Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCumnata-mea, traseista !
Autor : oglader - 2009-10-15
Citita de 28994 ori - Nota 8.28 (46 voturi)
Acum 3 zile cumnata-mea ma intreaba daca pot sa o duc la F. unde trebuia sa se intalneasca cu un fost amic care avea o bucata de teren de vanzare. Am acceptat deoarece intrezaream posibilitatea de a pune si eu mana pe o bucata din acest teren, mai ales ca era un adevarat chilipir.
Dimineata la ora 7.00 ne-am urcat in masina si am pornit catre F. Faceam cam o ora si vreo 20 de minute si cu o pauza de cafea estimam sa ajungem pe la ra 9.00. Numai bine fiindca in cazul in care luam terenul ajungeam si la notar la prima ora ca sa evitam cozile.
Ne urcam in masina iar cumnata-mea isi arunca haina pe care o avea, pe bancheta din spate, lasand sa se vada o fusta mini si picioarele superbe...lungi si subtiri....nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca la capatul ei se afla minunea aceea care ador sa o ling, dulce si cu labiile mari si carnoase, cu lindicul care cerseste atingere, care freamata cand il atingi cu limba. Inghitind in sec pornesc masina si bag in viteza gandindu-ma cu ciuda ca trebuia sa vin mai devreme ca sa ii fi tras si o pula buna inainte de plecare, mai ales ca cumnata-meu nu era acasa ca sa se fi bagat si el in seama cu noi.
Dupa ce am lasat orasul in spate am inceput sa arunc tot mai des ocheade catre picioarele cumnatei mele.
- Hai mai, ce te holbezi asa, parca nu ai vazut pizda in viata ta, zice ea.
- Nu ma pot abtine, ma inebunesti, zic eu intinzand mana si bagand-o pe sub fusta la cuibusorul caldut dintre picioare.
- Tine-ti mana pe volan ca ne bagi in sant.
- Nu pot, deja ma dor coaile, trebuie sa opresc, vreau sa ne futem.
- Esti nebun? Sti ca tu nu te termini repede, o sa intarziem la intalnire, dar daca promiti ca vei fi atent la drum te rezolv ,,din mers''
Ii promit curvei, numai sa faca ceva sa imi goleasca rezervoarele care stateau sa explodeze. Se intoarce si incepe sa imi desfaca slitul eliberand ,,fiara''. Isi pride parul lung cu o mana si il trage dupa ureche dupa care se apleaca si imi ia pula in gura. Complect. Pana la coaie.
In timp ce cumnata-mea presta constincioasa, eu eram atent la trafic (atat cat puteam). La un moment dat observ pe banda a doua, ca s-a ,,lipit'' de noi un Mercedes Vito, van cu locuri. Masina era plina ochi cu barbati, probabil muncitori care faceau naveta la locurile de munca. Cred ca au vazut cum cumnata-mea incerca sa ma ,,resusciteze''...:D, asa ca un spectacol gratuit nu era de ratat si sau lipit de geamurile dinspre masina noastra.
Pe mine toata situatia asta ma scotea din minti si nu a durat mult pana cand i-am umplut gura cumnatei mele cu sperma mea calda. Stiindu-se privita curva se ridica, si cu gura plina de sperma scoate limba si o arata catre cei din van, dupa care inghite sperma. Acest lucru i-a scos din minti pe cei din van, iar unul mai tanar si mai indraznet a deschis geamul si a strigat catre noi:
- Frumoaso imi sugi si mie pula ?
Cumnata-mea se intinde peste mine si striga catre tanar...
- Spune-i soferului sa traga pe dreapta si ti-o sug
- Esti nebuna, ii zic, acum nu mai intarzii?
- Ei lasa, renunti si tu la pauza de cafea.
Cinstit la ce nebunie se anunta, numai la cafea nu mai imi era gandul asa ca m-am conformat si am semnalizat dreapta, catre marginea drumului. Vanul semnalizeaza si el si trage in fata noastra.
Cumnata-mea se da jos, eu dupa ea si ne i...



    Login