Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Elisa si Limbistul
Autor : Bruno10 - 2017-05-23
Citita de 9782 ori - Nota 5.88 (26 voturi)
Salutare tuturor.

Ce va voi descrie in continuare e o intamplare cat se poate de reala petrecuta cu cativa ani in urma, pe cand eram liceean.

Imi aduc aminte perfect cat de frumos ningea... eram in ultima saptamana de scoala, stateam in clasa, la caldura si imi faceam planuri pt vacanta de iarna. Toti colegii/colegele erau invitati le petreceri , doar eu ramasesem pe dinafara. Luam vorba cu fiecare din ei , doar-doar ma va invita vreo unul din ei. Aveam un coleg din Suceava , care cel mai probabil din bun simt ma invitase la el acasa. Avea sa organizeze o petrecere in seara de Revelion cu niste prieteni de-ai lui de la tara. Pe atunci locuiam la vreo 200 km de satul in care statea colegul meu Mihai. Primisesem invitatia cu destul de multa reticienta, gandindu-ma cum voi ajunge acolo, unde voi sta, etc. Bunul meu coleg mi-a dat asigurari ca nu e nici o problema daca raman la el acasa, ba dimpotriva ar fi o placere. N-am zis da, n-am zis nu. Gandeam ca pana la trecerea dintre ani voi gasi ceva mai interesant. Cum nu ma lipisem de nimic, cu 2 zile inainte dau telefon colegului si-mi anunt prezenta. Pe 31 dec. ajung in gara din Suceava. Imi pierd privirea in multimea pestrita de oameni cautandu-mi colegul. Il sun sa-i spun c-am ajuns si ca-l astept. El imi spune ca a intervenit ceva si ca a trimis-o pe sora lui sa ma intampine. Aproximativ 5 minute au trecut pana sa imi intersectez privirea cu EA. Am ramas xu ochii fixati pe formele ei dulci, cu gura cascata si gandurile plecate aiurea pe niciunde. Mi-a intins mana sa ma salute:
-Buna! Sunt Elisa, sora lui Mihai.
-Bbb..Buna! Sunt Andrei, colegul fratelui tau.
-Bine ai venit la noi. Sper sa te simti bine.
-Sunt convins.
-Hai sa luam un taxi ca sa ajungem in timp util acasa.
-Ok, zic eu.
In tot acest timp nu incetam sa o privesc, sa o admir. Simteam cum ma atrage inexplicabil, cum fiecare zambet sau gest al ei imi provoaca stari euforice. Clar avea un efect dominant asupra mea. De cealalta parte, o simteam si pe ea putin atrasa de mine. Observasem cum se "juca" cu starile mele, cum se atingea ca din greseala de mine.
Ajungem repede acasa la ea unde sunt prezentat tatalui ei, care isi arunca privirea asupra mea ca sa-si faca o impresie despre cel care le calca pragul. reusesc sa fac o impresie buna dupa un schimb de intrebari-raspunsuri, ceea ce o multumeste pe Elisa. Dupa vreo 2 ore apare si Mihai cu prietena lui si decidem sa mergem spre localul inchiriat. Inaintam cu vitejie prin nameti cu Elisa de brat. Ajungem la localul unde urma sa fie petrecerea si nu mare mi-e mirarea cand in loc de show total vad o turma de vlajgani plictisiti si vreo 2 fete pierdute printre ei.
-Mihai, unde m-ai adus? Spuneai ca o sa fie puzderie de pizde si ca show-ul va fi de neuitat.
-Stai ma cuminte, de acum incolo or sa vina. Tu oricum esti asigurat cu sor-mea, si incepu sa rida.
M-am inrosit si ma uitam rusinat la Elisa.
- (Elisa)Eu am prieten Mihai.
-nu ziceai ca te-ai certat?
- Ba da, dar e ceva temporar.
Dintr-o data toate sperantele mele s-au naruit. Se anunta un revelion plictisitor, lipsit de distractie, ceea ce a si fost pana pe la 2 noaptea cand s-a spart gasca. Ajunsi acasa ne punem la vorbe si la cate un pahar de vin. Ma plictiseam teribil si somnul imi dadea tarcoale. Mihai imi pregatise un pat in camera Elisei (de altfel casa lui nu avea decat 2 camere - ce a parintilor si alta a lor) si urandu-mi noapte buna disparuse cu iubita lui. Eu si Elisa ne pusesem la somn (fiecare pe un pat) insa proximitatea si vinul facea sa-mi fiarba sangele. Imi fac curaj si vin in patul ei.
-Ce faci? tatal e in camera cealalta.
-nu pot dormi. imi placi.
-stiu. Si tu imi placi dar am prieten.
Fara sa vreau o sarut cu atata sete...ea nu se impotrivi. Imi plimb mainile pe sanii ei generosi, cobor pe coapse si ma opresc cu mana pe pizda ei. O simt cum isi desface picioarele si face loc mainii mele sub chiloti. Ii simti buzele mari si umezite, o patrund cu degetul mijlociu pana incepe sa geama.
-Opreste-te! imi ordoana ea.
- Nu pot. vreau sa te am.
Ma sui pe ea si o acopar cu sarutari pe gat, pe sani...cobor pe abdomen si-o simt cu tremura. Innebunit ii smulg bikinii si dau tarcoale cu limba pe coapse, pe pulpe si in jurul pizdii. Imbatat de mirosul pizdii ei ma hotarasc sa o alint cu limba si cu buzele, o penetram si ii muscam buzele pizdii. Gemea si tremura sub asaltul limbii mele.
-Oh da! Ce bine lingi. Asa..oh. Esti un limbist priceput.
-Ma bucur ca iti place.
-taci! ti-am dat eu voie sa vorbesti? Linge-ma sclavule! si ma trasese de cap direct in pizda ei uda.
Ramasesem mut de uimire si in acelasi timp excitat de posibilitatea de a fi dominat. Nu mai experimentasem asa ceva insa stiu sigur ca mi-a placut. Scriam cu limba cuvinte ne-scrise vreodata in pizda ei fierbinte. Muscam si trageam de lindicul ei, alintandu-l si mangaindu-l. Ea, cu mainile infipte in parul meu, se ondula din solduri, frecandu-si pizda de fata mea.
-Opreste-te sclavule! intoarcete pe spate.
Ma pun cuminte pe spate si vad cum se lasa cu pizda deasupra gurii mele. Se freca ca nebuna de gura mea.
- Sclavule limbist daca o sa fii cuminte si ascultator o sa primesti ceva.
- Te ascult stapano.
Se daduse jos de pe mine si disparuse din camera. Ma panicasem. Se intorsese cu o banana mare in mana.
-Sclavule o sa fii rasfatat in noaptea asta.
Gandurile imi zburdau nebune, placeri nebanuite ma cotropeau . Ardeam de nerabdare sa stiu ce-mi pregateste.
Se aseza deasupra m...



    Login