Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDe Craciun
Autor : iuli_an76 - 2010-08-12
Citita de 12697 ori - Nota 7.82 (17 voturi)
Intr-o iarna, de Craciun, eram la matusa mea si la unchiul meu, la Sibiu. Imi placea sa vin la ei, dar adevarul e ca ma cam plictiseam, atat timp cat ei nu aveau copii si eu prieteni prea multi nu stiam pe acolo. Totusi, intr-una din seri, am iesit prin oras cu un tip pe care il stiam de pe la mare. Asa ca ne-am dus intr-un bar destul de interesant, cu muzica buna si cu mese de biliard. Dupa al patrulea sau al cincilea Ursus negru pe care l-am baut, ne cam ametiseram. Desi era de-abia trecut de miezul noptii, eu am vrut sa merg acasa. Prietenul meu nu a reusit sa ma convinga sa raman; m-a intrebat daca ma descurc la intoarcere. I-am zis ca nu e nici o problema si acum, privind in urma, inteleg ca refuzul meu a insemnat, fara sa-si dea seama vreunul din noi, egoism...
Oricum, am ajuns in fata blocului. Trebuia sa urc pana la etajul patru si liftul nu mergea. Asa ca am luat-o la picior. Dupa ce am vazut ca nu sunt in stare nici sa descui usa, am inceput sa sun la sonerie, gandindu-ma ca urma sa o vad pe matusi-mea facandu-mi morala. Lucrurile au stat putin altfel, fiindca in usa a aparut Emanuela, vecina de la trei. Credeam ca venise in vizita pe la ai mei si asta m-ar fi scapat de probleme putin. Emanuela, o femeie pe la vreo 29 de ani, mi-a zambit nedumerita si mi-a zis simplu:
- Buna! Ce mai faci?.
Eu, ironic, nestiind de ce tocmai ea a deschis usa, am raspuns prompt si sec:
- Buna, Emanuela! Ce as putea sa fac? Vreau sa intru.
- Bine atunci, intra.
M-am descaltat si de-abia cand am intrat in sufragerie mi-am dat seama ca urcasem cu un etaj mai putin si ajunsesem de fapt in apartamentul Emanuelei. Am simtit un dop de pluta uscata in gat si, dorind sa minimizez "pagubele":
- Ma scuzi. Nu mi-am dat seama...
- Dar ce vorbesti, hai intra, e Craciunul, esti invitatul meu.
- Stii, eu am gresit etajul si...
- Da, mi-am imaginat, dar oferta ramane valabila.
M-am asezat la masa, dar imi tot suiera prin cap cuvantul "oferta".
Sa va spun insa ceva despre Emanuela. Ea este o bruneta aproape inalta, necasatorita, e casiera la o banca si e destul de draguta, mai ales daca tii cont de fundul bombat si tare, de ochii verzi si parul lung, lung si cret. Exceptie fac intr-adevar sanii destul de mici, pe care de cate ori am vazut-o pe la ai mei ii compenseaza cu putin burete in sutien. Dar pe ansamblu este destul de atragatoare, motiv pentru care nu a stat chiar departe de fanteziile mele. Purta, atunci, prin casa, un pulover cu ochiuri mari prin care se vedea sutienul negru si niste pantaloni elastici tot negrii. In gluma, prima reactie a fost s-o intreb daca e rockeritza/
- Nu prea e genul meu... mie imi place mai mult muzica de petrecere.
Intrebarea mea fusese daca nu retorica, atunci de-a dreptul nesimtita fiindca stiam prea bine ca femeia nu avea gusturi muzicale prea selecte. Cred ca mi-a oferit tot ce avea prin casa. Dar nu asta era important... O priveam in ochi adanc de parca as fi vrut sa rup hainele de pe ea. De obicei, eu sunt tipul care se gandeste foarte mult la consecinte; dar atunci nu a fost cazul.
- Ai tai ce mai fac?
- Foarte bine, din fericire, probabil dorm, raspund eu asteptand parca alta intrebare.
- Nu mai iei niste cozonac ... sau vrei sa te uiti la mine putin?
- Esti frumoasa, chiar iti sta bine cu puloverul asta, serios. Si cozonacul e bun, dar nu se compara!
Doamne, ce replici pot sa am cateodata, nici nu stiu de unde le scot. Emanuela zambea usor. Ea se asaza pe scaunul de langa mine si eu ii zic, mai cu chef de gluma, mai cu chef de sex:
- Zau ca te-as saruta...
- Si cine te opreste?
Cand am auzit asta chiar ca nu m-a mai oprit nimic, a sarutat-o puternic, trecandu-i mainile prin parul larg despletit. Ea mi-a raspuns cu aceeasi pasiune. Ii priveam ochii verzi, adanci. Grabit cum sunt,i-am si pus mana pe sani si am inceput sa-i pipai, sa-i strang tare in maini. M-a lasat, dar vazand ca-mi indrept vestitele trei degete catre pasarica ei mi-a dat mana la o parte si mi-a zis calma si cu caldura:
- Daca facem asta, o s-o facem cum vreau eu...
S-a asezat pe canapeaua din sufragerie si mi-a spus sa-i scot puloverul, sutienul, apoi sa-i sarut gura, gatul, sanii, buricul. Tot grabit am vrut sa ma dezbrac si sa o las si pe ea nud. Dar mi-a spus sa am rabdare. Mi-a zis sa aduc frisca de pe masa si sa-i mozolesc sanii cu ea. Asa am si facut, urmand evident sa ii devorez cu pofta. Emanuela a inceput sa-mi maseze organul cu piciorul prin blugi. I-am cuprins piciorul intre maini si parca nu mai vroiam sa se opreasca. Dar ea, dand dovada si de sadism, s-a oprit brusc. Am continuat sa-i masez sanii, care ceva mai dezvoltati decat m-as fi asteptat, erau numai buni. Sfarcurile i se facusera de piatra, si de fiecare data cand i le cuprindeam usor intre dinti, imi tintea capul in palme si-mi soptea:
- O sa te fut de n-o sa ma uiti toata viata.
M-a lasat sa-i trag pantalonii jos. Prin chilotii albi se vedea deja umezeala pasaricii, dar tipa a vrut intai sa-i pipai pasarica cu degetele si cu gura prin chiloti... m-am conformat, desi parca pentru o secunda m-am oprit sa ma gandesc daca imi face scarba. Abia asteptam sa i-o trag odata, simteam ca explodez. Emanuela a ramas si fara chiloti si cand am vazut pasarica aceea aproape lipsita de firisoarele de par pubian, doritoare si excitata, imi faceam deja planuri ca numai slitul mi-l desfac si o rezolv instant. Ea si-a miscat insa aratatorul in stanga si-n dreapta in semn de refuz.
- Saruta-mi-o usor!
Cu cat ii satisfaceam mai repede fanteziile, cu atat treceam mai repede la partea interesanta. Asa ca am inceput sa-i ating incet, cu buzele, labiile partial despartite, clitorisul fierbinte, in timp ce cu mainile ii alintam sanii. Emanuela a devenit tot mai extaziata pe masura ce imi afundam tot mai mult fata in prajitura ei, ce incepuse sa mi se para de-a dreptul gustoasa. De fapt, imi placea s-o vad torcand ca o pisica excitata si nu a trecut mult pana la primul orgasm, anuntat prin tipete si unduiri neasteptate ale corpului destul de voluptuos al femeii. Mi-am pus si degetele la treaba imediat tot in zona cea mai erogena a Emanuelei. Intai am mangaiat si dupa aia am penetrat. Ceea ce fusese umezeala intre picioarele desfacute la maxim ale brunetei, era acum de-a dreptul o baltoaca. Cu lichidul ce curgea abundent din vaginul excitat, mi-am inmuiat doua degete, pe care apoi le-am infipt, alunecoase, si in anusul care cerea si el atentie. Cu doua degete si cu toata fata in pizda Emanuelei, cu alte doua degete in fundul ei, tensiunea nu era doar de partea femeii, ci si de partea mea, fiindca si eu ma excitasem al dracului de mult. Erectia devenita insuportabila mi se freca de pantaloni si aproape ca aveam sa ejaculez, in timp ce ea se zbatea intre alte orgasme, pe care nu le mai statuse nimeni sa le numere. Tornada limbii mele a reusit din cateva miscari sa multumeasca si lindicul si restul pizdei nesatule a femeii, care satisfacuta, mi-a spus ca vrea sa-mi intoarca si ea favorul ca sa ma aiba apoi gata sa o penetrez de-a binelea pana sa se sature. Asa ca mi-a desfacut slitul si mi-a luat in gura tot penisul, care devenise ingrijorator de mare. Folosindu-si numai buzele rosiatice m-a facut sa ejaculez ca un elefant, ea inghitind produsul orgasmului meu, in timp ce-i trageam capul spre mine, cu mainile cufundate in padurea intunecata ce izvora din capul ei.
Am rasuflat usurat si Emanuela a inceput sa ma manuiasca isteric pentru a-mi face iarasi pula bat. Doar vroia si ea sa simta ceva tare in pizda aia pe care o incalzisem atata vreme!
Dupa ce m-a facut iarasi de piatra, nu simteam deloc ca-mi pierise cheful. Mai mult vroiam parca sa i-o trag in cat mai multe feluri.
- Cum o vrei, frumoaso??
- Mai intrebi?, spune ea turbata de dorinta, stand in genunchi pe canapea.
Am trecut imediat la spatele ei, cu o pofta nebuna sa o regulez. I-am bagat-o pe toata, cat am putut de repede si de mult, dupa care am continuat sa ma misc tot mai repede. Am vrut sa o fac si pe ea sa stea mai putin inerta, asa ca am vrut sa-o trag de sani, dar parca nu erau suficient de mari. Am trecut atunci la o trage de solduri si de umeri, dar cel mai bine a fost cand am tras-o de par. Ea tipa de durere, dar imi spunea sa nu ma opresc, sa i-o trag cum nu i-am mai tras-o niciuneia pana atunci. Si parca mi-am descarcat toata furia pe care o aveam in mine, reguland-o pe Emanuela. Greutatea cu care puteam sa inaintez imi dadea de inteles ca tipa nu fusese chiar activa sexuala in ultima vreme, desi era al dracului de doritoare. A vrut sa schimbe pozitia si foarte energica s-a ridicat, s-a asezat peste mine si a inceput sa sara pe scula mea satisfacuta si mai mult decat satisfacatoare. Emanuela isi freca cu sfiala clitorisul ce era inca mai umezit ca niciodata. Parul umezit de transpiratie ii cobora ravasit printre sani, pana peste buric. Eu ma jucam cu sanii ei si asta ii facea mare placere, mai ales ca zambea mai tot timpul. A incetinit ritmul si lasandu-se mai mult pe spate, mi-a frecat coaile usor cu degetele ei pricepute. Una dintre maini inca mi-o foloseam pentru a-i mangaia premeditativ fesele mari si anusul stramt.
- Acolo nu te las sa mi-o bagi, mi-a zis ea razand multumita.
Se misca bine deasupra mea, mai mult pe orizontala decat pe verticala, si aproape avea pula mea de tot in vaginul ei adanc. Isi departase labiile cu doua degete, care imi mangaiau scula de fiecare data cand incercam s-o patrund si mai mult. Un nou orgasm al brunetei a marcat trecerea la alta pozitie. Asa ca ea statea cu spatele pe cotiera canapelei si eu, in genunchi ma miscam inainte si inapoi. Intr-o nascocire nebuneasca, mi-a trecut prin cap sa-i bag, pe langa scula grosa si un deget in pasarica. Ea a refuzat, la inceput, s-a impotrivit, dar pana la urma s-a lasat moale, in voia mea. Joaca mea cu lindicul ei i-a adus alte clipe de excitare maxima si n-a mai trecut mult pana cand m-am terminat si eu, peste pasarica neteda, satisfacuta si rasa.
Emanuela, fericita mi-a sarutat cu putere instrumentul care o regulase atata vreme, dupa care mi-a zis s-o astept, fiindca se duce sa faca dus. S-a intors in cateva minute, timp in care eu observasem colectia ei de casete. Era goala, spalata si parfumata ca o floare.
- Ce e? Vrei sa vezi o caseta?
- De ce nu?
S-a lasat in genunchi, tentandu-ma si facandu-ma sa-i atinga usor pasarica usoara, care statea desfacuta la vedere.
- Stai putin, ai rabdare...
A luat o caseta, a bagat-o in video, a dat drumul la TV si imediat si-au facut aparitia niste scene fierbinti de sex oral.
- Sa stii ca nu m-ar deranja nici pe mine..., ii spun eu degajat.
- Daca vrei tu, nu pot sa te refuz.
Ea se asaza pe scaun si mi-o ia in gura, cu grija, gustand in acelasi timp si sucul din pizda ei, care ramasese pe scula mea. S-a sculat din nou, ea a continuat cu maiestrie sexul oral cateva minute, dupa care, punandu-se capra pe masa din sufragerie mi-a spus:
- Acum e randul tau...
I-am desfacut incet picioarele cat mai mult, dupa care i-am sarut...



    Login