Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Emily (II)
Autor : suntbi77 - 2015-01-10
Citita de 3247 ori - Nota 6.57 (21 voturi)
Nu stiu de ce locurile astea infecte ma faceau sa gandesc la tot felul de chestii “profunde”… Stateam pe buda aia jegoasa din McDonald’s si rumegam tot felul de ganduri. Planuri diabolice. Ala era biroul meu, coltul meu. Ce dracu’ vroia cutra aia zburatoare de la mine?!

MI-am atins stomacul plin, bulbucat in afara. Ce conta… Simteam deja cum burgerii aia incep, incet-incet, sa fermenteze, sa fiarba in mine. Prindeau viata! In sfarsit… Momentul pe care il asteptam (cu burta la gura).

Incepea sa mi se faca dor de propriul trup… Cat trecuse? O luna, doua? Jumatate de an. Ce conta… E ca si cum ai incerca sa motivezi distanta dintre doua mese prin faptul ca nu ti-a fost foame. Ce patetic… Cum pula sa nu-ti fie foame?! Si aunci…?!

+++

Adevarul e ca nu mai stiu, nu-mi mai aduc aminte cum e sa nu-ti fie foame. Nu mai inteleg nici macar logica unei astfel de propozitii.

Se prea poate ca Emily sa stie. La cum arata cred ca a nu-i fi foame era starea ei normala. Hahahahaha! In schimb… faptul ca mi-a cumparat movila aia de mancare…. pffff… arata ca a inteles cat de foame mi-era mie. A inteles, oare?

+++

Tentatia imensa de a te gandi ca lucrurile ar fi putut sta altfel… Conditionalul, optativul – modurile prin care gramatica se reveleaza ca si calau: “de-as fi”, “de-as avea”… Pe dracu’! Esti ce esti acum, ai ce ai acum. Iar eu, in acest “acum” si nu in altul, eram intr-o buda infecta, plina de carne si cartofi. O bucata de carne, plina de carne, dorind carne. De om. Il vroiam pe Laur… Sa ma uit in ochii aia a lui de peste mort in timp ce-i sugeam pula. In timp ce-l storceam ce viata, de samanta, de lapte… De ce?! De viata?! Hahahahaha, wtf… De cand si pana unde Laur avea ceva in comun cu viata?!

+++

In fond… ce conta… Tot ce vroiam acum era o pula infipta adanc in gat. Sa o simt pana in stomac, cum impunge borhotul din mine. Cum face loc pentru mai mult. Dar tot ce aveam la indemana era clanta de la buda care arata, privita din ceva unghiuri stranii, ca o pula.

Oare Emily nu avea pula…

+++

…neah. Cred ca vipera / pudel / frigida / zambareata astepta sa ma intorc sa-mi mai cumpere cateva portii.

+++

M-am atins din nou. Simteam cum vibreaza pielea pe mine de dorinta. WC-ul ala contribuia si el cum putea la starea in care se parea ca intru. Saracul, parca mi se facea mila de el. Cate cred ca vazuse la viata lui. Ndeh… Nu avea sansa microbilor umani sa se uite la cacaturile porno. Buda vedea viata asa cum era. O privea in ochi in fiecare zi. 24/7/365. Femei la menopauza, puturoase, unse cu toate cremele posibile sa-si ascunda varsta, defectele, atrocitatile, cicatricile. -ulecsii. Bucurestiurile. Lacrimile. Rugaciunile invatate in timpul fututului.

(Doamne, cat vroiam sa sug o pula…)

+++

Mda, reluam. Ma descheiasem la bluza si la blugi, sa las burta libera. Nu reprezentam o surpriza pentru WC. Celulite, obezitati, menstre, bandaje aruncate, bale curse de pofta. Ohohoh, ca Mos Craciun.

Fute-ma...



    Login