Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCorigent în școala vieții și doamna profesoară
Autor : AndreiLng - 2022-06-28
Citita de 10276 ori - Nota 8.06 (62 voturi)
Salutare tuturor, de curând mi-am făcut cont pe site sa citesc rândurile până la capăt, am citit zeci de postări, unele destul de ciudate, unele chiar foarte foarte bune, unele eșuate, dar toate in felul lor, sunt de apreciat.
Sunt un băiat , la 35 de ani, slăbuț, și cu câteva "corijențe" în viață.
După ce am citit doar câteva din postările voastre am zis că ar trebui sa scriu și eu, și voi incepe cu o povestire cat se poate de adevărată, fictive fiind doar numele, locații și date, pentru confidențialitate.

Acum tinerii de 15-16-17 ani, fac sex mai mult că noi la vârsta lor.
Eu, la 16 -17 ani, nu prea aveam "experiențe". Le voi povesti și pe cele primare dar mai târziu.
Crescut într-o familie numeroasă, cu frați mai mari ca mine și care erau nevoiți să mă țină pe lângă ei, am devenit și eu prieten cu prietenii lor.
Unul dintre prietenii fratelui meu Ilie, mai mare ca mine cu 14-15 ani, căsătorit deja și cu copil mititel la timpul respectiv, lucra pe diverse șantiere și era pasionat păsări exotice, avea o oarecare crescătorie.
Fiind plecat mai mereu, mi-a cerut să trec la animalele lui de companie sa le hrănesc și pentru diverse activități de îngrijire.
Acasă își lasă și soția, Cristina, mai tânăra ca el dar mai mare ca mine, care mai târziu am numit-o "doamna profesoară" și care avea o gașcă de fete ce stăteau mereu mai mult la ea in vizită.
Eu timid din fire, ajungeam acolo , salutam și fugeam direct la treburile pentru care veneam.
Mereu le auzeam râzând și chicotind, credeam că rad de mine, pentru că mereu când dădeam sa plec mă invitau sa stau cu ele și eu fugeam.
Bine, fugeam și pentru că dacă mă așezăm sa beau o apa sau un suc, nu vedeam decât țâțe, unele mai mici unele mai mari, mai povesteau între ele care cu și-o trăgeau, de parcă nici nu eram acolo. Eram într-adevăr și speriat, dar cel mai tare și cel mai tare eram excitat, de multe ori simțeam că am erecție de nici plamanii nu au loc în mine și ce îmi imaginam eu când auzeam ce vorbeau ele acolo....
După o perioadă, m-am acomodat, nu mai era așa stresant, ba chiar ne-am împrietenit și devenisem ca parte din grup, partea care căra suc,bere, țigări, semințe și ce mai doreau el, de la magazin.
Făceam petreceri, băute , etc, ba chiar sora unei din grup, Andra, doar cu doi ani mai mare ca mine, o fata slabă, înaltă, cu sânii cat pumnul, in scurt timp devine "gagica mea".
După o petrecere, cu vin și dans și singurul băiat între ele credeam că mă feminizez. La plecarea acasă , Andra îmi cere să o conduc acasă, iar pe drum îmi zicea că dacă ar fi in locul meu, nu ar lăsa pe niciuna sa scape, că s-ar fute cu toate. Mergeam și vorbeam de sex și futaie, ajungem la ea acasă, ne sărutăm, ne mangieam, chiar ajunsesem cu mana in chiloți și simțeam umezeala pe degetele mele, mia zis sa merg la ea, sa vedem ce putem face.
Am urcat spre apartament și ... Prima corigență, am făcut cale întoarsă.
Pe drum spre casa îmi dădeam palme când mi-am dat seama ce prost am fost și nu că doar era șansa mea sa marchez, ba chiar era ocazie certa.
Eram atât de șocat de mine și de ce am putut sa fac că nu prea aveam curaj să dau ochii cu ea.
A venit și ziua în care trebuia să mă întorc la păsările acelea, am ajuns la casa și în curte erau majoritatea prietenelor doamnei profesoare, care instant m-au străpuns cu priviri tăioase de parcă voiau să mă bată, nici nu m-au salutat, moment în care mi-am dat seama că știau cele petrecute.
Plecând cu capul in pământ, am hranit păsările și am dat să plec, moment în care se apropia sora Andrei de mine și îmi zice " diseară vii la noi, sa vorbim cu Andra pentru că e foarte supărată".
Nu am stat pe gânduri și am zis "ok, vin, dar cred că voi veni cu unul din frații mei", moment în care am și plecat.

Am ajuns acasă, i-am povestit fratelui mai mare ca mine dar mai mic decât Ilie. A râs de mine cel puțin o oră jumătate după care ne-am pregătit și am plecat către Andra și sora ei.
Am ajuns noi, au deschis fetele ușa, ne-am așezat în sufragerie într-o liniște înspăimântătoare, nimeni nu vorbea, mai ales eu.
După 2-3 minute de liniște horror, fratele meu incepe sa vorbească cu sora cea mare, nu dura mult că începură râsetele, Andra nu vorbea direct cu mine dar era totuși vesela, râdeau amândouă cu fratele meu, o priveam și îmi amintea doar căldură și umezeala labiilor ei, îmi imaginam cat de adânc puteam sa o pătrund și că e posibil sa se întoarcă șansă.
Din glume in glume, am inceput sa jucam cărți, jocul a devenit rapid plictisitor la care sora Andrei zice sa jucam pe dezbrăcate.
Jucam de parcă toată lumea voia să piardă, de parcă toți voiau să rămânem în pielea goală, jocul se animă și cu propunerea de a primi "pedeapsa" , iar fiecare partida se termina cu o haină jos și un dans in poala, sau o haină jos și un sărut , etc.
In mine fierbea sângele, fetele erau cu sânii afară, salivam și tremuram.
Era un moment la care nici nu visasem și nu credeam că mi se întâmplă mie, moment în care corigentul din mine a acționat, am luat-o de mână pe Andra și am mers in camera alăturată.
Neam împreunat cei drept, dar performanta mea a fost derizorie față de ce se auzea din sufragerie unde rămăseseră fratele meu și sora ei.
Corigentul a rămas în dormitor, după o partidă slabă de câteva minute, iar Andra a mers să se bucure pe deplin de ce se întâmpla în sufragerie.
Mai trăgeam cu ochiul și vedem cu frate-miu meu se bucura de doua pizde zemoase in același timp.
Era când pe spate iar una ii sarea in mădularul mare și paros, iar cealaltă ii stătea pe față, ba era deasupra , era tot asudat, plin pe fata de bale de la cate limbi dăduse.
O seara magica pot spune, chiar și pentru mine, chair daca eram din nou corigent.
S-a terminat seara, din păcate , iar fratele meu atât de mândru era, iar pe mine mă făcea prost întruna.

Trecuseră deja câteva săptămâni de când nu am mai mers la casa prietenului lui Ilie și al meu, pentru că veniseră acasă, sa se odihnească sa se pregătească pentru următorul șantier, fiind și decembrie.
Spre sfârșitul lui ianuarie băieții plecară din nou, știind că de data asta pentru jumătate de an, în celălalt capăt al țării , undeva intre Fetești și Constanța.
Din nou aveam "datoria" sa merg la el acasă.
Când am apărut la poarta Cristinei m-a inatamipnat cu un zâmbet pe buze și cu nerăbdare mi-a zis că trebuie să vorbim neapărat. M-a trimis să îngrijesc de păsări cat de repede și să vin in bucătărie că mă așteaptă.
Știam drumul, eram "de-al casei". Mi-am făcut treabă, ce nu dura chiar mult, aproximativ 10-15 minute, și am mers către bucătărie. Cei drept și mie îmi era dor de șuietele fetelor, numai că de data aceasta eram doar eu cu ea.
M-am așezat la masă așezată în colț, intr-o bucătărie mare.
Nu mai rețin toată discuția sau cum a început dar mereu îmi voi aduce aminte momentul in care am deschis ochii și am ciulit urechile, momentul in care deschide o sticla de vin, pune in pahare și cu un ton sever îmi zice:
"din momentul asta trebuie sa fie atent, sa bagi la cap tot ce îți zic și îți arată, daca vrei sa nu mori prost, pentru că ești un băiat drăguț, eu vreau sa te învăț multe lucruri, dar dacă ești prost și nu tii cont depinde de tine.
Să nu rămâi "corigent" cu fiecare fata. "
Au urmat discuții și știa tot ce făcusem nu de mult, știa că sunt bleg și emotiv.
Să povestesc totul aici ar dura mult prea mult, pentru că discuțiile despre sex, despre fete și tot spectrul au durat până dimineața fiind partea de teorie.
Partea de practica a început fix in ziua următoare. Am ajuns la ea, singura în aceiași bucătărie, fara prea multa recapitulare lasă hainele jos, din bluza ies sânii , micuți, unpic lăsați, cu sfârcuri închise la culoare , mă pune sa ii sărut și când greșeam îmi zicea. După câteva minute mă pune sa cobor mai jos dar încet, sărutând pe coaste și abdomen, către zona la carea râvneam cel mai mult.
Atât de excitat eram și prins de moment, atâtea emoții de ce mi se întâmplă nu trăisem și din cauza asta aproape că nu observasem labiile roz, mari, lătărețe, aveau lățimea de un deget. Am ajuns cu gura în dreptul lor și nu știam dacă ce văzusem in filmele porno era corect, dar doar atât știam.
Am pus mâine pe fundul mare si ferm, un fund rotund că mingea de baschet, iar cu buzele și cu limba mă desfătăm in labiile minunate, eram in extaz, aveam erecție de cred că puteam sparge nuci cu ea, zvâcnea in pantaloni. Îmi doream decât să o scot sa mă înfig in ea, așa că o mana am dus-o către pantalon sa mă dezbrac, dar nu apuc decât o capsa sa deschid că îmi și trage mana înapoi și îmi ...



    Login