Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDupa nunta
Autor : iapi79 - 2011-02-21
Citita de 16718 ori - Nota 7.63 (27 voturi)
Provin dintr-o familie destul de instarita dintr-un sat din Moldova. Sunt o fire mai serioasa, in plus acasa am primit o educatie destul de stricta, asa ca pot spune cu siguranta ca pana cand m-am casatorit sexul era o chestie care nu ma interesa aproape de loc.

M-am maritat la 18 ani, cu un baiat minunat pe care il iubesc si acum din tot sufletul.

Relu, asa il cheama pe sotul meu, este cu doi ani mai mare decat mine. Este si el din acelasi sat si ne cunoastem de mici, dar abia cand eram la liceu, in clasa a zecea, m-am indragostit de el.

Din fericire sentimentul a fost reciproc asa ca am inceput sa ne intalnim si de atunci suntem impreuna.

Pana la nunta au existat, cum e si firesc, o multime de sarutari si pipaieli dar atat si nimic mai mult. Prima data cand a sugerat sa facem sex ì-am spus ca nici nu se pune problema inainte de casatorie. A promis sa-mi respecte decizia si pot spune ca s-a tinut de cuvant.

Din noaptea nuntii, care a avut de fapt loc pe la amiaza in ziua urmatoare petrecerii, am inceput sa descopar treptat deliciile erotismului.

De atunci am invatat enorm in acest domeniu, si impreuna cu sotul meu am experimentat o multime de chestii la care inainte nici nu ma gandeam. O astfel de experienta a avut loc cu ocazia nuntii unei verisoare de care sunt foarte apropiata.

Totul a inceput la finalul petrecerii, dupa ce invitatii au plecat.

Ne pregateam si noi sa mergem acasa cand l-am auzit pe tipul care a filmat nunta ca o intreaba pe mama miresei daca ii poate oferi un loc unde sa doarma putin, pentru ca bause cateva pahare, lucrase toata noaptea, si nu dorea sa conduca in starea asta. Stiam ca la matusa mea acasa nu mai aveai loc nici sa arunci un ac din cauza rudelor venite din alte localitati la nunta, asa ca Relu s-a hotarat sa-i ofere el gazduire. Omul a acceptat bucuros ca se poate odihni undeva si dupa ce si-a strans lucrurile ne-a insotit acasa.

Nu locuim departe de locul petrecerii, dar pe drum am avut timp sa facem cunostinta. Asa am aflat ca il cheama Gheorghe, dar toata lumea ii zice Gigi.

Am inceput sa discutam despre munca lui, de cand s-a apucat de asa ceva, cum i-a venit ideea, ce fel de aparate are si alte asemenea lucruri care pareau sa-l intereseze destul de mult pe sotul meu.

Din spusele lui Gigi se vedea ca este pasionat de ceea ce face desi, in gluma, a spus ca ar prefera sa filmeze noaptea nuntii nu numai petrecerea.

Am ras cu totii si sotul meu l-a intrebat daca a facut vreodata asa ceva. Raspunsul a fost ca din pacate nu i s-a oferit niciodata ocazia, la care Relu a replicat ca el si-ar dori sa fie filmat in timp ce o face.

Am ras, mai ales cand am vazut graba cu care oferta i-a fost acceptata si cand Relu m-a intrebat daca sunt de acord am raspuns ca nu am nimic impotriva, daca el isi doreste cu adevarat asa ceva. Eram sigura ca glumeste dar ideea era amuzanta asa ca am intrat in joc.

Cand am ajuns acasa Gigi a pus o caseta noua si a inceput sa filmeze.

Sotul meu a inceput sa faca strip-tease in timp ce eu il aplaudam si il complimentam. Din cand in cand ne sarutam si il ajutam sa se descheie la camasa sau sa isi scoata cureaua.

In scurt timp a ramas doar in chiloti si eu am inceput sa il mingai pe piept si sa ii sarut sfarcurile. Era deja foarte excitat asa ca i-am mangaiat erectia care se contura clar pe sub chiloti.

M-a incurajat sa continui si cand m-am oprit dupa cateva clipe, si-a dat jos si chilotii si a ramas gol golut.

Razand, am refuzat sa-i mingai sexul gol in fata camerei de luat vederi si atunci a venit si m-a imbratisat pe la spate, m-a intors cu fata spre aparatul de filmat, apoi mainile lui mi-au cuprins sanii si au inceput sa ii framante.

M-a sarutat incet pe gat si pe ceafa stiind foarte bine cat de mult imi place, si in acest timp a inceput sa imi scoata bluza.

A apucat sa o ridice pana deasupra sanilor dezvelindu-mi sutienul cand am reusit sa il opresc.

Mainile lui mi-au cuprins din nou sanii si dupa ce i-a mingaiat iarasi, a inceput sa ii stranga si sa ii preseze unul de celalalt, facandu-i sa se umfle de mai mai sa-mi iasa afara.

Dansul lui si toate acele sarutari si mangaieri m-au imfierbintat destul de tare asa ca nu am mai protestat aproape deloc cand mi-a scos de tot bluza.

Stiam ca nu va merge prea departe cu joaca asa ca ma delectam linistita cu senzatiile acelea excitante, amplificate de prezenta la cativa pasi a unui barbat strain pe care, era evident, joaca noastra il excitase foarte tare. Va imaginati surpriza lui cand va realiza ca totul e doar o gluma si ca nu vom merge pana la capat. Aproape ca imi parea rau de el.

Surpriza am avut-o insa eu cand, cu o miscare brusca, Relu mi-a dezvelit sanii aproape in totalitate.

O clipa am inlemnita, invadata de un amestec de pudoare si placere, in secunda urmatoare insa am ridicat mainile ca sa ma acopar.
Usurel, sotul meu mi le-a dat la o parte apoi mi-a prins sfarcurile intre degete si le-a frecat cum numai el stie sa o faca, innebunindu-ma de placere.

Dupa ce a vazut ca m-am linistit si am lasat mainile jos, mi-a desfacut sutienul si l-a aruncat pe un fotoliu din apropiere.

Am ramas asa pret de cateva clipe, dezbracata pana la brau, cu sanii dezgoliti deveniti parca mai grei si cu sfarcurile intarite impungind aerul in directia lui Gigi.

Acesta a venit mai aproape sa ma filmeze mai bine apoi s-a indepartat la loc.

Relu a reinceput mangaierile si sarutarile, coborand treptat pana cand mi-a prins sfarcul in gura, inconjurindul cu buzele in timp ce limba lui imi provoca valuri de placere ce imi inundau tot corpul.

S-a oprit o clipa si mi-a desfacut fusta pe care a lasat-o sa cada, apoi dintr-o singura miscare mi-a dat jos strampii si chilotii lasand la vedere smocul negru si bogat din care se itea clitorisul excitat.

M-a culcat pe pat si mi-a ridicat picioarele pentru a ma elibera de lenjeria devenita inutila, apoi mi-a departat genunchii lasandu-l pe Gigi sa-mi filmeze pizda uda de dorinta.

Mandru de "padurea ecuatoriala", cum o denumeste el, sotul meu mi-a despartit flocii desi scotand la iveala labiile umflate pe care a inceput sa le mangaie fin cu degetul. Tremuram toata si imediat ce s-a aplecat si mi-a sarutat clitorisul am avut un orgasm extraordinar.

Si-a dat seama si nu s-a oprit pana nu am terminat.

A mai continuat sa ma alinte cu limba pentru cateva minute apoi l-am oprit. S-a intins pe pat iar eu m-am ridicat si i-am capturat pula in mana.

Era dura ca lemnul. Am mingiiat-o putin apoi mi-am facut curaj, m-am aplecat si am sarutat-o usor.

Relu a gemut de placere asa ca am continuat sa-i sarut scula si coaiele. Am urcat din nou mangaind-o cu limba pana la varf, apoi i-am luat-o in gura, incepind sa i-o sug cu putere.

Sunt foarte mandra de tehnica mea la sex oral. Desi la inceput nici nu voiam sa aud de asa ceva, sotul meu m-a convins sa incerc si, chiar de prima oara cand am facut-o, am fost uimita sa constat ca imi face o deosebita placere sa sug pula. Cu timpul si dupa multa practica, m-am perfectionat si acum pot ingiti cu usurinta toti cei 17,5 centimetri ai barbatului meu.

I-am ingitit-o si acum privindu-l in ochi, apoi am facut-o din nou uitandu-ma fix in camera de filmat. Am mai repetat manevra de cateva ori pe parcursul felatiei aceleia extraordinare.

I-am supt-o cu o placere gigantica, intrerupandu-ma din cand in cand ca sa ii sarut coaiele si sa i le mangai cu limba. Ma jucam cu capul pulii, ba lingandu-l de zor, ca pe o inghetata, ba luandu-l in gura si sugandu-l cu pofta.

Dupa cateva minute bune in care am putut sa-mi arat maiestria, am simtit ca e pe cale sa ejaculeze si asteptam nerabdatoare jeturile de sperma sa-mi umple gura nesatula, dar m-a oprit gafaind si m-a rasturnat din nou pe pat.

Eram putin dezamagita, insa asta a durat numai o clipa, pana cand Relu s-a lasat in jos, mainile lui mi-au despartit in doua tufisul dintre picioare si a inceput sa-mi ofere din nou sex oral.

Stand in asa fel incat sa poata fi filmat, mi-a sarutat fin pizda de cateva ori, apoi limba lui a patruns intre labii departindu-le usor. Varful limbii a inceput o miscare lenta printre buzele mele inegrite de dorinta, de jos de langa rozeta si pana sus langa clitoris, apoi inapoi in jos, si tot asa, inebunindu-ma.

Ma trageam de sfarcuri ca turbata in timp ce el imi dezmierda lindicul. Il sugea incet apoi facea niste rotocoale cu limba de jur imprejur, ma musca usurel de labii si iar se apuca de supt.

Dupa vreo zece minute de lins eram aproape de un nou orgasm. S-a ridicat si m-a patruns. Eram asa de uda ca pula a intrat toata dintr-o singura miscare.

M-a futut dur timp de vreo doua-trei minute apoi s-a intamplat.

Valuri de placere extrema m-au invadat din nou ducandu-ma, pentru a doua oara in acea dimineata, pe culmile extazului.

Multumita de tot ce se intimplase pana atunci banuiam ca Relu nu va mai rezista nici el mult, asa ca am ridicat bazinul si am inceput sa dau contre la fiecare impingere a sotului meu. Stiu ca ii place la nebunie sa termine in felul asta. Gigi s-a apropiat din nou si filma ...



    Login