Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cand dai de p*zda, uiti si de copii
Autor : pdtesticul - 2015-04-06
Citita de 9747 ori - Nota 6.77 (31 voturi)
Povesti din Testicul va prezinta:

19.08.2012
Vara

Becka si fiul ei de sase ani Felix, zboara din tara trandafirilor pana in Ucraina. E mai mult o calatorie de afaceri. Becka fiind consilier economic, trebuie sa mearga la un congres ce se tinea in Crimeea. Profita de acest lucru si il ia si pe fiul ei intr-o mini vacanta.

In a treia zi a voiajului, vineri, ajunsi deja acolo, dupa doua sedinte extenuante, Becka se intoarce la hotel si-l ia pe micul Felix la o plimbare pe plaja. O seara prea frumoasa, si cum soarele plonja la orizont in mare, Becka se aseaza pe nisip si-i face semn, batand cu palma in nisip alaturi de ea lui Felix sa se aseze, sa priveasca tabloul mirific. Il cuprinde cu mana stanga si-l trage mai langa ea.

– Mi-a fost dor sa petrec asa timpul cu tine puiutule. Pacat ca tati nu a putut veni cu noi. Mami iti promite ca vara viitoare vom merge unde vrei tu: la Disneyland, in Londra la bunici sau in Canada unde vrea tati la prietenii lui sa te joci cu Bella si Kim da? Unde vrei tu! Daca ii promiti mamei ca o asculti pe Jinny la pregatire si iti faci temele pana la toamna. Ca suntem deja mari si in septembrie mergem in clasa I. Trebuie sa invatam, da?

– Da mami… Dar tati de ce nu a venit cu noi?
– Tati trebuie sa mearga la serviciu si nu are voie sa plece cand vrea el.
– Eu cred ca tati vrea sa invete mai mult ca mine de aia a ramas acasa. ( rade cu un glas pitigaiat)
– Pai tati trebuie sa invete mereu, doar e medic si medicii invata muuult, muuult, mai mereu.
– Jinny e si profesoara de medici? intreaba Felix nedumerit.
– Jinny?! Nu Jinny?! De ce zici de Jinny?
– Pai de fiecare data cand termin pregatirea la mate cu Jinny, tati ma trimite in curte sa ma trag cu bicicleta si zice ca e randul lui sa mearga la pregatire cu Jinny, ca el m-a lasat pe mine si deja sa il las eu.

2015/01/img_0114.jpg

– Feli?!
– Mmm?
– Si ai auzit tu vreodata cumva despre ce vorbeau ei la pregatire?
– Aham! Da nu-mi place, ca nu inteleg nimic, ca tati zice ca o trateaza pe ea in timp ce ea il invata la mate.
– Si cum de ai auzit tu asa conversatie?
– Ma jucam in curte si am vrut sa ma duc la bucatarie sa-mi mananc sandwich-ul si cat il mancam se auzea tot din sufragerie ca usa era deschisa.
– Aham. Pai povesteste-mi te rog ce ai auzit tu?
– Mami da vreau sa mergem in apa. Hai sa intram macar cu picioarele.
– Feli, puiut, mergem imediat, mergem si la inghetata dupa, mergem si la carusel, dar acum povesteste-i mamei ce ai auzit tu acolo, ca vrea si mami sa stie ce invata tati.
– Tati a zis ca nu a mai fost obraznic, si ca de data asta o sa fie mai cuminte. Ca o s-o asculte pe Jinny. Dar si ea sa il lase sa-i trateze pisica pana la urma. Si dupa aia, tati a zis ca nu are mult timp la dispozitie ca trebuie sa vii tu acasa si ca va trebui sa mergem la film asa ca ea sa se dezbrace mai repede sa vada ce o doare. Si m-am dus si eu la usa sa vad ce face tati.
– Si tati te-a vazut?
– Nu, ca tati mi-a zis sa nu intru in sufragerie pana nu termina pregatirea, asa ca m-am uitat printre usi. Jinny sa dezbracat de pantaloni si sa pus cu burta pe masa. Apoi tati si-a scos cuculetul lui afara si i-a zis ca o s-o doara putin dar dupa asta ii va placea. Si a lovit-o pe fund asa cum imi dai tu cu palma cand m-a vaccinezi cand sunt bolnav. Apoi repede tati a pus cucul lui la Jinny si o lovea de mai multe ori. Da mie imi era frica, ca nici lui Jinny nu-i placea, ca plangea si ea, cred ca o durea tare. A plans foarte mult.
– Daaaa, saraca Jinny, cat de bolnava era. Si acum probabil e mai bolnava ca niciodata, ca tot am plecat noi.
– Crezi ca Jinny mai e bolnava mami?
– Daca nu e, va fi cand ma intorc eu acasa.
– De ce? E frig si o sa raceasca?
– Nu. O incalzeste tati cat timp suntem noi plecati. Dar acum zii lu’ mama ce ai mai auzit.
– Apoi tati ia zis sa-i suga cucul lui ca sa se trateze pana la urma. A zis, a zis : “vino si mi-l suge ca te mai iau o tura pana iti trece.” Apoi tati a apucat-o de cap si tot ii punea in gura cucul lui si ea plangea foarte tare, sa inecat chiar la un moment dat. Si ii curgeau lacrimi mami, imi era foarte mila de ea.
– Nu trebuie Feli, nu trebuie, lasa ca o insanatoseste mami mai repede cand mergem acasa, ca nu o sa mai fie bolnava niciodata.
– Tu poti sa o tratezi mai repede ca tati? Dar tu nu esti medic.
– Lui taicatu ii place sa se mai joace asa, dar mami o sa il invete cum sta de fapt treaba. Hai spune-mi mai departe.
– Pai dupa aia tati a luat-o pe Jinny in brate, si ea la cuprins cu picioarele si tati o tinea de fund si tot sarea cu ea in sus pentru ca ea tot plangea si tati tot ii zicea sa taca, i-a pus si mana la gura, dar ea tot plangea. Apoi Jinny a zis sa o lase jos ca el a a vindecat-o si ca deja trebuie sa faca mate cu el. Si tati era foarte cuminte, dar nu inteleg de ce tati nu sa imbracat dupa ce a tratat-o si nici ea. Cand face pregatire cu mine, Jinny nu ma lasa cu patalonii in jos si cu fundul gol si nici ea nu sta fara pantaloni in fata mea. Nu stiu de ce.
– Pentru ca tu esti cumintel pusior,dar tata e obraznic si Jinny st...



    Login