Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoamna de 40 de ani
Autor : Hormonicus - 2015-07-29
Citita de 9698 ori - Nota 7.68 (56 voturi)







Cand doamnele intelectuale de 40 de ani o iau razna

Doamna Liliana Theoharide nu-si imaginase niciodata ca avea sa faca toate lucrurile alea.

Doamna Theoharide era o femeie draguta de 40 de ani, care se considera absolut normala din punct de vedere sexual. Nu avusese amant, nu se masturba, si discutiile despre sex o dezgustau la culme. Doar uneori avea niste visuri rascolitoare pe care le alunga repede dimineata. In afara de inevitabilele riduri ale virstei, era inca supla, cu picioare frumoase. De cind sotul ei devenise prefect, renuntase la slujba si statea acasa si picta.

Totul incepuse de la noua pedichiurista. Doamna Jeni, batrina care se ocupa de 10 ani de picioarele ei, murise. Liliana Theoharide statu aproape o luna in dubii: nu avea deloc incredere in fetele astea tinere. Cineva ii recomanda calduros o pedichiurista tinara si, in sfirsit, accepta sa o primeasca.

Intr-o dimineata se trezi cu o domnisoara draguta de vreo 25 de ani, zimbitoare, pe nume Cici. O invita in sufragerie si statura de vorba. Tinara parea foarte elevata. Picase la facultate si facuse o scoala de cosmetica. Lucra la "Melanie" de 2 ani. Cit timp vorbira, o studie: era bruneta si cu sini mici, draguta... Dar cel mai mult o tulburara miinile fetei: inguste, albe, cu degete lungi, de pianista.

Dupa jumatate de ora, doamna Liliana Theoharide afla totul despre ea, inclusiv faptul ca face si masaj si ca e maritata. Se numea Cici. Ii spuse ca vrea o epilare si o pedichiura.

"Sa mergem in baie, domnisoara..."

Domnisoara Cici isi lua geanta si mersera in baia plina de oglinzi. Se lungi pe pat. Cici se instala pe scaunel si ii lua un picior intre degetele ei lungi si incepu sa-l lucreze constiincioasa: freca calciiul, taie pielite si bataturi, lacui unghiile. O privi admirativ: era tinara, dar priceputa.

Apoi se petrecu lucrul ala de neconceput. Treptat, atinsa pe picior de mina fetei, doamna Theoharide simti, clar si incontrolabil, o placere sexuala. O placere asa puternica ca vaginul pur si simplu ii lua foc. Apoi, cind tinara pedichiurista incepu sa o maseze cu crema pe gambe, placerea aia anormala deveni insuportabila. DoamnaTheoharide simti ca nu mai poate: trebuia sa opreasca atingerile alea. Se ridica. Isi aranja capotul, rosie la fata.

“Scuza-ma, domnisoara, nu ma simt bine... ”

Tinara isi strinse instrumentele.
In restul zile doamna Liliana Theoharide se intreba incontinuu ce naiba fusese cu ea in clipa aia, cind pedichiurista o atinsese pe picior. Ce fusese cu senzatia aia voluptuoasa ?

Ii era ciuda pe ea. Lua calmante, dar tensiunea aceea dureroasa dintre pulpe nu disparu. Atunci, in pat, se atinse acolo, decisa sa se calmeze singura. Sari din pat, nervoasa. Doamne, NU ! TREBUIA sa fie atinsa de Cici !

Alunga panicata gindul. Mai rezista doua zile, apoi, fara sa stie de ce, telefona domnisoarei Cici . Vorbi cu o voce tremurata, apropae gifiita.

”Buna ziua, domnisoara. Poti veni ? Doresc un masaj...”

Dupa o ora cele doua femei erau in dormitorul doamnei. Doamna Liliana Theoharide pe pat, lungita pe burta, numai in chiloti, cu capul vuind de senzatii nelamurite, in timp ce tinara pedichiurista-maseuza isi plimba palmele pe picioarele ei, din calcii pina la sold.

Cici vorbea incontinuu, cu o voce joasa, dar doamna Liliana Theoharide nu auzea nimic: tot universiul ei se reducea la degetele catifelate ale strainei care umblau pe epiderma ei si o placere difuza care ii crestea incontinuu in pintec. Ii venea sa geama si se abtinea, cu greu. Placerea crestea vuind in ea. Ca o apa calda.

“Domnisoara, dumneata ai mai vazut femei de 40 de ani... Eu cum arat, pentru virsta mea ?”

Cici spuse, framintind gamba plinuta: “Oh, sunteti perfecta. Aveti niste picioare splendide, doamna. Picioare de studenta... Foarte frumoase...”

Cuvintele pasionate o scoasera din minti. Apoi, imediat dupa acest dialog, masajul profesional al pedichiuristei se transforma intr-o mingiiere catifelata si toata sexualitatea fetei i se transmise si, brusc, doamna Liliana Theoharide intra in joc.

Cici terminase cu picioarele si ajunsese cu masajul ei insistent la fund.

“Iertati-ma, dar cred ca trebuie sa va scoateti chilotii... Pot sa-i scot eu ?”

Atunci doamna Liliana Theoharide iar avu senzatia ca nu mai e ea, ca viseaza. Intoarse incet capul catre fata si o privi complice si nerusinat. O apuca un lesin apoi cind simti cum Cici apuca guma chilotului si trage in jos. Se salta putin si chiloteii fura smulsi de catre fata cu un gest hotarit. Se vedea ca nu era prima oara cind scotea chilotii unei femei. Doamna Liliana Theoharide ramase complet goala. Pedichiurista incepu sa framinte pasionata fesele mari si rotunde cu palmele ei mici isi de data asta doamna Liliana Theoharide elibera un geamat rasunator.

“Va place ? “ intreba moale Cici. Vocea ii tremura si era innebunita de noua ei partenera de 40 de ani. Se apleca si isi plimba gura peste sale si fese, mozolind pielea matasoasa si parfumata, moale si tandru. Doamna Liliana Theoharide, foarte tare, naucita de senzatiile noi, amestecate: degete moi, un par aspru si o gura calda si umeda ca un melc, pe fundul ei.

Apoi, cind simti mina ei care incerca sa-i ajunga la sex, printre coapsele lipite, totul se petrecu foarte rapid: doamna Liliana Theoharide departa picioarele si Cici trecu la actiune. Ii strecura o mina dinainte, la clitoris, iar degetele celeilate miini i le viri in vulva. Dupa care isi lipi limba de anusul ei.

De asemenea atingeri doamna Liliana Theoharide Beatrice zvicni din fund, ca electrocutata si se apuca de marginea patului.

“Aaaaaaaaa...”

Cici linse si masturba constiincioasa, la fel de constiincioasa ca atunci cind folosea forfecuta si piatra ponce. Ivonei Theoharide ceva ii exploda in sale. Isi goli plaminii, cu un sunet neomenesc si avu orgasm, cu picioarele arcuite de niste contractii puternice. Nu mai stiu de ea.

Cind isi reveni era in continuare pe pat, cu picioarele in laturi, gifiind fericita si descarcata. Simtea siroaiele de sudoare pe corp. O privi pe draguta ei masturbatoare, incerca sa vorbeasca, dar nu putu. Se eliberase in cel mai violent orgasm pe care-l avusese. Pedichiurista ii saruta moale un picior, gifiind si ea, apoi sopti: “Vreau sa ma ajutati si dumneavoastra...”.

Tensionata, Cici veni apoi deasupra ei. Fara un cuvint, si fara sa-i ceara voie, Cici ingenunche pe canapea cu picioarele departate deoparte si de alta a capului ei. Isi ridica rochia si doamna Liliana Theoharide nu se mira cand se trezi cu fata intre picioarele strainei. Intai ezita, apoi Ccu gesturi moi, saruta un picior caldut apoi isi viri fata intre coapsele subtiri, dadu deoparte dunga chilotelului si incepu sa sarute sexul fierbinte si umed al lui Cici, cu senzatia ca iar viseaza.

Simti cum Cici se zguduie de placere si icneste. Cutremurarile fetei i se transmisera si incepu sa linga petalele de carne moale. Lichidul sexului era amarui-dulce. Trase in laturi petalele si-si baga adinc limba in vaginul roz. Simti apoi cum coapsele fetei se incoarda si auzi un val de icnete si simti cum corpul lui Cici se zguduie: pedichiurista se terminase si ea.

Dupa 10 minute cele doua era lungite in pat, vorbind, cu picioarele inlantuite. Era ciudat pentru doamna Liliana sa stea cu picioarele asudate lipite de picioarele altei femei...

O ruga apoi pe Cici sa o tutuiasca. Pedichiurista incepu sa-i explice de pasiunea ei care era sexul in grup, pe care-l practica asiduu cu baieti si fete de virsta ei, studenti si studente Dupa care ii marturisi ce mult i-ar place ca si ea sa vina intre ei. Doamna Liliana Theoharide rise incet si o saruta usor.

“Of, iubito, esti nebuna... Dar voi sunteti tineri si eu sunt batrina, iubito... Cum sa stau eu goala intre niste fete tinere ?” Cici o privi moale si ii spus: “Va rog sa veniti odata... Visam o doamna de 40 de ani intre noi...”

In zilele urmatoare doamna Liliana Theoharide continua sa practice mingiiei sexuale cu tinara Cici care-i oferea cu limba niste placeri enorme, chinuitoare. Era ciudat ca o fetiscana sa-i dea lectii sexuale. La rindu-i, Ci...



    Login