Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBAL IN MAGAZIN
Autor : casiana - 2013-09-13
Citita de 9484 ori - Nota 8.10 (72 voturi)

Dupa ce plecara vanzatoarele acasa si linistea se instaurase in magazin, apusul soarelui se reflecta tot mai slab in vitrinele lui.
Cureaua rosie, cea neastamparata si avida de senzatii tari, alunecase incet de pe raft pe covor, apoi serpuind pe nesimtite pana la perete ajunse la intrerupator si aprinse lumina. Sortimentele de haine trezite la realitate din somnul lor comercial, incepura sa se intinda, cascand involuntar, apoi se apucara sa susoteasca, urmarind feeria nocturna.

Ajunsa pe covor, cureaua rosie a fost intampinata de cravata maro cu dungi galbene care daduse intre timp drumul la muzica. Sunetele blande si incitante inundasera incaperea, iar sortimentele de haine se uitau curioase pe covorul persan, spatiu desemnat pentru spectacol. Foarte cocheta si subtire, cureaua rosie preluand ritmurile muzicale, se undui in jurul cravatei impunatoare care statea la inceput destul de rigida, apoi impresionata de atentia acordata, incepu si ea sa se legene intr-o parte si in alta, neparasind totusi punctul stabil de echilibru. Avand partenera o stralucire aparte, nu-si mai putea lua ochii de pe ea.
Muzica imbiind si pe altii, tot mai multi coborau pe scarile rezemate de rafturi. Costumul de baie roz, aproape transparent, zambea subtil boxerilor cu desene geometrice, exprimandu-si dorinta de a dansa intr-un colt al covorului ca sa evite aglomeratia. Intre timp pijamaua bleumarin ii facea curte asidua jupei ticlamen soptindu-i vorbe secrete la ureche si strangand-o la piept cu foc, pe ritmurile bluesului nocturn.

Paznicul de noapte intrand in boxa din spate abia deslusi acordurile muzicale ale unui blues. Mare ii fu mirarea, crapand usa, cand se dezvaluise in fata lui o petrecere in toi cu personaje mai mult decat neobisnuite. Aproape toata lenjeria de pe rafturi era intr-o miscare ametitoare. Cel mai mult l-a frapat cravata maro cu dungi galbene care dansa impunator in mijloc, in timp ce o curea rosie se unduia in jurul lui. Hm. E fermecatoare aceasta noapte! exclamase, sunandu-si prietena in graba. In timpul in care si el si ea sorbeau din ochi spectacolul prin fereastra, servira cateva pahare de Alexandrion. Simtindu-se pe aripile unei ameteli placute, barbatul incepu s-o dezbrace pe ea iar femeia intr-o intelegere tacita il scapa repejor de hainele lui cu exceptia lenjeriei intime.

La intrarea in sala doar fascicolele luminoase ale casetofonului transpareau prin intuneric. Paznicul si-o pusese cravata la gat iar cordonul rosu il legase de talia fetei, invitand-o la dans. Cuprinsi de abisul atractiei se leganau fervent pe ritmurile muzicale, atingandu-se din cand in cand pe corp, infierbantandu-se tot mai mult sub privirile maieurilor si camasilor de noapte curioase din cale afara. Muzica molcoma si insinuarea organica i-au apropiat tot mai mult pe cei doi in mijlocul covorului, pana cand cravata se ridicase, inchizand unghiuri tot mai mari cu pamantul iar cureaua rosie se incingea tot mai tare pe fata dar si in gaurelele croite de la nastere.
Spectatorii prezenti receptionand pragul senzatiilor fierbinti, extaziati strigau pe ritmul muzicii batand din palme:
-Love! Love!

Sunetele dinspre spectatori incet-incet le invadasera perceptia interioara si simtindu-se incoltiti, cravata se ridica pana la ombilicul fetei iar cureaua inrosita de-a binelea cautase un loc in incapere ca sa discute despre modalitatea de a scapa definitiv de centura de castitate. Barbatul, sarutand-o cu un apetit iesit din comun si retragandu-se intr-un colt mai ferit al sobei de teracota, o ridicase in brate cu toata efervescenta fizica, inconjurandu-se cu coapsele ei si o penetrase prin valea frunzelor, cararilor si miresmelor izbucnite in culori. Adele si cantecul ei se impletira subit in dansul lor de iubire, sagetat de privirile lenjeriilor din ce in ce mai volubile.

Tot mai multi se distrau pe covorul primitor si incapator, cand isi facuse aparitia corsetul negru care vroia neaparat sa para mai subtire in mijloc decat era si incepuse sa se legene discret pe ritmul muzicii, lasand spectatorii convinsi ca nu e bine sa te cramponezi intotdeauna de fizicul tau. La vederea ei camasa alba cu picatele gri, abia vizibile si cu o pereche de butoniere argintii la cele doua mansete, parea grabit sa-i devina partener, complotand intr-un dialog lasciv.

In toiul noptii, prietenul paznicului, iesind de la o discoteca centrala, ii propusese iubitei sa faca o vizita la magazinul de lenjerie. De la inceput i se paru ceva in neregula. Cand intrasera amandoi in boxa din spate cu usa neincuiata, ii intampinara o atmosfera de bal de care cel mai repede se convinsesera aruncand niste priviri curioase peste geam.
-Dar ce se intampla aici? intreba prietenul uluit vazand spectacolul inedit.
-Dar tu nu vezi? E un show suprarealist! adauga iubita cu simt artistic dezvoltat si cu un zambet ingaduitor intrase prima in jocul de rol.
-Ce facem, mai stam sau plecam?
-Cum sa plecam iubitule, nu vezi ca acel costum de baie roz fix pe mine ma asteapta iar boxerii cu figuri geometrice tie ti se potrivesc!
-Acum ca spui imi dau si eu seama… iar daca tu vrei…
-Ai incredere in intuitia mea, dragule!
-Iar pasul urmator?
-E clar! Ne dezbracam aici ca sa ne putem lua “mastile” inauntru. Vrei?
-Cum sa nu. Ca doar il vad si pe prietenul meu, costumat cu o cravata maro cu dungi galbene iar pe ea impodobita cu o curea rosie in talie.
-Vom sta la inceput mai la periferie si savuram muzica, dansul si belvederea...
-De acord. Hai la aventura! ii zambea cu subinteles imbratisand-o cu caldura albastrelelor de mai iar boxerilor daruind dreptul la viata.
-Cum imi sta costumul de baie? Tu stii ca intotdeauna mi-a placut rozul!
-Mi se pare diafan si translucid. Are un croi asimetric avand o despicatura triunghiulara sub un san spre coapsa dreapta. Partea de sutien acopera si dezveleste in aceeasi masura in care simt ca sangele fierbe in mine tot mai alert. Imi pun o pecete a sarutului pe cele doua protuberante iesite din sutien si captez caldura pielii tale cu foamea unor palmi umede. Cat e de bine!
-Eu intre timp iti admir boxerii cu figuri geometrice si netezesc trapezii si romburile tocmai unde e asezata proeminenta ta ca o limba de foc.
-Ascultand melodia Wonderful Tonight a lui Eric Clapton, limba mea de foc se va prelinge pe coapsa ta dezvelita apoi se va plimba pana la pelvisul osului sacru si te va gusta centimetru cu centimetru pana tremurul cumulat se va canaliza intr-o zaliste comuna...
-pana presiunea emanatiilor tale se imbiba in fotosinteza straturilor din mine
-traversand revarsari gradate
-izbucniri, fulgere si energii aduse la suprafata
-iar lava din noi va tasni ca niste fantani arteziene in lumini degrade
-si izvoarele tale cristaline imi vor inunda vaile subterane

Multe dintre piesele de lenjerie intima, neluandu-si elanul de a cobori pe covor, sarisera la dans una dupa alta, chiar pe rafturile pe care se aflau. Chiloteii galbeni, tanga cea mov, bikiniul bordo cu fundite negre, combinezonul dantelat se furisau intre boxerii albi cu dungi negre, albastri cu figuri abstracte si in culori obisnuite sau izbitoare, iar furoul scurt, cu floricele, cel negru si furoul de culoarea rubinului faceau furori taman in randul sorturilor de barbati, pe raftul cel mai de sus, chiar sub lumina orbitoare a candelabrului.

La ora doua dupa miezul noptii, ca de obicei, aparuse si paznicul vecin de la societatea de asigurari dar de aceasta data contrar obiceiului, a venit insotit de logodnica sa. Se mira cand reusise sa detecteze niste raze de lumini in spatele vitrinelor iar surpinderea ii crestea odata cu inrarea in boxa din spate. O lume intreaga se fremata pe covorul salii de magazin. O lume innebunita, efervescenta, ahtiata nu numai dupa chef si distractie dar si dibuirea eului ascuns in profunzime de multa vreme.
-Hm. Mi se pare dezolanta imaginea din fata noastra, striga femeia, socata de peisaj.
-Stai, dragoste, sa ne dumirim mai intai! Nu trage concluzii prapastioase atat de repede. Prietenul meu nu este vreun huligan sau neadaptat social.
-Dar scrie poezii!
-Foarte bine face! Asta inseamna ca-si largeste sfera de existenta. Ia sa stam nitel ca sa vedem ce se intampla aici, cu ce scop si finalitate.
-Cum vrei tu asa vom face, capitula repede femeia.
-Imi place increderea ta. Suie-te pe acest scaunel ca sa poti vedea mai bine in sala si descrie-mi impresia ta, in timp ce analizez si eu evenimentele.
-Ceea ce vad... e.... ca…. aaaa… uuuu…. in mijlocul covorului danseaza prietenul tau cu o cravata moderna pe gat cu prietena lui, incinsa cu o curea la mijloc…
-Si ce altceva vezi, ardoarea mea?
-Mai vad o pereche, ea costumata pentru baie iar el cu niste boxeri plini cu diferite desene.
-Iar tu in care costum ai vrea sa te imbraci?
-Eu? Vrei sa aleg? Ok. Mi-ar conveni corsetul negru, sa mai ascund din formele mele rotunde.
-Asa vrei? Atunci eu ma voi imbraca cu camasa cu picatele si cu butoniere argintii la ma...



    Login