Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEleniko si capitanul
Autor : Ariculat - 2008-12-23
Citita de 7081 ori - Nota 7.77 (13 voturi)
Eleniko si capitanul

-SALIU, ce faci capitane?
-Bine mersi! Tocmai ce am ajuns acasa, m-ai prins in prima clipa dupa ce am deschis usa. Tocmai ce am pregatesc sa imi desfac bagajul. Tu ce faci?
-Hai ca vin pana la tine am un mare chef sa vorbesc ceva cu tine! De fapt pe telefon e prea mult de spus, asa ca in jumatate de ora sunt la tine.
Conversatia are loc la telefon, la cel fix. Eu sunt Marian, marinar, mai precis ofiter mecanic, hehe, adica am mai multi epoleti pe umar, si matrozii de rand ma saluta mai cu respect, cel putin asa cred eu.
Sunt de sase luni pe mare si azi e prima zi cand ajung in port, asa ca una peste alta sunt putin obosit dar nu chiar asa de obosit sa nu stau la o conversatie cu Eleniko.
Ooooo Eleniko, e ultima mea cucerire, de fapt ca sa fiu sincer m-am lasat agatat, fermecat de sanii ei, mama, mama ce mai sani, si de buzele ei subtiri si de stilul ei de putin cam vampa. Eleniko a muscat nada. Si ne-am cunoscut. Ghinion, cu doar 24 de ore inainte sa plec pe mare.
Acum sper sa imi iasa pasienta si poate poate o sa ne simtitm bine, adica se ne si futem, ca de sase luni ma gandesc la asta. Deci eram la sani, imi amintesc cu placere cum la prima noastra intalnire, cand dansam pe o terasa obscura din Mamaia, Eleniko si-a infipt sanii in mine cu ardoare. E adevarat ca era putin cam rece afara, ceea ce avea ca efect o erectie minunata a sfarcurilor ei, purtati fara sutien pe sub o rochie subtirica de vara, de sincer sa va zic, a inceput sa imi fiarba energia in oua dansand cu ea.
As fi invitat-o la mine, dar colegul meu de apartament, ghinion iarasi, mi-a cerut sa ii las casa libera ca avea o susta cu prietena lui, asa ca eu trebuia azi sa dorm acasa la parinti, si sub nici o forma nu puteam sa o duc pe Eleniko la mine. La ea acasa, din cate am inteles nu era loc, nu stiu ce principiu nescris avea ea, ca nu se ducea acasa la ea de la prima intalnire.
Ce mai, sanii ei m-au fermecat, noroc ca nu trebuia sa vorbesc prea mult, caci cred ca m-as cam fi balbait. Oau, asa impuscati inainte prin rochie, fermi si tari, dar ce tari, minunati.
-Imi este putin frig, imi zice Eleniko, cand ne intoarcem la masa, asa ca eu galant, desi nu imi sta in fire, ii ofer sacoul meu. Ea se strange in mine, asa ca profit sa imi pun mana dupa umarul ei, si cu o miscare naturala imi las palma pe sanul ei stang.

Ma asteptam la o palma, dar.. spre surpriza mea, isi trage sacoul mai bine peste mana mea.
-Sa nu ma compromiti in public Mariane, ca sunt vedeta si ma stie orasul. Dar sa nu-mi lasi sanul nealintat. Ne-am mai sarutat noi putin dar a trebuit sa plec.
Asta era acum sase luni de zile, si sincer sa fiu desi pe vas m-am masturbat de multe ori cu gandul la Eleniko, si la funduletsul ei super, nu ma asteptam acum sa fiu sunat in primele minute de cand am intrat in casa. Ma gandeam chiar ca m-a uitat. O asa bucatica ca ea nu sta multa vreme neagatata.
Chiar asa oare cum a aflat? Cred ca are relatii la capitanie.
Imi desfac repede bagajul, si ma reped in dus, unul rapid de marinar, prea obisnuit cu cabina de dus.
Uneori in calatorii radem cu colegii, BAAA AM AJUNS SA AVEM ERECTIE NUMAI CAND AUZIM APA DE LA DUS, ASA DE MULT NE AM MASTURBAT LA DUS.
Deh, viata de marinar, mai bine o laba sanatoasa decat sa ajung poponar, desi despre chestia asta ramane de discutat.
Bun, sunt intr-un tricou linistit, si abia apuc sa imi trag chilotii pe mine, cand DING DONG, soneria de la usa.
-Buna Mariane, ce ma bucur ca te vad. Si tsuk tsuk, doua saruturi rapide pe obraz, si se strecoara pe langa mine in apartament Eleniko frecandu-si minunatii sani de bratul meu.
Ma uit la ea cu mirare, parca e si mai buna decat era acum sase luni, s-au dus sunculitele de iarna, mama mama ce fundulet are in pantalonii aia albi si mulati.
-Sa nu zici ca ca ai facut sport draga mea?
-in fiecare zi, trebuia sa imi cheltuiesc cumva impulsurile. Se vede? Zice ea si isi scambraza fundul inapoi prin pantaloni, nu-i asa ca arat bine? Pentru tine. Si sa vezi ce chef am.
Ochii mei mari cred ca zic totul, zic eu si privesc nevinovat direct undeva peste umarul ei, spre un perete gol inghitind in sec.
-Bine Mariane, sa trecem la treaba.
-Ce treaba? Intreb eu mirat, ca nu stiu de nici o treaba, trebuie sa iesim undeva?
-Nuuu dragule, stai asa sa vezi ce am pentru tine. De sase luni ma gandesc la ziua asta. Mariane, sunt fierbinte, sunt hot, sunt dornica, vreau, vreau sa ma fut cu tine. Si vreau asta acum. Ma scuzi ca sunt asa directa dar sase luni, Doamneeee, sase luni ma tot gandesc la mainile tale pe mine si la chestia aia din chilotii tai. Asa ca sa nu ma consideri vreo curva, ca bani nu-ti cer, si am sa mai vin la tine, si nici vreo obsedata, dar vreau sa ma fut cu tine si daca si tu vrei, sa incepem.
Mmmmmmmmmm cred ca sunt in soc, dar una peste alta vreau. E prea frumos sa fie adevarat, ma ciupesc frumos de picior sa vad daca nu cumva dorm si visez. Auch, doare, deci e adevarat.
-Bun ma duc sa scot un vin de la rece.
-Ok, nu ca n-am curaj, dar mi-ar prinde bine un vin rece sa ma racoresc putin.
Asa ca plec in bucatrie, sa caut prin frigider. Lasasem o sticla de vin neinceputa cand am plecat in voiaj, sper ca fratele meu sa nu o fi luat. O gasesc, ii dau cep si iata-ma inapoi in camera cu sticla intr-o mana si cu paharele in cealalta.

Si surpriza, Eleniko e dezbracata, si tolanita pe scaunul meu de biron cu picioarele pe masa. Zambeste deschis si isi mangaie coapsele lasciv.
Dupa cum vad e goala goala, chilotii au aterizat undeva pe biblioteca. Ii vad o bucata de pizda, piersica la culoare etalandu-se sub coapse.
-Ce sa mai pierdem timpul, zice ea si cu o miscare eleganta isi ridica un picior, oferindu-mi imaginea de pizda umeda si bine epilata, in drum spre canapea. Mama ce miscari, aproape ca aud clipocit buzelor ei. Ma cheama pizda, ma vrea.
-Hai dragule, lasa vinul si hai pe canapea, piscuta mea te vrea, uite ce umeda este, uite ce calda este, zice ea lasandu-se pe spate si trecandu-si o mana peste labii.
-Uite ce umede sunt, mmmmm, oau chiar ca sunt excitata, hai odata ce mai stai? Si se craceste usor si isi baga mai adanc un deget in pizda.
Las vinul pe masa, imi simt pula cum incepe sa se ridice in chiloti.
Eleniko inca isi mangaie labiile cu ochii la mine, care ma apropii hipnotizat.
Oau, ce avem aici zice Eleniko. Si ridicandu-se de pe canapea se lasa lasciv in genunchi in fata mea.
Cu gura intredeschisa sufla aer cald spre pula mea, ascunsa inca de chiloti.
-Haaaaaaaaaa, ma simti Mariane? Ia sa vedem la ce visez eu de sase luni de zile.
Si cu o miscare lina chilotii imi ajung pe vine.
Face ochii mari si zambeste placut.
Am pula flasca, dar sangele a inceput sa pulseze in ea.
Nu am simtit in viata mea atata delicatete oferita pulii mele, si slava domnului am dat-o prin multe guri si pizde.
-Oauuu ce calda este, ce mare este. Imi place, imi dai voie sa o i-au in gura? Si fara sa astepte vreun raspuns, care eu oricum nu puteam sa il dau, mi-o ia in gura.
Asa flasca cum este, asa moale si calda, ca un carnat dezumflat.
Mmmmmm ce buna este umezeala, ce bine se simte capul meu in gura ei, si inca nu e mare. Ma gandesc cu placere cum o sa ma simt pana la sfarsit. Si Eleniko mi-o tine in gura masandu-ma cu limba. Dupa sase luni de laba sunt in al noualea cer.
-Suge-ma Eleniko, asa, suge-ma, incet si apasat, doamne ce bine este.
O simti cum se intareste?
-Mmmmmmhhhmmm maraie ea cu gura plina. Miscari umede de alungul pulii, de la cap pana unde ajunge.
Isi misca limba in jurul glandului meu, in jurul capului pulii, continuu, si apasat, limba ei si pula ei sunt un amestec unit de carne calda. Gura ei e prelungirea pulii mele.
O scoate din gura cu un plescait si o freaca de cateva ori energic.
-Oau se face mai mare, pasarica mea va fi foarte fericita. O vreau in mine, de sase luni o vreau, ai inteles, niciodata n-am facut o asa pasiune pentru nimeni. Imi tremura pizda de fiecare data cand ma gandeam la tine. Ti-i minte cand am dansat pe terasa? Cand mi-am frecat picioarele de slitul tau, am avut un orgasm, asa de incarcata eram si chiar si moale pula ta m-a fermecat.
-Ia sa vedem ouale ce zic, si fara avertisment isi infige o limba intre ouale mele. Sunt pline, foarte pline le simt.
Doamne e divin, sangele imi inunda la maxim pula si incepe sa pulseze in ritmul pulsului.
Eleniko imi linge perineul, bucata aia de carne fina dintre coaie si cur, si apasa, si-mi maseaza cu limba vena. Mi simt pula expandata la maxim, si ea ma strange de pula, lasand sangele sa intre dar nelasandu-l sa iasa.
-Ade, Ade, ce imi place, mmmmmm
Cu o miscare line, isi trece limba de la coaie catre varf, incet si apasat, aderand fiecare papila gustativa de pielea pulii mele, mama ce bine o face, un gand imi trece ca stie destul de bine sa suga pula Eleniko, dar asta deocamdata nu ma deranjeaza.
Ma simt un rege, cu pula in gura curtezanei, cu ouale in mana ei, simtind respiratia fierbinte mangaindu-mi coaiele si limba umeda si rece lingandu-ma apasat.
-Iti place dragule, daca ai sti de cand visez sa fac asta. Sa ti-o sug, sa ti-o simt pulsand calda in gura mea, sa te fac sa iti strangi gaura curului de placere.
Si privindu-ma in ochi isi pune pula intre sani, si incepe sa se miste in sus si in jos pe ea presandu-si sani de pula.
-Da dragule, de sase luni de zile, ma tot gandesc cum am sa ti-o sug, cum sa te fac sa imi cazi in brate, cum sa te fut.
De sase luni de zile imi tot imaginez scenarii si scenarii la aceasta prima intalnire. Si continua sa imi vorbeasca miscandu-si sanii in sus si in jos pe pula mea.

Picatura de lubrifiant apare in varful pulii si o umezeste placut. Frecarea devina mult mult mai placuta, desi imi placea sa mi simt pula frecata uscat de sanii ei.
-Oau, a aparut picatura de nectar, mmmmmm ce bine miroase! Am sa o ling, am sa o sug, am sa imi frec buzele de picatura pulii tale.
Auzind ce zice, mi-se face pula si mai mare, si iarasi fara avertisment, Eleniko imi ia brusc capul pulii inntre buze si il suge usor, tragandu-mi incet sucul lubrifiant direct din prostata.

E ca si cum mi-as da drumul incet incet incet, si nu mai pot de placere, ma cambrez impingandu-mi pubisul spre ea, dar ea smechera se retrage, tinand-mi in gura doar capul. Toate terminatiile mele nervoase sunt in pula, sunt in capul pulii, sunt pe drum sa imi dau drumul stiu asta, caci cele sase luni de cand n-am vazut pizda incep sa isi zica cuvantul. Ma simt mandru de mine, nu mi-am vazut pula asa de mare niciodata.
Eleniko face minuni, si ma simt barbat, ma simt supt la maxim, ma simt bineeeeeeeeeeee.
-Daaa da Eleniko, sug...



    Login