Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Confesiune socanta
Autor : dracoasa21 - 2009-10-25
Citita de 9667 ori - Nota 7.00 (12 voturi)
Ooo da! Barbatul meu pe care il iubeam si care odata plangea in bratele mele de teama sa nu ma piarda, care imi jura dragoste suprema m-a inselat in cel mai porcos si infect mod posibil: cu un barbat. Omul pentru care am renuntat la familie si prieteni, la tot ce insemna trecut si-a sters bocancii plini de sperma pe trupul meu de femeie tanara, pe inima mea care pulsa cu 100 de batai pe minut pentru el, pe zambetul meu inocent si incitant in acelasi timp. Si-a lasat urmele infecte peste tot: pe mine si imprejurul meu.
Sa nu va inchipuiti ca este orice barbat. Nu. Este unul destul de cunoscut in lumea in care se invarte. E genul care poarta haine de firma, iar parfumul Hugo Boss sau Versace, ori Armani se simte de la o posta pe trupul bine lucrat. E visul oricarei femei si de curand am aflat ca si al barbatilor.
Desi pana sa ma cunoasca avusese parte de toate femeile posibile, de toate experientele sexuale posibile, desi isi indeplinise fantezii la care altii nici nu viseaza, desi in mine gasise tot ce si-ar dori un barbat de 30 de ani: iubita,amanta, prietena, intelegere, afectiune, tandrete,nebunie, tinerete m-a inselat. M-a inselat cu o pustoaica de 18 ani intr-o camera ieftina de hotel, in deplasarile ocazionale pe care le avea in acel oras, m-a inselat cu clientele fidele care ii treceau pragul biroului, iar aici, in Bucuresti cu un barbat.

Era `tarfa` lui de lux,bine tainuita cu care isi satisfacea pornirile mai mult decat animalice in toaletele barurilor, in cele mai infecte locuri posibile. Era cel cu care isi indeplinea cele mai murdare fantezii sexuale: sex oral prin chilotii imbibati de urina, murdar si pervers. El, iubitul meu, omul vietii mele, juca rolul stapanului iar celalalt, (in viata de zi cu zi un om respectabil) era sclavul si facea tot ceea ce mintea bolnava de pornografie a celui care intr-o zi credeam ca va fi tatal copiilor mei, cerea.
Se intalneau dupa munca, caci termina mereu inaintea mea.Dupa escapada venea sa ma ia, sa ma imbratiseze si sa ma sarute. Gura aia care sarutase o gura de barbat, salas pentru sperma si urina iubitului meu scump si drag, o saruta pe a mea, virgina de alte guri. Trupul ala care frecase trupul altui barbat il tinea strans pe al meu noaptea in pat. Penisul ala care patrunsese Dumnezeu stie in ce orificiu al celuilalt ma penetra, imi patrundea in trupul ce tremura odata de dorinta si pasiune, iar acum de oripilare, de furie si scarba.
Cum am aflat toate lucrurile astea abominabile? Simplu: din convorbirile lui de pe messenger, in care El ii cerea celuilalt o noua intalnire, pentru a repeta experientele avute, pe care le descria in detaliu.Il ruga sa ii spuna ce i-ar face, cum l-ar satisface din nou cu gura. Il implora sa isi faca timp si macar sa ii vorbeasca murdar, sa il incite in timp ce el se masturba.

N-am mai putut citi caci am simtit cum ma invart odata cu Pamantul. Am simtit cum ma prabusesc usor si imi pier...



    Login