Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Diana, Zeița sexului!
Autor : DannyDND - 2023-05-28
Citita de 7523 ori - Nota 7.38 (68 voturi)
Ceea ce urmează sa scriu este o întâmplare reala, am extrem de multe aventuri incredibile poate și pentru faptul ca am lucrat mulți ani pe litoralul Marii Negre!
Era vara lui 2016, lucram ca manager intr-un restaurant pe litoralul Românesc chiar pe faleza, interacționăm foarte des cu clienții pentru a afla un feedback din partea lor sau pentru a rezolva diverse probleme spontane etc. Sunt un mare admirator al sexului frumos, de fiecare data cand vedeam o femeie frumoasa la o masa încercam sa flirtez cu ea, zilnic făceam asta și de obicei pe parcursul unei zile făceam schimb de minim 7-8 nr de telefon. Fiind in timpul programului începeam sa conversăm pe whatsapp. La început discuțiile porneau banal și le duceam pana in punctul de a ne trimite poze nud și a ne exprima diferite fantezii, bineînțeles nu toate femeile cu care conversăm dădeau curs acestor discuții dar cu aproape 70% din ele ajungeam in acest punct iar de acolo in funcție de timp le dădeam curs tuturor.Eram un aventurier fără egal. Făceam acest lucru deoarece nu aveam foarte mult timp liber la dispoziție, lucram destul de mult și vroiam sa trec direct la fapte, nu aveam dispoziția necesară sa merg prin cluburi după program sa pierd timpul, preferam o plimbare relaxanta pe plaja sau direct la camera de hotel .. însă toate astea după închiderea restaurantului ! Despre mine pot spune ca arat destul de bine, sportiv, grizonat de pe la 20 de ani, cu ochii verzi, 1.79 și foarte bine dotat. Și pentru ca sunt un tip plăcut și mereu eram aranjat in restaurant atrăgeam femeile destul de ușor! Aceasta fiind introducerea sa trecem la povestea in sine..
Am observat-o pe Diana de cum a intrat, o bruneta cu parul creț, bine bronzata,intr-o rochița albă semitransparenta (fiind pe faleza restaurantul ). Era o femeie superba, radia când a intrat, prin rochia albă se distingeau bikinii și niște sâni mari superbi și ca Bonus un chip foarte frumos, avea in jur de 35 ani,era incredibil de sexy, mintea mea deja o luase razna. S-a asezat la o masa cu vedere l mare, ospătarul i-a luat comanda, o salata și un pahar de vin rosé. Eu o sorbeam din priviri, eram super excitat, as fi iubit-o acolo in toaleta restaurantului ( cum mai făcusem cu alte domnișoare sau doamne). Am început sa flirtez cu ea si a intrat in jocul meu, restaurantul fiind gol aveam timp sa stau la povesti, erau câteva mese, imediat după prânz și văzând ca are disponibilitate am abordat-o..
-Buna, sper sa nu te deranjez, iti place priveliștea din restaurant? Este totul in regula cu mâncarea?
-Buna, da, este un restaurant frumos, am venit special pentru ca mi l-a recomandat o prietena, iar salata Cesar este foarte buna.
-Poți sa iei loc dacă vrei..
-mulțumesc ..si ma așez
- Eu sunt Danny, si întind mâna..te am văzut de cum ai intrat, esti absolut minunata.
-Mulțumesc, și tu esti un bărbat atrăgător, dar cred ca așa faci cu toate femeile care vin aici..si rade, avea o dantura perfecta!
-Apropos , ma numesc Diana, încântată!
-Plăcerea este de partea mea, si pot sa spun ca nu ai drepatate, fac așa dor cu cele extraordinare, si sunt rare, așa ca tine ..
A ras din nou si a spus: știi sa minți dar trec cu vederea ..
După o discuție relaxanta am aflat ca era din Nordul țării, ocupa o funcție importantă intr-un minister si venise singură la mare, iubitul renunțase sa o însoțească in ultimul moment datorită unor probleme de la serviciu, așa ca stătea singura la un resort superb de 5*, in partea opusa a stațiunii.
Am schimbat numerele de telefon și a plecat iarăși la plaja, eu continuându-mi activitatea. Imediat am abordat-o pe whatsapp și i-am transmis ca nu imi pot lua gândul de la ea, o asaltam cu complimente iar ea imi răspundea la fel, mi-a trimis câteva poze de la plaja, m-a invitat alături de ea însă eu fiind la lucru nu am putut da curs invitatiei. Din vorba in vorba am dus discuția spre partea sexuală și mi-am dat seama rapid ca este deschisă și va urma ceva frumos.
Toată ziua am fost super excitat, eram nerăbdător sa termin programul și sa o văd! După cina, când lucrurile s-au mai liniștit am început iarăși sa vorbim, era la hotel, in pat..relaxata. La rugămințile mele mi-a trimis o poza din pat, cu fundul ..am simțit ca penisul imi explodează, mi-am făcut o poza cu pula erecția in baie și i-am trimis și eu..A exclamat și a zis ca nu se aștepta sa fac așa ceva, dar m-a complimentat pentru dotare !
Mi-a zis ca așteaptă așteaptă nerăbdătoare sa vadă si cum o folosesc. Eram super excitat. Timpul a trecut destul de greu, in cele din urma am închis restaurantul pe la 1:00 si am plecat sa fac un duș și sa ma schimb! Mi-am luat o cămașă albă și niște pantaloni scurți, fără chiloți. Penisul meu deja nu mai avea loc sa stea închis. Am luat cu mine un vin roșu Prince Matei, vinul meu preferat pe care îl luam de fiecare data pentru preludiu.
De obicei mergeam pe jos prin stațiune, dar de data asta m-am urcat in mașina sa ajung cât mai rapid la hotelul unde era cazată. A venit și m- a așteptat afara pentru ca nu puteam intra in complex dacă nu aveam brățara de turist, de cum m-a văzut in parcare mi s-a aruncat in brațe, ne -am sărutat pătimaș cu o dorința extraordinara, o pipăiam pe fund, o atingeam la pizda prin rochița ei de vara..era fierbinte,și ea in acest timp m-a prins de pulă prin panataloni apoi a exclamat..wow: este mai mare decât arată in poze, esti super excitat.Da, eram si o doream cu toată ființa mea, am intrat in Recepție, m-a înregistrat pe camera ei si mi-au pus brățara, toate formalitățile au durat puțin cam prea mult, ardeam la propriu si simțeau ca plutesc, eram nerăbdător sa o devorez, sa o iubesc intens. Pe drumul de la Recepție pana la vila unde era cazata ne am oprit de multe ori, ne sărutăm pătimaș, imi lua penisul in mâna si ma strângea tare, eu o mângâiam lent peste tot si o atingeam la pizda, era umeda si fierbinte, Diana gemea si se alinta, săruta incredibil de bine!
Ajunși in cele din urma in camera de hotel din vila respectiva( acolo sunt mai multe vile plus 2 piscine si multe facilitați) hainele noastre au zburat rapid, îmbrățișați fiind si sarutandu-ne continuu ne dezbrăcam reciproc, trupurile noastre erau încinse, excitatia era peste tot in camera..când penisul meu a ieșit la iveală Diana l-a cuprins in mâna si cu unghiile se juca pe capul mare si umed, dintr-o mișcare s-a aplecat si l-a luat in gura, era magică, îl sugea incredibil de bine, se chinuia sa îl ia tot in gura deși era imens, eu ma jucam prin parul ei negru si creț. Imi sugea pula ca o nebuna, gemea adânc si deși părerea ca se sufocă continua sa îl sugă ca si cum ar fi fost ultima data când făcea asta, eu vibram, am ridicat-o si am sărutat-o pasional, zeci de secunde fără aer, timpul avea o alta dimensiune..era o zeiță a sexului, superbă este puțin spus, am întors-o cu spatele la mine si am început sa o ling pe gât si sa o mușc cu buzele ..ușor, penisul meu erect s-a lipit de fesele ei, era cald afara si vântul adia ușor prin ușa deschisă a balconului. Din poziția asta, Diana imi spunea ca ma dorește, ca vrea sa fiu in ea, eu deși imi doream nespus sa o pătrund făceam in așa fel încât preludiul sa o ducă la exasperare, continuam sa o sarut pe gât, si sa o mângâi pe tot corpul, mâinile mele se jucau cu sânii ei mari si superbi, îi strângeam sfarcurile intr-e degete, ea gemea si imi repeta ca ma vrea in ea..tot…
-Vreau sa ma futi, nu mai pot..vrei să mor?
Însa am întors-o si am aruncat-o pe pat, era perfecta, bronzata, cu forme frumoase si sânii mari, doar linia bikinilor mai era albă. M-am pus peste ea..ușor, penisul meu caută sa între in pizda aia superba perfect rasa, o atingeam de labii încinși si ma implora sa intru, eu luam penisul in mâna si ma jucam cu el pe vaginul ei, Diana vibra si se împingea in mine iar eu după ce intra puțin capul ieșeam si o sărutăm din nou, o priveam iarăși cum expresia feței, arată o dorința incredibila de pulă. La un momentdat am început sa ii sug sfarcurile, o lingeam pana jos la abdomen, si cu mâna ii atingeam labii, coboram cu săruturile pana între coapse si ii sărutăm labii umflați si plini de dorința, gemea si tipa continuu..as fi penetrat-o instant însă rugămințile ei imi dădeau o satisfacție enorma sa aman momentul.Am rămas intr-e picioarele ei si am început sa o ling, încet, pasional, limba mea o penetra ușor, lichidul din pizda ei parfumata era incredibil, cu o mâna ii masăm sânii pe rând si ii strângeam sfarcurile intr-e degete din nou iar cu cealaltă o pătrundeau ușor in anus, deget după deget..era un moment de maxima intensitate, după câteva minute Diana a avut orgasm, un orgasm puternic..urmat de altele, eu nu m-am oprit deși ma implora, tremura toată iar eu m-am ridica...



    Login