Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Escorta
Autor : iuli_an76 - 2010-08-12
Citita de 5176 ori - Nota 3.67 (3 voturi)
I-am cerut sa ma sarute...usor, s-a apropiat de buzele mele...m-am retras, l-am privit, mi-a sarutat mana, mi-a muscat usor un degetel si s-a retras...Mi-a cuprins fata cu palmele sale tandre si mi-a depus o sarutare usoara pe buze. Ii cerseam o sarutare...Ma privea in ochi... I-am simtit varful limbii cum imi contura buzele, cum le lingea, cum amagea. Ma saruta intr-un mod aparte. Imi sugea limba ca apoi, sa-si lase gurita sarutata de buzele mele. L-am mangaiat pe obraz cu tandrete, m-am apropiat de el pana ce am simtit genunchiul cum apasa pubisul. Mi-am frecat pubisul de piciorul sau. Ne-am sarutat indelung, tandru, salbatic. Mi-a sarutat partea din spatele urechii, l-am sarutat pe gat. L-am simtit la fel de excitat ca si mine. Am pus mana sa-i simt erectia prin pantaloni. Il mangaiam prin pantaloni. M-am cuibarit mai bine in bartele sale. Ma mangaia pe spate. Mi-as fi dorit sa-i simt pielea. Mi-as fi dorit sa-mi suga sfarcurile intarite. Brusc, s-a ridicat. Eram in picioare in momentul in care gurile noastre s-au reintalnit intr-o dulce contopire. In acel moment avea acces la sanii mei, care oricum nu mai incapeau in sutien. Erau grei si plini de dorinta. Mi-am dat bluza jos, lasandu-l sa-mi atinga pielea. Trebuia sa plece. Imi doream atat de mult sa-l simt, sa am orgasm dar nu aveam timp... si totusi imi atingea clitorisul prin bikini. Eram uda de ceva vreme. Mi-am dat sutienul jos. Sanii mei erau de-acum liberi. Ma ciupea usor de sfarcuri. Ma sarutat pe gura, pe gat, ajungand sa-mi suga sfarcurile. Mi-a cuprins sanii in palme. Avea barba putin crescuta si aspra. Ma excita cand atingea pielea fina de langa sfarcuri cu barba. Mi-a bagat o mana intre coapse. Imi atingea clitorisul, Eram uda. Imi doream sa...sa ma frece pana ce aveam orgasm. Ma indepartat de el. Degetele mele luase locul degetelor sale. Imi frecam clitorisul in timp ce ma saruta si ma atingea. Il priveam, implorandu-l sa ma faca a lui. Tremuram de placere. Ii era destul de greu sa se desparta de mine. Usor, tinandu-ma in brate sale, fara sa ma mai ating, respiratia mi-a revenit la normal. A vrut sa ma imbrace. Intr-un anume moment, mi-am dat pantalonii in jos, facand mai usor accesul la pizdulice. M-am intins in pat si el mi-a ridicat pantalonii, nu de tot. Nu stiu de ce s-a asezat langa mine in pat. A continuat sa ma sarute iar eu am continuat sa-mi frec clitorisul. Ma privea fix in ochi. Privirea mea ii spunea sa ma iubeasca. Usor, usor s-a retras si in cateva minute a plecat. Ratiunea sa a fost mai puternica decat placerea. Abandonata de El, mi-am amintit ca acelasi sentiment l-am avut cu cateva zile in urma, eram la fel, excitata si abandonata. Atunci era din cauza sampaniei... euforica si pofticiaosa de a face dragoste cu pasiune...dar trebuia sa astept ziua ce urma sa vina.

A doua zi, cand trebuia sa ma vad cu Alex, mi-am dorit sa fie ceva special si unic. Am reusit sa-l surprind pentru a nu stiu cata oara.
Am inceput prin ai face cafeaua. Apoi m-am ocupat de celelalte detalii, de muzica, de lumanarile parfumate ce trebuiau aprinse, de caldura si intimitatea pe care trebuia sa le gaseasca atunci cand venea. Totul era perfect pana aici. Am intrat in baie, iesind dupa 40 de minute ca sa ma imbrac. Am vrut sa fiu....rapitoare si cred ca am reusit sa-l surprind, sa-l seduc si sa-l fac sa ma doreasca din momentul in care i-am deschis usa. L-am asteptat intr-un corser din satin rosu si dantela neagra, o fusta din aceleasi materiale mini, pantofi negrii foarte inalti si manusi rosii, din satin, pana la cot.
In momentul in care am inchis usa a realizat cum eram imbracata. I-am simtit privirea cum aluneca de la pantofi, pe poponet ajungand pe spatele meu. Ne-am asezat comod, savuradu-si cafeaua. Era excitat de modul in care eu fumam cu tigaretul si de manusile fine ce-i atrageau privirea ca un magnet. Privirea sa infometata, ii alerga pe intregul meu trup. De la tocuri, la pielea fina a picioarelor mele, ca apoi sa ramana fixata pe sanii ce-mi ieseau un pic din corset. Mainile ii tremurau inconstient in momentul in care ducea tigara spre gura. Aveam o atitudine mai dominanta fara de el; probabil dracusorul din mine era cel care conducea in acel moment si dorea sa-l devoreze. Imi mangaiam bratele si picioarele. Simteam materialul fin al manusilor cum imi alinta pielea. Era absorbit de acea imagine a palmelor mele ce atingeau cu delicatete anumite parti ale trupului meu. Cu aceasta imagine in minte s-a indreptat spre dus.

Eram in pat cand a venit de la dus. L-am invitat langa mine sa se intinda. A inceput sa ma sarute de la glezna si sa urce spre coapse pe partea exterioara. Nasul sau, destul de fin, era invadat de mirosul pielii mele. Ma adulmeca. Are un stil aparte, bucurandu-se altfel de o femeie. Mi-a sarutat pielea fina a gleznei, urcand pe pulpa pana la genunchi. Cu delicatete a mangaiat si a sarutat. Simteam buzele sale moi ce atingeau pielea genunchiului si pielea din spatele genunchiului.A continuat sa exploareze si coapsele. Fiecaru-i centimetru de piele acordandu-i un plus de atentie, urcand si sarutandu-mi abdomenul pana ce a ajuns la sani. Usor mi-a scos un sfarc pe care la supt cu tandrete.Cealalta mana cauta sa-mi elibereze si celalalt san. Buzele sale mi-a cuprins sfarcurile, unul care unul, facandu-le sa se excite, sa se intareasca si sa troneze semete spre alte culmi ale placerii. Il priveam in timp ce se juca cu fiecare sfarc. Cum atingea delicat si cu tandrete ca in secunda urmatoare sa muste, facandu-ma sa simt sageti de placere ce coborau spre si intre coapse. Fiecare por al meu raspundea atingerilor sale. Iubeste tandru, iubeste salbatic si de fiecare data cu aceeasi intensitate. Ii place sa-si conduca iubita, pas cu pas, spre cel mai inalt varf, atingand climaxul sexualitati.
Mi-a poruncit, bland, sa-mi dau corsetul jos. Nu mai exista nicio piedica intre trupurile noastre, imi simtea intregul trup cum arde de dorinta sa fie al lui. Imi simtea pielea cum raspundea atunci cand ma atingea cu buricele degetelor, cum se infioara de placere. In momentul in care mi-am dat corset jos, ne-am schimbat si pozitia, ajungand deasupra sa. Sanii mei erau sclavii palmelor si buzelor sale. Mangaia, stangea si-mi saruta, cu o foame acerba sanii grei si tari.. Imi miscam coapsele doar cat sa simt pulicica lui pe labii. Era peste tot...ma saruta, se juca cu sanii, imi prindea fesele in palme, stangandu-le si apasandu-ma in acelasi timp, doar ca sa ma simta mai bine. Mi-a dat pantofii jos si brusc, a ajuns deasupra mea. Incercam sa-l domin dar cu greu poti domina un scorpion. Am renuntat ca sa-l conduc si m-am lasat purtata de val, fiind o amanta cuminte si supusa. S-a bucurat in voie de fiecare centimetru de piele. Cand am simtit varful limbii sale pe labii, pe clitoris, am simtit un fior de placere si o dulce durere in stomac... Nu l-am lasat sa continuie. L-am tras deasupra mea, sarutandu-l. Deletele sale imi atingeau clitorisul. Simteam cum isi adancea un deget in moliciunea feminitatii mele, facandu-ma sa tremur. L-am primit in mine dar nu era ceea ce-mi doream. Facea dragoste cu buzele mele, cu pielea mea, cu trupul meu, cu sufletul meu, cu psihicul meu intr-un mod aparte dar nu cu pizdulicea mea.Compatibilitatea sexelor noastre si daruirea de a face dragoste troneaza deasupra celorlalte lucruri. Suntem doar noi doi acolo si nici un alt factor extern nu ne va impiedica sa facem dragoste intens, pana la epuizare.
Ma penetra usor, doar cat sa-i sint capul penisului intre labii...apoi intra adanc in mine, simtindu-l cum pulseaza. Palmele sale imi atingeau piele cu tandrete, imi mangaiau chipul, sanii si coapsele. Din cand in cand, mai slabea intensitatea miscarilor doar ca sa-mi atinga si sa-mi maseze clitorisul, sa simta cum ma arcuiesc doar ca sa-l primesc din nou, adanc in mine. Isi mirosea degetele cu care imi masa-se clitorisul, miros ce i se impregna-se in piele, miros al pizdulicei mele umede pe care-l adulmeca. Era deasupra mea si-l trageam mai adanc in mine. Il mangaiam pe spate, pe fese, ne sarutam salbatic. I-am incolacit coapsele, ridicandu-mi bazinul, facandu-ma a lui in totalitate. Alterna in miscari, facandu-ma sa-l doresc si mai mult. Se juca cu trupul meu asa cum isi dorea, aducandu-ma pana aproape de orgasm ca apoi, sa slabeasca intensitatea miscarilor. Atunci mi-am dat seama, pentru prima data ce simte un barbat, in momentul in care-i fac felatie...ducandu-l pana in acel moment in care e gata sa explodeze, ca apoi sa ma opresc, facandu-l sa-si doreasca si mai mult acel moment. E o altfel de traire, mai intensa, mai pasionala dar putin dureroasa. Momentul in care iti doresti sa fii satisfacut este amanat, iar si iar... si cand acel moment se apropie din ce in ce mai mult, simti cum totul se rezuma asupa unui singur organ, al sexului...nu mai conteaza cine si cum iti ofera acea placere sublima...ratiunea, trupul, simturile, absolut totul se prabuseste si dispare in acel moment...si pret de cateva secunde simti cum trupul, mintea si sufletul cum sunt asaltate de... fericire...Eu o pot numi fericire!
Amantul meu, ma facea sa alunec spre acea fericire. Simtea cum trupul imi este plin de dorinta. Nu-mi dadea voie sa-l mai ating cu palmele. Imi imobiliza-se mainile. Eram sclava placerilor ce mi le oferea. Eram sclasa masculinitatii sale. Simtea si daruia placere odata cu mine. Mana stanga a sa, ma tinea de coapsa...ma tinea prizoniera sub el, fara sa ma pot misca, simtind cum patrunde moliciunea pizdulicei mele atat de profund si de adanc. De multe ori ramanea nemiscat in mine doar ca sa-mi simta contractiile.. In acel moment imi mangaia piciorul stag, ma stangea un pic, isi lasa amprenta asupra trupului meu si nu era pentru prima data. Asa s-a intamplat si in momentul in care eu eram in cada si el era in fata blocului meu. Vorbisem la telefon mai devreme. I-am spus cat sunt de nesatisfacuta si ca sunt intr-o stare de excitatie maxima. Ma intreba cum de o dama de com...



    Login