Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colega de servici
Autor : mrniceguy - 2023-01-11
Citita de 10201 ori - Nota 7.21 (91 voturi)
Salutare, am 35 de ani si vreau sa va povestesc despre o întâmplare de-a mea
Am un servici in 2 ture si de obicei suntem 3 sau 4 persoane pe tura, facem schimbul 1 si schimbul 2 pentru cine știe.
Am o colega pe tură mai tânără ca mine care arată bestial, corp frumos subțire in talie un funduleț bombat si ferm niște buze apetisante țațe micuțe dar țepene si partea si mai buna, este singura.
Acuma fata este si cam pretențioasa si cam dificila ca om dar ca o partidă de sex...
Ceilalți colegi nu o suporta, toți i-au propus sa se culce cu ea si pe toți i-a desființat si eu i-am propus la un moment dat dar m-a refuzat.
Si așa se nimerește ca într-o dupamiaza mai lejera la schimbul 2 ne nimerim doar noi 2 pe tură (ceilalți fiind in concedii). Și cum stăm noi la discuții (cum se face la servici) o simt mai dezinhibata decât de obicei așa ca îndrept discuția spre tenta sexuala. Nu avea nici o reținere fata, mi-a povestit cum și-a pierdut virginitatea în ce poziții ii place mai mult câteva situații și locuri pe unde a făcut sex (eu m-am aprins), simțeam cum îmi bate inima în piept și începeau să mă strângă pantalonii.
La un moment nu am mai putut rezista si am zis sa plec de acolo:
Eu: Cred ca am lăsat ceva neterminat prin spate pe la magazie!
Ea: Ce?
Eu: Pe mine!
Ea: Zâmbește timid!
Eu: Au rămas de aranjat chestiile alea pe rafturi, data trecută m-am grăbit si am lăsat dezordine, mă duc sa fac curat pe acolo.
Ea: Pai vin si eu sa te ajut!
Am rămas surprins, eu plănuiam sa mă duc acolo si sa fac o laba scurta si sa mai stau pe telefon.
Am mers amândoi in spate la magazie.
Ea: Hey nu e nici o dezordine pe aici!? Se uita încruntata la mine, am venit degeaba. Ce facem noi acum?
Eu acum dacă tot suntem amândoi aici mi-am zis sa mai încerc odată, ce aveam de pierdut, am apucat-o de la mijloc si am traso mai aproape si am sărutat-o.
Ea: Nu e bine ce faci! zice ea cu jumătate de gură, si se întoarce cu spatele la mine.
Eu o iau in brate prin spate și încep sa o sărut pe gât, îi place, își lasă capul într-o parte si ma lasa sa o sărut mai bine. Cu o mana ii tin obrazul celălalt in timp ce ii sarut gâtul si cu cealalta incep sa cobor pe burta in jos. I-am ridicat tricoul si imi fac loc sub pantaloni, s-a speriat puțin, și-a pus mâna peste a mea dar nu a putut sa mă oprească (nici nu cred ca vroia), am coborât direct pe sub chiloțeii la păsărică. Am început sa o masez ușor, apoi am grăbit ritmul. Începe să îi placă, geme ușor, o simt cum se umezeste, a început sa se frece de mine, eu sunt tare ca un lemn și ea simte asta. S-a umezit destul cat sa imi intre usor doua degete in pasarica ei moale si incinsa, ea imi baga mana pe sub pantaloni și începe sa frece penisul meu( nu prea are loc de manevra, este înghesuială mare acolo). Am intaratato destul, o întorc cu fața spre mine și îi dau jos pantalonii. Chiloteii sunt umezi și ei, ii dau într-o parte si mi se arată o păsărică perfect epilata si de culoare roz, nu m-am putut abtine si am inceput sa o sărut. I s-au inmuiat picioarele de plăcere așa ca s-a pus pe un scaun cu spatar care era pe acolo, m-am pus in genunchi și am inceput sa îi sarut păsărica, o ling de jos in sus, stanga dreapta, fac bucle cu limba pe clitoris, o innebunesc cu limba mea, ar vrea sa tipe de plăcere dar se abține, o simt cum respiră din ce in ce mai alert. Nu mai rezista mult îi tin picioarele pe umerii mei, cu mainile ii masez țâțele si cu limba mă mișc din ce in ce mai repede. Gafaie se zbate mai geme in surdina. Si a venit, un val de plăcere o cuprinde, îi scăpă un țipăt de extaz in momentul acela corpul ei a început sa tremure.
Ea: Doamne ce bine a fost, se vede ca te pricepi, nu am mai avut demult un orgasm asa de intens.
Eu foarte mandru de mine, ma ridic si ii spun:
Vezi ce ai pierdut pana acum?
Ea: da acuma știu, dar cu tine cum ramane?
Eu: speram sa imi întorci favoarea!
Fără sa mai stea pe gânduri s-a ridicat de pe scaun și m-a pus pe mine în locul ei. Mi-a dat jos pantalonii (am ajutat-o și eu) cand i-a tras a sărit soldatul era țeapăn parcă din lemn.
Ea: ce avem noi aici? cand incepe sa ma maseze cu miscari de sus in jos. Nu am mai zis nimic, nu vroiam sa stric momentul.
Ea: acum o sa am si eu grija de tine! si incepe să-mi sărute capul penisului, îl linge ușor cu limbuta de jur-împrejur apoi il ia în gura. A scapat un geamăt ușor cand l-a luat, lucru care m-a excitat și mai tare. Îi ține capul în gura în timp ce cu mâna imi freaca trunchi...



    Login