Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colega de serviciu (continuarea)
Autor : mrniceguy - 2023-01-29
Citita de 7132 ori - Nota 7.32 (74 voturi)
Unde rămăsesem… a da… nu am apucat sa ne întâlnim in seara aceea, a intervenit ceva. A doua zi la serviciu ne-am comportat normal ca și când nimic nu s-a întâmplat, am avut mult de lucru și nu mai eram nici singuri deci nu am apucat să vorbim. Se apropie finalul programului de lucru (era 22:30) și ea mă întreabă
Ea: ești cumva cu mașina?
Eu: Da! (mi s-a aprins beculețul ) ,vrei sa mergi cu mine spre casă?
Ea: da, este târziu și nu vreau sa mai aștept autobuzul,
Eu: ok, nici o problemă, ne vedem la poarta la unșpe și cinci. Se face de plecare, plecăm toți eu ajung la mașina mă sui în ea, fata mă aștepta la poartă unde am stabilit, opresc in dreptul ei se urcă și plecăm.
Pe drum e cam tăcută si eu lafel, încerc sa sparg gheața si o întreb:
Eu: e vineri seara, ce planuri ai?
Ea: nu am nici un plan, cred ca mă fac comoda si mă uit la un film pana adorm!
Eu: ai vreunul interesant?
Ea: am unul da, dar e romantic, nu cred ca ti-ar place (îmi spune filmul)
Mie care-mi plac SF-urile și de acțiune.
Eu: da am văzut un trailer la el mai demult, cred ca e frumos filmul.
Ea: pai vrei sa mergi sa vi sa îl vedem?
Eu: da, si-așa nu am nici eu nimic planificat în seara asta.
Ajung la ea în fața blocului parchez mașina și mergem la ea acasă (locuiește singură).
Ea: mă duc pana în baie, fă-te comod pe canapea, o să fac niște floricele.
Mă așez ,aprind televizorul (se aude dușul). Mă ridic si mă duc in bucătărie, am găsit floricelele, le-am aruncat in microunde si in 5min gata. Când vin cu ele din bucătărie iese și ea din baie.
Ea: te-ai descurcat din cate vad!
Eu: cine eu? Cum sa nu
Mă așteptam să se îmbrace sexy sau măcar ceva mulat pe corp, să îi scoată în evidență corpul ăla superb. Ea a ieșit într-un pulover pe gât gri și pantaloni de pijama groși de iarnă cu pisicuțe roz.
Ne așezăm pe canapea, ea scoate o pătură de nu știu unde se învelește și cu bolul de floricele în brațe. Pornește filmul. Mă bag și eu mai aproape sub pătură și mai atentez la floricelele alea. Văd că trece timpul, filmul mă plictisea maxim și ea nu făcea nici o mișcare așa că trebuie să fac eu ceva ori plec acasă știți voi cum.
M-am întors spre ea, eram deja cu mâna pe umerii ei, am tras-o mai aproape, s-a întors spre mine și câteva secunde ne-am uitat unul în ochii celuilalt (bine eu mă uitam și la ochi și la buze ca nu știam cum să le sărut mai repede). S-a apropiat și ea și am început sa ne sărutăm cu patimă. Deci era lafel de nerăbdătoare ca și mine dar aștepta să fac eu pasul…
Și începem, o mușc de buze ne jucăm cu limbile, e nebunie, la un moment dat vine peste mine, eu îmi strecor mâinile pe sub pulover ca sa ajung la țâțe, nu are sutien, am ajuns imediat și încep sa mă joc cu ele.
Stai sa te ajut și își încrucișează brațele și dă jos puloverul ăla gros de pe ea.
Vai de mine ce priveliște, de când visam eu la sânii ăștia si sunt mai frumoși decât îmi imaginam, mărimea perfectă se mulează în palmă cu sfârcurile mici și ridicate parcă mă chemau. Am început să îi sărut să îi masez îi lingeam ca disperatul parca nu mai văzusem țațe până atunci. Ea intre timp se freca cu pisicuțele alea de blugii mei care și așa erau umflați la maxim de ce țineau acolo in frâu.
O ridic frumos de fund ea se ține de gâtul meu și ne lingem ca nebunii, o așez ușor pe canapea pe spate, mă ridic și-mi dau jos tricoul. Ea încă are pantalonii dar mă ocup de ei imediat. îi apuc de talie si încep sa îi trag ușor, mă ajută și ea ridicând bazinul, odată ce au trecut de funduleț au alunecat imediat pe picioare în jos, nu avea nici chiloței.
După ce dau cu pantalonii peste canapea mă întorc spre ea, sa o admir puțin. Ce norocos sunt, o fata frumoasa cu un corp superb este goală toată întinsă pe canapea în fața mea.
Mă aplec peste ea și o mai sărut puțin pe buze, ce dulci sunt nu m-aș sătura o zi întreagă de aș sta să le gust, cobor spre gât, ce bine miroase, îi place și ei să o sărut acolo, parcă geme ușor. Cobor cu săruturile la sâni, dau contur cu limba pe sfârcuri îi mușc ușor încerc sa nu fac discriminare, cobor mai jos pe burtă nu am dezlipit buzele mele de trupul ei pană aici, o gâdilă când îi sărut abdomenul așa că nu stau mult și cobor mai jos, am găsit ce căutam. Păsărica roz de data trecută, vai ce bine arată, un clitoris micuț de abia se vede iar labiile stau ascunse mai adânc, trebuie să o separ cu degetele ca sa le găsesc.
Încep să o ling de sus în jos moment în care tresare, semn că am început bine, o ling așa din ce în ce mai apăsat, îmi scapă limba și înăuntru din când în când, o mai scot și mă axez pe clitoris, ea geme din ce în ce mai tare, o prind cu brațele de pulpe și o țin strâns, ea mai ridică de bazin, îmi împinge păsărica mai tare în față, parcă vrea sa o mănânc cu totul. Este udă toată și pe afara și înăuntru, decid să o termin, îi dau drumul la picior, mă dau într-o parte si mă mut cu limba mai sus la clitoris, având o mână liberă mă joc cu doua degete pe lângă găurica ca sa le umezesc și pe ele și le bag înăuntru. Alunecă ușor doar e inundație acolo. Când am început manevra a început sa se arcuiască. M-am uitat puțin la ea, sta cu ochii închiși, savurează fiecare moment, strânge tare cearceaful, este în al 9-lea cer fata. Continui vad ca merge, pompez cu degetele în vaginul ala ud și dau cu limba înainte și înapoi peste clitoris, ea acuma nu mai geme tipa de-a dreptul. Nu rezista mult respiră din ce in ce mai adânc și un țipăt mai lung se aude din partea ei, tot corpul începe sa tremure de plăcere, mă ridic dintre picioarele ei și o las sa se bucure de moment.
Ea: Uaaau! Ce mult mi-a plăcut. Cât de intens a putut sa fie!
Părea epuizată parcă ea se muncise până atunci.
Ea: pe el cum îl rezolv? Uitându-se cu sete spre penisul meu.
Eu: vrea sa profite de umezeala de acolo!
Aveam încă pantalonii pe mine dar ea sare repede, mă desface la curea apoi la nasturi și îi trage imediat jos. Cum sare el din pantaloni și ea stă în genunchi în fața mea îl ia puțin în gură, începe să dea din cap înainte și înapoi fără să îl scoată afară, ce cald e acolo. Face asta puțin apoi îl scoate din guriță și îi dă un pupic.
Ea: nu m-am putut abține. Cum vrei sa continuăm?
Eu: Mă așez pe canapea. Ea a înțeles ideea și vine pe mine să mă călărească. Se ridică puțin potrivește penisul la ea la păsărica și se așază în el. Ai de mine ce senzație, nu a opus nici un fel de rezistență, era udă și ea și el, a intrat cu totul din prima. M-am uitat la ea, ea se uita la mine. Am început să ne sărutam, o iau în brațe și ea pe mine de gât, eram încă în ea. Îi dau drumul la îmbrățișare și îmi pun mâinile la ea pe talie, ea începe sa miște din bazin, fata -spate, noi încă ne sărutam, apoi se depărtează, își pune mâinile pe pieptul meu și începe sa sară .De sus în jos, plimbă păsărica aia pe penisul meu parcă ar vrea sa îl lustruiască. Când coboară mai împing și eu din bazin ca sa intre cât mai mult. Am început ușor dar ajungem să grăbim ritmul. Eu dau din ce in ce mai tare, mă uit la țâțe încep sa sară și ele în sus. Se lasă pe spate, se sprijină in genunchii mei e minunat, acuma am vedere cum intra penisul meu în ea.
Eu: hai sa schimbăm, e prea bine așa și nu știu cât mai rezist!
Se da jos de pe mine se întoarce cu spatele și se așază în el, eu nu m-am mișcat deloc.
Și începe sa țopăie în el și mai repede, acum aveam priveliște la fundulețul ăla apetisant. Se împinge în mine și geme de plăcere. O prind de solduri sa o opresc, o scot afara ca sa pot sa mă ridic și îi spun sa se aplece....



    Login