Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDin idee....realitate!
Autor : totikalos - 2010-08-12
Citita de 7490 ori - Nota 8.27 (11 voturi)
Vara …iubesc vara dintr un singur motiv,ca toti barbatii de altfel ,maieurile mulate, pantalonasii ,fustitele…iti fug ochii automat si visezi cum ar arata fara maieu fara fusta ,cu imaginea deja conturata dupa semi-goliciunea afisata.Intorc capul dupa cate o fustita,minora 14 -15 ani cu sani mici jucausi ascunsi de o bluzita alba.. uite si o mamica ,impinge un carucior in care un micut da din picioare energic,trag cu ochiul la decolteul generos,sani mari cu sfarcurile vizibile prin bluza.Uit de drumul meu mai sa ma impiedic,imi dau doua palme si mi revin prêt de cateva secunde cand o alta nimfa blonda isi facu aparitia in raza mea vizuala ..mers leganat ce da sanilor o miscare afrodisiaca.Trece pe langa mine ..intorc capul sa I admir bucile ..off ce mers are bunaciunea..ce i as …mda ..Revino ti ..scotocesc in buzunar dupa pachetul de tigari..aprind una si mi scormonesc agenda telefonului pentru a da de un amic…un claxon ma face atent si ridic privirea ..un tip fustrat se certa cu un altul din mers.in fundalul scenei, peste drum o vad parca pe Dana,una din fostele .. daca nu I ea atunci seamana cumplit cu ea.Intra intr un magazin si dispare.Trec strada ilegal, premiat cu cativa ,,dumnezei’’ a soferilor pe care ii incurcam,intru in magazin cu dorinta de a o revedea pe Dana ..Nu o vad ,ies inapoi asteptand in fata lui ..trebuie sa iasa,incercam sa mi aduc aminte din ce cauza o sfarsisem cu ea. Nu mi aducea m aminte motivul ..stiu doar ca a fost amiabil fara plansete,reprosuri si alte cascadorii.Ma invart ca un caine in cusca cu privirea la iesirea din magazin…observ o alta usa fata n fata cu cea a magazinului ,cu o pancarda pe care era scris orarul si un mare ‘’Deschis’’.Dau trei pasi inapoi si citesc firma ‘’SEX-SHOp’’…Schitez un zambet diabolic ..o fi in sex-shop..ziua in amiaza mare?..nuuuuu..dar daca? In viata mea nu intrasem in astfel de magazin,banuiam ce i inauntru dildouri,colectii de dvd cu filme porno..
Intru inauntru cu curaj, o lumina rosiatica ma intampina bucuroasa si un clopotel anunta prezenta mea..un raft cu dildouri de toate dimensiunile ,culorile,formele ,cateva articole de imbracamine sexy deasupra. Pasesc ca n jungla amazoniana cu ochii la un costum de piele neagra sado-moaso si ma umfla rasul,iar un dildo imens asezat langa ma face sa ma simt prost de ceea ce aveam eu in pantaloni.Uitasem de motivul initial prins de multitudine de culori excentrice.O d-soara dulce cu un zambet larg ma trezi din dezorientare : -Cu ce v a pot ajuta!? …cu o felatie ma manca parca limba ,dar nu eram la curve ,eram la sex-shop…
-Am vazut ca aveti niste catuse cu blanita .sunt rezistente? Zambi si iesi din spatele tejghelei etalandu si blugii cu talie joasa ce descopereau zona intre buric si bikini.O micuta simpatica cu gropite in obraji ce ducea cu o scolarita de clasele primare.
- Depinde la ce le folositi!
-Am un munte de nevasta si nu vreau sa scape cumva sa se aseze peste mine ca s un pic mai firav de fel..
-Mmdaa … sunt rezistente..cred..
-Nu stiti sigur!atunci nu le cumpar..nici nu aveam de gand ,dar ce puteam sa i spun pentru a intra intr o discutie pe subiectul magazinului…
Isi facu aparitia si Dana ,spre deliciul privirii mele ,undeva dintr o camera de proba cu un dress in mana:
-Il cumpar ..cat costa? Cu privirea in geanta mica rascolind dupa portofel probabil..
Slabise nu mai era plinuta dulce care o stiam, fata nu I se schimbase deloc aceeasi ochi ca de chinezoica,aceleasi buze micute,acelasi par desfacut brunet inchis..o priveam cum isi plateste dress-ul si ma gandeam ca trebuie sa fie o ocazie speciala pentru a-si cumpara asa ceve..caci cand eram impreuna nu ma surprinse niciodata imbracata sexy,niciodata cu o idée nebuneasca .Eram un cuplu obisnuit cu sex normal fara felatii,69,anale.
-Marius!Ce cauti aici?intreba Dana inrosindu se la fata ca virgina in fata pulii.Nu voiam sa I zic ca intrasem dupa ea..avea o susta si nu voiam sa i o stric..
- Cautam niste curele de opel ca m i s a rupt o curea de la motor!rase impreuna cu vanzatoarea obisnuita cu umorul meu sters cand voiam sa scap dintr o incurcatura.
-Si nu ai vazut ca I sex-shop..hai ca nu ma minti asa usor..
-Bine,bine, m am inscris intr un club de sado-maso si voiam sa cumpar ceva nou!
-Tu ?...mirata cu ochii mari!
-Da eu ce nu crezi?
-Nu sincer ..dar in fine ……mmm…nebunule..
-Nu s singurul vad,dress nou ..
-Daca mi iau un dress inseamna ca e o ocazie ?
-Daaa..cat erai cu mine niciodata nu ti ai luat un dress sa mi faci surpriza!
-Erai plictisitor si nu voiam sa te scot din rutina ta sexuala!
Un uppercut direct in masculinitatea mea, in fata altei fete, cu replica asta dura si ma hotarase m sa i o intorc si mai dur ..
-M am schimbat papusa acum .fara curele si crevase nu i sex..uite daca vrei iti demonstrez diseara..ai numarul meu de telefon sit e rezolv cu un sex nebun.
-Vai…. iar a ramas numai vorba de tine..lasa te de minciuni ca nu i frumos.Ma enerva deja calmul ei si adevarul ca ma stia destul de bine nu credea o iota.dar orgoliul deja ranit ma facea sa pulsez la un dublu sau nimic!
-Serios..vin o diseara iar daca nu te satisfac …cautam un pariu convenabil ei si mie pt a mi scoate orgoliul nepatat!
-Daca nu ce?deja I se aprinse ochii..
-Daca nu …iti cumpar toate dress-urile din pravalia asta …uite cu d-soara martora!
Ma privi lung si nu mi puteam scoate ochii din ochii mei ..evit privirea ei intrebatoare si ma uit la vazatoare..Zambea cu ochii atintiti la mine atenta la toata discutia noastra.
-Mai vedem !raspunse intr un final Dana ..
-Ok cum vrei tu pierzi…si m a fac nevazut.lasand in urma mea fetele celor doua papuse.
………………………………………………………………………
Era deja tarziu asteptam plictisit sa inceapa meciul si uitasem de pastila aruncata Danei.Mobilul incepu sa vibreze,il ridic si vad pe display numele Dana..sa raspund sa nu raspund …trecandu mi prin cap toata discutia avuta cu ea la sex-shop.
Duc telefonul la ureche si vocea deja cunoscuta a Danei :
-La 11 sunt la tine..sa nu ma faci sa bat strazile degeaba!si inchise!
Simteam cum imi creste adrenalina n mine ..cum m i se ridica pula …Hooo..i am zis sado-maso ..de unde costume ,de unde crevase ,de unde tupeul meu de a face toate astea!!!Eram in cacat si singur ma bagasem ,nu credeam ca o sa vina..iar o dezamagesc sa o sun sa I invoc un motiv ca s cu baietii la meci…dau sa o sun si mi aduc aminte de Robert –roackeru din scara.Il sun si dup ace i povestesc intamplarea,apare in cateva minute la usa mea cu o cutie plina de curele, pantaloni din piele.si zambind ma intraba daca nu are si el loc!
-Mars ma esti nebun!!cum sa ai loc?si insistentele lui ma facu sa I dau dreptate..ca asa i la sado maso ca e mai excitant pentru ea sa fie 2 …meditez si imi trecea in cap doar imaginea in care ea ,Dana , urma sa intra pe usa si sa ne veda pe amndoi inbracati in piele neagra..ce impact ar avea oare..Accept propunerea lui Robert de a mi face fosta prietena posta impreuna cu el! Atat I a trebuit lui Robert si incepu sa sune alti rock-eri cerand ba nu stiu ce vesta de piele ,ba nu stiu ce bratara ce avea cuie …ba nu stiu ce cascheta!
Inca nu realizam ce urma sa fie..intrase m in hora si trebuia sa joc indifferent daca stiam sau nu!Norocul meu era ca Robert facuse rost de mai multe materiale intr o ora ,decat as fi facut eu intr o saptamana…Eram pregatiti cu de toate,calusi de gura ,curele de dimensiuni diferite chiar si un bici..
Ma duc la baie imi trag pantalonii de piele si mi pun vesta de aceeasi culoare …ma vad in oglinda GAY scria pe mine!ies ma uit la ceas 11 fara ceva ..oare vine Dana …sau vine si o taie pe usa urgent la vederea lui Robert,nu stiam oricum fierbea sangele in mine!
Ma uit la Robert si l analizez ,ma umfla rasul ..cu cascheta de ofiter SS in cap..bustul gol ..un piercing in sfarc si un tribal tatuat pe mana .iar prin chilotii negri se vedea erectia inceputa ..
-Cand apare Dana te bagi in baie..ca nu I am zis ca mai vii si tu..accepta fara multe insistente inainte de pune niste melodii turbate care nu ma deranjau …era atmosfera perfecta creeata multumita lui Robert.Si acum asteptam amnadoi nerebdatori sosirea ,,sclavei’’
M am curentat cand aud soneria usii si incerc sa mi pastrez calmul..cat timp Robert se facu nevazut in baie..deschid usa si surpriza ma da gata ..Dana machiata strident cu negru la ochi ,rujul de un mov inchis iar langa ea d-soara de la sex-shop la fel de firava ,imbracata cum o vazuse m in acceasi zi….
-Mmmm nu te credeam in stare ,ea e Alina ai bagat o in asta si a venit ca martora !Zise Dana surprinsa de cum eram imbracat.
Martora la ce?uitase m tot ce se intamplase..le poftesc inauntru si le vad cum ,cat timp se descalta, isi atintise amandoua privire spre slitul meu care arata erectia mea. Pasesc in urma lor.. ele examinau cu privirea accesoriile insirate pe canapea…usa la baie se izbi violent si aparu Robert cu o privire de taur..fetele incremenise dar zambetele ramase acelesi..din doi pasi ajunse langa Dana care nu schita nici un gest…O prinse de par sii smulse bluza lasand un san sa iasa..Fara a avea vre o reactie Dana se conforma si si lasa bluza sa cada de pe ea descoperind ambii sani care se balnsau usor…cu o mana in parul Danei si cu cealata dandu i palme peste sani care roseau vizibil tipa la ea:
-Trafo! esti o tarfa nuu !si dupa fiecare palma aplicata peste san facand o sa se incovoiae de fiecare data , urla si mai tare
–Ziii esti sau nu!’’
-Da sunt !tipa Dana intrand in joc .
-Atunci sa taci !autoritar Robert ii trase o flegma peste fata Danei intinzandu se pe nasul si pe buzele ei mici.Resuscitat parca de scena rapida era randul meu de a intra in joc si ma apropii de Dana tragand o de sfarcurile intarite urgent imi adusem aminte de replica ei dura din magazin
-Nu ma credeai!acum o sa ma crezi !si cu cealalta mana ii rup nasturii de la fusta lasand o sa cada langa bluza..dezvaluind bucile frumos conturate si rotunde..ma uit la Robert care bagase mana in chilotii ei si freca ca un apucat..imi zambi diabolic
-Hai sa o legam!imi spuse cu ciuda tragandu i inca o flegma peste fata !Apuc o funie de pe pat sii stang mainiele la spate..o auzeam cum gafaie deja iar fundul ei se tot incovoia catre inapoi,din cauza manii lui Robert care o freca la pizda tot mai repede!Ii trag chilotii jos lasand ul pe Robert stapan asupra pizdii ei rosiatice…mototolesc chilotii sii I indes in gura ..nu voia dar dupa o alta flegma de a...



    Login