Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacu sau fara mustrari de constiinta
Autor : criina - 2014-04-24
Citita de 8369 ori - Nota 8.21 (112 voturi)
Cu siguranta starea mea de spirit nu era una foarte grozava. Imi petrecusem mare parte a zilei asteptand un semn de viata de la el cu toate ca stiam foarte bine ca o perioada ne vom vedea mai rar ca sa nu zic deloc. Ma imbrac la repezeala cu o pereche de blugi si un tricou... parul ravasit in cap ochelarii de soare, il mai tempera putin, poate prea lejera pt stilul meu si ies la o plimbare. Nu aveam o destinatie anume, voiam doar sa ma plimb sa vad oamenii din jurul meu, copii... adolescentii indragostiti... cuplurile trecute de prima tinerete. Dupa minute bune aveam sa ma opresc pe o terasa care era aproape plina. Undeva la o masa laterala erau mai multi baieti galagiosi care radeau zgomotos si faceau glume de tot felul care tacusera cateva secunde cand doua fete aveau sa se apropie de o alta masa libera. Ma amuza sa-i observ cum le studiau si pt a nu se vedea ca studiez si eu, imi pun ochelarii la ochi. Si baietii cat si fetele erau tinerei, abia trecuti de 18 ani, baietii plini de zel incepusera sa vorbeasca mai tare, parca dorind sa se faca remarcati... iar fetele mult mai indraznete decat eram eu la varsta lor, machiate strident pareau incantate de avansurile primite. Minute bune am asistat la discutile lor ba chiar reusisera sa ma faca sa zambesc cand unul din ei paru uimit de adresa de facebook a uneia dintre fete, care era intradevar ciudata.
Imi intorc privirea spre alta masa unde era un tip cu ochelari de soare la purtator si care zambeste instinctiv probabil, ceea ce ma facut sa zambesc si eu... se pare ca nu eram singura care statea si analiza pe cei din jur. Mi-am ferit repede privirea simtindu-ma brusc inflacarata in obraji... si sa nu mai zic ca sucul meu era pe terminate chiar acum cand mi se uscase buzele instantaneu. Tipul se ridica de la masa si cu paharul de vin in mana se indrepta spre mine, cu un zambet in coltul guri ma intreaba daca e liber... da... nu... da ma balbai eu dar el deja se aseza pe scaun. Ma privea insistent si remarc ca era totusi un barbat frumusel, cu trasaturi placute dar mai ales un zambet care parea molipsitor, imbracat in blugi si un tricou stramt pe el ce lasa sa se vada un piept bine lucrat.
- Azi e ziua mea, imi ti companie la un pahar de vin?
- La multi ani, dar nu... ma multumesc cu sucul meu - Sa inteleg ca faci urat la bautura, intreba el... hmmm simtind ca ma tachineaza plus ca venise la masa mea fara sa se prezinte... iritata ii raspund sec:
- Da fac urat... defapt musc foarte tare!
Dar el era déjà cu mana ridicata spre chelner cerand unca un pahar de vin... Si introrcandu-se spre mine rade zgomotos la comentariul meu intinzand mana spre mine si prezentanduse:
-Alex...
Avea mana foarte fina la atingere ceea ce ma surprins facand involuntar comparatie cu mana iubitului meu, si faptul ca mi-a retinut mana pt cateva secunde nu ma deranjat cu toate ca aveam o senzatie ciudata in stomac. Usor, usor discutile incepusera sa curga intr-un ritm natural povestindu-ne unul altuia mii de lucruri si contrar aparentelor uitasem de toate si nu ma deranja ca timpul trecea cu repeziciune... era o companie placuta... iar cei din jur incepusera sa conteze mai putin neobservand macar cand cei tineri si galagiosi plecara de la masa. Bausem paharul de vin ba chiar il si simteam... si pentru ca petrecusem destul de mult timp pe scaunul ala si pentru ca riscam cu vorba lui dulce si zambetul... sa ma imbete l-am intrebat daca vrea sa facem o plimbare ceea ce urma sa se si intample. Doi straini care se stiu decat de cateva ore se plimbau prin parc cateva minute mai tarziu... razand facand glume... tinandu-se de mana. Ajunsi intr-un loc mai retras ne oprim si continua cu tachinarile spunand:
-Si ziceai ca musti?... vino aici si fa-ti curaj!
Un sarut pasional aproape ca ma lasat fara aer si daca la inceput am avut reactia de a il respinge cand bratele lui mi-au cuprins talia si se plimbau pe spatele meu am renuntat... aveam nevoie sa fiu iubita iar el parea omul potrivit... dar totusi eram intr-un parc... Cu ambele maini dupa gatul lui si lipindu-ma cu sanii de corpul lui am avut ocazia sa simt erectia lui in pantaloni ceea ce ma excitat mai mult. Minute bune ne-am sarutat pasional mangaindu-ne cu pasiune si dorinta pana cand el sa oprit din sarut si lundu-ma in brate se indrepta cu mine intr-un loc retras de vederea trecatorilor care oricum erau putini pt ca déjà se inserase binisor. Ajunsi in locul potrivit ma asezat pe iarba iar el se aplecat peste mine sarutandu-ma si strecurand mana sub tricoul meu imi masa sanii care oricum erau tari de dorinta. Sa povestesc cum am ramas fara haine nu am multe de zis pt ca totul sa intamplat extrem de repede fiecare din noi dezbracand pe celalant in ritm alert. Nici macar racoarea care se lasase afara nu o mai simteam... din contra ardeam... iar cand buzele lui imi sarutau sanii coborand spre buric... lateral spre talie iar spre buric... devenise chiar cald. Cu mainile infipte in parul lui il impingeam cu buzele spre pizda mea, iar momentul in care le-a atins ma facut sa tremur de placere iar el simtea fiorul ce imi cuprinsese corpul si atingerea buzelor devenea din ce in ce mai ferma iar limba ma cerceta continuu. Imi amintisem ca suntem in public si deschid ochii pt a privi in jur daca nu cumva aveam spectatori atrasi de gemetele mele de placere insa cand buzele lui sugeau cu forta lindicul meu imi las capul pe spate neputincioasa si il trag mai aproape miscandu-mi pizda pe buzele lui. Ma opresc din miscarea mea rugandu-l sa se opreasca si el pt ca aveam sa am un orgasm daca continua insa se pare ca el nu auzea ba chiar incepuse sa ma penetreze cu doua degete in timp ce sugea cu pofta nebuna lindicul. Poate daca nu ar fi fost déjà intuneric afara as fi putut vedea parul de la el in pumni... pt ca orgasmul care avea sa vina ma facuse sa-l trag cu forta cu gura in ea... sa-mi soarba nectarul... Ridicandu...



    Login