Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCadoul lui Mos Craciun
Autor : vampir007 - 2015-12-27
Citita de 9174 ori - Nota 7.90 (41 voturi)
Tuturor va urez sarbatori cu drag si un Craciun fericit si va multumesc celor care imi cititi povestile si ma urmariti sper ca v-a adus Mosul tot ce va doriti!

....................................................................................................................................................................................................................

Angelica, o tanara de 19 ani, mereu curioasa si in cautare de frumos, merge ca in fiecare zi grabita la sala. Este Craciunul dar nu vrea sa rateze cele doua ore in care trupul sau este sculptat prin antrenamente de fitness.

Intra in sala si priveate uimita, cauta galagia cu care era obisnuita, dar nimic, astazi e liniste. Tacerea aparatelor de forta si a celor de fitness e atat de grea intr-o sala de sport, totul seaman cu un pustiu de fiare ce se odihneste pe cimentul rece. Merge in vestiar, isi schimba hainele cu cele de antrenament, un maieu strans pe sani, fara sutien si o pereche de colanti la fel de stransi prin care i se vede forma vulvei. Isi inchide vestiarul si aranjeaza castile mp3-iului pe urechi, isi arunca prosopul pe umar si pleaca spre sala pustie. Se opreste pentru un moment in pragul usii de pe hol incercand sa caute cu privirea aparatul la care sa se antreneze, dar acesta ii era ca un tic, de multe ori cand scana in felul acesta sala incerca sa isi gaseasca un aparat liber unde ar putea sa isi lucreze exercitiile, dar de multe ori nu avea de unde alege si trebuia sa isi astepte randul privindu-se in oglinda ridicand greutati, dar astazi totata sala ii apartinea.

Pentru inceput merge sa alerge pe banda, se aseaza isi deschide aparatul, incepe sa paseasca, ritmul creste si pasii se transforma in alergare usoara, in timpul acestei incalziri ea se admira in oglinda, ii place sa isi priveasca formele apetisante, sanii mari ce sar jucausi, abdomenul plat, picioarele perfecte, de multe ori asa obisnueste sa isi priveasca si colegele de antrenament, nu si-a dat seama decat recent ca un trup de femeie lucrat la sala o excita destul incat sa se masturbeze dupa ce se hraneste cu imaginile incitante ale amicelor ei de sala.

La un moment dat apare printre aparate un barbat cu barba pana la piept, neagra, imbracat cu o camasa si o pereche de blugi, iar in mana tinea o geaca de piele si o geanta sport. Angelica il urmareste in oglinda fara asi intrerupe antrenamentul. El isi aseaza lucrurile pe o bancuta, scoate tacticos din geanta un costum rosu de Mos Craciun apoi isi descheie usor camasa lasand sa se vada bustul lucrat. Fata zambeste, ii place ce vede si urmareste in continuare gesturile lui. Se descalta de pantofi si cand pune mana in dreptul curelei atunci observa ca nu e singur in acea incapere rece si se opreste pentru cateva secunde din ce vroia sa faca privind-o pe Angelica, tanara atleta, constiincioasa si foarte sexy. Fata zambeste in oglinda continuand sa atinga banda cu adidasii din picioare la o viteza medie.

- Nu te sfii mosule, ca la cum stau baietii pe aici cred ca am vazut toate marimile si grosimile nu mai e ceva nou pentru mine! spune ea observan reactiile lui in oglinda.

Barbatul parca se mai linisti si continua sa isi desfaca cureaua de la pantaloni fara sa spuna nimic, lasandu-i sa cada pe ciment, Angelica ramane putin uimita de faptul ca mosul acesta tanar nu poarta lenjerie, dar cine stie, poate nu se simte bine in chiloti sau boxeri si prefer senzatia de libertate, la fel ca ea, indiferent de tinuta tot timpul fara chiloti. Dar domnisoarei ii mai atrage ceva atentia, penisul lui, penisul lui care este in erectie. Mosul se apleaca, isi ea pantalonii de jos si ii aseaza pe un aparat de forta din apropiere. Apoi el priveste spre Angelica si ea ii priveste reflectia urmarind gesturile lui.

El priveste formele Angelicai si ea ii simte privirea acestui om, ce seaman cu Mos Craciun dar in varianta mai tanara si lucrat la salile de forta, mangaindu-i trupul. Vede prin oglinda cum acesta isi prinde in palma penisul erect si incepe sa isi miste mana de la varf pana la baza repetand miscarea in timp ce privirea ii atinge gatul Angelicai, umerii, spatele, fesele rotunde si picioarele ferme. Fata ii priveste penisul in oglinda si un tremurat ii zdruncina trupul, e prima data cand vede pe cineva dezbracat si il doreste ata de mult, trupul ei se inmoaie, se indoaie si un gadilit pervers o face sa isi duca involuntar mana in drepul vulvei, alearga si cu una din maini se tine strans de bara de sprijin iar cu degetele celeilalte maini isi apasa clitorisul si isi maseaza vulva. Nu mai rezista si opreste banda, se intoarce spre barbatul care se masturaba cu o pofta nebuna si isi baga mana dreapta in colanti, isi cauta cu varful degetului mijlociu clitorisul, il gaseste si incepe sa se joace cu el gemand isi introduce apoi degetul in vaginul umed, apasa adanc, il scoate si il reintroduce alaturi de cel aratator. Se penetreaza cu doua degete acum iar cu policele apasa pe capul rosu si fin al clitorisului. Este prima data cand se masturbeaza in fata unui barbat intr-o sala de forta dar ii place, nu stie de ce, dar barbatul gol din fata ei o atrage ata de mult, il doreste si vrea sa ii simta gustul pe buzele ei, nu mai asteapta, isi scoate mana din colanti si cu mers de feline se indreapta spre el, barbatul care nu zicea nimic doar se masturba. Ajunsa langa el Mosul cu barba neagra o prinde de mana dreapta si incepe sa ii suga fiecare deget curatind tot lichidul dulce scos din pasarica ei, izvor de fericire, ea il priveste si in acelasi timp ii mangaie scrotal cu cealata mana.

Angelica se aseaza in genunchi si ii cuprinde penisul in palmele fine, continua miscarea pe care o facea barbatul, apoi ii saruta capul roziu si ii imbratiseaza penisul cu buzele. Il saruta din nou, il mangaie, il linge ca o nebuna, nu se satura si il trage pe barbat de fese lasandu-i penisul sa patrunda adanc in gura pofticioasa. El o prinde de par si o dirijeaza usor.

Isi da jos maieul, ramane in sanii goi, sfarcurile tari, excitate abia asteapta sa fie sarutate, dar barbatul isi prinde penisul de la baza si se joaca cu mamelele mari ale fetei, ii mangaie mameloanele cu capul roziu al penisului decalotat si o loveste usor cu el peste sani. Se apleaca si o saruta dupa care o ridica in picioare pe Angelica, o strange in brate si ii simte sanii ce se ating de pieptul lui. Raman imbratisati pentru cateva secunde apoi mosul o saruta pe gat, de acolo coboara spre sani, suge fiecare mamelon in parte si coboara spre abdomen. Ea geme si il priveste cum se apleaca si cum ii trage colantii lasand-o in pasarica goala. Il prinde pe tinerelul Mos de par si ii face semn sa astepte putin. Angelica isi trage banca langa ea si se aseaza cu fundul apoi ridica picioarele lasandu-se pe spate, barbatul ii scoate adidasii si trage si de colantii ce il incomoda pe care ii arunca fara sab age de seama unde, dupa care isi ingroapa fata intre picioarele Angelicai care gemea zgomotos de placerea limbii lui si a gadilatului pe care il oferea barba deasa. Simte cum e muscata de buzele moi si cum limba i se strecoara in vagin, ii place atat de mult incat nu ar mai vrea sa se termine niciodata clipa aceasta, tremura. Mosul se pricepe, limba lui saltareata, buzele si barba deasa o face sa se excite atat de tare pe Angelica incat un jet dintr-un lichid fi...



    Login