Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Blog de labagiu
Autor : Solosexual - 2022-05-01
Citita de 4453 ori - Nota 5.22 (40 voturi)
Vreau sa incep astazi un blog in care sa scriu toate amintirile mele sexuale, sa va impartasesc toate gandurile mele si indoielile care ma macina, sa va cer sfatul si sa va excit in acelasi timp. Sper sa gasesc drumul corect alaturi de voi si sa ne ajutam unul pe altul.
Ce parere aveti ?
Incep cu debutul vietii mele sexuale.

Aveam 14 ani si abia descoperisem masturbarea. Era 1988 si faceam laba la fotografii alb negru cu femei dezbracate. La un moment dat, mi-a venit ideea de a suge pula cuiva. Fara sa-mi spuna nimeni de homosexualitate.
La mine in spatele blocului era o autogara. Acolo la toaleta functiona un gloryhole neobisnuit. Pe peretii cabinelor erau lasate mesaje de tipul "dau pula la supt" sau "sug pula" urmate de ziua si ora dorite pt asta.
Am decis sa ma duc la o astfel de intalnire. Asa ca am intrat in cabina si am asteptat. La ora potrivita, usa s-a deschis. Am vazut un barbat la vreo 35 de ani care se freca la pula prin pantalon. M-am uitat la el si i-am facut semn sa intre. A intrat si a inchis usa dupa el. M-a prins cu mainile de cap si si-a lipit buzele de ale mele intr-un prim sarut. Era prima data cand ma sarutam cu cineva. I-am simtit limba musculoasa patrunzandu-mi in gura si cautand-o pe a mea de care s-a impletit imediat incepand sa mi-o suga puternic, in timp ce palmele lui imi framantau fesele. Il cuprinsesem cu bratele pe dupa gat si ma lasasem moale in bratele lui. Mi se umezisera chilotii si aveam o erectie puternica. Inca ametit de lungul sarut, m-am trezit apasat pe umeri si adus in genunchi in fata unei pule groase si medii care era deja sculata. Si-a luat-o in mana si a lipit-o de buzele mele, spunandu-mi cu vocea ragusita de excitare: "suge-o" !
I-am luat emotionat pula in gura si am inceput sa o sug. M-a surprins ca era fina si fierbinte si-mi pulsa in gura. Se impingea cu pula in gura mea tinandu-ma de cap si ma futea cum nu se poate mai bine. Apoi s-a oprit si mi-a zis sa o sug ca pe o acadea. Era prima data cand luam muie, dar sugeam cum ma pricepeam si cred ca o faceam bine fiindca pula i se intarea si-mi vibra in gura.
Incepuse sa-mi placa sentimentul ca sugeam pula si eram foarte excitat. Mi se sculase pula si-mi curgea zeama din ea. Ma uitam in sus la el si-l vedeam excitat cu ochii inchisi savurand. Ap...



    Login