Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEliza ep 4
Autor : unqnick - 2012-11-08
Citita de 7014 ori - Nota 7.94 (36 voturi)
Credeam ca terminasera cu dusul, nu se mai auzise de mult apa curgand. Am intrat inauntru si am gasit-o pe Camelia stand pe vasul de WC pilindu-si o unghie iar pe Eliza pe marginea cazii ungandu-se cu crema de corp gasita in trusa fetelor. Incepusem sa ma enervez din nou, imi invadasera intimitatea obisnuit sa fiu aproape singur, iar vizitele feminine nedepasind decat rar 24 de ore. Nevoia urgenta care ma adusese in baie imi provocase si un inceput de erectie. Camelia nu se ridicase de pe colac, vazandu-mi pula care se sculase, banuia ca pentru altceva venisem in baie. Cred ca discutasera despre mine pana atunci pentru ca bruneta imi zambi incantata.
- Pot sa te ajut cu ceva ?
- Nu cred ca poti sa te pisi in locul meu, am rabufnit eu.
De obicei ma port frumos cu femeile dar acum simteam nevoia sa fiu scarbos.
- Ati face bine sa eliberati mai repede baia, puteti barfi dincolo.
- Vrei sa faci laba cand esti cu doua doamne ? spuse Eliza si amandoua izbucnira in ras. Hai nu te supara, am glumit, pise-te in chiuveta sa vedem cum o faci.
Era prea mult, pe fata mea se citea ce va urma si Camelia se ridica de pe colac vrand sa iasa din baie dar Eliza sari de pe marginea cazii si o opri.
- Te las cu ea armasarule, moare de curiozitate sa te incerce. Eu o sa ma ocup de sotul meu sa vad daca mi l-a obosit prea tare doamna.
Imi facu cu ochiul si deschise usa strecurandu-se afara. N-am mai rabdat si i-am dat drumul jetului ignorand-o pe bruneta. Ma pisam cu ochii inchisi cand am simtit mana Cameliei pe madularul meu.
- Ma lasi pe mine sa o tin ?
Nu ma asteptam la asta si ma speriasem putin, am incercat sa ma indepartez iar jetul de urina s-a plimbat in afara vasului pe perete fara sa ma pot opri.
- Nu fi uracios Nicki, vroiam sa o ating putin. Eliza mi-a spus lucruri interesante despre tine.
Avea tupeu tipa, amantul ei era dincolo si ea imi facea avansuri.
- Ce dracu’ a putut sa-ti spuna de te-a facut curioasa ? am ironizat-o eu
- Mi-a spus ca ai gust bun, a zambit complice si a lasat capacul toaletei jos asezandu-se.
Pula nu mi se culcase in mana ei. O freca incet si vredeam cum ii freamata narile. Se parea ca nu o deranjeaza ca tocmai ma pisasem. Nu ma gandeam ca o sa am parte de asa ceva in interval de mai putin de o jumatate de ora. Mai devreme ii futusem nevasta lui V. si acum eram pe cale sa am parte si de amanta lui.
Un impuls necontrolabil ma indemna sa o las sa se desfasoare, in fond si la urma urmelor asta era mai putin condamnabil decat futaiul cu Eliza dar in ultima clipa m-am adunat, i-am impins capul deoparte. Se apropiase prea mult si scosese afara limba sa-mi atinga varful pulii.
- Nu ma fut cu amantele prietenilor mei, am spus ragusit dar destul de hotarat.
- Ce sa-ti spun !!! rase Camelia. Dar ca sa te culci cu nevestele lor n-ai nici o apasare.
Observasem ca pe langa vulgaritatea fireasca a Elizei, Camelia se ferea sa vorbeasca porcos, nu spunea lucrurilor pe nume. Venise la futut dar ramanea o doamna si mi-am mai indulcit tonul.
- Crezi ce vrei dar nu pot sa o fac cu el aici.
- Am rabdare, sper sa merite, spuse mangaindu-ma pe obraz..
Am iesit din baie si l-am gasit pe V. in picioare iar pe Eliza asezata pe vine cu pula lui in gura. V. dadea lent din fund tinand-o de cap. Eram socat de comportamentul lor. Se purtau firesc de parca erau acasa in intimitatea lor si parca nimic nu se intamplase mai devreme.
- Ce-ati facut in baie. Ati terminat asa de repede ? ranji el.
- M-a tinut de pula sa ma pis, am aruncat eu in zeflemea.
- Ha, ha, ha, e buna !!! N-a vrut sa se futa ?
- Nu.
- Nu stii sa le iei pe femei. Esti prea timid.
- Chiar Nicki te jenezi prea mult, ma preferi pe mine ?
Stateam si ii priveam nestiind ce sa fac. Ma simteam penibil. Eliza imi facuse cu ochiul invitandu-ma sa particip dar am ignorat sugestia. Camelia a iesit din baie, isi aranjase parul si acum isi cauta hainele. V. ocupat sa pompeze in gura Elizei n-a observat-o decat cand isi pusese chilotii sutienul si furoul.
- Hei, ce-ai de gand sa pleci ? gafai el fara sa se opreasca din actiune.
- Pai aici sunt in plus, te las cu nevasta sa te simti bine.
Cu gura plina Eliza mormai ceva, probabil o injuratura. Camelia isi gasise fusta si o netezea. Ma privi in ochi.
- Vrei sa raman ?
- Nu, am fost eu dur dar in sinea mea as fi vrut sa plece ceilalti sa raman cu ea.
Prietenul meu era gata sa termine si nu vroia sa rateze punctul culminant si privea inciudat cum Camelia se pregatea sa iasa pe usa. N-am facut nici un gest sa o opresc si i-am suportat privirea. I-a mai aruncat o privire lui V. care gemea descarcandu-se in gura deschisa a Elizei si iesi trantind usa.
- Ce dracu ba, puteai sa o opresti, imi reprosa V.
- Las-o dracului, crezi ca mi-a trecut asa de repede ? N-am facut scandal pentru ca sunt o doamna si ai putea sa-mi dovedesti ca ai putina jena.
- Bun si ce-ar trebui sa fac ? mormai V. urmarind-o cum ii linge pula culegand bobite de sperma din varf.
Eliza plescai multumita din buze si se ridica in picioare. Veni langa mine si ma lua de brat strivindu-si un san de mine.
- Bietul de tine, ti-am facut numai probleme, sper sa-l ierti pe V. pentru toate astea. O sa am acasa o discutie cu el, aici nu vreau sa complic si mai mult lucrurile.
Prietenul meu incerca sa-si mai puna putin din sticla dar nu mai era decat un deget de vin. M-am foit stanjenit cand Eliza ma atinse cu palma pe pantec coborand apoi mai jos.
- Cred ca nu ai nimic impotriva sa mai apelez putin la Nicki ca sa-mi treaca supararea ? De fapt nu cred ca va trebui sa-ti cer voie. Se pare ca mi-am castigat acest drept. Mie-mi trece suparaea usor dar sa nu ma faci sa-mi amintesc de parasuta ta. Credeam ca vei fi mai discret.
V mormai ceva privindu-ne. Din nou m-a frapat faptul ca nu dadea asa mare importanta lucrurilor. O lasa sa aiba initiativa iar pe mine ma trata ca si pana acum de parca deabia asteptase sa-i fut nevasta.
- Nu te mai rupe in figuri, vrei sa te dai mare in fata lui Nicki dadu V plictisit din mana . Batrane stai jos, trebuie sa-ti spun ceva despre noi. N-ai de unde sa sti dar noi suntem swingeri.
Chiar daca auzisem asta mai de mult, am facut pe surprinsul.
- Vad ca te-am surprins. O facem de mult, inainte sa se nasca copilul dar am avut o conventie sa nu o facem separat, adica fara stirea celuilalt.
- Am vazut ce cuvant ai avut, il zgandari Eliza.
- Nu sunt convins ca n-a calcat stramb, o ignora el, dar nu am avut motive sa o banui si nici eu nu i-am dat ocazia. Acum ca s-a intamplat,... asta e. Poate te mirase faptul ca am trecut prea usor peste faptul ca ai futut-o. Asta e explicatia batrane, de fapt, aveam de gand sa-ti propun eu decat sa-i vina ei ideea.
- Pai...eu....
- Sa fiu sincer am vrut sa-ti spun mai de mult, sa-ti propun o partida, sa vi si tu cu o prietena dar stiam ce hatite ai ca nu-ti place sa te futi cu spectatori.
- Mda...
Eliza nu imi daduse drumul bratului si acum imi masa incet pula careia nu-i trebuise mult sa se intareasca. Incercasem discret sa ma desprind dar ma tinuse strans asa ca am lasat-o sa faca ce vrea. Ma saruta pe umar si isi freca pantecul de soldul meu.
- Stiam de la V ca nu-ti place sa o faci in grup dar sa sti ca odata am vrut sa-i spun eu sa-ti propuna sa o facem in trei pentru inceput sa-ti treaca jena. Nu stiu de ce nu ti-a spus pana acum, doar e barbat si cum ar fi fost sa-ti spun asa deodata ca vreau sa ma fut cu tine ?
Izbucnise in ras urmata de V. Am zambit la randul meu. Eram mai relaxat acum, mi-era chiar necaz ca avusesem atatea scrupule. Ce tupeu avea Eliza, ne futusem pe rupte pana azi dimineata si acum juca un teatru de zile mari. Si ce tantalau era prietenul meu, nu-l stiusem asa. Nu mai suportam sa stau asa si sa ma masturbeze in fata lui. Ma abtineam sa nu o rastorn pe canapea si sa o penetrez. Simtindu-ma parc, Eliza se desprinse de mine si se aseza in bratele lui V. mangaindu-l si pisicindu-se.
- Mai sta propunerea ta in picioare dragul meu ? Aveai de gand sa imi propui un threesome. Nu gasesti ca e momentul si persoana potrivita ?
- Ei ? Ce zici batrane , o facem ? ma intreba V vesel nevoie mare. Daca erai baiat destept o opreai si pe Camelia. O convingeam eu sa i-o tragi.
- Ei ce sa-ti spun, curva avea nevoie sa o convingi. Mai bine ca a plecat, asa am sa ma bucur de mai multa atentie din partea voastra, riposta Eliza.
Discutia era seaca, discutam despre ce urma sa se intample ca si cum ne pregateam sa facem o partida de carti sau sa gatim ceva impreuna, nimic care sa aduca a preludiu, a senzualitate. Pula mi se blegise si ma gandeam ca am sa am un rateu de zile mari. Mai auzisem de niste cazuri in care barbatul nu-si revenise decat dupa ore bune sau chiar zile. Ma simteam folosit si asta ma deranja.
- E OK dar mai intai vreau sa mancam ceva, mie mi-e foame asa ca am sa merg sa iau ceva de la un fast food, am spus.
Intentionasem sa ies putin din situatia creata. Lasasem cumparaturile in portbagajul masinii si chiar trebuia sa le iau de acolo. Eliza sari sprintena din bratele lui V. si ma opri.
- Lasa Nicki ca e randul lui acum. Ti-e frica sa ramai singur cu mine ?
I-am dat cheile de la masina spunandu-i unde am parcat-o si am ramas cu Eliza.
- Ti-a placut cum a iesit ? Nu s-a prins prostul, l-am adus unde am vrut eu. Mi-a fost frica sa nu-mi faci vre-o surpriza. Nu-mi pasa prea mult, dar vreau sa am eu un ascendent asupra lui, ca a fost el primul care a incalcat intelegerea.
Se lipise de mine si ma saruta si musca usor de piept, de gat, cautandu-mi gura. Cand am sarutat-o mi-am dat seama ca nu se spalase dupa ce inghitise sperma lui V. Parca simtindu-ma, isi plimba limba cautand-o pe a mea si apasandu-mi capul mai tare sa nu ma feresc. Am ezitat o clipa dar am continuat sa o sarut, nu simtisem nici un gust suspect. Atingerea ei ma facu imediat sa am erecte si am gemut bucuros.
- Mai devreme ti s-a culcat brusc, ce ai avut ?
- N-a fost nimic, sa nu vorbim despre asta.
Am intins-o pe pat si am inceput sa o sarut si sa o mangai coborand pe sani, pe pantec ajungand la pubis. Imi placuse de prima data sa-i dau limbi, pizda ei avea un gust picant, placut si aroma ei imi ramanea multa vreme in nari. O facusem de nenumarate ori in cele trei zile umpland-o de extaz dar si pentru placerea mea.
Juisase mai devreme cand ii supsese pula lui V. dar gustul ramasese la fel de placut, nu se alterase si in curand alti stropi proaspeti umezira pizda ce venea in intampinarea buzelor si limbii mele. Simteam cum pula imi pulseaza din ce in ce mai puternic.
Degetele ei imi treceau prin par si ma apasau usor de fiecare data cand imi ridicam capul dintre picioarele ei ca sa gadil doar cu o fluturare a limbii lindicul intarit. Incepuse sa gafaie si peste putin timp a tipat scurt strangandu-mi şi eliberandu-mi capul cu pulpele tremurand. Am continuat sa-i sug lindicul provocandu-i spasme scurte.
- Doamne, ce bun esti Nicki......ajunge acum....vreau sa ma fut......
Mi-a dat drumul din stransoarea pulpelor si am privind-o cum isi departeza larg picioarele tinandu-se de gambe. Mi-am mangaiat pula care se intarise zdravan si am belit-o de cateva ori. Crezusem ca vrea sa mi-o suga putin asa cum o facea de cele mai multe ori dar era nerabdatoare sa o patrund.
Mi-am plimbat capul pulii peste crapatura pizdei lubrefiindu-l putin. N-a mai avut rabdare si mi-a apasat cu mana madurarul sa intre intre buzele grasute si nerabdatoare. Sprijinit in maini am penetrat-o incet pana la capat. Si-a rotit usor bazinul bucurandu-se de grosimea ce o despicase.
- Daaaaa...a gemut satisfacuta. Asa imi place.....tare si groasa cum o ai tu....aaahh.
Stiuse intotdeauna sa ma intarate, ma indemna si imi vorbea porcos, se zvarcolea sub mine sincronizandu-se miscarilor mele. Dadeam ritmic din fund lovindu-mi coaiele de bucile ei. Avusesem intotdeauna s...



    Login