Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colega de serviciu 3
Autor : mrniceguy - 2023-06-14
Citita de 6110 ori - Nota 5.91 (46 voturi)
Era o zi de vara caniculara, eram la serviciu schimbul 2. Eu cu inca 2 colegi printer care si colega sexy de care am mai povestit. Ce mi-a venit dintr-o data sa ii propun:
- Ai chef de ceva deseara?
- De ce?
- Sex in parcare, la mine in masina, deseara cand iesim din tura la 11!
- Pai cum nu ne vede lumea?
- Mergi tu inainte, te sui in spate (masina are geamuri negre pe spate) si vin si eu in urma ta, sa nu bata la ochi!
I-a sclipit idea, a inceput sa rada si sa chicoteasca restul dupamiezii.
La vestiar cand m-am schimbat am facut un mic dus sa fiu curat (eram totusi dupa servici si eram in mijlocul verii)
La iesire ea a mers inainte – masina era descuiata. Am vazut-o cand s-a urcat. M-am invartit putin prin parcare apoi m-am dus si eu la masina si m-am suit in spate.
Inca nu era sigura ca nu ne vede nimeni, am asigurat-o ca e in siguranta.
Am innceput sa ne sarutam usor si ne-am aprins repede.
S-a suit pe mine si am inceput sa ne dezbracam in timp ce ne sarutam cu pasiune. Din cand in cand mai ne uitam in stanga – dreapta cum trecea lumea pe langa masina si nu observau nimic. Asta ne excita si mai mult. I-am dat jos tricoul apoi i-am desfacut sutienul, ea si-a scos elesticul de par. Am continuat sa ne sarutam in timp ce ea imi desfacea cureaua si fermoarul. Mai trageam cu ochiul care mai statea de vorba pe langa noi, de frica sa nu ne observe ne miscam mai finut. Am ridicat de fund si am dat pantalonii jos cu tot cu lenjerie intima. Nu eram inca tare din cauza emotiilor dar colega nu s-a descurajat. S-a dat intr-o parte pe canapea si s-a bagat cu capul intre picioare si a inceput sa imi faca felatie.
Nu a durat mult pana s-a intarit dar nu am vrut sa o intrerup, facea asa de bine!
Cobora capul de jos in sus simteam cum incerca sa il ia pe tot in gura, simteam limbuta cum se juca cu capul, era superb. Daca mai continua mult imi dadeam drumul atunci la ea in gurita dar s-a oprit, a facut poc ca dopul de la sampanie si s-a ridicat, s-a sters la gura de saliva si mi-a dat un pupic.
S-a pus pe bancheta si a inceput s descheie nasturii de la blugi, am privito cat a desfacut 2 sau 3 nasturi si am apucat-o de blugi si i-am tras de pe ea cu tot cu chilotei.
Am zis sa ma joc putin cu degetele pe la pasarica ei in caz ca nu era destul de uda dar nu a fost cazul, am bagat 2 degete in ea si era umezita toata si asa nu aveam pozitie buna. M-am pus pe bancheta si ea a venit peste mine. l-am ajutat putin sa gaseasca gaura iar ea cand a simtit ca e unde trebuie s-a asezat pe el. A intrat fara nici un efort, ea a eliberat in mic geamat si imediat a pus mana la gura. Am crezut ca ne-a auzit cineva. Ne-am oprit si am inceput sa radem apoi am reluat cu incetisorul. Misca din bazin fata spate parca vroia sa ii faca loc sa intre mai bine si mai adanc. eu o tineam in brate si ne sarutam ca nebunii. Usor usor a inceput sa se miste sus – jos. Se ridica din el si cobora la loc. O ajutam si eu dar cu grija sa nu se loveasca cu capul de plafon. O mai tineam ridicata si dadeam eu de jos sa o penetrez si era divin. Grabisem ritmu...



    Login