Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cea mai frumoasa partida de sex
Autor : guantanamo - 2017-01-12
Citita de 11408 ori - Nota 5.31 (32 voturi)
Am stat si m-am gandit mult daca sa scriu aceasta povestire sau nu. In primul rand este real tot ce scriu pt ca tot ce postez pe acest site este real , intamplari reale din viata mea aventuriera.
Octombrie 2010. Ma aflam in vizita in Philadelphia , USA, la sora iubitei mele. Ziua mea se apropia rapid. Corina, caci asa o chema pe ,,cumnatica" mea , stiind ca imi place ft mult Amy Winehouse im ofera doua bilete la un concert al lui Amy dintr-un alt oras american. Eram ft fericit. Dorinta mea de a o vedea pe Amy se indeplinise. Rapid , am cautat toate informatiile despre Amy. Dimineata la ora 5 eram pe aeroport asteptand sosirea ei. Soseste undeva pe la ora 8:00. Reusesc sa obtin un autograf si sa fac o poza. Fiind indraznet de felul meu ii cer un pupic si imediat ii ofer unul pe obraz. Ea da sa imi intoarca pupicul insa o cuprind de mijloc si astfel printr-un gest reflex primesc pupicul pe buze. Imediat unul dintre bodyguardzi ma ia de mana si ma da deoparte. Amy se uita la bodyguard si ii spune ca nu e nicio problema ca chiar ii plac fanii care stiu sa isi limiteze curajul. Face semn cuiva , vorbeste putin si vad un baiat ca vine la mine .
- Diseara la ora 22:00 ai ceva programat? Ia invitatia asta si vezi ce faci!
Era o invitatie de la Amy la un bar select special rezervat doar pt Amy si invitatii ei. Nu as fi refuzat invitatia nici mort.
La ora 22:00 eram in fata barului . Inmanez invitatia celor de la intrare si sunt lasat sa intru. Nu sosisera toti invitatii. Eram doar maxim 20. Amy era intr-o zona de canapele stand de vorba cu o alta fata. O vad , ma uit spre ea, ma observa, zambeste si ma invita acolo. Fiind genul care nunprea tin cont de vedetisme si gradul de societe al altor persoane o consider pe Amy o fata ca oricare alta si ma comport cu ea ca cu o oricare alta fata. Defapt prin aceasta atitudine am si reusit sa fiu cu fete la care altii nici nu indraznesc sa viseze.
Asadar ma indrept spre Amy , salutnpoliticos toata lumea, ma duc spre Amy , o salut, o iau usor im brate si o sarut pe obraz. O privesc apoi in ochi. Mereu am vrut sa citesc privirea lui Amy. Se spuneau atatea lucruri despre ea, unele chiar denigratoare. Conform mediei Amy bea ft mult si se droga. Ma asteptam sa se imbete si sa consume droguri. Insa lucrurile nu au stat deloc asa.
Sosesc si ceilalti invitati, suntem maxim 100. Ochii mei o privesc doar pe Amy. Avea acelasi pahar in mana de mai bine de o ora. Dadea noroc cu toti , ridica paharul la gura , insa tot nu se golea. Maimtrec ca 20 minute si paharul lui Amy tot nu era gol.
Petrecerea era in toi, toti se distrau si consumau alcool la greu. La un moment dat o vad pe Amy retraganduse pe o canapea mai indepartata , isi ia un carnetel si noteaza ceva, si scrie scrie si tot scrie. Ii vad buzele miscanduse parca fredonand ceva. Se intinde pe canapea si o vad intristinduse. O lacrima ii cade jos . Iar scrie. Se sterge la ochi. Ma duc spre canapeaua ei. Nimeni nu mai observase ca Amy nu se simte bine.
- Amy esti bine? Te vad putin trista. Iti multumesc ft mult pt invitatie , dar nu cred ca m-ai chemat aici ca sa te vad in starea asta. Te stiu o persoana foarte distractiva si plina de viata.
- Aici nu se filmeaza dragule! Una e imaginea publica , alta sunt eu. Tu chiar crezi ca ma cunosti din prostiile altora. Nu ma cunosti deloc.
- Ma lasi sa te privesc putin. Imi place sa cred ca ochii sunt oglinda sufletului. Imi permiti sa iti citesc sufletul?
- Poti incerca dar nu vei reusi! Incearca sa intelegi asta daca tot vrei sa citesti ceva. Si imi intinde acel carnetel. Scria doar atat : ,,Nu vreau sa fiu doar un oarecare , vreau sa fiu cineva , iubeste-ma, crede in mine si intelege-ma!
- Ce vrei sa spui prin asta Amy? As fi onorat sa fac asta dar nu cred ca ne este permis sa traim in aceasi lume desi pe acelasi pamant.
- E un nou cantec. Stiam ca nimeni nu ma intelege cu adevarat. Fiecare imi intelege versurile in felul lui dar fiecare vers e o traire din mine.
- Asta stiu Amy de aceea te si apreciez atat de mult. Insa multi nu cred ca o fata care se imbata si se drogeaza poate scri asa ceva.
- M-ai vazut seara asta! Puteam sa beau si sa ma droghez oricat. Ce vezi in media e doar imaginea mea publica. Societatea asta vrea de la mine: scandaluri si lucruri rele. Crezi ca cineva isi doreste sa ma cunoasca cu adevarat? In niciun caz! Ei vor sa cunoasca vedeta nu persoana Amy.
- Vedeta o cunosc, insa ce care e personalitatea ei adevarata? Media spune si arata ceva, versurile spun altceva despre ea, iar ceea ce vad acum la tine ma uimeste pur si simplu. Chiar imi doresc sa te cunosc cu adevarat.In plus cred ca ti-ar face si tie bine sa te descarci putin.
- Hai cu mine, aici nu e tocmai cadrul potrivit. Stai linistit, nu va observa nimeni ca lipsesc.
- Poate iubitul tau va observa!
Ma ia cu ea si iesim prin spate , urcam in masina si soferul ne duce la hotel. Dar in loc sa trecem pe la receptie o luam pe undeva prin spatele hotelului pt a nu fi observati. Erau o gramada de jurnalisti in fata hotelului.
Ajungem in camera ei, se arunca pe burta in pat se rasuceste, se aseaza cu fata in sus, inchide ochii si ofteaza lung. Purta doar pantalonasi scurti negri astfel picioarele ei isi manifestau splendoarea. Picioarele ei erau ca de gazela, pielea fina si neteda, usor aramie . Bluzita ei albastra se trasese in sus astfel putand vedea zona buricului. Un tatuaj micut cu inimioare isi arata splendoarea. Erau sapte inimioare. Ma sez pe pat si o ating in zona tatuajului.
- De ce sapte inimioare?
- Pt ca sapte reprezinta perfectiunea. Prin muzica arat ca vreau sa iubesc, prin asta arat ca vreau sa fiu iubita. Insa nimeni nu intelege nici semnificatia versurilor mele nici a tatuajelor. Toti ma cred o betivana drogata si smintita, o adolescenta rebela si nebuna.
- Si cum esti tu Amy cu adevarat? Arata asta , iti va fi mai bine.
- Am intrat intr-o lume din care nu mai pot iesi. Lumea muzicii nu e asa usoara , mai ales cand esti in varf. Nu mi-am dorit niciodata asta dar lumea te acapareaza si odata intrat in ea te transforma dupa bunul plac. Acum nici sa vreau nu mai pot iesi. Doar moarta mai pot iesi.
- Macar ai un iubit care te sprijina din ce stiu eu.
- Pe mine nu ma iubeste nimeni. El e doar iubitul meu de imagine .
- Amy dar de ce nu arati lumii cine esti tu cu adevarat?
- Asta fac prin muzica mea. Cu ajutorul ei ma fac cunoscuta doar celor care isi doresc cu adevarat sa ma cunoasca. De ce sa dau ocazia prostilor sa ma judece pt sentintele mele adevarate cand pot crea o imagine pe care sa o critice?
- Amy ma sperii putin. Cine esti tu cu adevarat totusi? Incep sa cred ca nu te-ai drogat niciodata si nici nu iti place sa bei iar iubirea ta pare un mister ca si tine insuti.
- Asta si vreau sa fiu. Sa le las tutoror impresia ca ma cunosc dar sa isi puna mereu intrebari cu privire la mine.
- Amy promit sa incerc sa te cunosc. Nu stiu daca vom mai avea ocazia sa ne intalnim dar promit sa incerc sa te cunosc mai bine ascultanduti sentimentele exprimate in muzica.
Imi intind mainile si o iau in brate . Tristetea o cuprinde, plange si isi lasa capul pe pieptul meu.Imi scalda tricoul si pieptul in lacrimi. O sarut usor pe frunte si o strang tare in brate. Plange, ma strange ca in menghina cu bratele si ma saruta pe buze. Nu imi venea sa cred. Eu un terchea- berchea sunt sarutat de Amy Winehouse . Nici nu indrazneam sa visez la a schimba o vorba cu ea si ea imi saruta buzele.
- Esti barbat, si meriti asta. Poate ca nu ai inteles nimic dar mi-ai fost alaturi. Fa-ma a ta in seara asta . Vreau sa fiu si eu a unui barbat care chiar incearca sa ma cunoasca.M-am saturat de nenorociti.
Am ramas blocat. Socat! Totul parea ireal.
- Amy te simti bine? Oi fi eu prost dar te rog nu iti bate joc de mine , ce e cu mistourile astea?
Nu mai zice nimic, ma ia in brate si ma saruta pasional. Buzele ei sangerau a dorinta. Ma priveste in ochi si o lacrima i se scurge pe obrazi.
- Lumea in care traiesc ma va distruge intr-un final. Vreau sa las in urma mea ceva frumos,muzica mea si imi doresc un copil. Te rog indeplineste-mi acest vis. Vreau o fetita care sa traiasca ce eu nu pot.
- Amy te rog. Ma crezi atat de nebun incat sa cred ca vrei un copil,cu mine?
Dau sa ies pe usa sa plec. Ma prinde de mana .
- Te rog nu ma refuza,si tu. Nu gasesc prea multi cu care sa imi doresc a face un copil.
O iau in brate si o sarut. Imi zic ca fie ce o fi macar am onoarea de a atinge o femeie minunata. In minte aveam tot felul de scenarii. Ba chiar in unul,din ele , vedeam cum suntnacuzat de viol sau sechestrare. Inca nu puteam percepe cum de un tantalau ca mine are un asa noroc. Cu gandul la ce e mai rau imi zic ca macar sa profit de situatie apoi ce o fi o fi.
O iau pe Amy in brate , o sarut, ii ating parul moale. Buzele noastre se contopesc intr-un sarut lung si pasional. Un foc mistiitor imi crapa buzele formand un vulcan in eruptie. Ardeam de dorinta si mi-o doream mai mult ca pe orice femeie. Parca era exact partenera perfecta pt mine. Ii ridic bluzita ei albastra in timp ce ea imi mangaie spatele si i!i ridica tricoul. Doi sani frumosi ca doi pui de caprioara se ivesc de sub bluzita ei , caci nu purta sutien. Sanii ei de marime medie erau perfecti in palma mea. O ating usor si ma joc cu sfarcurile ei. Ea ma descheie la pantaloni. Scutur picioarele si imi dau pantalonii jos. O iau in brate, o ridic in sus, ii dau pantalonasii scurti jos iar chiloteii cad si ei jos. Ma uitbla pasarica ei. Era micuta , proaspat epilata si calda. Am pus usor mana la ea si ardea ca un vulcan incins. O fior puternic imi strapunge coaiele. Mi-o doream ca un bebelus sanul mamei lui.O asez usor pe pat, ii desfac usor picioarele simo sarutnpe pizda. Era asa de dulce. Cea mai dulce pizda pe care am gustato. O patrund usor cu limba. Imi baga mainile in par si mai ca imi smulge si scalpul. Simt ca ii place , se umezeste toata sine gata sa dea drumul unui jet puternic. Corpul ei are un cutremur ca cel din 77 si imediat potopul lui Noe se revarsa din interiorul ei. O sarut mangaindui sanii . Se ridica ma cuprinde cu bratele , iminpune mana pe pula , se apleaca putin, ma arunca pe pat , isi fixeaza buzele pe capul pulii mele si o saruta cu varful limbii.
- Sunt si eu femeie, am aceleasi dorinte ca oricare alta.
- Fa tot ce vrei Amy! Azi daca mor , mor fericit. Daca totul e u...



    Login