Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventuri din bordelul numit liceu 1
Autor : guantanamo - 2017-01-13
Citita de 14564 ori - Nota 5.18 (45 voturi)
Cu totii ne amintim cu drag de anii liceului , unii cititori poate inca sunteti la liceu, altii poate veti ajunge iar altii ati terminat de mult ori nu ati ajuns sa faceti.
Una din cele mai frumoase perioade din viata mea este cea a liceului. Liceul iti ofera ce mai multe probabilitati de a face sex, trebuie doar sa profiti de ele.
Aceasta este prima povestire dintr-o serie ce vreau sa ajunga la cat mai multe episoade.
Pt cei ce nu ma cunosc, numele meu este Alin dar prietenii imi spun Kameleone sau prescurtat Kame. Am 26 ani , scorpion cu ochii schimbatori din verzi in albastri si invers. Sunt nascut de haloween , poate daia si vrajesc usor fetele. Cine vrea sa ma cunoasca mai mult sa ma caute aici prin comm sau sa dea cautare la Alin Kameleone . Aici am ales nickul guantanamo din graba nemastiind daca am alt cont facut.
Dar sa incepem serialul.
Am luat examenul de capacitate cu 9.43( am apucat cand se dadea pe bune si daca nu luai faceai profesionalacinci ani) , dar cu toate astea nu am ales liceele mari din Slatina orasul meu natal ci am vrut sa cunosc oameni noi astfel am ales Caracal pt a studia.Avand si rude acolo mi-a fost usor Am ales un liceu de pe langa spital, nu voi da numele pt a nu aduce prejudicii morale.
Eram un baiat timid , chiar prostonac, stiam teoretic cum sa vorbesc cu fetele dar nu aveam curaj sa le ating sau sa le propun sex. Eram foarte bun cam la toate sporturile in principal fotbal si tenis de camp. Fetele ma placeau dar fiind mai retras uneori eram luat peste picior de fetele versate.
Dupa aflarea liceului unde am intrat m-am dus sa bag dosarul la liceul respectiv. Pe tren o blonda inalta , subtirica si aperisanta se uita la dosarul meu si vede numele liceului.
- Buna! Si tot la MV?
- Buna! Da tot la MV si eu. Asa fete frumoase au pe acolo?
- Nu stiu ca si eu sunt noua.
Vorbind de unalta si schimband impresii aflu ca o cheama Alexandra si e din Radomiresti. Era cam slabuta , avea gropite in obrazi si o alunita deasupra buzitei in stanga sus, ochii albastri si imbracata in galben, culoarea mea preferata. Ne ducem impreuna si bagam dosarele. In maxim 20 minute le bgam , mai vorbim una alta cu secretara si avand tren de inapoiere abea peste doua ore o invit la o plimbare prin parc. Iesim la plimbare , cumpar cate o inghetata si colindam parcul agale. Vorbind de una alta si glumind ea imi face tot mai multe aluzii de compatibilitate. Nu prea imi placea fata pt ca era cam slabuta pt preferintele mele. Mai avusesem doar o iubita inainte si facusem sex doar cu ea. Alexandra facea tot mai multe aluzii, simteam ca ma dorea insa nu aveam stilul si vrajeala de azi si vorba aia experienta lipsea cu desavarsire. Noroc ca fata stia ce vrea.
- Alin, tu zici ca mai cunosti Caracalul , pe unde fac si eu pipi pe aici?
Cunoscand teritoriul si anumite intrari mai ascunse o iau si mergem la stadion , asa cum ma asteptam gasesc poarta deschisa , nimeni pe stadion, toata lumea se auzea in zona standului din apropiere. Unchiul meu lucrand la stadion nu lua niciodata cheile acasa ci le ascundea. Stiam pe unde le ascunde asa ca,mi-a fost usor sa intru la vestiare. Alexandra abeea astepta sa se pise, se repede la wc si isi da drumul. Pe motiv ca vrea sa-i mai arat vestiarele imi propune sa mai stam. Sa fi fost prea prost sa nu inteleg ca defapt gandul ei era doar la futai. Am inteles ce vroia. Ma duc spre ea si nici una nici alta o apuc de buci si ii dau doua palme peste buci.
- Sa-mi bag pula esti bunoaca raw!
- Mancami-ai pizda si curu!
- Bagami-as pula in ea de mancare!
O apuc de mijloc, ii dau tricoul jos, o apuc de sfarcurile sanilor ei mici ca doua prune. Ii place. Ma apuca cu o mana de coaie, imi desface fermoarul , se joaca cu pula mea pana aceasta se face par.
- Ooo, da ai pe pula nu gluma. As fi jurat ca esti virgin.
- Nici multe femei nu am avut, defapt doar una dar faceam sex cam zilnic.
- Eu am ceva experienta, imi place pula si nu mi-e rusine cu asta. O fac cand vreau si aleg cu cine.
Mainile ei imi conducea sangele in pula si aceasta se umflase incredibil de mult. Se apleaca si isi lipeste buzele de pula mea. Se vedea ca e profesionista O sugea mai ce ca Bree Olson si Cynthia Fox la un loc. Cum era de asteptat mi-am dat drumul rapid .
-Mi-a placut! Mai vreau! Vreau ste sug de maduva ! Sunt o nimfomana , imi place sa o sug si sa o simt in mine cat mai mult. Probab...



    Login