Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum sa-ti violezi seful
Autor : firefox198 - 2012-10-14
Citita de 5651 ori - Nota 7.86 (28 voturi)
"Buna darling,esti?" Si astept ...si astept...hai odata!!!
He is typing....
"Ola,da sunt aici,eram cu cineva si nu puteam vorbi. Ce faci?"
"Uite pe la birou,m-am cam plictisit si voiam sa te rog ceva."
"Spune,orice."
"Stii,inainte sa imi dau drumu' la gura,mai bine iti povestesc toata intamplarea.
Tin sa mentionez ca nu mi s-a mai intamplat vreodata asa ceva,sunt o persoana cu mult ....sau cu destul control. Ieri seara eram cu cineva,ne simteam bine,si...la un moment dat am strigat numele tau."
Liniste...probabil citeste... He is typing...
"HhahaHahahahahha! Ce tare! Si?"
"Pai si...na,s-a cam bosumflat gagiul,dar m-a sfatuit sa iau "taurul" de coarne,si sa scap de obsesie."
"Obsesie?"
"Da...asta zice lumea ca as avea fata de tine. Obsesie. Eu nu prea cred,dar ma rog,trecem peste. Deci,esti disponibil in seara asta sa ma ajuti sa ma vindec? :)"
"Hmm...sper ca nu vrei sa-mi dai in cap sau ceva. Insa daca vrei,trec mai acusi pe la birou sa te iau."
"Ok,21:30?"
"Da,cam asa. Ne vedem acusi."


Inchid chatul,deja iesise.
Ce nebuna pot sa fiu...cred ca a ras si cu ...spatele de mine! Dar partea si mai nasoala e ca e total adevarat,totul. De la primul pana la ultimul rand al acestei fantezii. Numele lui nu-l pot spune,insa...cine ma cunoaste se poate sa se prinda,asta e.

El e seful meu. Un tip inalt,1.80, bine facut, "in intretinere" cum se zice acuma (adica face sala). Saten spre blond,ochi negri,taiosi,gura...aproape perfecta (e perfecta doar cand ma saruta,in rest...neinteresant).
E Berbec,evident. Zodia care mereu o sa aibe puterea sa ma dea peste cap,indiferent cat as fi de hotarata sa nu ma las.

Faza cu strigatul numelui e pe bune,si e prima si ultima data (sper eu) cand mi s-a intamplat sa strig un nume in timpul sexului. Si inca numele unei persoane la care nu ma gandeam in mod curent. Sunt o fire care atunci cand e acolo...e doar acolo. Uite ca de data asta n-a fost asa. Mi-a scapat,si saracul Catalin cand a auzit...sa pice de pe mine si nu alta! "Care ... ? A,ia zi!"si s-a infipt si mai mult in mine,cu ciuda. "Pai...cred ca e vorba de boss... Altfel nu vad...imi pare rau,chiar nu ma gandeam la el.". "Ai mare noroc ca nu sunt dusmanos,ca daca eram impreuna...era vai si amar!" Si a zambit,si am continuat,era pacat sa pierdem ocazia si momentul.

Revenind la seara in care El a aflat de obsesia mea...

S-a facut ora 21,mi-am strans "jucarelele",am facut ordine pe birou si am iesit la o tigara,stiu ca el nu fumeaza deci nici eu nu voi fuma.

21:20...suna telefonul,raspund cat mai calma: "Da?" "Ajung in 5 minute,iesi la strada. Te pup."

Gata,jocul incepe. Deja picioarele mi s-au inmuiat,respiratia e neregulata...m-a pus dracu sa-i spun,acum nu mai pot da inapoi,as parea lasa. Si nu sunt lasa,mai ales cand vine vorba de ceva care imi place.

Ies si incep sa ma plimb,inainte si inapoi. E cald,august,e foarte bine afara. Vad doua colege care ies din tura,ma saluta si pleaca la 20 de metri mai departe,curioase ce dracu fac eu acolo,desi am masina parcata mai incolo.

Aud motorul masinii lui,ma intorc si incremenesc: a oprit langa ele,si le-a intrebat unde sunt eu. Ba frate,uita-te in fata,ca-s fix ...aici. Nu mai conteaza,amandoua s-au intors catre mine si i-au aratat unde sunt,a mers incet catre mine si a oprit cat sa urc in dreapta.

"Buna seara doamna! Ce faci?" Ochii ii erau fantastic de luminosi si flamanzi,si amuzati. L-am vazut ca se straduia sa isi tina mainile ocupate.
Am inspirat adanc parfumul lui,nici pana la momentul asta n-am reusit sa aflu ce foloseste,ma nauceste mirosul. "Uite bine,ma gandeam ca te plictisesti si am zis sa profit de ocazie,sa te violez un pic." Evident ca s-a uitat lung la mine,oare vorbesc asa de obicei?! Unde e angajata mereu cu privirea plecata si zambetul fugar pe buze,care mereu se ferea de el,sa nu-i stea in cale?

"Hmm,ok,si spuneai ca ai o obsesie,deci... Esti sigura ca vrei sa te ajut?" Si imi pune o mana pe picior,muschii mi se contracta si pielea mi se face de gaina.
"Bineinteles ca sunt sigura,altfel nu ma mai faceam de ras."

"Ok,atunci mergem la o plimbare intai. Spune-mi,care a fost cel mai wild lucru pe care l-ai facut vreodata?" Si iar se uita la mine cu privirea aia complet nebuna.

"Pai...eu sunt cuminte,sincer,nu prea fac nebunii. Dar tu? Tu ai facut ceva atat de nebunesc incat sa simti nevoia sa compari cu mine?"

"Nu,te intrebam. Esti o femeie desteapta,ma uimeste cateodata capacitatea ta de a intui lucruri. Insa,esti un pic blocata. Nu stiu sexual sau in ce domeniu,dar ceva te tine. Si da,tot ce pot sa spun e ...4 fete,Amsterdam. Mai mult nu conteaza,a fost ceva mecanic."

Mecanic pe naiba...4 gagici odata?! Super tare!
"Hmmm,si cum adica sunt blocata,domle? La ce te referi?"

(Dialogul asta a tinut vreo 30 de minute,nu-mi aduc aminte mare lucru din el,stiu ca e plictisitor,dar...lasati-ma sa ma descarc!:). )

"Mai tii minte cand ti-am facut poze pe malul lacului? Mi-am dat tricoul jos,si nu ai avut tupeul nici sa respiri in preajma mea. Ti-a fost frica sa nu-ti fac ceva?"

"Nu,categoric nu. Doar ca aratai bine,si cum mainile mele gandesc singure,am zis sa fiu atenta la cum ma comport."

In fine,am ajuns si la subiectul "sex in masina" si i-am spus clar ca nu am loc nici in Hummer,iar el a ras si a zis ca ii trebuie un autocar... Apoi am fost si a luat un joint ,pentru relaxare...si am ajuns la el acasa.

In fata liftului m-a luat in brate si m-a sarutat,si am ramas nauca: stie sa sarute!!! Am ametit,m-a tinut bine,a ras de mine ca ma pierd usor (mare greseala din partea lui),pentru ca in secunda doi l-am tras spre mine si l-am sarutat la stilul cel mai pervers posibil,de a inceput sa scoata tot felul de sunete care au avut ecou direct intre picioarele mele.

Intr-un final am ajuns si in apartament, de burlac ce-i drept,la cei 29 de ani ai lui,si la preocuparile pe care le avea...avea timp si de ordine si curatenie.

M-a servit cu vin rosu,si el si-a aprins tigara,am fumat amandoi (eu tigari normale,el chestia aia),si m-am trezit cu el peste mine. Stand la etajul 6,nu era nimeni sa ne vada...si rapid blugii au disparut,degetele lui erau infipte in mine...eu ma unduiam si ma tineam sa nu cad din picioare...

Imi place la maximum cand se lipeste de mine si ii simt pieptul pe spatele meu,are o voce...



    Login