Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegi de banca - ea indrazneata, el timid
Autor : vampir007 - 2014-04-18
Citita de 12656 ori - Nota 8.26 (90 voturi)
Multe nopti am pierdut impreuna cu cea mai frumoasa colega de banca pe messenger. Vorbeam despre orice, ne intelegeam ca doi frati, ne vizitam, ne faceam temele impreuna si de multe ori glumeam ca si in seara aceea:
“Ma doare mana dreapta.” - zic eu fara sa imi dau seama ce v-a urma “Iar te-ai masturbat nebunule?” imi da replica colega mea de banca.
Sincer, nu ma asteptam sa zica asa ceva. Mult timp am crezut ca nu a scris ea acele cuvinte pentru ca nici unul din noi nu a mai adus vorba despre asta mult timp. Dar astazi, inevitabilul s-a produs. Dupa sapte luni ea, colega mea, aduce in discutie aceeasi teme pe care am evitat sa o discut cu ea.
- Si Gabi, ia zi, tu te masturbezi. - spune colega mea foarte serioasa dupa o pauza de aproximativ cinci minute in care nici unul din noi nu a scos o vorba.
- Da ce-ti veni Ioana? Ce e cu intrebarea asta? - intreb eu rusinat in timp ce imi duc o mana la frunte.
- Hai spune, nu trebuie sa ai secrete fata de mine ca iti spun si eu. - rosteste ea cu o seriozitate pe care de putine ori am avut ocazia sa o vad la ea.
- Pai cine nu o face? - raspund cu o intrebare la fel de rusinat dar cu o stapanire in voce ca sa dau impresia ca stiu ce zic.
Din nou o liniste apasatoare se lasa timp de cateva minute.
- Si de cate ori o faci? – curiozitatea ei devine din ce in ce mai chinuitoare.
- Pai … cam o data pe zi. – rostesc eu dupa ce ma gandesc putin la ce raspuns sa ii dau.
- Pai eu te-am intrecut. De trei ori pe zi si parca tot nu imi ajunge, cateodata o fac si la scoala. – spune ea aproape incantata.
- Cum si la scoala? Unde? – intreb eu curios.
- Pai de multe ori la baie dar si in ora de mate am facut-o de cateva ori atunci cand tineam geaca pe brate si ti-am spus ca mi-e frig.
Imi aduc repede aminte acele faze, dar in mintea mea atunci cand incepea sa respire sacadat si sa inchida ochii ma gandeam ca o ia cu somn, pentru ca la mate avem cea mai plicticoasa profa din lume. Mi-ar fi placut sa am curajul sa ii spun adevarul, sa ii spun ca ma masturbez in fiecare zi de mai multe ori, ca cel mai des ma masturbez in baia scolii dupa ce ma intalnesc cu ea si cu celelalte colege, dar imi este rusine si teama ca ar putea rade de mine.
Suntem pe balconul camerei in care ea si colega ei stateau in aceasta excursie de o saptamana la mare. In seara asta am ocazia sa dorm eu cu ea in camera, nu am avut privilegiul asta pana acum dar idea era prezenta in mintea mea.
Suntem in clasa a noua, doi boboci de floare, colegi inca din gradinita si prieteni buni. O priveam pe colega mea ca pe o sora dar, imi placea sa ma gandesc la ea ca la o fata goala cand face dus sau ca la o iubita cand ne futem pe un pat plin cu petale de trandafiri asa cum mi-a marturisit o data ca ar vrea sa isi piarda virginitatea.
Pe balconul camerei aveam doua scaune impletite din nuiele si o masuta mica pe care aveam un pachet de tigari, o bricheta, scrumiera si telefoanele noastre. Stateam si ma uitam la ea cat este de frumoasa, ma aplec scot o tigara din pachet, o aprind si trag un fum. Norocul nostru era ca profii stateau in cealalta aripa a hotelului si putem fuma in voie. Ioana isi aprinde si ea o tigara, se uita la mine si imi zice:
- Vreau sa vad cum te masturbezi! – din nou foarte serioasa si chiar curioasa.
- Hai mai Ioana ce iti veni? Cum sa ma ating in fata ta? – spun eu timid dar fara sa las sa se vada cat de mult mi-as dori sa ma masturbez in fata ei, mi-ar place sa se uite la pula mea si sa spuna ca nu a mai vazut una in realitate si daca o las sa o atinga, dar nu pot sa ii zic asta.
- Hai ne masturbam amandoi unul in fata celuilalt sunt sigura ca nici tu nu ai vazut cum se masturbeaza o fata asa este? Intreaba ea in timp ce isi stinge tigara in scrumiera de pe masa.
- Da asa este, dar…. – si ochii imi ies din orbite si cuvintele imi raman in gat atunci cand vad ca isi scoate camasa de noapte si ramane in pielea goala in fata mea, este prima data cand o vad goala si nu stiam ca nu ii place sa poarte lenjerie. Este atat de frumoasa si pentru clasa a noua chiar prea bine dezvoltata, este inalta si are niste sani sub forma de para cu sfarcuri tari pe care le-as suge si linge toata noaptea ca un copil de tata.
- Ai mai vazut pizda Gabi? intreaba ea in timp ce isi desface picioarele sa ii vad crapatura si labiile fara par.
- Doar la televizor. – spun eu cu voce tremuranda.
- Pai hai dezbracate ca si eu am vazut pula doar la televizor. – spune ea apropiindusi picioarele ca sa nu ma mai benoclez la pizda ei cu gura cascata.
- Bine, bine … - as fi vrut sa mai zic ceva dar nu imi gaseam cuvintele, imi dau pantalonii scurti jos si imi fata ei se iveste o pula de adolescent in eractie, cu o tufa mica de par in jurul soldatului care scoatea capul ca sa faca aerosolii.
- Ce frumoasa este! - exclama Ioana privind pula intens. - Sunt uda deja numai cat ti-am vazut-o, hai sa ne masturbam Gaby.
- Aici? – intreb eu putin speriat ca ne-ar putea vedea cineva.
- Da stai jos pe scaun sa nu ti se vada pula ai belita din strada si hai sa ne masturbam. – ea incepuse deja, prind fix la pula mea si cu mana ei dreapta isi mangaia labiile ei fara pic de par pubian.
Ma asez pe scaun si pun mana pe pula mea sculata, incep sa misc mana de sus in jos si sa belesc tare capul rosu. Apoi ridic pielea peste cap si il belesc din nou. Ma uit la Ioana care se mangaia in tacere, apoi duce mana la gura scuipa in ea si apoi o duce din nou la pizda. Isi mangaie labiile fine, dupa care isi baga doua degete intre buzele carnoase se freaca de doua ori si apoi desface ambele buze apetisante lasand sa se vada gaura vaginului si culoarea rozalie din interior. Apoi incepe sa isi maseze lindicul micut cu miscari circulare dupa care aluneca usor cu un deget si il baga in vagin si cu cealalta mana isi maseaza sanii tari si ascutiti. Eu o privesc atent, in timp ce mana mea incepe si ea sa se intoarca in jurul pulii.
- Dar la voi nu este asa greu, pui mana pe el il agiti de cateva ori si gata. - spune colega mea de banca rupand tacerea. – vreau eu sa te masturbez pe tine si tu sa ma masturbezi pe mine, dar te averizez ca la mine e mai greu, ai vazut ce am facut eu asa faci si tu.
- Da sigur! – spun eu nerabdator sa ii ating pizda
Mor de nerabdare sa pun mana pe ea, pentru mine este ca un vis devenit realitate. Si in clipa urmatoare vine langa mine, imi spune sa nu ma ridic, imi ia mana de pe pula si o duce la gura, saliva ei calda ce se prelinge pe degetele mele ma excita si mai tare. Apoi imi atinge cu ea pizda ei, prima data cand simt o pizda adevarata in mana mea tremuranda de emotie.
Este atat de moale si este atat de calda, imi place cum se simte. Ating usor labiile le masez putin cu varful degetelor si ajutat de ea introduc cu greu un deget in vaginul ei stramt. Ii place cum ma misc cu degetul in ea, a inceput sa respire sacadat si sa geama.
Acum manuta ei imi cuprinde pula si incepe sa o frece asa cum a vazut. Eu ma joc cu degetul in ea, dar ma uit la cum imi beleste pula si nu pot sa cred ca ma excit asa de tare, senzatia e mult mai puternica acum decat atunci cand ma ating singur.
Si se misca din ce in ce mai tare, imi beleste pula din ce in ce mai tare, in timp c...



    Login