Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

edonia (II)
Autor : suntbi77 - 2015-06-14
Citita de 2541 ori - Nota 5.86 (14 voturi)
Nimeni nu stia ce e edonia: praf, lichid, abur, pixeli. Cei conectati o primeau in ei, direct. Cei deconectati o cumparau, ca fraierii, de pe la alti deconectati. "Edonia: connecting people", right? Adevarul e ca ma durea in cur de alti "people" - exclusi cei care puteau sa-mi livreze hrana Zeilor. Si de ei ma durea in cur, dar intr-un mod diferit ce cum ma durea de ceilalti.

+++

Lucram la o scoala de deconectati. Le spuneam cum stau lucrurile in lumea "reala". Cata ipocrizie... Ardea carnea pe mine dupa Placere, iar eu le spuneam alora cat de grozav e sa fii liber and shit like that. In fiecare zi. In fiecare dimineata ma smulgeam din hruba in care stateam, ieseam in tacerea vascoasa de afara, si valsam printre camioanele care alunecau tacute pe strazi. Erau electrice, asa ca nici macar fum nu scoteau. Ajunsa la scoala, imi incepeam predicile, pana la amiaza. Dupa, valsam din nou acasa, intram in camera si zaceam acolo pana a doua zi. Then, repeat. Locuiam cu parintii - cu cine altcineva?! - dar nu-i prea vedeam. Si ei stateau, ca si mine, in hrubele lor. Cu mici exceptii, casa era innecata in tacere. Nici un camion nu se oprea la noi, iar centrul nelocuit era departe.

Astea erau acele "alte lucruri pe lume in afara de placere". Viata fara edonia. Mortii erau cremati.

+++

Aratam ca oricine altcineva. Nimeni din cei care mai erau pe strazi nu intorcea vreodata capul dupa mine. Eu o mai faceam... Asa stiam ca nimeni nu o facea. Cei de la scoala nu fluierau cand treceam, nu isi dadeau coate, fetele nu ma urau, nu ma barfeau. Nimeni nu ma baga in seama la modul ala. Ma imbracam ca restul, ma dezbracam ca restul. Fututul se intampla atat de rar incat uitam de la unul la altul cand fusese ultimul. Bine, adevarul e ca nimeni nu ma intrebase cand a fost ultima data. Eu, ibidem. Orgasmele vaginale erau absente, asa ca masturbatul imi era un prieten mult mai bun decat pula. In special cand venea din partea altcuiva. Preferam femeile. Nu stiu de ce. Cred ca intra in lista cu "lucrurile pe care nu ni le alegem in viata".

+++

Lucra ca supraveghetoare la o statie de alimentat camioanele. Nu ca avea nu stiu ce mare lucru de facut. Zacea trantita intr-un scaun si se holba la ecrane. Cand venea schimbul, continua sa zaca acasa. Intr-o zi o sa o cremeze si pe ea si o sa zaca in ceva urna, in ceva groapa. End of story.

+++

"- Ce-ai facut toata viata?"
"- Am zacut"
"- Continua!"

Dialogul standard dintre God si suflet, dupa moarte. Imi bazaiau chestiile astea prin minte, ca niste impulsuri electrice, in timp ce ma indreptam spre job. Care era, in fond, diferenta dintre mine si un camion? Electricitate here, electricitate there... Nu ma supravghea nimeni. Centru in care nu locuia nimeni supraveghea doar pe cei conectati, norocosii naibii. Si s-a rupt filmul.

+++

Cand am deschis ochii, am vazut ca sunt intr-o hruba straina. Capul ma durea ingrozitor, iar in gura simteam gust de sange. Am dat cu limba peste buzele crapate, si am simtit cum vreo doi dinti imi erau sparti. Jesus... what the fuck... Mi-am ridicat cu greu o mana si mi-am pipait fata. Un ochi imi era tumefiat. Am incercat sa ma ridic, dar un junghi m-a strafulgerat atat de tare prin tot trupul ca am tipat. Imediat o usa s-a deschis si supraveghetoarea si-a facut aparitia:

- Ah, te-ai trezit! Ia-o incet... incet...

A venit langa mine si mi-a dat la o parte parul naclait de pe frunte.

- Unde sun...t? Ce... ce s-a int... ahhhh, inaaampla..t, incercam eu sa pronunt. Litera t ma facea sa-mi trec de fiecare data limba umflata, cred ca mi-o muscasem or smth, peste niste...



    Login