Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Descoperire interesanta
Autor : Melisa - 2009-03-27
Citita de 4424 ori - Nota 6.90 (21 voturi)
De cand am descoperit siteul “Fantezii Erotice”, am inceput sa il accesez zilnic si va spun cu toata sinceritatea ca abia astept povestioarele cele noi. Am citit toate aventurile intime postate si publicate pe site. Unele dintre ele sunt fantastic de excitante! Azi, dupa ce am vazut ca exista si fete care au scris despre relatiile lor intime cu alte fete, m-am decis sa va dezvalui o aventura pe care am trait-o in timpul studentiei.

Invatam in camera mea de la camin, in ziua aceea, la ora aceea, fiind singura acolo. Colegele mele de camera erau la examen, soarele ajunsese in dreptul geamului si in camera incepuse sa se faca simtita caldura lui din lunia iunie. Tot citind la cursul pe care il aveam in fata ochilor, am auzit din camera fetelor de alaturi un icnet si m-am ridicat din pat brusc, sa ma duc la ele pentru a afla de ce se manifestau asa. Ceea ce am vazut, m-a lasat cu gura cascata: prin crapatura usii de la camera lor (care se deschisese probabil de una singura), Oana era intinsa pe pat, cu fata in sus si cu tricoul ridicat, pana mai sus de buric. Am clipit din ochi. Am crezut ca am luat-o razna din cauza invatatului, dar in clipa urmatoare am vazut cum Oana isi introducea in pisicuta un vibrator de culoarea fildesului. Zapacita, am vrut sa ma intorc repede la mine in camera, dar m-am impiedicat de niste papuci, care au lovit o sticla de apa, iar colega mea, atrasa de zgomot, si-a indreptat brusc privirea spre usa. M-am zapacit de tot! S-a uitat la mine si nu a incetat sa se joace cu vibratorul pana cand nu si-a provocat orgasmul, apoi a facut abstractie ca eram la usa. Si-a tras chilotelul peste pisicuta, s-a ridicat din pat si si-a aranjat tricoul, clipe in care eu m-am intors pe calcaie si am fugit cat am putut de repede spre camera mea, privind uimita inapoi, o data sau de doua ori.

Crezand ca am procedat asa cum trebuie, m-am asezat la mine pe pat, luand si perna in brate, sa-mi revin. Am inchis ochii, incercand sa fac abstractie de imaginile naucitoare pe care le vazusem. La un moment dat insa, am auzit pasi pe hol si cand am deschis ochii, sa lesin, nu alta: Oana pe care o surprinsesem cu cateva zeci de secunde mai inainte jucandu-se cu obiectul acela zumzaitor, a deschis usa si a venit spre mine pasind ca o tipa capabila de orice. Mi-am muscat buzele, pentru a ma convinge ca nu visez.

Nu mi-a venit sa cred ca ceea ce traiam, este adevarat! Oana insa a ajuns pana in fata mea, s-a oprit, m-a privit cateva secunde fara sa scoat un sunet, apoi s-a asezat pe pat langa mine si mi-a zis pe un ton prietenesc: “Eh, suntem in seziune! Este vara, cald si ne mai vine pofta de ceva! Ce, tie nu ti se intampla? Nu?”

Am ascultat-o si sincera sa fiu am simtit cum pulsul mi-o ia razana din cauza emotiei. Am privit-o pe furisi cu coada ochiului. Tricoul pe care il purta era alb, finut si i se mula perfect pe trupul ei bine proportionat. Intre noi fie vorba: si pe sanii care nu erau stransi in sutien. I-am raspuns dupa cateva clipe: “Da, mi se intampa. Atunci cand invat, ma mai trezesc uneori ca ma gandesc la sex. De ce sa neg?”...”Si mie mi s-a facut pofta astazi. Si de ce sa ma complic, ca tot nu am timp la dispozitie pentru o intalniere?!” Am zambit intelegator si m-am ridicat de pe pat pentru a lua din frigider o sticla cu suc de portocale. Am servit-o apoi si pe Oana cu un pahar de suc dulce si rece, scanand-o din cand in cand cu privirea, pe acolo pe unde nici nu ma asteptam. Si nici nu-mi iamginasem, stiu eu, ca o voi face vreodata!

Am baut sucul de portocale stand una langa alta pe pat. Oana mi-a spus cum se numeste vibratorul I-am zis si eu: ca mi s-a parut ca este foarte mare. Ea a fost sincera si mi-a marturisit: ca si ei i s-a parut la inceput. Era destul de cald in camera, iar eu, din cauza inceputului pomenit de Oana, am inceput sa transpir. Si practic, si pe neasteptate asa, am simtit din ce in ce mai acut nevoia sa ma joc cu mainile prin chilotel. Cand nu am mai putut rezista, m-am scuzat fata de Oana si m-am dus la baie, sperand sa ma rezolv cat mai repede cu putinta.

Cum nu aveam decat un bikinel pe sub tricou, l-am dat jos, m-am rezemat cu spatele de usa si dupa ce mi-am departat picioarele, mi-am mangaiat cu pofta pisicuta, care, din cauza jocului pe care l-am facut cu degetele, s-a umezit mititica, mai mult, cu mult mai mult ca in alte dati. De placere (ca stiti cum este), am uitat pentru cateva clipe de Oana, care a aparut brusc pe hol, la nici un pas de usa. “Ce faci? Te joci singura?’” Am incercat, asa cum am putut, sa-mi trag la loc bikinelul, dar m-am emotionat si in pripa, l-am tras pana ce mi-a intrat in pisicuta. Oana a ciocanit la usa si m-a intrebat:”De ce stai acolo? Crezi ca nu stiu ce faci?” Nu am mai putut sa fac nici o miscare si nici sa mai scot vreun suntet. Oana a mai batut o data in usa de la baie, apoi a continuat. “Acum, daca ti s-a facut pofta, trebuie sa te calmezi! La ora asta suntem doar noi doua pe aici. Hai, joaca-te pana la capat!” Am tras aer adanc in piept si hipnotizata parca de vorbele ei, mi-am bagat din nou mana sub bikinel.

“I-ai pus si tu un nume pisicutei tale? Ia spune-mi?!”

“Da!”

“Cum o chema?”

“Piersicuta”, i-am raspuns emotionata.

A inceput sa rada. A ras cu hohote, sprijinindu-se de usa. Cand s-a mai linistit, m-a intrebat: “Si in piersicuta asata a ta a intrat vreodata un vibrator?” I-am raspuns ca nu. “Aha, vrei sa afi cum este cu vibratorul, nu-i asa?”

Eram in pragul orgasmului si Oana si-a dat seama. Imediat s-a dus la ea in camera, a luat vibratorul si la pornit, spunadu-mi de dupa usa: “Hai, deschide! Iti dau vibratorul si vezi tu cum este!”

Am deschis, dar nici pana astazi nu stiu de unde am avut atata tupeu si atata curaj. Am deschis, am luat vibratorul si mi l-am introdus incet in vagin. Si dupa cateva miscari, clitorisul mi s-a intarit atat de tare incat, imediat ce l-am atins, m-a luat tremuratul si m-am frecat cu vibratorul pe acolo pana ce am ajuns la orgasm.

Cand am terminat mi s-au inmuiat genunchii si, de teama sa nu-mi pierd echilibrul, m-am asezat cu funduletul pe marginea cazii. Oana a auzit si a intrat tip-til in baie. “Cand m-ai vazut mai inainte si te-ai uitat cum ma joc cu vibratorul, de ce nu mi-ai zis ca vrei sa vezi si tu cum este, scumpa mea colega?”...”Nu am mai fost niciodata pusa intr-o astfel de situatie si mi-a fost frica.”...”De ...



    Login