Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Calme et Volupte (interludiu)
Autor : StillDope - 2010-06-13
Citita de 4750 ori - Nota 7.43 (37 voturi)
Ma asteapta un drum lung si dificil spre casa. Era un drum pe care stiam ca nu il pot parcurge singur. Aveam nevoie de ajutor. Era prima oara cand realizam asta. Ma simteam pierdut . Singur intr-un oras strain in care credeam ca o sa gasesc raspunsuri la toate intrebarile mele. Dar daca nu existau raspunsuri la aceste intrebari, daca toata viata am alergat dupa fantasme si obsesi ?
Incerc sa ma calmez. Imi spun:
“Trebuie sa ,a concentrez si sa privesc atent inainte. Nu imi pot permite sa raman blocat intr-un loc. Am inca multe locuri noi de vazut. De la Paris la Moscova cu escala la Bucuresti poate.”
Dar sti, intodeauna drumul inapoi spre casa e mai lung. Acasa. Inca un pic si o sa ajung acasa. Pentru cateva clipe sunt fericit.
As manca ceva dulce. Imi cumpar un ou Kinder. Nu imi plac noile oua Kinder .
Sunt melancolic cand ma gandesc la vechile oua , stii tu cele care erau chiar oua de ciocolata. Aveau surpriza ascunsa intr-un container micut de culoare galbenusului.
Ma chinui sa manac continutul cu micuta lingurita ce o gasesc in interiorul lui.
Imi e aproape imposibil. Renunt si arunc jumatatea de “ou” la cos. Ma uit pierdut prin aeroport. Cineva ma trage de maneca si imi spune:
-Nenea , nenea imi dai mie jucaria?!
Un copil pistruiat sta langa mine. Nu inteleg ce vrea.
-Hai te rog nenea…spune el dezamagit privind spre cealalata jumatate de “ou” din mana mea.
Inteleg acum. Vrea jucaria din Kinder. Ii intind jucaria. O zmulge dintre degetele mele si dispare in multime. Ma simt din nou pierdut.
Ajuns in avion simt oboseala cum isi face simtita prezenta. Nu imi plac avioanele. Ma asez in scaun si astept sa treaca timpul. Adorm.
Bucuresti. Nimic nou. Aceiasi taximetristi morocanosi cu cefe groase ce te agaseaza cu deja clasicul “taxi!” “taxi!”.
Inchid ochii si aleg unul dintre ei . Ranjeste larg lasand sa i se vada dintii galbeni. Pe drum imi explica cum “sta treaba” prin tara, cat de jmecheri sunt uni si cat de fraieri alti.
Mi se pare plictisitor dar nu il intrerup. Privesc pe fereastra orasul meu. O insiruire de blocuri colorate in tonuri de gri. Brusc ma doare capul.
Ajung in fata blocului. Platesc cursa in timp ce taximetristul concluzioneaza toata discutia sa:
-Frate e bine sa fi baza pe pumnu tau in ziua de azi , nu te uita in jur.
-Am inteles , ii raspund eu ca un elev silitor ce si-a invatat lectia. Ma simt oboist.
Apartamentul e neschimbat. Pe birou imi vad cana de cafea pe jumatate gola. Zace acolo de o luna jumate. Nu credeam ca o sa lipsesc atat de mult. Imi las bagajele si ma indrept spre dus. Apa calda ma revigoreaza. Ma simt acasa.
Suna telefonul. Un numar necunoscut.
-Buna ,ai ajuns in tara?! Nu m-ai sunat atata timp!
-Hei, am fost ocupat, nu am fost in vacanta.
-Mincinosule, cred ca sti toate bordelurile din Paris pe de rost.
Ma bufneste rasul. Incepe sa rada si ea. Imi dau seama ca mi-a lipsit rasul ei , atitudinea ei juvenila si in general tot ce tine de ea.
-Te astept pe la mine mai tarziu.
-Bine..spune ea cu un glas calm si retras.
-Mi-ai lipsit Maria.
-Si tu mie….urmeaza un ton enervant. Arunc telefonul pe jos si ma intorc la dus.
Aranjez un pic lucrurile prin casa, sterg praful si curat scrumierele pline de mucuri de tigara. Gasesc un manuscris de-al meu vechi. Cred ca are cinci sase ani. Imi aduce aminte de vremuri in care nu ma simteam asa pierdut. Il pun la loc ca pe un lucru sfant.
Am nevoie urgent de o cafea. Mai bine un pahar de vin. Timpul incepe sa treaca mai repede. S-a lasat seara deja.
Cineva bate la usa. Ma ridic usor ametit. Nu e nimic , e de la vin. Deschid.
Maria imi zambeste. Chipul ei pare a iradia calm si liniste. Ma strange in brate si buzele ei se opresc pe obrazul meu. Ii fac semn sa nu se descalte de perechea ei de conversi negri. Ma urmeaza in living. E neschimbata. Tacuta si neschimbata .Aceeasi ochii negri si patrunzatori, capabili sa vada in spatele tuturor aparentelor ce contrasteaza cu tenul ei alb.
Acelasi buze mici de un roz palid ce nu se tem sa zambeasca chiar si in momentele cele mai dificile. Acealasi nas minuscul cu varful usor in vant ce ii da un gram de indiferenta mult prea necesara in Bucurestiul cotidian. Acelasi par roscat ce aluneca curajos prin spatele urechi, asezandu-se dezordonat la baza gatului pe tricoul negru.
-Pe unde ai umblat atata timp? Nu iti mai pasa de mine? ma intreaba ea zambind.
-Paris, ii raspund pe un ton plictisit.
-Si?
-Un oras ca oricare altu , nimic special…ii spun in timp ce ii intind un pahar cu vin.
Apuca paharul cu mainile ei micute in timp ce ma priveste in ochi. Incearca sa isi dea seama de ce nu sunt de loc entuziasmat.
Ma asez pe canapea langa ea. Ii zambesc. Ma apropii de ea si ii simt respiratia usoar cum imi mangaie fata. O sarut usor si scurt apoi ma indepartez de ea. Se avanta spre mine privindu-ma urat. Nu ii place jocul. Mainile ei se opresc pe pieptul meu iar buzele ii aluneca pe gat. Urca usor cu sarutarile pe barbie apoi pe buze. Deschide gura lasand limba mea sa se joace cu limba ei pentru cateva secunde. Apoi e randul ei sa imi descopere fiecare milimetru din interiorul gurii. Palmele ei ma prind de ceafa si ma trag si mai mult inspre ea in timp ce limba ei vrea parca sa patrunda din ce in ce mai mult in gura mea. Palmele mele ii cuprind sanii masandu-i usor. Buzele noastre se despart, ea coborand din nou pe gatul meu de data asta mult mai insistenta.Mana ei se opreste pe prohabul pantalonilor mei incepand sa mangaie apasat zona . Simt cum respiratia i se inteteste. Palmele mele alunce pe spatele ei ajung pe fesele . O stang usor de ele si o trag inspre mine, mana ei devenind captiva intre pelvisurile noastre. Atingerile ei dau rezultate si pare incantata de asta. Isi misca bazinul in ritmul in care ma freaca astfel incat dosul palmei se alfa aproape mereu intre picorele ei. Geme usor printre reprizele intense de sarutari. Imi cobor si eu o mana de pe sanii ei inspre zona fierbinte dintre picioare .
Atingerile mele o fac sa tresara. Ii desfac usor nasturele pantalonilor , apoi un pic fermoarul. Numai atata cat sa imi permita sa pot patrunde in chiloteii ei . Degetele ii descopera pilea neteda si proaspat epilata. Cobor incet atingandu-i labiile fierbinti. Le mangai usor cu buricul degetelor de sus in jos fara a incerca sa le despart. Isi misca inconstient bazinul in asa fel incat sa am o pozitie cat mai buna. O patrund usor cu un deget simtind cat de calda si uda e . Se strange in jurlu degetului meu ca o manuse. O patrund de cateva ori apoi mai introduc un deget si incept sa le misc in ea intr-un mod regulat. Simt cum e invadata de sucurile calde ale placerii. Incepe sa se miste si ea , ca si cand ar vrea sa faca sex cu degetele mele. Raresc ritmul lasand-o pe ea sa isi ia cat are nevoie. Degetul mare ii cauta de zor clitorisul. Il gasesc fierbine si umflat plusand aproape sub atingerile mele. Isi coboara si ea o mana in chiloteii parca pentru a fi sigura ca un voi parasi locul faptei pana nu e scuturata de un orgasm . Intetesc miscarile si gemetele ei se amplifica. O privesc cum sta cu ochii intredeschisi si privrea in tavan , pierduta in oceanul de senzatii produse de atingerile mele.
Se incordeaza si corpu ii e scuturat de milioane de impulsuri ce o fac sa tremure scurt.
Respira greu. Ma priveste zambind. Imi trage palam plina de sucuri afara din chiloteii ei si incepe sa imi suga pe rand fiecare deget. Apoi aduna cu limba lichidul ce sa scurs pe palma. Imi desface pantaloni eliberandu-mi membrul tare. Ii atinge peilea fina cu mana ei inca plina de sucuri ale pasaricii ei si asta ma excita la nebunie. Urmareste cu degetele conturul lasat de vasele mele de sange ce tresar sub atingera ei. Imi prinde pula tare in mana si incepe sa o frece usor:
-Iti place cum se simte sucul pisicutei mele pe tine?
-Da…ii raspund eu intrata parca in transa.
Cu o miscare brusca imi trage toata pielea in jos lasand capul organului meu erect liber si rosu,
-Vad ca prietenul tau rosu si fierbinte e nerabdator sa intre in mine?
-E foarte nerabdator… nu se vede.
O bufneste rasul dar continua sa o frece cu aceeiasi intensitate.
- E ziua ta norocoasa azi , prietenul tau o sa aiba parte de un tratament special imi spune ea afisand un zambet strengaresc. Apoi sa apleaca peste mine si incep sa imi sarute capulu e...



    Login