Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum o fut eu pe soramea
Autor : maximos - 2015-01-27
Citita de 19149 ori - Nota 4.71 (14 voturi)
Buna dragi mei ai acestei rubrica de fantezii cu incest, azi vreau si eu sa va prezint povestea mea care sper sa va placa.Mai întâi sa facem cunoștința ma cheamă Alex si am 20 ani si o sa va povestesc cum am futut-o pe sora mea Georgiana cu 4 ani mai mica.
Am un corp atletic,1 80 si 91 kg, ochi căprui si par saten.sora mea Georgiana arata beton aș putea sa zic, par saten,ochi căprui si sâni in forma de mar, le are mici dar, jucăușe, fund bombat si picioare lungi...
Povestea e simpla si începem direct fără sa va plictisesc cum am început sa o spionez pe sora mea.
Era într-o dimineața de vara, când eu ma trezesc si merg in bucătărie ca sa îmi pregătesc o cafea.la mine in bucătărie am pat unde de obicei doarme sora mea, intru in bucătărie si ce sa vezi.Georgiana era dezvelita si avea doar un maiou de culoarea alba transparent si o pereche minusculi de bikini pe ea.ma uit așa si o privesc cum doarme,imediat am tras o privire pe corpul ei,era atât de plăcuta priveliștea, arata ca frumoasa adormita care aștepta sa o trezească printul.stau așa si ma lipesc de dulap cu spatele ma uit la ea si îmi vine o poftă sa îmi fac o labă ca sa ma descarc.ma uitam la pulpele ei fine si la sânișori ei care se pare ca sub maieul ala transparent ii ieșea sfârcurile.cum eu eram doar in boxeri mi-am atins involuntar pula si am început sa ma uit la ea.îmi strângeam belita in mana cu atât chef încât as fi vrut si eu sa ma înfrupt din sora mea.
Știu ca ea nu e mai virgina, sunt sigur ca smecherii de la bloc deja si au scăldat pula in ea.mai ales ca avea si iubit.încep eu sa îmi strâng Pula in mana cu atâta pofta încât abia ma abțineam sa nu ma duc lângă pat si sa sar pe ea, mai ales ca avea si picioarele putin îndepărtate, parca te invita sa te duci sa te înfrupți din ea.
Încep eu sa îmi mângâi pula atât de tare, încât o scot din boxeri si încep sa mi-o frec.Închid ochi.,îmi frecam pula cu atâta pofta încât nu știu ma făcea sa ma duc sa ii dau o pula in pizda, sa ii arat si eu cum fut.Ma relaxeazan atât de bine, încât deodată aud ceva..
-Alex..
Deschid ochi si ma uit la sormea, ea se uita imediat la pula mea sculata.o țineam in mana si parca as fi vrut sa ii spun sa vina sa o guste.
-ce faci aici fratioare, nu te rușine...
parca,cuvintele astea mau făcut sa ma încălzesc mai tare încât ma făcut sa ma îndrept spre pat.ma apropii de pat si continui sa îmi belesc pula...
-ce e nu iți place ce vezi..
-hai gust-o, daca vrei..
încep sa duc o mană spre maieul ei si sa ma uit ce e in el..
-Oo surioara dar ai ceva țațe, mama cred ca ăștia care te fute sunt nebuniți după tine..
-lasă-ma ce faci nu te rușine...
-taci oleacă ,.nu vezi ce am aici cum poți sa reziști si sa nu te înfrupți, altele cred ca acum o sugea..
O trag de par si ii ating buzele alea cărnoase de pula mea,încerca sa se împotrivească.însa eu o trag de par si ii pun capul puli pe buze.
-hai geo deschide gura, da-o naiba ai șansa sa te înfrupți si tu încă refuzi...
-lasă-ma obsedatului...
Însa eu încep sa ii caut gura cu pofta sa intru in ea, dar geo tot se împotriva.atunci o trag de par, începe sa tipe, imediat îmi bag belita mea intre buzele ei intrând adânc in gura ei dulce.mi-o bag pana la jumătate si o țin așa fără sa ii fac un râu, se uita in ochi mei si privea inocenta.
-hai ce faci apucate ca acum e in gura.
Nu se misca deloc,asta ma enerva ca aveam chef sa o fut si ea nu imi oferea placerea dorita.Incep sa ma misc usor din solduri,pula aluneca in gura ei si iesea afara usor,apoi intra inapoi cu pofta.Insa surioara tot nu o sugea si asta ma enerva enorm,atunci am prins-o de par si mi-am infipt pula pana in gat.incerca totusi sa scape din prinsoare. insa eu,o tin cu gura in belita.
- A nu vrei nici acum sa o sugi lasa ca se rezolva..Imi misc iar soldurile si incep sa pompez in gurita ei cu o nebunie pe care o aveam atunci,ea se uita in ochi mei si parca ii placea ce fac eu.am inceput sa o fut in gura brutal sa ii arat ca am pofta de ea,cand a vazut asta a inceput si ea sa dea din cap.
-asa vezi te dai pe breazda..ma opresc din miscarea mea si observ ca surioara mea incepe sa imi suga pula cu o mare placere,tineam mana pe capul ei si asteptam sa vad ce face.o sugea atat de placut si era atat de bine incat am zis in gandul meu , ca niciodata nu o sa uit prima muie data lui geo.la un timp o scoate din gura si se uita in ochi mei si apoi scuipa scurt pe ea, imi da o limba usor pe capul puli si o baga inapoi in gura.era o senzatie superba,acum o sugea ca o curva de pe centura..
-a deci iti place sa sugi vad eu..
-asa surioasa hai sugeo cum trebuie...
Geo incepe sa suga cu atata placere incat pe mine ma luat usor un tremurat.ii ridic maieu si ce sa vezi sani si sfarcurile erau intarite.ii strang usor intre degete in timp ce ea imi sugea pula cu o mare pofta.stam in acesta pozitie cred ca 2 minute, apoi o scot din gura si ii dau maieu de tot jos.o sarut pe buze si o intind pe pat,incep sa o sarut pe gat si sa cobor usor spre sani ei .am inceput un asalt asupra lor ma jucam cu sfarcurile ei atat de intarite incat o auzeam cum geme de atata placere.le umezeam in buzele mele si apoi le muscam incet facand-o sa geme de atat placere.isi deschide picioarele largi si incep sa o mangai deasupra chilotilor,o mangaiam incet ca sa o fac sa se incalzeasca mai tare.aqpoi ii dau jos si chilotei.cand am vazut ce pizda are am ramas socat,oau era o vulva atat de placuta la atins incat am bagat botul rapid in ea si am inceput sa ii dau o limba scurt.a inceput sa se arcuieasca,lindicul ei era putin umflat.are o pasarica de pustoica buna de pula,cu labii marisoare dar cu un lindic ce nu incapea intre ele.am inceput sa il sug si sa ii dau o limba cu atata pofta incat geo a inceput sa tipe de placere.
-da alex da asa ..
am ramas uimit iata ca si surioara mea incepea sa ma doreasca,o ling atat de fin incat simt cum imi baga soldurile in gura mea cu atat placere.nu mai zic coboaram usor cu limba pe labiile ei si le sugeam asa placut.imi pune mana pe capul meu unde ma mangai si chiar ma trage putin de par..
-vrei pizda mea vad eu...
-hai ca iti arat eu pizda de nu o sa iti mai trebuiasca alta...
OO am ramas uimit iata ca si geo se incalzise si imi vorbea murdar.ma tine de par strans incat incepe sa ma ghideaza cum sa o ling.ii dau o limba de sus pana jos si apoi ma intorc spre lindicul ei umflat.imi misca capul cum vrea ea,sa o fac si eu fericta.lingeam pizda cu o pofta atat de mare incat as fii zis ca ling o inghetata de capusuni..
Mai dureaza asa cred vreo 3 minute,ma ridic cu buzele si incep sa o sarut pe tot corpul era clar ca ma vrea,pentru ca isi misca soldurile.am ajuns din nou la sani ei. unde am inceput un asalt asupra lor, sugeam sfarcurile cu atata placere incat ma facea sa o doresc si mai mult, chiar daca era surioara mea.buzele mele aluneca usor spre barbia ei si apoi ajung la buzele ei carnoase unde le sarut cu pofta.acum eram intre picioarele ei fine si pula mea se atingea de pizda ei fina,nu dureaza mult si simt cum pula intra in labiile ei.ma uit in ochii ei si o sarut usor pe frunte.
-hai ce astepti ma futi sau nu...
Incep sa imi misc soldurile,o patrund greu la inceput, dar apoi aluneca toata pula in ea.ma opresc oleaca,pentru ca am observat ca se arcuieste si a inceput sa geme.apoi incep o prima miscare dura in ea,se arcuieste iar si tipa.apoi urmeaza a doua miscare tot asa,la a treia ma opresc iar in ea.o sarut pe oc...



    Login