Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

continuare
Autor : ghinghis12 - 2016-04-19
Citita de 11032 ori - Nota 6.82 (28 voturi)
Viata noastra continua de ceva timp în patru. Nevastă-mea se împărțea între muncile casnice, copil,moș și datoria de soție și chiar îi reușea așa cum am văyut într-o zi.
Dimineața serveam cafeaua toți trei, pe terasă, când nevastă-mea se așeză pe un picior al moșului, îi scoate pula și începu să se joace cu ea, zicând:
,,- Ce mult iubesc eu cuculețul ăsta, de fiecare dată când îl văd, mă ia fierbințeala în păsărică,,
Și îi dădu un pupic dulce pe cap, după care o beli de câteva ori. Moșul îi luă o țâță și începu să o maseze, trăgând delicat de sfârcuri, iar cealaltă mână o băgă printre buci la pizdă, pișcându-i lindicul și băgându-i câte un deget în gaura pizdei.Imaginea mă excita și având pula deja sculată , o luai pe nevastă-mea și o aplec cu capul în poala moșului, care deja savura momentul.Îi ridic fusta, îi dau la o parte chiloțeii și încep a fute la ea. Nevastă-mea, la rândul ei încpeu să sugă cu poftă mădularul moșului, să se joace cu limba pe ouțe, pline cu sămânța lui. După ce terminai de futut, m-am așezat pe fotoliu să beau un pahar de vin. Moșului, căruia nevastă-mea îi întărise bine pula, îi venise și lui cheful de pizdă, dar deja copilul se trezise și soția mea plecă să îl liniștească. Așa că nea Dinu, rămase cu puletele în mână, cu capul pulii belit și cu coaiele umflate. Se uită la pulă și îmi zice glumind:
,,- Ce să fac acu...copiulul are prioritate,așa că pula mea trebuie să mai aștepte. Oricum, văd că din ce în ce , mai rar îi vine cheful de puță, noroc că nevastă-ta știe bine să o gătească pentru pizdă. Adevărul e că, Alina e moartă după pula asta, ai văzut-o cum se joacă , cum o alintă și o dezmiardă, că altfel nu mai băgam eu pula în pizdă, la cât de bătrân sunt..dacă eram mai tânăr , cred că mai făceam vreo 2 copii cu ea , la câtă sămânța bag în pizdă, dar acu mă simt obosit și e din ce în ce mai greu pentru mine, să țin pasul cu pofta Alinei pentru pula mea,,
Nevastă-mea se întoarce și cum stătea moșul cu pula în sus,își trage fusta, își dă jos chiloțeii și încalecă pe moș, care la rândul lui, după ce simte că a pătruns în femeie, începe să dea contre la bucile ei, zicând fericit:
,,- Știam eu că nu ai să mă lași așa, cu pula sculată,,
Băgă apoi capul între țâțe, iar cu mâinile apucă de buci și le desparte, introducându-i un deget în gaura curului. Ritmul se înteți ușor, în acompaniamentul gemetelor femeii și a icnetelor moșului, care încerca din răsputeri să o pătrundă cât mai adânc cu putință, cu toate că, la cât de mare și groasă era pula lui, cred că o bătea cu capul pulii direct în stomac. Pleoscăitul ce se auzea din pizdă, sugera faptul că nevastă-mea își dăduse deja drumul. După puțin timp Alina se ridică din pulă, se întoarce cu fața la mine și poziționează gaura pizdei la capul pulii , care pulsa de nerăbdare să se regăsească iar înlăuntrul ei, apoi se lăsă în pulă, începând un dute-vino , lăsându-se pe spate, în brațele moșului, care se juca cu țâțele ei.Aveam acu imaginea completă a pulii moșului, intrând și ieșind din pizda grăsuță, plină deja de sucurile neveste-mii, cum îi lărgea gaura, frecând-o cu nodurile și venele , care aproape explodau, datorită presiunii acumulate.
,,- Gata, nu mai pot, trebuie să îmi dau drumul, îmi fierb coaiele, rău de tot,, îi spuse moșul și după 2 lovituri puternice, de credeam că i-a rupt pizda, făcând-o pe nevastă-mea să tremure și să plângă de plăcere și durere, moșul își dădu drumul în pântecul ei. Cum stăteau așa, încă împreunați, se vedea scurgându-se din pizdă, pe ouă, sperma moșului, care își băgase deja limba în gura femeii,savurând ultimele momente ale plăcerii ce o avuseseră.După câteva minute, nevastă-mea se ridică din pula fleașcă,lucitoare, roșie și plină de lichidele celor doi,își luă de jos chiloțeii și fustița și zice, în timp ce se ștergea de spermă, care îi curgea deja pe pulpa interioară a piciorului:
,,- Mă duc să vad ce face copiulul și apoi mă apuc de treabă prin casă,,
,,- Păi și noi ne ducem de acu la treabă, să terminăm sauna,,
Sauna fusese ideea moșului, ca pe timp de iarnă să ne petrecem timpul acolo.Se uită apoi la capul pulii, care rămase blegit într-o parte, îl șterge și zice:
,,- De acu, doar diseară te mai dau la pizdă,,
Își băgă apoi pula în pantaloni.Până spre seară terminarăm sauna, pe care și-o dorea moșul,ne așezarăm pe terasă, așteptând ca nevastă-mea să termine de gătit.
,,- Am cam tras un pic azi cu munca, dar e bun că am terminat, să vezi ce fain o să fie la iarnă. După masă, un dușuleț, o bucată de pizdă și dorm neîntors toată noaptea,,
,,- Apoi cam da , trebuie un pic de odihnă,,
Nevastă-mea termină mancarea și după ce luarăm cina , aceasta îi zice moșului, chicotind:
,,- :) Hai la duș de acu, după munca de azi, trebuie să avem grijă de mititel și de ouțele tale,,
,,- Imediat mergem, că după aia vreau să îți mănânc păsărica toată,,
,,- Ce îți mai place pizda mea,, îi răspunde râzând.
Așa că se ridicară amândoi de la masă și se îndreptară spre baie. Eu mă dusei în cameră și cum nu prea aveam somn, deschisei laptopul să îi mai văd pe cei doi. Astfel văd cum ajung în baie, voioși și plini de viața parcă și nevastă-mea începe să se dezbrace. În timpul ăsta moșul pregăti apa și aștepta cuminte ca femeia să îl dezbrace.Nevastă-mea nu întârzie mult și după ce rămase în pielea goală , se apucă și de moș. După ce îl termină de dezbrăcat, luă hainele și le sortă pentru spălat, zicând:
,,- Trebuie să mă duc să îmi cumpăr mai mulți chiloței, căci ăștia nu mai merg purtați din cauza spălăturilor dese și nu am încotro, că în fiecare zi trebuie să îi schimb, căci multă spermă , din cea pe care o bagi în mine se scurge și îi pătează,,
,,- Păi de ce nu folosești tampoane și pentru spermă,,
,,- Cred că așa am să fac de acu..mâine când te duci în oraș, să iei un pachet..măcar atât să faci, că doar tu îmi umpli toată ziua pizda de spermă,,
,,- Păi nu pentru asta ai pizdă, să îmi golesc sperma în ea?, doar nu o să o țin în ouă,,
,,- Știu că pentru asta e făcută, dar nu poate ține toată sămânța ta,,
Și uitându-se la pula moșului, zice:
,,- Ia te uită ce s-a învârtoșat, când a auzit de pizdă, ce s-ar băga un pic la căldură,,
&...



    Login