Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Caderea in pacat (I)
Autor : suntbi77 - 2015-03-25
Citita de 7019 ori - Nota 5.73 (11 voturi)
Cineva de pe blog mi-a cerut sa scriu o fantezie cu el. So… here it is. In text, am sa folosesc expresii folosite deja de el.

+++

Istoria ne invata ca nu ne invata nimic… Ar fi trebuit sa invat macar lucrul asta. Dar nu… Dupa experienta avuta cu cei doi, am jurat ca a fost pentru ultima data. Dar carnea e slaba, iar poftele ii devenisera prea puternice si prea dulci ca sa mai fiu in stare sa le opun vreo forta. Memoria imi juca feste, stergand toate momentele urate, lasand in locul lor doar pe cele atragatoare. Cei doi ma folosisera in ultimul hal, ma anulasera ca persoana. Stersesera orice era intelectual sau creativ in mine, si nu o facusera cu vreun burete moale. Nu, ci cu hartia abraziva, din accea de cel mai mare calibru. Harsh, harsh, harsh! Brutal. Sange, rani deschise. Oribil. In ochii lor eram doar o masa de carne obeza de care isi puteau bate joc asa cum vroiau. Ma hranisera timp de vreo 2 luni, timp in care am sfarsit prin a renunta la orice farama de demnitate. Sclava. Am mancat aproape zilnic cantitati incredibile, eram la cheremul lor, ma miscam ca o drogata intre un bufet si altul, unica grija fiind sa am ceva legatura wi-fi sa pot sa citesc ce-mi scriau. “Mananca asta, aia, da-te in spectacol la modul asta…”

+++

Dar memoria… Dupa aproape un an de cand am spus STOP, stomacul imi lua iarasi locul creierului… Cat de bine a fost! Cata placere, nu? Sa fii indopata la 4 maini… Sa te culci noaptea icnind sa vomiti de plina, sa te scoli la 3 dimineata sa mai indesi un burger in tine… Sa-ti pornesti din nou vibratorul… Adu-ti aminte… Si pofta dulce a carnii ma invaluia din nou, neagra-umeda. Ahhhh…. Mi-e foame…. Vreau sa pacatuiesc iarasi!

+++

Isi spunea Dariuss. Un nume fake, clar. Eu, cu cel adevarat: Oana. La ce sa ma ascund? Oricat de mult mi-as fi dorit sa gasesc din nou un hranitor, farama de ratiune pe care o mai aveam imi spunea ca ceea ce fac nu e ok. Barbatii sunt innebuniti dupa fotomodele. Le vezi si le citesti descrierile peste tot: totul obraznic, totul perfect. Toate sfideaza gravitatia: suge-o, Newton! Lui Dariuss insa ii placeau astea ca mine. Care atarnau. Crapau, se scurgeau. Se pare ca si el era o anomalie. La fel de bolnav, poate. Ii povestisem franturi din experientele cu cei doi, sperand sa-l sperii si sa ma lase in pace. Se incapatana totusi sa-mi tot trimita liste cu ce mancase el in ziua aia, sau ce ar vrut sa mananc eu... Cum pula sa rezisti la asa ceva...

+++

Una e pe blog, sau pe mess, alta in realitate. Cei doi ma hranisera doar online. Acum, eram in lumea reala. Duhnind a gaze de esapament, aglomerata, plina de celule moarte. Imi venea greu sa spun ceva, ma uitam piezis in toate directiile, ma simteam ca dracu. Ce-mi venise, iar?! Cat de scurta de memorie puteam sa fiu? Apparently, foarte scurta.

+++

Trebuia sa ne intalnim in fata la KFC. Cand am ajuns, era deja in fata localului. Il recunoscusem dupa tricoul rosu pe care il purta. L-am masurat mohorata de departe. Parea destul de decent. Dar inca mai aveam timp sa ma intorc. Metroul era chiar in spatele meu. "Intoarce-te...", "Intoarce-te...", "Intoarce-te!!" Si dap, ma intorceam, dar pe dos. Adica continuam sa inaintez.

- ....aham... Buna, sunt Oana...
- Buna! Dariuss :)

Mi-a intins mana, zambind. Hmmmm... Ma rog... Sa zicem ca a inceput bine. Imi ceruse sa pun ceva pe mine care sa-mi puna in evidenta formele. Chestii stramte. Pfff... greu de gasit in casa asa ceva. Din fericire, sau nu, dadusem peste ceva toale vechi de vreo 2 ani si am reusit sa ma introduc in ele. M-am uitat in oglinda mare din hol si mai ca am izbucnit in ras. Cat de jos puteam sa cobor...

+++

- Pai... hai sa intram, nu? Pariu ca ti-e foame, hahaha.

Era 1 amiaza, si nu avusesem decat o pizza.

- Ce crezi, Dariuss?
- Cred ca ti-e!

Am intrat. Mirosurile de ulei ranced si alte prajeli de carne si cartofi mu-a izbit instantaneu. Ooooh.... Dariuss ochise o masa intr-un colt mai ferit. Mi-a aratat-o:

- Hai sa ne asezam acolo... Pare linistit si asa, mai discret.

M-am indreptat acolo in timp ce el s-a dus sa comande. M-am asezat, simtind cum hainele alea se intindeau pe mine. Jesus... si nu mancasem mai nimic inca. In fine... O sa vedem. Ceea ce nu trebuia sa fac era sa incep sa analizez, gandesc situatia, strategia, greseala. Ce trebuia sa fac era sa ma las dusa... Relativ usor de spus, foarte greu de facut.

S-a intors cu doua Hot Bucket.

- Astea sunt doar pentru tine... Eu o sa am ceva mai pe masura...

Era slabut, dar bine facut, cu degete lungi, buze subtiri. ochelari si par ciufulit. Semana un pic cu Laur... Neah, nu chiar... Avea o alunita simpatica pe obraz. Ceva a la van Gogh, doar ca cu ambele urechi in place.

+++

Aproape intotdeuna mesele se desfasurau in tacere. Nu conta cine era la capatul celalalt al lingurii. In plus, aveam putine sa ne spunem. Nu aveam chef sa divulg prea multe din viata mea personala si se parea ca nici el. Perfect. Avea o salata prapadita in fata din care abia ciugulea. Niste frunze fost-congelate. Dar nu mancatul il interesa pe el. Se uita la mine... Imi urmarea fiecare miscare. Il vedeam ca e timid, si asta ma incuraja, ma facea sa ma relaxez. Uram specimele macho! ...sa sparg gheata...

- ... Ma ajuti sa termin? ...imi dai tu...?
- ...da... sigur, s-a fastacit el. ....aaaaa....inca ti-e foame, asa-i?
- De abia acum incepe sa ma manace stomacul, mai Dariuss. Iar tu trebuie sa mi-l scarpini...
- ...asa, Oana. Gura mare...

A luat o aripioara si mi-a pus-o in fata gurii. Offfff.... Timpul s-a comprimat, s-a prajit, s-a rancezit. Eram din nou prizoniera. "...Dariuss.... hraneste-ma...", am soptit innebunita. "Sparge-ma..." Si am tacut, pleascaind.

+++

Aproape terminasem al doilea Bucket... al doilea troc. Ca de obicei, cand eram in situatii din astea, exageram. Stiam cat o sa ma caiesc dupa aia, dar...

- Ma duc sa comand urmatorul rand. Asteapta aici...

S-a ridicat, tragandu-si tricoul in jos cat de tare putea, sa-si ascunda erectia. Ahhhh.... Cat vroiam sa i-o sug...

- Tu chiar ai de gand sa ma indopi pana nu ma mai pot ridica?!, am spus eu, mai mult in gluma.
- Hahaha, nu stiam ca poti citi gandurile! Ar trebui sa-ti scrii asta in CV!

Am auzit telefonul zbarnaind in geanta. Mi-a adus aminte imediat de vibrator... Il aveam cu mine, sa-mi pot potoli nevoile. Il foloseam des, mai des ca pe telefon. Asta spune ceva despre amploarea cercului social in care ma invart, nu? L-am lasat sa zbarnaie. Aveam lucruri mai importante de facut.

+++

S-a intors destul de repede. Am intins mana, sa apuc. Eram lihnita. Mi-a plesnit-o:

- Nu asa repede, scrofita mica. Lasa-ti burta libera..., imi sopti el languros in ureche. Scoate-o afara... Aici, acum! Altfel nu primesti nimic.

Prinsese curaj.

Nu puteam decat sa ma supun. Aripioare alea incepusera deja sa fiarba in mine. Mi-am ridicat ce aveam deasupra pana la jumatate, si mi-am coborat jeansii pe vine. Nu ma putea vedea nimeni din local, in afara de Dariuss. Si de cei care operau camerele de supraveghere, probabil. Un plus de excitare. Pentru mine. Ahhhhh, era si o parte buna in asta... Hainele alea ma strangeau deja ca naiba.

Mi-am lasat afara gaura generoasa a buricului, larga si adanca. M-am lasat pe spate, expunandu-mi burta ochilor deveniti deja incarcati de lust a lui Dariuss.

- Doamne, ce burdihan ai... Oana... mmmmm...., sopti el zemos. Balos. Se vedea cat de excitat e. Cred ca avea niste coaie mai sa explodeze.
- Iti place...?
- ...nu, nu imi place... Ador sa vad asa ceva!

Cum dracu de existau astfel de barbati, nu-mi puteam explica... S-a uitat atent in jur ca sa se asigure ca intr-adevar nimeni nu ne vedea. Si-a bagat unul din degetele alea superbe in gura, umezindu-l.

- Scoate-ti si tu pula, aici. Vreau sa o vad... Si vreau sa vad cum o freci...
- Ok...

S-a deschis usor la prohab si si-a tras-o afara. Nu purta chiloti. Heh... Era faina, nimic de argumentat, dezbatut, analizat. Mi se parea foarte reala, vie, zvacnind de la cat de sculata era. Vinele ii erau umflate, pulsand de sange cald. Viata se adunase acolo. Van Gogh.

Si-a facut mana caus in jurul ei si si-a belit-o. Mmmmmm... Imi placeau labagii... Cei reali, cei care nu fac laba din lipsa de sex. Cei care apreciau ce inseamna sa-ti dai singur placere.

- Nu ti-o lua la laba. Doar freac-o... incet...

Adica deh, daca tot e sa ma curvasaresc in halul asta, macar sa fie quid pro quo! Tarfa pana la sfarsit. Iti dau, imi dai. Etc. Nu mai repet eu greseala cu cei doi cyber. Revin: istoria m-a invatat pana la urma ceva...

In timp ce se freca, si-a bagat degetul umezit la mine in buric. Am tresarit, dand ochii peste cap si oftand puternic... Era prima atingere pe ziua aia, eram rasplina cu carne, si aveam un ochelarist in fata. Cu pula belita. In public. Ce altceva... Avea tricou rosu, ca parul lui Laur. Si a lui van Gogh.

- Mhhhggggg, asa... fute-ma acolo...

Si-a luat mana de pe pula, a apucat o aripioara si a inceput sa-si frece madularul cu ea.

- Nu ai mai mancat asa ceva, zi drept scroafo!
- ...nu...
- O sa-ti dau aripioarele astea muiate in suc de oua. Vrei asa?
- Da. Vreau sa te vad cu ti-o dai la laba...
- Trebuie sa ma rog frumos pentru asta.
- Te rog...
- Fruuu...
- Frumos...
- Fruuuu...!
- FRUMOS!

A inceput sa se frece mai repede... Il vedeam cum se imbujoreaza la fata si cum i se maresc pupilele.

-...asaaa, ii sopteam, da-ti laba, vreau lapte...
- Oana, ce grasana esti... ce nesatula esti... te-as dubla daca te-as avea pe mana... Ahhhhh, ahhhh...
- Lasa-o libera...

Si-a luat mana de pe madular, si am inceput sa i-o frec eu.

- uuunnnghhh, asa, obezo... scroafo....freaca... imi vine, ahhhh... imi vine... aahhhhh

A pus aripioara langa si si-a dat drumul la jeturile alburii pe ea.

- asa... acum, mananca!, a spus el inca gafaind.

A atins si alte cateva si a inceput sa mi le serveasca

- Oana, da-ti pantalonii mai jos de genunchi. Acum!

M-am executat. Aveam chiloti, dar nu li...



    Login