Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Diamantul negru
Autor : nazequer - 2011-01-29
Citita de 5146 ori - Nota 5.67 (6 voturi)


Alerg... nu pot respira.Incerc sa ajung dar nu reusesc...


Sunt in camera 702, situata la nivelul 5 al hotelului Le Verte Papillon .Camera mea are o vedere panoramica spre valurile agitate ale marii. Ma imbrac rapid si ies.Ajung in lobby.
-Va rog imi puteti spune daca am vreun mesaj?
-Asteptati, va rog! Nu gasesc nimic.
-O sa va rog, sa-mi faceti o comanda pentru un taxi.
Sunt in taxi.Soferul pare ca vrea sa-mi vorbeasca.Se abitine totusi. Cobor.Se pare ca ma aflu intr-un loc cunoscut.Un loc care ma face sa ma simt oarecum ciudat. Sunt in fata unui magazin de bijuterii, privesc prin vitrina si zaresc un fel de sicriu de sticla in care se afla un inel cu un diamant negru.Ma uit in sus si zaresc numele magazinului, un nume complex, care parca ar avea menirea sa tina hotii la distanta: "Bijous pour tous". Rad in sinea mea si o iau la pas. La o alta vitrina vad un cuplu la o masa care parca ma vad si se opresc din sarutat.Imi vine sa ma duc acolo si sa le spun
"continuati..nu va fie jena de mine". Dintr-o data ma simt singur. Ma urc intr-un taxi.
Sunt in camera 702.Ma trantesc in patul dublu,ce are o saltea confortabila.Atat de confortabila incat adorm instantaneu.Ma trezesc la fel de repede.Simt un fior ce imi patrunde pielea.Vad fereastra deschisa, mi-e lene.Totusi ma ridic, apoi ma aventurez catre pat.

Alerg... nu pot respira..vreau sa ajung undeva dar nu reusesc...simt cum nisipul ma impiedica...

Sunt in camera 702,situata la nivelul 6 al hotelului Le Verte Papillon. Privesc pe fereastra catre valurile agitate ale marii.Ma imbrac si ies.In lobby receptionera vorbeste cu un baiat. Din privirile lor vad ca se plac.Vreau sa o intreb daca am vreun mesaj insa nu ma priveste,asa ca ies.
Aveam sa o intreb cand m-as fi intors.Azi nu iau taxi. Ma plimb prin oras. Ajung intr-un loc care ma face sa ma simt oarecum ciudat.Privesc prin vitrina unui magazin. Am un sentiment de deja vu. Vad un fel de sicriu de sticla, in care e asezat un inel cu diamant negru.Privesc in sus si vad numele magazinului.Un nume complex,parca menit sa tina raufacatorii la distanta:"Bijous pour vous". Rad in sinea mea si o iau la pas.La o alta vitrina vad un cuplu la o masa care parca ma vad ca ii privesc si se opresc din sarutat.Imi vine sa strig "continuati,nu va jenati de mine.Simt o tristete apasatoare ca nu sunt eu in locul lui.Ma simt singur.Alerg spre hotel...
Sunt in camera 702.Ma asez pe pat si incep sa plang.Ma intind pe salteaua tare, atat de neconfortabila ca nu pot adormi.Ma ridic.Imi e atat de cald ca deschid fereastra si desi sunt dezbracat nu simt nici macar o adiere,desi valurile marii sunt agitate. Ma asez in pat si inchid ochii.

Alerg.Nu pot respira..incerc sa ajung la cineva. Nu reusesc..simt cum nisipul ma impiedica..marea e atat de agitata...

Sunt in camera 702. O camera ce e situata la etajul 7 al hotelului Le Verte Papillon. Inchid fereastra ce are o vedere panoramica spre marea agitata care creaza valuri uriase. Ma imbrac si ies. In lobby e alglomerat, se pare ca toata lumea are treaba cu receptionera.Astept la rand. Vreau sa vad daca iubita mi-a lasat vreun mesaj cand a plecat din hotel.
-Nu aveti nici un mesaj domnule Bruno.
Ies grabit.Ma urc in masina si gonesc spre magazinul de bijuterii de pe strada 21.Privesc prin vitrina magazinului si vad un fel de sicriu de sticla,in care stiu ca se afla inelul care stiu o va face fericita. E un inel cu diamant.Un diamant mare, stralucitor,incolor.Mi-a spus ca s-ar simtii unica.Privesc in sus si vad numele magazinului:"Bijous". Apoi mai zaresc pe o pancarta ceva ce parca era menit sa ma tina departe:"acest magazin este supravegheat video".Intru cu un aer sigur,si o intreb pe vanzatoare cat costa inelul. Nu o las sa-mi raspunda, si scot un cutit pe care ma grabesc sa il pun la gat.Alerg spre hotelul la care eram cazati.Se numea Le Verte Papillon.
Receptionera ma vede si imi spune ca am un mesaj. Imi arunca o felicitare pe care era scris:"Sunt pe plaja.Te iubesc".
Alerg spre plaja. O zaresc. Ma vede si ea si imi zambeste.Vreau sa-i spun ce am facut,dar imi spune sa privesc marea.
-Vezi ce valuri mari?
Ii raspund dand din cap afirmativ.Nu imi gasesc cuvintele."Probabil politia ma cauta.De ce
blestemata de vanzatoare nu m-a ascultat? Acum e intr-o balta de sange..."
O privesc si ii spun ca o iubesc.Zambeste.
Imi spune ca are un secret pe care vrea sa mi-l spuna,dar undeva unde sa putem sarbatori.
Apoi se cuibareste in bratele mele...
Nu e nimeni pe plaja, valurile furioase i-au speriat pe toti.
Vrea sa facem dragoste.Eu nu am chef.Ma gandesc daca ar stii ce am facut pentru ea oare m-ar mai iubi? Oare m-ar mai dori?

Ajungem la restaurantul de pe strada 21. Acolo ne asezam la o masa de langa geamul fumuriu cu vedere spre trotuar. Ne sarutam. Dar suntem priviti de cineva, si ne oprim. Ii ofer inelul cu diamantul acela stralucitor. Il pun pe deget dar vad cum culoarea dimantului se schimba.
-Iubito ce culoare are diamantul?
-E incolor, desteptule.
-Dar cat a costat?
-Mai mult decat iti imaginezi! Ii raspund in sinea mea..
-O sa avem un copil imi spune...

Sunt in camera 702.O camera ce e situata la nivelul 10 al hotelului pe care l-am cumparat cu ajutorul unui prieten avocat.Afland ca din pricina unor datorii neplatite bancii, hotelul Marbella situat într-o livadă de măslini privata, pe plaja de smarald din Agios Ioannis, a fost scos la licitatie.
Stiind ca provin dintr-o familie instarita,mi-a propus sa sa ma inscriu si eu. Nu am putut ajunge la licitatie deoarece eram plecat impreuna cu iubita intr-o vacanta de cinci zile in New York.
Asa ca bunul meu prieten,avocatul Jose Papillon m-a reprezentat si a castigat.
Ceea ce odata a fost hotelul cu cea mai frumoasa vedere din insulele Corfu, renumitul hotel Marbella, trebuia acum redenumit.Am hotarat ca trebuie sa poarte numele celui care a facut posibila achizitionarea lui,iar verdele era culoarea preferata a iubitei mele..asa ca numele luxuriantului hotel s-a transformat intr-un joc de cuvinte.Un nume unic care trebuia sa il faca uitat pe celalalt.
-Le Papillon verte? ma intreaba entuziasmata iubita pentru ca tinusem cont de preferintele ei.
-Mi se pare banal..mai bine Le Verte Papillon.
In sase luni de la achizitionarea lui,Le Verte Papillon era populat cu oamenii de vaza ai lumii.Cupluri venite in luna de miere,afaceristi renumiti impreuna cu amantele lor,actorii Hollywoodului care isi faceau idile cu partenerele din filme.
Le Verte Papillon era renumit pentru confidentialitatea de care dadea dovada.Iar eu ma mutasem de la resedinta mea pentru a putea avea un control mai mare asupra managerierii sale.Panorama era si ea unul dintre motivele pentru care hotelul meu era cautat.Plantatia de maslini fusese singurul lucru pe care nu il schimbasem. Camera aleasa drept locuinta stabila era cea care imi oferea imaginea pe care mi-o facusem despre Rai. Camera 702 situata la nivelul 10 al hotelului Le Verte Papillon.Jos plantatia de maslini,la doar cateva sute de metrii valurile agitate ale marii, la orizont cerul se transforma in mare iar marea in cer.Iar eu imi facusem deja planul cum o sa ma tin la pret cu Dumnezeu care imi va oferii tot ce imi doream in schimbul Le Verte Papillon.
-Doamne,hotelul nu e de...



    Login