Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum sa-ti "violezi" seful (2)
Autor : firefox198 - 2012-10-26
Citita de 5853 ori - Nota 7.76 (38 voturi)
A doua zi dimineata evident ca mi-a facut o vizita la birou,sa vada cum ma simt.
"Buna dimineata! Cum ai dormit?"
Am mijit ochii la el si i-am raspuns languros: "Buna dimineata boss...Eu am dormit foarte bine,tu?"
"Sunt destul de odihnit,ce-i drept."
I-a sunat telefonul si a plecat.

Restul lunii August a trecut relativ simplu,calduri insuportabile,munca in zadar si iesiri la bere cu prietenii.

Din cand in cand ma mai gandeam si la el,mai incercam sa-i atrag atentia pe chat,imi spunea frumos ca nu poate,e ocupat,etc.

Si am renuntat.

Pana intr-o seara,eram intr-un parc destul de vestit in oras,Palas Park (sau dracu stie cum s-o mai numi),era proiectie de film romanesc. Puzderie de lume,fiecare se asezase pe unde a apucat. Hop si eu cu un prieten tocmai la dracu-n praznic intr-un varf de deal. Incepe filmul,noi radeam,si la un moment dat el se ridica sa plece la toaleta. Imi suna telefonul,si mai sa-l scap din mana: S.C apeleaza.
"Da,darling."
"Buna,ce faci?"
"Uite prin oras,tu?"
"Da' esti la film,nu? Cu cine esti?"
Sa tampesc,nu alta.
"Darling,asta nu e problema ta. Da,sunt la film,si?"
"Ah,nu,doar te intrebam,eram curios sa vad cum reactionezi. Cam slabut prietenul tau,insa. Esti sigura ca-ti ofera ce-ti trebuie?"

Huh?!?!

"Darling,daca nu-mi oferea,nu il bagam in seama. Acum lasa-ma,ma uit la film. Pa!"
Si am inchis. Ce tupeu are! Nu va mai spun ca de cateva zile ii cam observam masina in trafic,oriunde mergeam. Coincidenta,zic eu, Iasul e destul de mic.

In urmatoarele zile,facea vizite la ore ciudate pe la birou,cu diverse domnisoare. Ma umfla rasul cand il vedeam cum mi le afiseaza in fata ochilor,apoi vazand ca nu ma intereseaza le trimitea sa astepte in masina si venea la mine in birou sa "discutam". De vreo doua ori l-am dat afara,aveam treaba si nu aveam chef de pledoariile lui. Insa...ulciorul nu merge de multe ori la apa.

Ca de obicei,ma asteptam la vizite din partea lui la ora 18,in fiecare zi.

Deja aveam telefonul pe silentios,si eram cu ochii pe usa. Am auzit usa principala cand s-a trantit,apoi vocea lui vorbind tare la telefon. Se apropia din ce in ce mai mult. Mi-am ridicat picioarele pe birou,si mi-am aprins o tigara. (Am uitat sa spun ca turba cand prindea pe cineva fumand inauntru.)

A deschis usa,a inchis telefonul,eu uitandu-ma fix la el.
"Buna...FUMEZI?! V-am spus sa nu mai fumati aici,miroase ingrozitor,am primit plangeri de la celelalte fete..." Etc,placa veche,cu sant printre randuri.

"Buna,boss. Voiai sa vorbesti cu mine?" Cu nonsalanta am stins tigara intr-un pahar cu apa,si m-am ridicat. Se uita la mine atent,cu mainile pe langa corp.

Am mers in fata lui,m-am intins sa incui usa,in treacat l-am atins pe abdomen...si atat i-a trebuit. M-a prins de maini,m-a luat in brate pe sus si m-a urcat pe birou.

Il priveam zambind,calma,desi corpul imi tremura,imi placea ce avea de gand.

"Intr-o buna zi o sa innebunesc din cauza ta." Mi-a marait in ureche,muscandu-ma usor de gat.

"A mea,eu?! Nu cred,darling,sunt perfect normala."
"Esti normala pe naiba! Ma sfidezi mereu,nu vezi cum sunt?" Si imi ia mana stanga ,si mi-o aseaza pe erectia care pulsa din pantalonii de in. "Uite,vezi? Niciuna nu ma provoaca asa. Insa stiu ca si tu ma doresti,altfel nu ai fi aici."

Am inganat in Da,si l-am sarutat cu pofta,cu unghiile infipte in ceafa lui,si cu mana stanga incercand sa-i desfac pantalonii. Dar,ca de obicei,nu ma impac bine cu tehnologia altuia. Nasturii nu voiau sa se desfaca nicicum.
"Lasa-ma sa te ajut,draga mea." Zambind s-a departat de mine si i-a desfacut el. Spre surpriza mea...nu purta chiloti. Absolut delicios!
"Si spune-mi boss,as putea,daca nu te deranjeaza,sa ti-o sug?" Il priveam pervers,zambind in coltul gurii,jucandu-ma cu o bretea a maieului.
"Ahh,ma gandeam ca nu mai spui...chiar te rog!"

M-am lasat in genunchi in fata lui,privindu-l in continuare. Lasase capul pe spate,si avea gura intredeschisa...mmmm... (Prin mintea mea bolnava a trecut in secunda aia un scenariu foarte horror: daca scoteam un foarfece din sertar?!) Ajunsa la nivel cu obiectul viselor mele nocturne,l-am luat direct in gura,fara maini,si l-am lins de la capat pana la radacina.

"Oh da,ce-mi place cum o sugi!" Punct ochit,punct lovit. Cuvintele lui a...



    Login