Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum l-am cunoscut pe cuscrul meu II
Autor : riciricia - 2021-07-16
Citita de 10999 ori - Nota 6.94 (72 voturi)
continuare … la Cum l-am cunoscut pe cuscrul meu I

putin incurcata,nu stiam ce si cum sa fac sa detensionez starea in care ne aflam cu totii.Eu,aflandu-ma intre un barbat (proprietarul pastravariei) care era deja ,,golit’’ si incerca sa faca in asa fel incat sa nu dezvolte situatia in care a fost descoperit, iar de cealalta parte celalat barbat (cuscrul meu) care era tensionat,din cate stiam destul de ,,incarcat sexual’’, pus in fata unei situatii picante si pe care nu o intalnesti chiar la tot pasul. Despre Victoria, nu se punea problema, ea era o persoana cunoscuta, pentru barbatii din zona.Nu-si facea probleme, dealtfel a si salutat linistita ,plecand catre iesirea din curtea pastravariei. Ea,dupa o perioada buna petrecuta in Spania,la munca, a fost nevoita sa se intoarca acasa impreuna cu sotul,care accidentat la munca,din pacate, a ajuns sa fie intretinut de sotie.Prin acele parti de tara, intr-un satuc uitat de lume , ce putea face? Cum putea sa-si duca traiul ? Sigur ca a inceput sa ,,presteze servicii’’ catre barbatii cu stare materiala buna,din zona! Cu toate acestea era respectata,nu era o ,,curva a satului’’. Ceva in felul ei de a fi, a se imbraca si a comunica , impunea respect si nicidecum nu pemitea sa fie luata peste picior sau considerata de joasa speta.O adevarata ,,milf ‘’, blonda,cu un mijloc clepsidra,sanii extraordinari,iar fundul, ce sa mai zic, nebunie curata ! Recunosc ca si pe mine ma facea sa am ganduri nebune cu ea,uneori, in fundul sufletului meu, simtindu-ma putin lesbiana, tentata sa incerc aceasta latura a sexualitatii mele , dar nu am avut curajul niciodata sa-mi dau voie impulsurilor .
- Sa stiti ca ,,marfa ‘’ dv este pregatita , doamna! spuse proprietarul pastravariei. Aratand spre un recipient de plastic,in apa caruia se aflau vre-o 10 pastravi. Toti zglobii si de aceeasi dimensiune,asa cum i-am cerut telefonic.
- Eram sigura ca o sa pregatiti totul ! De aceea l-am luat si pe viitorul meu cuscru intr-o plimbare cu mine, pentru a vedea ce oameni seriosi suntem noi, cei din partile astea. … apoi, privind putin smechereste catre cuscru, am continuat: ,,Distractia, intotdeauna dupa lucru ! Si,da, lucram,dar si stim sa ne distram !... nu-I asa ? ‘’
Pus in incurcatura,pastravararul,vaduv fiind de cca 3 ani, a schimbat vorba,spunand ca acesti pesti sunt cadou din partea lui,pentru familia mea, cu ocazia acestei minunate ocazii, logodna fiicei noastre. Am ramas surprinsa, nu era cazul , dar acesta a insistat,astfel fiind nevoita sa accept ,,cadoul’’ dar nu fara promisiunea ca ma voi revansa si eu la randul meu, cu o urmatoare ocazie. Doar cuscrul meu , parca era in transa, nu mai scotea nici-o vorba.
Am luat pestii,salutandu-l pe proprietar,dupa care am plecat.In masina,incercand sa-mi dau seama de ce cuscru era atat de tulburat,l-am intrebat,daca ceva din ceea ce am vazut, a facut ca starea lui sa se schimbe.
Fara prea mare convingere , a spus :
- Nu, sigur ca nu, doar ca …stii ,parca lucruri care pot parea ,,iesite din comun’’ la prima vedere , pentru acesti oameni,chiar si ptr tine parca, draga cuscra,par a fi destul de normale,facand parte din viata.
- La ce te referi mai exact ?
- Pai, la felul in care, sa fim seriosi ca mi-am dat seama, acest barbat a reactionat, fiind descoperit ca tocmai a avut parte de o partida cu finalizare de sex oral, doamna care s-a comportat demn iar tu care nu ai facut niciun gest de ,,isterica’’ sau de persoana plina de ,,repulsie’’ oripilata de ceea ce fac unii ! Cred ca daca ar fi fost martora la asa ceva sotia mea,acum, deja erau la curent toti preotii de pe 10 sate precum si Antena 1.
- Da,inteleg ce vrei sa spui, insa eu,vorbind in numele meu,nu vad o chestie chiar asa de iesita din comun. El este vaduv.D-zeu stie de cand nu mai are parte de o femeie. Sau mai stii, poate ca nu este singura care-I alina necesitatile. Umbla multe vorbe prin sat,despre apetitul lui … Ea are nevoi materiale, dar din aceste nevoi nu face o tragedie,incearca in mai multe sensuri sa-si rezolve problemele,dar din pacate ,se pare ca oportunitatile sunt putine.Sotul ei , stiu sigur asta, este la curent cu micile ei ,,prestatii’’ si nu are nimic de obiectat. Se aude ca ei faceau schimb de parteneri inca de pe timpul cand erau in Spania, doar ca acum , lucrurile sunt putin schimbate. Iar despre mine… ce sa zic. Cine sunt eu sa-I judec? Nu este treaba mea! Cu toate ca incercand sa fim corecti si transparenti,cu totii avem micile noastre chestii dorite sau spre care tanjim in intimitate,incat daca unora li se chiar intampla… bravo lor. Victoria este o femeie demna de toata atentia sexuala, si o spun chiar si eu,ca femeie,sa nu mai zic ca vad cum tanjesc toti barbatii dupa ea.Chiar si al meu!
- Si nu ai facut taraboi stiind ca sotul tau o doreste pe aceasta femeie ?
- Nu am facut, de ce as face ? Sincer, intr-o vreme credeam ca o sa faca sau macar sa incerce sa faca acest pas,catre ea.As fi vrut sa-l stiu ca incearca sa faca ceva iesit din rutina,sa simta ceva nou, nu stiu , habar nu am ce am vrut. Tocmai de aceea ,am vb cu Victoria,la acea vreme ,ca daca el o sa incerce sa o contacteze , sa-mi faca favoarea de a accepta, dar cu conditia sa-mi povesteasca dupa. Sa stiu si eu ce-si doreste sau ce ar cauta nou la o femeie.
- Si?
- Si ce ? Nimic, nu a incercat si am observat ca si-a pierdut interesul fata de ea. De fapt pe sotul meu, in afara de serviciul lui si de pomicultura, nu-l prea pasioneaza nimic.
……………. S-a asternut linistea , nu mai spuneam nimic . Aproape am ajuns acasa, cand cuscrul, punand mana pe bratul meu m-a rugat sa opresc:
- Daca eu te-as ruga sa ma pui in legatura cu aceasta Victoria, in aceasta dupa-amiaza sau seara, ai face un scan...



    Login