Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Bastilia...
Autor : _nathalie_ - 2008-08-29
Citita de 3818 ori - Nota 7.43 (7 voturi)
Orlando.. se fute bine. Cred ca nu a fost mai pasional niciodata. Incepand cu sarutul frantuzesc. Poate ca e francofon convins. Rodin i-o fi soptit ceva. Ca sufletul meu e o stana de piatra exact de ziua nationala a Frantei. Dracu mai stie. Eu stiu ca m-a futut revansard. Poate ca maine ne despartim. Si ideea asta l-a facut sa-mi sopteasca in cercel frantuzeste ca oamenii se despart atunci cand sunetul ghilotinei seamana cu ``Adieu mon amour``.
Despartire. Ce cuvant ciudat. Fluturii mei intra in sevraj. Numarul de telefon e scos de la favorite. Petalele de trandafir sunt mototolite sub fundul meu plin de muscaturi roz.
Astazi m-a futut in draci. M-a futut revolut. A vrut sa schimbe in mine ceva.
Astazi Edith Piaf canta odata cu tine Orlando. Ce folos? Bastilia din mine a cazut acum ceva vreme. Bastilia mea este Paludes. Fructele pamantului sunt devorate de pizda mea care a cunoscut revolutia cazand de la un balcon acum 2 ani pe 14 iulie. Nu sunt o Gavroche toplles datorita tie. Intamplarea face ca am revolutiile in mine. Ideologia lor am scris-o singura. Chiar daca folosesc in loc de cerneala sperma, grafia este inca a mea.
Orlando, am invatat de la francezi ca Marseileza este a lui Rimbaud. Nu stiu daca pricepi acest lucru. Ori eu am in pizda mici Napoleoni cu matarangi Charles de Gaulle. Fireste ca ti-o sug. Am nevoie de artificii. E sarbatoare ce mama dracului. Vive la Vie. Daca te iubesc? Fireste ca da. Atat timp cat Liberte nu inseamna egalite si mai rau, fraternite.
Acum 2 ani. Sunt singura intr-un balcon. Etajul 1 Hotel Fortuna. Astept un tembel sa mi-o traga. Poate ca il iubesc. Poaate ca e francofil. Poate ca nu a venit pentru simplu fapt ca am un farmec incandescent. As vrea eu. Nu vine pentru ca amenintarile scorpiei de sotie sunt mai rele decat dictatura Iacobina. Si Robespierre stie asta. Stau singura uitandu-ma la nori. E ziua Frantei. Canta Dalida. S-a intamplat sa-l vad ca se pisa. Habar nu am cine este. I-o vad in toata spendoarea. E mare si butucanoasa. Jetul este sigur. Zgomotul este feeric. Urina loveste pamantul si boschetii se transforma in gradinile de la Versailles.
Vorbesc. Habar nu am cine este. Bastilia mea de sub muntele lui Venus incepe sa-si elibereze fluturii care alearga peste flori. Cine esti il intreb? Romeo. Rom...



    Login