Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventura in club
Autor : Jucausa69 - 2014-11-08
Citita de 6548 ori - Nota 6.32 (34 voturi)
Proaspat iesita din dus ,m-am dus inspre dulap sa imi aleg tinuta pt seara asta. Ma convinsese prietena mea cea mai buna sa iesim in club desi nu prea aveam starea necesara pentru a petrece.
Mi-am ales cea mai sexy rochita care stiam ca imi pune formele in evidenta ,lenjeria sexy rosie si am inceput sa ma pregatesc. Gata de distractie am pornit inspre club.
Ajunsa acolo ,initial am vrut sa plec,ma simteam sufocata de multime si de mirosul greu de oameni multi,alcool si hormoni incinsi la maxim. Dar prietena mea m-a convins sa raman . Asa ca am inceput sa beau ,sa dansez si sa ma simt bine. Am uitat de incatanarea cu care spuneam ca nu ies in oras asta seara,am uitat de toate.
La ceva timp dupa sosirea noastra in club,Adriana a disparut cine stie unde iar eu am ramas singura pe ringul de dans,miscandu-ma usor pe ritmul muzicii. L-am vazut urmarindu-ma de pe margine cu o privire ce patrundea mana in maduva ochilor si apoi apropiindu-se de mine hotarat. Cei mai albastri ochii pe care i-am vazut vreodata ma sorbeau acum din priviri.
-Buna,pot sa iti cumpar ceva de baut? Eu sunt Dani.
-Buna. Eu sunt Andrea. Accept cu o conditie,i-am raspuns.
-Care? tipa Dani incercand sa se faca auzit in tot vacarmul ala.
-Sa dansezi cu mine un dans.
-S-a facut !
A plecat sa ia bautura si l-am urmarit departandu-se. Era bine facut,cu un fund mai mult decat apetisant ,muschii ghicindu-i-se prin camasa si brate lucrate.
I-am multumit cand s-a intors si am inceput sa dansam . Dintr-o data i-am simtit mana pe fund si m-a sarutat pe gat. Cand a urcat inspre buze i-am raspus si eu. Asteptasem toata seara momentul ala. I-am atins slitul si era beton. M-am intors cu spatele la el si am dansat asa ca sa il intarat si mai tare. M-a tras inspre si el si mi-a soptit la ureche :
- Vrei sa o facem aici ?
-In club?
-Da....
Aburii alcoolului si adrenalina mi-au luat mintile dar am acceptat.
Ne-am dus intr-un colt retras al clubului,slab luminat si desi era asa multa agitatie in jur,nu ne-am putut abtine sa nu ne atingem si mangaiem acolo. I-am deschis pantalonii si i-am luat pula intarita in mana,o avea tun. Spunea ca era erect de cand ma privea de pe margine, ca aveam ceva special ce il excita la nebunie. L-am intrebat daca vrea sa i-o sug si mi-a raspuns sarutandu-ma violent ca da,ar muri de placere sa o fac. M-am lasat pe vine si i-am mangaiat coaiele tari ca piatra in timp ce ii sarutam usor pula. I-am lins-o toata ca mai apoi sa o iau in gura si sa o sug. Imi aluneca usor in gura si imi placea sa ii simt venele intarite atingandu-mi buzele. Gemea usor si ma mangaia pe fata cand ma uitam la el. Am inceput usor ca mai apoi sa maresc ritmul si sa il simt cum se excita si cum innebuneste de placere. II placea sa i-o sug acolo in public ,acolo in intuneric unde nimeni nu ne vedea. II placea sa il satisfac ,sa il excit la maxim. Mi-am dat bretelele jos de la rochie si m-a ridicat atingandu-mi mai departe sanii . Mi-a supt sfarcurile intarile si mi-a bagat mana in bikini. Am gemut pt ca il asteptam de mult,asteptam sa ma atinga acolo. Si-a trecut degetul printre labiile mele si a zambit cand a vazut ca sunt uda deja,apoi m-a penetrat in timp ce imi sugea sfarcurile. M-a futut in pizda cu degetul si simteam ca stie exact unde ma atinga . Mi-a ridicat rochia pe coapse si s-a lasat in fata mea. Mi-a dat bikinii intr-o parte si a inceput sa imi suga lindicul cu buzele. Am inceput sa tremur si simteam ca ma lasa picioarele...atat de bine era. Cand eram aproape sa termin si-a dat pantalonii jos si m-a luat pe la spate intrand adanc in mine. Voiam amandoi asta,voiam sa ne futem si sa fim unul. Am stiut ca ne vrem de cand ne-am vazut pe ringul de dans. Ma strangea de sa...



    Login