Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cersitorul - Partea I
Autor : Nutella89 - 2021-07-19
Citita de 7825 ori - Nota 6.83 (53 voturi)
Mai intai de toate sa ma prezint, ma numesc Radu, am 20 de ani si sunt student la informatica. Locuiesc intr-un apartament cu chirie in Cluj, alaturi de iubita mea, Adelina, de 19 ani cu care m-am iubit din copilarie. Lucrez part-time, job ce ne permite sa ne sustinem financiar. Eu si Adelina am fost colegi la gimnaziala si liceu, si buni prieteni din copilarie. Relatia noastra a devenit oficiala pe la varsta de 16 ani, cand am inceput sa ne sarutam in public si sa facem sex cand parintii nu erau acasa. Acestia au fost intelegatori cu noi, si ne-au sustinut cand am decis sa ne mutam impreuna. Adelina este o femeie frumoasa in ochii mei, slabuta, cu par roscat, sani mari si fund bombat. Ceea ce urmeaza sa va povestesc s-a intamplat in vara lui 2021, pe cand viata de zi cu zi a inceput sa revina la normal dupa criza sanitara.

Era o zi de duminica, in care eu si iubita mea am plecat la cumparaturi, la un Kaufland din apropiere, sa ne facem provizii pentru saptamana ce va urma. Fiind o zi de iulie, afara era foarte cald. Eu eram imbracat in pantaloni scurti si tricou, iar Ade intr-o fustita scurta, maiou si o palarie de soare. Ma excita la maxim imbracamintea ei, si abia asteptam sa ajung acasa sa despachetez. Nici nu parchez bine masina, si isi fac aparitia la geamul masinii 2 pusti, imbracati cu haine rupte si murdari. Unul dintre ei, mai mic, era la geamul meu iar celalalt, un tanar mai dezvoltat, la geamul din dreapta.
-Nu ne dati si noua 1 leu, va rugam? ma intrebase cel mic.
-Cum te cheama, pustiule? intreb eu
-Pe mine David, si el e fratele meu Cristi.
-Si mama voastra unde e, David?
-E la colt acolo, cerseste si ea.
-Vai, bietii de voi, zise Adelina si scoase 5 lei din gentuta ei. Poftim, Cristi, si intinde mana pe geam catre flacaul mai mare.
-M-multumesc mult, domnisoara, saru-mana. si cei doi plecasera in directia opusa.
-Vai saracutii, ai vazut ce haine rupte au? zise Adelina
-Da, zic eu, uitandu-ma la ei cum se indeparteaza, observ ca cel mare are pantalonii rupti intre picioare, scotand un coi la iveala prin gaura lor. Saraci, saraci, dar ai vazut cum te admira ala mai mare? Mai avea umpic si saliva pe sanii tai, spun eu.
-Da ce are, e si el adolescent, parca tu nu stii cum erai la varsta aia, zise ea si trage cu ochiul.

Dupa ce terminasem cumparaturile, le-am descarcat in portbagaj si am pornit spre casa. Ajunsi in apartament, am lasat bagajele pe masa si am inceput sa ne sarutam. Adelina imi da jos tricoul si se dezbraca si ea, ramanand numai in fustita. Se apleaca spre siltul meu, masandu-ma cu sfarcurile pe abdomen. Imi desface pantalonii si imi ia pula in gura ei, dar nu apuca sa o suga de multe ori ca o opresc si ma dezbrac complet. Ii dau fustita jos si o asez pe canapea. Ramase doar in chiloteii rosii de dantela catifelata, iar imaginea din fata mea ma innebunea. Ma asez cu capul intre picioarele ei si incep sa o ling cu limba prin chiloti. Ea geme si imi apasa capul cu mainile ei. Curand, canapeaua a inceput sa se inunde de lichidele din vaginul ei, asa ca ii dau jos chilotii si incep sa imi frec penisul de pizdulica ei lubrifiata. O penetrez si continui asa cateva minute, pana la primul orgasm. Reusim sa ne sincronizam amandoi, iar cand ajungem in punctul maxim ea isi astupa gura cu chilotii uzi si ca sa isi acopere geamatul. Eu, excitat, simt cum vaginul ei se strange in jurul penisului meu si imi dau drumul in ea. Satisfacuti, facem un dus si ne vedem de treaba.

Urmeaza ziua de luni, in care ne trezim de dimineata obositi, dupa o noapte scurta de somn. Eu lucrez de acasa ca programator, 8 ore pe zi si 4 ore in timpul facultatii. Adelina e studenta la facultatea de medicina, si acum trebuie sa faca practica 2 saptamani la spital. Deci mai avem ceva pana sa intram in vacanta. Ne pregatim de plecare, si o conduc pe Ade pana la spital, urmand sa ma intorc acasa. Pe drum m-am dus sa iau tigari, de la acelasi magazin de ieri. Acolo am zarit o femeie ce statea pe trotuar, cu o fata de vreo 16-17 ani si cu baiatul de ieri. Cand sa ma intorc la masina, un gand pervers imi trece prin minte si merg sa discut cu ei.
-Buna ziua, tanti, ce faceti aici?
-Buna tinere, ce sa fac, cersesc, ai cumva un leu?
-Am, tanti, dar de ce iei si copii la cersit?
-Pai nu am incotro, am 4 copii, sunt singura si abia ii pot intretine. Eu nu lucrez, dar ma zbat sa ii tin la scoala. Ei sunt in vacanta acum si ne chinuim sa strangem bani pentru la toamna. Vezi tu, fata cea mare e la liceu, flacaul asta a intrat si el acum, e boboc, si mai am 2 mici, acasa.
-Va inteleg, doamna, dar alta solutie nu aveti? De ce nu mergeti la munca?
-Pai cine mai ia pe mine la munca? Femeie urata, batrana, in cel mai bun caz gasesc un tirist binevoitor, daca ma intelegi.
-Nu mai vorbiti asa, tanti, nu sunteti urata si batrana. Daca chiar doriti sa munciti gasiti de munca. Uitati, de exemplu eu am niste mobila de mutat, daca ati putea sa ma ajutati, va duc cu masina si va platesc bine, daca stiti ce zic.
-Aha, ma baiete, as veni cu drag, da nu pot sa ii las pe ei singuri aici. Ce zici, vine Larisa draguta cu tine, te ajuta cu toate nevoile, rase femeia.
Vazand ca nu imi merge schema cu femeia, si, sincer sa fiu, as fi dat o tura cu fetiscana, dar de rusine o dau la intoarsa.
-A nuu, tanti, eu chiar am treaba cu mobila. M-ati inteles gresit. Dar lasati ca ma descurc eu cumva...
-Iarta-ma, baiete, nu stiu ce gandesc. In cazul asta ia-l pe fecior cu tine, numa sa il aduci inapoi cand terminati.
-Bine, tanti, zic eu sfios, si ii dau femeii 10 lei.
-Multam, Cristi, sa-l ajuti pe domnul.

Urc in masina cu baiatul si conduc spre casa. Pe drum ii marturisesc:
-Uite, Cristi, v-am mintit, nu am nicio mobila de mutat. Eu locuiesc cu iubita mea intr-un apartament aproape de aici, si v-am vazut ieri pe tine si pe fratele tau. Mi-e mila de voi si vreau sa te duc acasa sa faci un dus si iti dau niste haine bune de la mine. Ce zici, esti deacord, sau vrei sa te duc inapoi?
-Cum sa nu fiu, orice dar sa nu mai stau in caldura aia. Mi-ar prinde bine o baie, multumesc frumos.
Ajungem la apartament, il servesc pe Cristi cu un suc si ii pregatesc baia.
-Uite, Cristi, aici ai prosop, aici ai sampon si aici ai haine curate. Spala-te linistit.
Ies din baie si dupa scurt timp iese si baiatul, gol pusca. Privirea e atrasa de coaiele mari ce ii atarna dedesuptul penisului, un penis lung si inchis la culoare. Baiatul, fara nicio jena, spune:
-Va rog sa-mi aratati cu apa, eu nu stiu sa folosesc apa calda.
-Da sigur, imi pare rau, am uitat sa iti zic.
Ii arat, dupa care il las singur si astept in camera de zi. Gandul imi sta la madularul baiatului, care e mult mai bine dotat decat eram eu la varsta lui. Contemplez la relatia mea cu Adelina, caci, desi parem cuplul perfect, ideea ca am incercat sa ma dau la o cersitoare ma face sa par un curvar depravat. Insa lucrul nestiut e ca desi ne iubim foarte mult, relatia noastra este una deschisa, eu si Adelina ne cunoastem bine fanteziile si nu putine au fost momentele in care am facut sex cu alti oameni. Am avut aventuri in 3, in grup, cu tineri de varsta noastra, cu oameni maturi si cu timpul am realizat ca suntem atrasi atat de femei cat si de barbati. Aventurile sexuale reprezinta un lucru normal pentru noi, iar ambii dintre noi suntem deacord ca trebuie sa ne satisfacem nevoile fara mustrari de constiinta. Gandindu-ma la experientele anterioare, m-am ales cu o erectie.
Acesta a fost momentul in care Cristi iasa din baie si il observ cum se aseaza pe un fotoliu stanjenit, fastacindu-se. Se uita la o fotografie cu mine si Adelina si ma intreaba despre ea. Eu merg pana la baie si gasesc hainele lui murdare in cosul de rufe, iar deasupra lor perechea de chiloti a iubitei. Decid sa il confrunt pe baiat si ii zic:
-Ma Cristi, tu ai vreo iubita?
-Nu, domnule...
-Spune-mi Radu, dar iti place de vreo fata, spune sincer.
-Da, sunt atras de cineva, dar mi-e rusine sa va spun.
-E vreo colega de la scoala? intreb eu, observand erectia baiatului prin pantalonii de la mine.
-Nu... Fetele de la scoala nu se uita la unul ca mine. Mie imi place mult de prietena dvs...
-Adelina? Da, e intradevar o fata frumoasa, m-am indragostit de ea cand eram mai mic decat tine. Sa stii ca e deschisa, buna la pat si iti indeplineste orice fantezie. Am vazut ca i-ai admirat chiloteii, uite-i.
Baiatul ia ...



    Login