Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Do you feel it?
Autor : MExBetryed - 2011-03-12
Citita de 4698 ori - Nota 5.86 (7 voturi)
Am intrat pe usa camerei de hotel. Am privit in jur, timp in care el a inchis-o, apoi a incuiat-o, lasand cheia in incuietoare. Mi-am aruncat geanta pe pat. Apoi m-am intors catre el. M-am apropiat, sarutandu-l scurt si muscandu-I usor buza. Mi-a zambit, in timp ce incerca sa-si scoata cravata de la gat.
Am inceput sa-i deschid usor nasturii de la camasa, in timp ce ne muscam buzele reciproc, incercand parca sa ni le capturam unul pe ale celuilalt. Isi puse cravata pe care in final reusi sa o scoata in jurul taliei mele, si ma lipi de el. Mi-am sprijinit coatele de umerii lui, lasandu-mi pieptul peste al sau, in timp ce am reusit sa-mi adancesc limba in gura lui.
Ma miscam atat de dinamic, el parca incercand sa tina pasul cu mine. Am inceput sa scot gemete ce se spargeau cand ii intalneau buzele, avandu-si ecoul doar in cavitatea bucala. Am intins o mana pana la talia mea, apucand cravata pe care inca o tinea in jurul ei, smulgandu-i-o cu putere din maini. Desi nu paru sa se opuna.
Am coborat pe gatul lui, facandu-l sa-l lase capul pe spate, timp in care i-am apropiat mainile, legandu-le apoi una de cealalta, facand un nod puternic, strans, ce incepea sa apese pe pielea mainilor lui, facand-o sa se inroseasca usor. Materialul dur al cravatei parca incerca sa-I taie carnea.
M-a privit intrebator, insa eu i-am zambit. Parea nedumerit. Insa nu voiam sa-l fac inca sa se indoiasca de absolut tot. Mi-am dus mana pe gatul lui si mi-am atins buzele de ale lui, lingandu-i-le apoi usor. In imp ce ii captam atentia in jocul buzelor, ce parea sa-i placa.
Sagetandu-I chipul cu privirea, in timp ce incerca sa-si regleze respiratia, i-am cuprins obrajii cu palmele, privindu-l cu o doza de alint in pupile, si mangaindu-I usor pielea fetei care se inrosise.
-Ti-ai dori sa-ti spun “trage-mi-o”, un?
-Mai mult ca niciodata.
Cuvintele lui ii paraseau gura intr.-un mod alert, uitandu-se la mine hotarat, dintr-o suflare.
-Ma gandesc ca voi, barbatii, vreti mereu controlul cand vine vorba de asa ceva.
M-am departat apoi de el, dandu-ma cativa pasi inapoi, pana am atins cu calcaiul o mica masuta de cafea ce era situata in centrul camerei. Am zambit si m-am asezat pe ea, sprijinindu-mi mana de unul dintre genunchi si privind in directia opusa pentru cateva secunde. Apoi am suras.
-Dar din pacate, eu as fi prea orgolioasa ca sa te las pe tine sa conduci.
Ridica o spranceana de parca nu intelegea despre ce vorbeam si nu isi dadea seama ce vreau de fapt. M-am ridicat, indreptandu-ma catre pat in timp ce priveam in jos. Mi-am scos geaca.
-Ei bine, nu stiu daca ma intelegi, probabil nu. Dar.. in seara asta, vreau ca tu sa fii cel “de dedesubt”, ca sa spunem asa.
M-am intors apoi catre el si l-am privit in ochi. Nu mai aveam de gand sa zambesc, se terminase cu joaca, cel putin pentru mine. Nu mai priveam total ca pe ceva ce imi genera placere, ci ca pe ceva ce avea sa-mi satisfaca dorintele de dominare, de control asupra fiintei lui.
-De fiecare data cand nu o sa ma asculti, adu-ti aminte ca te pot lasa fara mostenitori in orice moment vreau eu, i-am spus, ridicandu-mi genunchiul aproape de zona lui sensibila.
I-am scos cureaua, intinzand-o apoi, pentru a-i vedea lungimea. Am apucat apoi catarama ei, si i-am trecut-o prin spatele gatului sau, incheind-o apoi la ultima gaura, potrivind-o cat mai bine cu forma gatului.
-E perfect.
-Si ce ai de cand sa-mi faci acum? Pentru el inca parea sa nu fie mare lucru.
I-am descheiat pantalonii, coborandu-i pana jos. Apoi am procedat la fel si cu boxerii.
-Eu.. sa stii ca am vorbit serios.
Fara vreun gand, vreo urma de amuzament pe chip, i-am spus asta privindu-l in ochi. Iar faptul ca el statea nestresat, la fel de calm ca la inceput parca ma innebunea. Simteam nevoia sa-i fac ceva care sa-l faca sa tipe, sa lase toata melodrama sa curga din el, sa ma injure, sa blesteme, orice. Numai sa isi verse furia, sa zbiere, sa o simta in interiorul lui, sa stiu ca ii e teama, ca un-si doreste mai mult, ca vrea sa scape din stransoarea asta.
-Iar eu iti spun ca poti face ce vrei, e atat de greu de inteles?
-Esti sigur ca nu vei regreta apoi asta? Ca un-ti vei dori si ca un ma vei implora sa ma opresc?
-Cum o sa aflam asta daca tu stai aici si vorbesti?
Ma enerva. De ce? De ce nu reactiona, de ce nu se enerva, de ce nu ma injura, de ce nu se comporta de parca voia sa ma domine? De ce un era nervos ca un taur din cauza a ce spun?
Mi-am luat geanta de pe pat, scotand din ea un rímel, pe care l-am pus in dreptul ochilor mei, aratandu-i-l. M-am dus apoi catre el, lipindu-mi corpul de a-l lui si ridicandu-mi privirea. Mi-am strecurat mana printre picioarele lui, pana ce am ajuns aproape de anusul sau. Atunci, i-am introdus capatul rimelului in interior. Am asteptat, insa niciun geamat venit din partea lui. Atunci, am impins rimelul mai mult, pana ce ramasesera afara doar cativa centimetri.
M-am departat de el si l-am privit, insa parea la fel de calm ca inainte. Incepeam sa o iau razna mai tare. Imi pierdeam mai mult controlul. Desi incercam sa arat ca un sunt nervoasa, eran. M-am intors, scotand un creion de ochi.
-Mai rezisti?
-Sa vedem.
Am procedat la fel si cu creionul de ochi, asteptandu-i din nou reactia. Dar… un spuse nimic.
Statea acolo, pur si simplu, ca inainte sa fie macar legat. Nu simtea nimic? Nu il deranja nimic.
-Nu ar trebui… sa te doara?
-Si daca m-ar fi durut, din orgoliu un as recunoaste.
De ce replica asta imi era cunoscuta? Si devenea din ce in ce mai enervant. Si mai enervant. Ma facu sa lovesc cu tocul in podea, incercand sa un scot on interjectie care arata furia mea. Dar el incepu sa rada, un-mi dau seama daca de mine sau de situatie in general.
Trebuia sa imi descarc nervii cumva. M-am apropiat de el si l-am privit incruntata. Apoi am oftat. Mi-am infipt unghiile in materialul camasii lui, tragand de el pana se rupse, precum o taietura de cutit. Am rupt o bucata, aruncand-o pe jos.
Imi placea. Ma simteam de parca l-as zgaria pe el, desi un o faceam. Parca toata nergia mea negativa, toata furia se revarsau in unghiile mele, in acele desfaceri, rupturi. Am mai tras de o bucata, de data aceasta mai mica, pana se rupse. Am sfasiat-o, apoi am aruncat-o pe jos.
Nu mai voiam sa ii vad chipul. Nu mai voiam sa ii aud gemetele. Imi trimiteam tóate aceste ganduri in bucatile de material facute praf.
In cateva minute, distrusesem aproape jumatate din camasa lui. Dar brusc, m-am oprit, radicand privirea. Imi zambea.
-E asta tot ce ai de facut?
-Incepi sa ma distrugi psihic.
Un i-am asteptat raspunsul si m-am dus la baie. Analizand prin jur dupa ceva de o oarecare marime, pe care sa-l pot umple cu apa. Am zarit un bol de sticla, cam de marimea unei mingi de football, carea vea in el niste pietricele s n nufar, probabil puse de decor acolo.
Am insfacat-o si am varsat pietrele in chiuveta. Numai de ele nu-mi ardea acum. Am umplut-o apoi cu apa pana la refuz, si intorcandu-ma cu ea, avand grija sa un scap apa pe jos.
Un am asteptat nicio reactie din partea lui. Nici sa se mire, nici sa zambeasca sau sa rada, nici sa ma injure. Voiam parca sa sting acea imagine a luid in fata si din mintea mea. Am aruncat apa din bol pe el, pana ce acesta s-a golit, ramanand doar cateva picaturi pe peretii sai. Apoi l-am azvarlit in pat pentru a nu se sparge.
Dupa cateva minute in care l-am privit, timp in care apa se usca, cat de cat, a ridicat capul.
-Mai ai ceva de facut?
Am facut ochii mari cand am auzit. Buza inferioara parca incepand sa-mi tremure, abtinandu-ma sa nu plang. Nu imi dau seama daca era plans de disperare, de nervi, sau pur si simple fiindca imi parea rau. Desi, tindeam sa cred spre prímele doua.
M-am asezat pe masuta de cafea, lasand capul in jos si rostind cu o voce tremuranda:
-Cred ca.. asta a fost tot ce puteam face…
-Acum ce-ai zice sa ma dezlegi si sa-mi scoti alea din FUND?
M-am ridicat si m-am apropiat de el, dezlegand cravata pe car...



    Login