are in chiloti, de care colega imi place, ce as vrea sa fac cu aceea, cu cine as vrea sa ma casatoresc, sa am copii (ia auziti !!!). Intram in gradina pretextand ca vrea sa le ajut sa ridice ceva dar observ ca ea vrea sa ma prinda de pantalonii scurti cu chiloti cu tot parca sa-i traga in jos. Nu reuseste (dandu-mi seama de intentie la timp), asa ca apeleaza la verisoara-sa (pe vremea aceea eram unul socotit cam scund si slabut pentru un baiat de varsta mea, Ali era slabuta ca mine dar verisoara-sa cam...multa pe atunci in raport cu mine) sa ma "invite inauntru sa discutam ceva serios". Inauntru...gazda blocheaza usa ascunde cheia spunandu-mi ca nu ies pana nu ne jucam ceva. Jocul consta in...sa intram in camera eu sa-mi dau chilotii jos in fata fetelor pe urma ramanem doi cate doi si fiecare fata sa-mi arate "ceva ce trebuia sa vad de mult dar eu ca prostul fug de asa ceva" iar eu sa fiu cel care decide a cui e mai frumoasa. Interesant curajoasa cand mi-a tras chilotei jos (initial refuzasem jocul) devenise acum fricoasa la partea "eu cu cate o fata inauntru" sa nu-i vada verisoara-sa ce nu trebuie (aveau un geam de unde puteai privi lejer inauntru) in timp ce, cand verisoara-sa era goala in fata mea, pretindea sa se uite prin geam ca sa vada totul. Interesant, nu? Iar partea a treia: toti trei putin goi pusca. Iarasi ea se ferea de privirile verisoarei in timp ce in fata mea statea relaxata. Ce-i drept, avea si un motiv bun. Am remarcat literalmente o burtica ce jos, intre picioare, se termina cu o...liniuta, in timp ce verisoara-sa avea niste labii frumoase intre care se intrezarea si un clitoris frumusel.

Experienta III: Lectia de ginecologie.
Curajoasa din cazul precedent impreuna cu mine nimerim la sefa de clasa, Adina, o tocilara veritabila, dar...rod a "politicii intelepte" a parintilor ei (era cam bolnavicioasa de felul ei insa..."notele sunt importante sa vada lumea ce geniu de fetita avem") se imbolnavise cam urat de tot si urmare a unei complicatii medicii au decis ca trebuie operata de amigdale si polipi de urgenta, lucru intamplat de altfel chiar in sambata de la finalul vacantei de primavara. Ajunsi la ea... tipa singura acasa. Rezolvam repede temele primite (isi revenise aproape 100% dupa operatie...era "aproape ca noua"). La un moment dat Adina imi face un semn (nu putea sa vorbeasca inca tare rod al operatiei) si vazand ca Ali incepe cu "chestiuni si jocuri sexy" soptindu-mi sa incercam un joc - ceva "sa o punem la punct pe aventuriera asta":
- Hai sa ne jucam de-a ginecologul!
- De-a ceeee?
- Hai...zici ca vrei sa fii medic...si nu stii ce-i aia?
- Am mai fost pe la policlinici...si am vazut scrisa chestia asta pe unii pereti, daaaar, pe bune, ce-i?
- Heeei...chestia aia din medicina care se ocupa cu ce ai in chiloti si la fete si la baieti. La medicul asta, te consulta "acolo jos". La voi baietii e simplu dati chilotii jos, va umbla la oute si la "chestie" dar la noi fetele de la o varsta e complicata chestia cu controlul, ca umbla in ea cu tot felul de ustensile. Da stii ce-i interesant? Ca nu te doare, cu toate astea, ba cateodata iti si place. Si pe mine m-au dus parintii impreuna cu verisorul meu. Aoleu!!! Ne-a consultat pe amandoi impreuna - pe mine ca pe fete pe el ca pe baieti - normal. Muream de frica si de rusine - cum goala cu verisorul meu langa mine - dar la final mi-am dat seama ca nu-i rau deloc, ba niste chestii inca mi-au placut, mai mult inca verisorul meu s-a aratat foarte milos, ba cred ca l-am vazut aproape scapand niste lacrimi de ce-a vazut ca face medicul cu mine.
Nu-mi venea sa cred tocilara dorea si ea acelasi lucruri...pe dezbracate dar...mai ceva, in timp ce Ali se retrasese intr-un colt si "inghetase de uimire"!
- Promit ca n-o sa-ti para rau ca te-ai jucat, o sa ai ce vedea, m-am mai jucat chestia asta si cu verisorul meu si e fain. Si...mai ales c-am inteles prin clasa ca n-ai prea vazut "pisicuta", nici macar la fetele din clasa noastra numai...asa prin chiloti. Dar, toate cu conditia ca te consultam noi primele.
Oameni buni, era o frumusete de fata: par blond, inaltuta, ochi verzi, corp perfect proportionat iar, cand era in ipostaze gen picioare desfacute sau pantaloni stramti...se intrezareau ceva... "pe acolo jos"... forme frumoase.
- Hai!!! Chilotii jos.
Venise "la apel"...si Ali.
Imi dau chilotii, Ali incepuse sa zambeasca ironic insotit de un "Vai ce mica o are, nu-i asa?"
- Heeeei, intervine dezaprobator Adina, dar am inteles ca tocmai la baietii care o au mica acum, o au mare daca te joci putin cu ea am facut asa cu verisorul meu ala cu ginecologul. Stai numai putin!!! Departeaza picioarele mai tare!
Ma cauta la testicule prinzandu-ma fiecare fata de fiecare in parte si strangand putin exact cat sa nu doara dupa care ma maseaza (interesant exact in modul in care se joaca baietii stiti voi ce) pe penis care incepea sa devina ceva mai mare.
- Tu iti cunosti corpul si stii cat ti-e de mare, a ajuns cat trebuie?
- Da.
- Acum cu un betisor cu vata se ia o proba de la gaurica prin care faci pipi si...gata!
- Gata?
- Daaa. Eeeei acum ca ai fost "cuminte" imi spune cu un zambet duuulce, drept rasplata, o sa ne examinezi tu pe noi "domnule ginecolog".
- Dar pe mine...nu cu prostii - zise, cine credeti, Ali "curajoasa".
- Bun dar macar...uite, stai langa mine dar...cu chilotii jos si picioarele putin desfacute sa se vada ceva si la tine, cat timp ma "consulta" dar orientata spre Nelu, daca nu ma supar pe tine. Echitabil?
- OK.
Ali isi da chilotii jos si se pune pe pat in timp ce Adina se ridica si vine cu o trusa.
- E "trusa mea secreta" de examinare. Pe astea, Nelu, le vei folosi sa ma examinezi pe mine.
Ali inghetase:
- Ce-s aaaastea?
- Dupa ce am fost la ginecolog si am vazut ca...inca imi si place ce-mi face, mi-am improvizat si eu sa ma controlez singura, dar atunci ma folosesc de o oglinda sa-mi vad "treburile" sau verisorul meu niste ustensile imaginez ca-s la ginecolog. Da. De atunci... si cu verisorul meu cand e la noi. Aloooo...sunt si eu ooooom, imi place si mie sa ma joc cu "pasarica" mai ales o sa-ti arat "domnule doctor" unde sa ma mangai dar cateva minute daca nu nu mai vorbesc cu tine.
- Uaaau!!!
Isi da maieul jos.
- Dar stai putin...
- Ce-i? Ginecologul cauta si sanii. Pui alea trei degete pe sani si cu miscari in cerc cauti tot pe langa chestiile astea pe care le aveti si voi, bine, nu stiu cum se cheama (era vorba - v-ati dat seama - de sfarcuri). Pe mine doctorul nu m-a cautat aici dar intre timp putin mi-au crescut si am invatat de undeva cum se cauta.
Fac intocmai cum mi-a zis. Avea niste sani bine...mici, normal pentru atunci dar frumosi, pufosi iti era mai mare dragul sa-i atingi ...bine atingand-o si "normal" nu doar in "stil medical" neintampinand nici un protest ba mai mult isi pusese mainile dupa ceafa lasandu-mi "loc liber" iar la sfarsit examinand direct sfarcurile.
- Acum lasa-ma sa-mi iau maieul si bluzita siiii vine chestia cea mare.
Incepusera sa mi se accelereze bataile inimii. Facuse intocmai, dar ce era mai important pantalonii scurti si chiloteii "disparusera". Uaaaau frumoasa si in acelasi timp tocilara clasei era in fata mea in "pasarica" goala acoperita ce-i drept in partea de sus de niste firisoare de par auriu, mai mult intinzandu-se pe pat cu picioarele, nu mult lipsind pana la 180 grade, desfacute. Deja se vedea aproape totul. Nu mai era nimic de ascuns cu toate ca avea niste labii marisoare.
- Ei acum umbla cu degetele si desfa-mi labiile tare - sunt buzele alea doua care le vezi cand o fata e fara chiloti! Si vezi tu... maseaza-mi totul iar umflatura aia de mai sus de spuneti voi baietii c-ar fi "ca a voastra da-i nereusita" (era vorba de clitoris) mangai-o in cerc!
Trec cam doua minute in timp ce o vad ca din contra era prea relaxata (te uiti totusi, in intimitatea unei fete) si lasa de inteles ca se simte foarte bine.
- Acum cauta-mi gaurica si desfa-o dupa care iti bagi un deget si cauti inauntru dupa ceva ca un cerc.
Zis si facut. Intre timp Ali "inghetase"....ca la dentist putin spus. Iar eu fericirea umblam prin gaura colegei mele cele mai frumoase gasind peste tot ceva umed si catifelat inauntru. Vazand ca "nu ma descurc" imi cere sa mai bag un deget si sa apas mai tare dar mai in jos putin ca acolo ar trebui sa fie ce "cautam", gasind parca o alta gaurica.
- Eeeei pe directia aia (si imi arata trei linguri pe care le indoise cam egal) ia din trusa "teroarea fetelor" ....da multe nu vor chestia asta, dar interesant, mie mi-a placut cum iti umbla inauntru. Bagi usor spre directia unde ai gasit "chestia aia" doua tragi spre picioarele mele. Daca nu se vede ce-ai simtit, hai ca tin eu de linguri, asa, bagi pe diectia libera a treia lingura si tragi spre marginea gaurii. Nu vezi chiar la intrare in gaura o gaurica mica? Ei pe acolo facem noi fetele pipi.
Ce maai minunatiiiie inauntru: vaginul si cervixul (cum aveam sa inteleg peste ani ca se numesc) ambele de-un roz frumos, daaaaar, din cervix iesea ceva alb.
- Iti iese ceva din gaura aia a doua Nu-i prea periculos sa continuam? Nu vreau sa-ti stric ceva la "pasarica" din vina mea!
- Iti spun un secret. Eu am deja ciclu (pentru varsta ei mi se parea bizar eu care stiam ca doar femeile au asa ceva). Pe vremea cand m-au dus la control nu aveam lichid de ala....asa, dar am inteles ca chiar la gaura aia pe care o vezi medicul mai i-a si din lichidul asta o proba. Am inteles ca lichidul asta protejeaza de praful sau microbii care, iti dai acuma seama, pot intra in "pasarica". Ai examinat tot inauntru?
- Da, zic eu cam grabit sa termin sa nu fac vreo tampenie.
- Acum bagi iar doua degete inauntru si cu cealalta mana pe burtica de la buric pe diagonala cam trei centimetri. Ar trebui si la dreapta si la stanga sa gasesti doua umflaturi: astea la fete sunt ovarele, ca la voi "outele".
Fac in tocmai. La un moment dat tresare putin.
Aly era in nu stiu care "lume".
- Ia-mi acum temperatura cu termometrul. Asta nu se face dar o vreau eu.
Dupa 5 minute in care era cu termomentrul in gaura (timp in care mi se sugereaza sa mai examinez labiile si clitorisul, ca n-o sa mai am alta ocazie) imi zice sa-l scot. Se uita ... "37 E perfect... sunt sanatoasa tun".
- Multumesc "dom' doctor".
- Daaaa' nu te-a deranjat nimic? N-am facut nimic rau? Mai ales c-ai tresarit o data.
- Din contra stiu macar cum stau si observatia ta m-a ajutat mult cu lichidul. Multumesc omule, ma intereseaza si pe mine sanatatea la "asta". Inca o data multumesc, cred ca-mi vine ciclul peste cateva zile mai ales ca un ovar doare ... da, aproape de ciclu, un ovar doare, ma rog, cum are norocul fiecare fata sau femeie. De aia am tresarit omule. Ai facut totul OK. Ai umblat frumos nu ca badaranii de baieti care abia asteapta sa vada si sa pipaie "ceva" Eeeei Aly tu nu vrei?
- Daca vreti desfac picioarele cat vreti oricum vad ca ti-a placut ce ti-a facut Nelu dar nu-mi umblati inauntru.
- OK.
Isi desface picioarele, dar... ce, chiar nimic? Incep sa o masez pe clitoris si ce credeti: cand am terminat avea sa urle ca mai vrea ca-i bine ca-i de acord sa bag putin in gaurica degetul. Evident am facut si asta dar insistand in partea de sus a vaginului (peste...ani sa inteleg c-ar fi punctul G cum spun specialistii, alt punct al placerii feminine) iar oftand "cam de placere" dupa cum da de inteles mai ales ca incepuse sa zambeasca "dulce rau".
- Interesant, zice Adina, si mie mi-a placut acolo dar n-am comentat nimic.
Ce credeti, c-a scapat si de restul? Eeeeei. Totul in tocmai cum facusem cu Adina mai ales ca "invatasem" acum prin intermediul "pasaricii" Adinei cum se face. La final aceleasi reactii practic ca ale Adinei. Voi credeti c-au fost ultimele experiente de "ginecolog"?. Peste ani au urmat altele.

Experienta IV Diverse "maruntisuri"
Anii au trecut si am inceput sa merg cu parintii si uneori cu un verisor la mare sau in excursii iar unde se facea plaja evident si cate o delicatesa de nuditate (femei fara sutien, fetite goale pusca). De multe ori ma jucam in nisip cu fetite goale care unele stateau fara chiloti inclusiv cu picioare desfacute starnindu-mi iar mirarea cum de au curajul iar alte fete "explodeaza de rusine". Si ca veni vorba intre ele se detaseaza o experienta la niste rudenii. Impreuna cu sora mea si o verisoara mergem la plaja pe malul Crisului Negru la invitatia unor rude acestea din urma lasandu-ne singuri (oricum era o zona cu apa foarte mica si sa vrei sa faci ceva "tampenii" cu cineva n-aveai nici o sansa). Pe vremea aceea "noi romanii" nu eram atat de liberali in materie de plaja. Ne dezbracam cu totii la slip si intram in apa. La un moment dat se apropie de noi o femeie cu un handicap foarte vizibil (un picior rod al unei operatii nereusite inca din tinerete nu se misca deloc cum trebuie in zona genunchiului). Cu ea o fetita goala pusca de o varsta cu verisoara noastra. Fetele incep sa rada vazand ca nici macar nu-si acopera intimitatea macar cand trece pe langa mine (eram singurul baiat pe o raza de cateva ...sute de metri). Incep sa le replic: "dar ce are cred ca-i o fata care arata normal nu are nimic in neregula, e dreptul ei sa faca plaja asa daca doreste si se simte in largul ei". Partea "comica" a constituit-o faptul ca tot restul timpului ocupat pe plaja a ramas tot pe langa mine fiindu-i straniu la sfarsit de ce eu nu rad de ea dar fetele da (intre timp mai aparusera cateva fete cam de varsta cu ea). Ii raspund ca multe fete "explodeaza" daca acolo jos li se vede cu toate ca multe fac si ele pe ascuns cel putin acest gen de plaja dar imi replica faptul ca asa se simte in largul ei ca face plaja tot asa cu fratii ei fiind singura fata intre doi frati (era in 1995) unul mai mic cu un an altul mai mare cu doi si nu a vazut nimic deosebit in reactia lor deci asa ar trebui sa se comporte cu totii. Badarania a constat in faptul ca stiind-o elastica si buna la gimnastica fetele au pus-o...chipurile sa faca sfoara, cumpana. Comicaria a fost ca m-a ales pe mine sa apreciez daca o face bine cu toate ca isi etala partile si mai intime la vedere cu ocazia asta, iar eu nu radeam dar fetele da, la insistentele fetelor raspunzand (sa pun gaz definitiv pe foc) ca are un corp perfect ca are o "pasarica" fara defecte proportii perfecte ale labiilor si din ce razbate e perfecta si gaurica deci n-are de ce-i fi rusine pe cand unor fete din chiloti nu le razbate mai nimic sau din contra forme cam exagerate de parca ar fi baieti nu fete. Sa vedeti fete bosumflate (unele s-au facut nevazute mutandu-se mult mai departe de locul nostru) la aceasta afirmatie.

Care e limita totusi ????

Va sriu tocmai ca...reactie la frica, groaza, de anumite aspecte mai intime de care dau de inteles ca sunt cuprinse unele domnisoare sau chiar doamne de pe diverse site-uri. Ce-i drept nu-i de mirare la minunata noastra educatie din familie si scoala. Am facut parte in studentie dintr-un club care pregatea tineri pentru orele de educatie sexuala in scoli dar nefiind profesor cu catedra de biologie la baza nu am apucat sa predau asemenea ore inca. Din acest unghi spre deosebire de alti useri eu am sa insist ca o completare la "experientele sexuale" de la rubrica precedenta acum si pe latura educationala in materie de sex.
Nu o data, poate involuntar am auzit fraze, mai ales in satul meu de origine, cam in genul: "o fi batut-o magaru' de barbat pe dragalasa de nevasta-sa ca numai asa se putea imbolnavi, ca doar nu avea nimic saraca de ea ca Doamne... ce bine arata (de parca...si mai ales la femei, o boala intima, hai...chiar si dezbracata la zero, se vede... asa la "ochiometru"). Eu stiu numai in satul meu in ultimii 7 ani de 4 femei moarte (una la doar 27 de ani) de cancer in zona genitala. Dar “babele” in toate cazurile veneau cu ceva de genul...e un dobitoc barbatu-su numai in burta a stiut s-o loveasca magaru’ naibi. Nu stiu... cred ca-i o obsesie, in special in randul femeilor mai in varsta chestia asta cu bolile rod stric al violentei masculine. Dar ce-i mai grav, vin tot acelea care au avut probleme intime serioase in timpul tineretii, si chiar in familie am niste cazuri, pe toata latura feminina au fost serioase probleme de-a lungul anilor, practic n-a scapat nici una, si ce-mi pare rau e ca deja si sora mea la doar 11 ani si nu retin s-o fi batut nimeni in “zona aia” (sunt ceva ani de atunci) a si inceput cu problemele. Dramatic e ca tocmai in unele manuale sub obladuirea unor institutii serioase se insista doar pe problemele baietilor deoarece la fete “sunt prea intime si speciale ar fi mai bine de auzit chestiunile cu pricina de acasa sau direct de la doamna asistenta fara alte persoane in preajma”. Dar nu stiu cum se face ca exact cum scriam mai sus, problemele ar putea aparea numai daca "s-ar juca ce nu trebuie cu baietii adica ...ceva pe dezbracate". Poate pe undeva nu-i de mirare cata vreme mamele, bunicile etc au prins minunatii ani ceausisti in care totul era minunat in viata unei femei dar mai ales cand naste, vai ce inaltator moment dar nu se spunea cate s-au nenorocit, cate obligate fara voia lor sa nasca etc.
Sau la un moment dat cate erau luate la cabinetul medical (evident li se cerea sa pastreze discretia asta cu toate ca “e ceva obisnuit, un examen de rutina” - ne-am surprins si noi in liceu colegele oferinduli-se astfel de “justificari” dar... sa pastreze discretia asupra a ceea ce s-a petrecut in cabinet) in special cele tinere sau adolescente. Ulterior auzi “pe la coltul strazii” ca in realitate justificarea era ca nu stiu cine a auzit ca stau prost dintre fete cu moralitatea iar examenul e asa ... sa le mai descurajeze. Si ca veni vorba: cum se simte o prietena de familie cand dupa un control ginecologic "nu i s-a gasit nimic in neregula", dar dupa 14 luni era pe masa de operatie extirparea fiind ultima solutie sa ramana in viata deoarece avea...atentie..cancer vaginal?. Dar... bine ca dupa control se si vorbea in satul ei ca "aia si aia nu-s virgine, maaai da cu cine pot umbla oare?". Sau cum s-a simtit o colega de clasa de-a surori mele cand dupa o educatie in familie de genul: "numai baietii se imbolnavesc de chestii rusinoase, fetele numai daca iau de la ei asa ceva se pot imbolnavi, daca nu umbli draga mea cu baietii vei fi sanatoasa tun, eeeh o sa ai ceva probele cand o sa fii gravida sau o sa nasti dar in rest e ok" (va vine a crede dar am auzit-o eu intr-o discutie cu sora mea, cele relatate starnind deliciul surorii mele veti vedea spre final de ce), se imbolnaveste chiar la primul ciclu si la final (ca nu-i voie sa mergi la medic pe ciclu) e dusa de mama ei la un ginecolog celebru in zona. Dati-va seama cum si-a aruncat privirea spre masuta pe care asistenta incepuse sa puna betisoare cu vata, tampoane, un speculum, manusi pentru medic si...altele, in momentul in care i s-a cerut sa se dezbrace dar nu oricum "toate... hainele de jos, inclusiv... chilotii" si sa se aseze pe iubitul scaun ginecologic dar mai ales... cu picioarele desfacute tare a "inghetat"...a inceput sa-i dea lacrimile si sa intrebe "mamica dar ce-mi face cu toate astea pe masa.. ma taie, ma omoara si de ce in pielea goala in halul asta". Dupa toata scena asta penibila...s-a incheiat cu chiu cu vai examinarea si la final reactie:”...mami de ce nu mi-ai spus ca asa se procedeaza si tu ai trecut prin asa ceva?” - si evident raspuns afirmativ cu jumatate de gura din partea mamei insotit de <<nu am vrut sa te sperii cu problemele astea>> - Da' bine ca ai stiut sa-mi spui ca pe baieti doctorii ii dezbraca goi pusca, ca nu stiu ce le fac la recrutari si incorporari sau daca ii surprind cu probleme ii opereaza pe... nu stiu unde, iar pe fete si pe femei le intreaba cate ceva si le lasa acasa".
Nu stiu de ce o educatie corecta si echilibrata nu se poate face, iar atat tatii cat si mamele exagereaza problemele sexului opus dar le ignora pe ale sexului propriu, si cum 90% educatia aceasta e apanajul mamelor e clar. Oare de ce lucrurile spuse clar dar fara exagerari si fara, evident, ocolisuri nu fac nimic rau dimpotriva...cum se face ca dupa o lectie de educatie sexuala experimentala mai liberala (dar cineva a avut initiativa s-o scoata fortat din program dupa ce a auzit ce s-a intamplat) Profesoara (dar cu diploma de asistenta medicala la baza) pentru ca au fost cuminti la cursul ei a decis sa-i duca la sauna (va dati seama ca nu-i o scoala cu elevi oarecare). Surpriza, desi erau goi pusca in sauna n-au existat jigniri, scene penibile, ce-i drept unii usor timorati la inceput baieti fete separat, dar altii "dar ce...la fel arata si surioara mea...acolo la 'pasarica' da’ ce are colega mea deosebit" - reactie a unui baiat. Sau reactie a unei fete "si fratiorul meu are la fel cred ca asa ar trebui sa arate toti baietii". Dar dupa constatarea asistentei-profesoare se pare ca toti cei care aveau frati de sex opus acasa utilizau ca etalon, fara jigniri insa, fizionomia sexului fratilor lor de sex opus. Interesant, cei care n-aveau frati de sex opus au fost cei mai timorati putin dar le-a trecut imediat si lor. Unii chiar au inceput sa se joace baieti-fete fara mana pusa in fata "ariei secrete" ba chiar de-a doctorul bine...o versiune mai "cenzurata" doamna fiind cu ei.
Vazand ca inhibitiile au trecut, au inceput sa vorbeasca la initiativa profesoarei dar acum insistandu-se pe problemele medicale (practic acum aveau parte de o lectie pe dezbracate), inclusiv cum se consulta daca te imbolnavesti, ce nu ai voie sa lovesti, chiar sa atingi nici in joaca macar etc. Surpriza cand au fost “consultate” fetitele (era vorba de un betisor cu vata introdus usor in vagin) inca baietii s-au aratat cei mai milosi “ vai dar prin asa ceva trebuie sa treaca fetitele” cand au vazut ce li se intampla fetelor la doctor in timp ce multe fete zambeau ironic cu privire la “ce pateste smechera asta de colega ,acum s-o vredem cat e de curajoasa, poate o prinde doctorita cu ceva”. Ulterior atat fetitele cat si baietii au inceput sa se comporte foarte respectuos intre cele doua sexe fara jigniri referitoare la intimitatile unora sau altora, ba chiar daca intamplator unul sau una isi schimba ceva mai intim (bine... s-a intamplat ca o fetita sa-si schimbe chiar chilotii la sala de sport de fata cu colegii, inca baietii o fereau punandu-se paravan de privirile celor din alte clase) nu se intampla cine stie ce drama. Una dintre fetite din pacate a avut o problema si a trebuit dusa peste cateva saptamani la un cabinet de ginecologie-pediatrica. Nu mica le-a fost surpriza, atat mamei cat si a medicului, cand nu a avut nevoie de "sprijinul" mamei sau asistentei raspunzant cu un sec "stiu ce se intampla... trebuie sa stau pe scaun si sa desfac tare picioarele si medicul ma consulta in pasarica, am vazut un filmulet cum le cauta pe fete la “pasarica” si ne-a mai povestit ceva si doamna cu care am facut orele alea".
Si inca un aspect mi-a atras atentia de ceva vreme mai ales dupa "liberalizarea socio-culturala a Romaniei". Cum se face ca in anumite familii nu-i o drama daca fac plaja vara goi-pusca... bine, daca locu-i mai retras, sau chiar la plaja (pe Internet fiind nenumarate exemple chiar site-uri care incurajeaza acest tip de facut plaja sau chiar promoveaza naturismul ca mod de viata in cadru mai restrans gen familie prieteni apropiati) sau nu-i o drama daca ti se vede zona intima la plaja (pe acelasi Internet vazand eu insumi chiar fete/femei in ipostaze curajoase de-a binelea la nudisti gen picioare desfatute tare sau care se dau cu crema intre labii cu baieti sau barbati alaturi si atentie !!! site-uri fara interdictie).
La noi in schimb ce vezi la televizor? Chiar eu insumi am avut ocaza sa vad un asa-zis documentar cam de o ora.
Primul episod: o doamna care, grijulie de starea de sanatate a copiilor ei (baiat si fata ambii cam la varsta pubertatii) ii duce la ginecolog. Primul e luat baiatul. Evident, sub pretext ca n-ar trebui sa se rusineze de mama si sora, mai ales ca lasase de inteles ca toata familia e "mare amatoare de nudism" e rugat sa-si dea chilotii jos si sa treaca pe masa de consult. Incepe masarea penisului, testiculelor, zonei corespunzatoare prostatei (ultimele doua etape redate video pe sleau) cu mama si sora in fata lui si la final drama!!! “trebuie sa-ti facem o usoara interventie la un testicul o micuta incizie, dar e nedureroasa, eeh daca nu ti-ai vazut de sanatate, vezi ce-nseamna sa nu treci pe la medic? Norocul tau ca te-a adus mami”.
Vine randul fetei: camera se muta in spate cu vreo trei metri, baiatul e rugat sa pastreze si el distanta, se scuza realizatoarea ca-s imagini jenante, dar se vedea chiar din acel unghi ca nu-si daduse nici macar chiloteii jos, doamna... efectiv doar mima ca o controleaza. La un moment dat totusi camera se focalizeaza pe intimitatea fetei iar baiatul e “invitat” sa o consulte. Surpriza: dupa cum se vedea in imagini el trebuia practic sa introduca un betisor mai lung prin ... ceva ce semana doar a labii. Se vedea clar ca-si trasese ceva peste labii cu un orificiu in dreptul vaginului. Vin “rezultatele”... e perfecta.
Urmeaza o alta rubrica sanatatea copiilor pre-scolari/scolari din 1-4; baietelul gol-pusca, fetita inclusiv cu sutien pe ea; baietelul precum adolescentul de mai sus (bine...minus operatia), fetita un masaj in zona corespunzatoare ovarelor si gata. Rubrica a treia o nastere: toata scena cenzurata (bine...in timp ce trei doamne vorbeau ca niste gaste despre cat de inaltator - dar, ce-i drept, dificil - moment este) numai mama dupa ce copilasul a iesit tot din burtica vai Doamne ce fericita era, inclusiv sunetele cand gemea fusesera “astupate” transmisiunea mutandu-se instantaneu in camera de unde se facea emisiunea. Mai mult mai vine si medicul si isi "cearta usor" pacienta ca de nu intra in panica era un fleac la sanatatea ei ca rezultatele controalelor pre-natale au iesit perfecte. Dar stiti ce-i mai bizar? Acum gemea si spunea ca nu mai poate dar, in cateva secunde, moasa era deja cu copilasul pe masa de examinare in conditiile in care se pretindea ca-i transmisiune "in direct". Si nu-i de mirare ca fetele/femeile dau piept cu realitatea cruda si “vai cat sau chinuit cand au nascut” sau “vai ce si-au batut joc doctorii de ele cand le-au consultat” dar afla ulterior in ambele situatii ca asa era normal dar prea tarziu din pacate pentru unele si acelea isi povestesc “experientele nefericite” mai departe pun pe frica la randul lor alte fete/domnisoare/doamne care de frica nu mai dau pe la medic “ de ce sa-si bata joc doctorii si asistentele cum se uita la intimitatea lor ?” si se trezesc cu o tumoare cancer nedetectat la timp caci credeau ca-i ceva trecator probabil din cauza oboselii fizice, stresului, poate un ciclu mai dificil etc.
Pe de alta parte nu pot sa-mi dau seama, ca sa revin la tema mea cum pot fi atat de inconstiente mame/bunici care-si feresc fetele/nepoatele de informatiile reale despre corpul lor si evolutia lui fireasca. Si revin la povestea mea...chiar sora mea a patit-o. In timp ce eu cand eram mic trebuia sa fiu foarte grijuliu sa daca ma prind doctorii cu "prostii" ma iau mi-o intind mi-o masoara imi dau injectie in zona intima cu cine stie ce aparat special dar "care face sa doara... expres sa sa te inveti minte sa nu te joci cu <<pasarica>> sau sa nu te imbolnavesti la ea" iata ca anii trec si ajunge si sora mea la acea varsta a schimbarilor specifica maturizarii sexuale. De la nu ai voie sa stii nimic, in afara de sa te feresti de baieti ca numai asa te poti imbolnavi, altceva nimic, ca doar "ce au fetele in chiloti: nimic, o linie intre doua proeminente in timp ce baietilor le e de ajuns o lovitura dura in zona intima ca poate-s aranjati pe viata" Dar... povestile despre cum ii dezbraca pe baieti la recrutari, incorporari, "ce analize grele le fac pe acolo", "de-aia ca de la jocurile astea prostesti ale baietilor apar multe boli", "ca de n-ar prosti baietii, sa se joace fetele toate tampeniile cu ei, n-ar avea nici o fata nimic" erau la ordinea zilei, acestea devenind practic o obsesie mama si bunica atunci cand m-am apropiat de varsta stagiului militar. Sau sa fiu grijuliu ca poate o sa fiu dezbracat gol pusca la vreun, aparent, control de rutina. In timp ce surorii mele i se "explica" sa nu se teama ca nu-i face medicul nimic "ca doar nu-i muiere de 40 de ani" doar sa fie sincera cu domnul doctor la toate intrebarile, de altfel ceva despe ciclu si gata.
Si de aici peste noapte ajungi cu fetele la toate problemele de pe lume: ai grija la ciclu ce chiloti, ce tampoane, sa nu fii alergica la ceva ai grija cum te speli pe "acolo jos" cu ce fel de apa nu calda nu rece mai ales la ciclu.... etc... etc . Desigur fiind mai mica cu ceva ani decat mine am avut ocazia s-o vad goala pusca de foarte multe ori pana la 12 ani (foarte tarziu dupa parerea mea) nefiindu-i rusine daca era fara chiloti bine... accidental cand facea baie (nu o data mama lasand-o in seama mea cand facea baie sau dus) sau daca era la baie de multe ori daca facea doar pipi sau isi schimba chilotii nici nu inchidea usa.
Dar a venit o zi in care am fost socat de ceva. Imi vine sora acasa in lacrimi de la scoala, dupa ce avusese o discutie cu bunica. O intreb, fiind doar noi doi acasa, ce e.
- Mi-a zis buni' ca daca fac sport trebuie sa ne ia pe toate fetele din cand in cand la medic sa ne taie nu stiu ce la "pasarica" plus ca trebuie sa n...



    Login