Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Caderea in pacat (II)
Autor : suntbi77 - 2015-03-27
Citita de 6888 ori - Nota 7.36 (11 voturi)
Afara, in aerul curat de ranced, dar imbacsit de gaze de esapament, canicular, am inceput sa-mi revin in simtiri. Mi-am tras ce aveam desupra cat am putut de jos, incercand sa acopar pielea descoperita. Greu. Aveam o erectie erectie la burta si, spre deosebire de erectiile masculine, astea durau ore bune pana sa treaca. Trebuia sa ma obisnuiesc cu ideea… Dariuss parea ca revenise la statutul initial, shy. M-am uitat la ceas si era trecut de 3. Petrecuseram mai bine de 2 ore in KFC si, din cate se parea, asta fusese doar incalzirea.

- Sa luam un taxi… Esti bine, Oana? …sper ca nu am intrecut masura…, a ingaimat el.
- Sunt OK… Si nu, nu ai intrecut nimic…, i-am raspuns, cumva ezitand. Nu prea mai stiam unde e masura aia. Daca as fi stiut… poate ca lucrurile ar fi stat cu totul altfel… Taxi? De ce? E urmatorul loc chiar asa departe?
- …nu, dar… nu vreau sa te fac sa mergi prea mult…, s-a inrosit el.
- Asa?
- Mersul iti strica formele, a zambit el. Nu-i pentru tine.
- Nu? Atunci ce-i pentru mine…, am soptit eu.
- Unde mergem acum...

Am inghitit in sec…

- …du-ma unde vrei…

Ne-am indreptat spre taxiurile parcate in fata. Nemaiavand chilotii, simteam tesatura aspra a jeansilor cum mi se freca de locuri datatoare de dulceata, pacat si dependenta. Am gasit o masina libera si am intrat. Eu in spate, hranitorul in fata:

- Unde?, a intrebat sec soferul.

Dariuss a dat o adresa, si am pornit. Ma uitam pierduta pe geam in timp ce ma mangaiam pe pantec. Eram plina cum nu mai fusesem de mult, dar starea de excitare parca imi marea capcitatea. Dariuss intorcea din cand in cand capul si ma privea zambind:

- Ok… cam stramt…

Auzind asta, soferul si-a tras scaunul in fata cat a putut de mult:

- Doamna poate sa intredeschida si geamul daca ii este rau, s-a bagat el in seama.

“Doamna”… auzi… Nu aveam chef sa deschid nici un geam. Adevarul e ca era foarte cald. Curgeau apele pe mine, din mine. Fara sa gandesc prea mult mi-am asezat geanta pe genunchi si m-m descheiat la pantaloni. Ahhhh… merit putina relaxare… Aveam o dunga rosie si adanca, dar cu model! (ndeh, eram Doamna…), in jurul taliei. Cred ca pantofii cu toc si haine stramte sunt chestii inventate de Satan himself. Cat le puteam ura… Mi-am plimbat un deget pe dunga, cand l-am vazut, uluita, cum se chinuie sa intre intre coapsele un pic departate. Ehehe… ai vrea tu, dar de data asta chiar ca nu poti ajunge la pizda. Mi se facuse foame de inca un orgasm, mai ales ca acum eram toata uda. Unde naiba ne ducem?! Mi-ar fi alunecat degetul pe clit ca pe gheata…. Sau o pula in mine… Si un burger… Mggghhhh… Deschide geamul! Mi-am tinut geanta in fata, departandu-mi picioarele cat am putut de mult si l-am intredeschis. Racoarea combinata cu sudoarea de pe mine m-a facut sa-mi mai vin in simtiri. Problema era cum naiba reusesc eu sa-mi butonez jeansii back cand o sa trebuiasca sa iesim. Din pozitia aia, no way. Pana sa apuc sa ma gandesc la o strategie, masina s-a oprit. Oripilata l-am vazut pe Dariuss platind. Profitand de ocazie ca ambii erau ocupati, m-am strecurat afara. tinandu-mi pantalonii cu o mana, iar cu cealalta geanta. Tinandu-mi-o in fata, am incercat sa ii inchei. Faster, faster, faster….!! La naiba, nu reuseam cu o singura mana. Nu puteam sa-mi pun geanta pe umar ca as fi lasat totul descoperit… Futu-i pizda… Nici chilotii nu-i mai aveam. Odata obisnuit cu libertatea, trupul ghiftuit refuza sa se mai lase infasurat in carpe. “Nu ma mai misc de aici!”, mi-am spus. Situatia era asa tragi-comica ca mai ca-mi venea sa izbucnesc in ras. Cei doi terminasera tranzactia, iar Dariuss deja iesea din masina. “I m FUCKED!”, am sasait printre dinti. Masina a luat-o din loc. Bye.

+++

Cand a ajuns langa mine, i-am relatat situatia. A inceput sa rada:

- Nu te panica. Locul unde mergem e foarte aproape.
- Tu intelegi ca nu pot merge asa?! Tine-mi geanta si pune-te in fata mea…
- ok…ok… nu te enerva…

S-a asezat in fata mea, cu fata la mine:

- Nu-i de mirare ca nu mai incapi in pantalonii aia…, a spus zambind si fixandu-ma cu privirea. Scroafa nesatula… Ai jumate de KFC in tine…

Nu ma mai puteam incheia… Dumnezeule… O meritam, eram prizoniera propriei lacomii. Lacomie care crestea, crestea, impingandu-ma in toate directiile.

+++

- Locul unde trebuie sa ajungem e foarte aproape, a repetat el.

Nu aveam de ales. I-am lasat geanta sa-mi pot tine pantalonii cu ambele maini. Era o zona destul de populata. Ceea ce mi-era mai mult frica s-a intamplat: inapoi in canicula de afara am inceput sa transpir, sa ma incalzesc, sa ma ud. Vedeam cum unii trecatori se uita piezis la mine, iar lucrul asta ma infuria si excita si mai tare. As fi vrut sa zvarl dracului jeansii ala de la mine si sa ma dau la futut acolo, in public, in piata. “Hai, veniti la futut!” Nu, nu, nu! Shit, cat dracu mai aveam de mers?! “Sa ma intind pe asfaltul asta mizer, plin de flegme, si sa fiu luata la pula de marlanii astia pana ma ia dracu cu totul…” wtf… wtf…

- Mai avem mult, mai?! Ai spus ca e aproape!
- Ajungem, ajungem…

+++

Ne-am oprit in fata unei casute gri, de beton, cu geamuri mari, de forma dreptunghiulara:

- Am ajuns, aici locuiesc.
- Aici e urmatoarea locatie?! Credeam ca…
- … ce?
- … nu stiu… Ma asteptam la un alt local, ceva… Nu stiu…
- Rabdare, inca nu am intrat!, a spus el cu un ranjet.

Era vreo 3 jumatate. Speram ca in casa sa fie mai racoare.

+++

A deschis usa si am intrat. Era dragut, nimic de spus. Ne-am descaltat in micul hol si, condusa de el, am intrat in ceea ce parea a fi camera de zi. Spatioasa, foarte luminoasa, mobilata cu gust. Dominata de doua mese rotunde, incarcate. De la salate cu fructe de mare, caviar, tot felul de gustari cu carne de pui, fripturi inca aburind, racituri, cateva sticle de vin, pahare de apa, paharele de tarie, tacamuri…

Ma uitam uluita… si… cam atat. Uluita.

- Nu stiu daca ti-am spus, dar maica-mea si sora-mea mai mare sunt amandoua bucatarese la Intercontinental. Le-am spus ca o sa am o intalnire de afaceri cu vreo 6 persoane, si daca ma pot ajuta cu mancarea.
- …stai asa, nu vreau audienta!, i-am spus hotarata.
- Nu, nu, nu! Nu te impart cu nimeni, Oano… Alea 6 persoane sunt…well… doar tu. Si un alt ranjet i s-a latit pe fata.
- oooh….

Ramasesem intepenita in fata usii, tragand adanc in mine aerul incarcat cu arome. Inca imi tineam pantalonii cu mana, din reflex

- aaaa… Oana…
- ….
- OANA!
- …ce-i?
- Cred ca poti uita de pantalonii aia… si de restul…

Eram deja beata. Am dat drumul la pantaloni, care mi-au cazut pana la jumatate. M-am tarat pana la un scaun si m-am asezat:

- Hai… ajuta-ma sa scap de toate carpele… Am nevoie de spatiu… Dumnezeule…, am spus eu cu bale in coltul gurii.

S-a asezat in genunchi si a apucat sa traga de nadragi. Eu incepusem deja sa carabanesc in mine. Hai, si bluza. O maneca… stai sa mut furculita in cealalta mana… a doua maneca. Sutienul. Eram complet goala, singurul lucru care ma mai ingradea fiindu-mi propria piele.

+++

A ramas in genunchi, langa mine. Eu cam uitasem de el, ocupata cu altele. La un moment dat am simtit cum ma invaluie o senzatie puternica de placere:

- mmmmghhhhhhhhhh, am gemut puternic cu gura plina. Ce….

Mi-am coborat ochii si l-am vazut ca deja imi cracanase larg coapsele si isi bagase adanc capul intre ele. Lingea ca nebunul.

- annnggggg…. asaaa… Tine, zgaraie-ma cu asta pe coapse… I-am intins o furculita.
- Tu mananca, mananca scroafo…. Nu te opri… baga-ti in burdihan…

A luat furculita, a lipit-o de o fesa si a inceput sa o miste in jos. Am crezut ca ma innec. “Aaahhhhhh” M-am cracanat si mai tare. I-am soptit printre doua inghitituri:

- …lasa-te complet gol… vreau sa-ti vad pula…

Si-a dat tricoul rosu jos, si pantalonii. Van Gogh plecase.

+++

O avea mai sculata la Turnul Eiffel. Picura din ea. Oricat de tare mi-as fi deschis picioarele nu putea sa ma futa din pozitia aia. A luat o farfurie cu racitura si a pus-o pe jos:

- aseaza-te in patru labe, obeza dracului. Altfel nu-ti ajung la pizda… Hai ca ti-am pus trocul in fata…

Am alunecat jos si m-am asezat cum imi ceruse. Mi-am bagat fata in farfurie, ridicandu-mi curul cat puteam de sus. Nu facusem nici un dus, la naiba, dar nu parea sa-l deranjeze. Nici el nu se spalase dupa episodul de la KFC… Inca avea furculita in mana. Cand si-a bagat pula in mine am icnit scurt. S-a aplecat in fata, mi-a dat parul la o parte si a pus dintii furculitei la mine pe ceafa. Si a tras in jos, apasand:

- aaaaaaaahhhhhhhh…… hhhhhhhah, am tipat eu de durere si placere.

Continua sa ma futa, sa ma zgaraie, sa ma plesneasca peste tot:

- …ce sunci ai, curva dracului… scroafa mizerabila ce esti…

Simteam cum ma umplu, burta lungindu-se spre dusumea. Nu conta: hello, Newton!

- Da-mi-o si in cur… Cresteaza-ma cu cutitul pe coapse…
- serios…
- …da… mghhhh… mghhh….

S-a intins si a luat un cutit de pe masa. Cumva neincrezator i-a lipit lama de jumatatea coapsei. A tras usor, si am simtit o usturatura atat de familiara. Ooooffff…. ma topesc…
- inca una…. si baga-mi pula si in cur…

M-a mai crestat odata, de data asta mai adanc: “aaaah…”

Aproape terminasem farfuria aia de racitura, si am cerut altceva:

- umple-mi trocul…
- … innnghhh, inghhhh, pompa el. Ce vrei?
- ….ahhhhh, ahhhhhh…. da-mi carne, carne, multa…

S-a intins si a umplut o farfurie la refuz cu felii de muschi fript, in sos… Asaaaa….. Mi-am pus-o in fata si… si…

- scroafa, imi dau drumul la tine in cur…
- nu! inghhhh… nu… fute-ma acolo, dar nu vreau sa-ti dai drumul in mine…

Si-a scos-o din pizda si a inceput sa o bage in cur. Eram atat de exciata si inca transpirata ca a intrat destul de usor… Fututul acolo nu-mi dadea nici pe departe placerea pe care mi-o dadea pizda… Era insa altceva… Ma simteam terfelita, umilita, posedata… Sodomizata… Era altceva… Folosita… Inapoi la cotlete… Ardeau maruntaiele in mine de placere…

- oannnnna, ma termin….
- mmmghhhh…. scoate-o… scoate-o!

M-am intors cu fata in sus (ahhhh, la timp, deja ma dureau genunchii si imi tremurau mainile…) si i-am cerut sa si-o fizexe in buric:

- da-ti drumul in gaura aia…

L-am vazut cum tremura de cat de tare ii venea… M-a incalecat si nici nu a apucat sa-mi atinga burta si a inceput sa improaste sperma:

- mmmmppffffff, mppffffffffffff…. aaaah…

M-am arcuit de spate in sus. Simteam ca imi vine si mie:

- bag-o, bag-o in buric nataraule…

Pula in zvacnea nebuneste, rosie-vanata la cap, rasbelita, cu ditamai venele de stateau sa-i plesneasca… Era inca sculata. Mi-am apucat repede burta si mi-am tras-o spre mine ca sa pun gaura mai la verticala. S-a aplecat in fata si si-a infipt-o acolo, apasand puternic. Inca curgea sperma dn el. grooooohhhhhh… Ma uitam tampa la el in timp ce mintile paraseau casa, cartierul, planeta. Orgasmul statea sa ma izbeasca:

- mgggghhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah……. mmmmmmgggggggggggg…, gura imi duhnea a carne fripta.

S-a prabusit langa mine, respirand greu. Ii trecuse erectia. Mi-am bagat un deget in buric si m-am manjit peste tot cu samanta.

+++

- Ridica-te in picioare si incaleca-ma, i-am cerut.

S-a executat cu greu. Ejacularea aia il molesite.

- Asa… Acum, pisa-te pe mine… Curata samanta de pe mine…
- Aici?! Pe…covor?!
- Dap! Aici! Acum! Hai…

Nu a durat mult si a inceput sa urineze. La inceput cateva picaturi… pic… pic… cadeau peste mine… dupa mai des… picpic…pic… Si ditamai jetul:

- aaaaahhhh, a rasuflat el usurat.

Ricosau picturile in toate directiile, inclusiv pe resturile de mancare. Am inceput sa intind peste mine, cu ochii intredeschisi… Ma usturau taieturile, mirosea straniu… Incepeam sa ma excit iar. La dracu… Cand a terminat, si-a scuturat-o si s-a asezat pe scaun:

- ohhhh, stralucesti, mi-a spus, parand incantat… Esti satula?
- … da-mi niste pui, i-am cerut. Unde e baia?
- Inainte, pe dreapta…

Am intrat si am dat drumul la apa rece de la robinet. Mi-am aruncat pe fata cu mainile, refuzand sa ma uit in oglinda… M-am racorit, si am iesit repede. Locurile alea nu erau foarte recomandate in momente de genul asta. M-am asezat din nou jos, unde era uscat, pe o parte. Pozitia mea favorita. Am pus farfuria pe care mi-a intins-o in fata si am inceput sa bag in gura:

- …faina casa…, am spus uitandu-ma in jur.
- Merci. ...



    Login