Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Atat cat imi aduc aminte...
Autor : Tzipiripi - 2016-08-05
Citita de 12553 ori - Nota 5.36 (164 voturi)
PARTEA 1

Am fost un copil destul de precoce. Mai ales din punct de vedere sexual. Pe vremea aia era însa mai greu Femeile nu se înghesuiau niciodată sa te dorească, și sa îți arate asta. Chiar dacă te plăceau, te plăceau în tăcere. Așa era pe vremea mea. Nu mă simțisem niciodată copleșit de atenția lor, În autobuz aveam mereu senzația ca trec neobservat , iar la piață nu îmi aduc aminte ca doamna cu țâțe mari, bluze strâmte, și colanți intrați mai mereu în pizdă, sa îmi fi făcut vreodată discount la cartofi, deși eram client fidel. Cred ca nu era zi de la AL DE SUS sa nu trec pe acolo sa cumpăr măcar un kil. De, îmi plăceau mie cartofii. Bărbatu-so, un haidamac la vreo 120 de kile, conducea un papuc albastru cu numere de OLT, purta de fiecare data aceeași cămașă neagră, decolorata de soare, și manevra sacii de 50 de kilograme ca pe pungile de pufuleți. Noroc ca era de cele mai multe ori plecat, iar la doamna era de fiecare data coadă. Iar coada era formata aproape exclusiv din bărbați.

Împlinisem 16 ani, eram în clasa a 9-a și eram un frustrat și jumătate. Făcusem o pasiune nebuna pentru regina cartofilor cu colanții mai mereu verzi, pentru o colegă, care îmi arătase țâțele în baia de la scoală în urma unui pariu pierdut, și pentru o prietena de-a mamei care avea niște craci incredibil de lungi și purta numai fuste deasupra genunchilor, deschise la culoare, și mulate pe cur. Jucase în tinerețe handbal de performanta și era divorțata de vreo doi ani. Mă mai trimitea mama din când în când pe la ea sa o mai ajut la diverse treburi și, deși mă arătam de fiecare dată deranjat, de abia așteptam sa ajung la ea. Era obsedata de curățenie, și trebuia sa ii bat covoarele cel puțin o data pe lună, dacă nu la doua săptămâni. Iar când nu era acasă ii udam florile o data la doua zile. Aia era activitatea cea mai plăcuta, pentru ca ii aflasem raful cu chiloți, și îmi pusesem la punct un sistem prin care investeam zece minute în udatul florilor și vreo ora în mirositul chiloților. Erau momente unice pentru mine, pentru ca era pentru prima data când descopeream mirosul de pizdă matură. Mă rog, de pizdă în general, dar eram fermecat de atunci de femeile mature, și îmi imaginam ca numai de ele voi avea pare. Îmi aduc aminte că închideam ochii și îmi imaginam ca ii miros chiloții în timp ce e îmbrăcată cu ei, și că ea mă pune să fac asta. Noroc ca băile ei nu pot vorbi, pentru ca în perioada aia nu am făcut mai multa labă în altă parte decât acolo. Vom reveni la ea mai târziu.

Luasem la liceu, și, după prima lucrare la matematica, la care am fost singurul din clasa cu zece, proful, care ne era și diriginte, m-a făcut șeful clasei, și m-a înscris la olimpiadă. Fetele mă priveau cu admirație, iar băieții nu mă haleau. După ora de mate aveam ora de biologie, cu o baba nebuna. Am vorbit cu Alexandra în pauză să chiulim și să mergem sa bem un suc. Aveam un club de biliard în apropierea liceului, pe care îl frecventam de fiecare data când trăgeam chiulul. Alexandra nu era chiar cea mai frumoasa fata din clasă, dar avea un cur beton, cu picioarele ușor în "x", cu niște țâțe mai mari decât ale majorității fetelor, și era extrem de băiețoasă. Mai târziu, când s-a făcut echipa de fotbal a clasei, ea a primit postul de portar Anyway, după lucrarea la mate, de care toți se temeau foarte tare, pentru ca își doreau note mari, ca să se pună bine cu dirigul, ne-am dus sa fumam în baie, și să discutăm. Mă rog, eu nu fumam atunci, dar participam la discuții. Când le-am spus ca am făcut tot și o sa iau zece, au izbucnit toți în ras. Bine, eram și foarte funny și mai mereu pus pe bâză, așa că era de înțeles reacția. Mai ales ca subiectele fuseseră destul de tricky. Când am întrebat cine face pariu, a sărit Alexandra, moț. Atunci am stabilit ca dacă iau zece îmi arată țâțele. Bine, și s-a mai oferit Paul să-mi arate pula, BUT I SAID PASS ON THAT Și iată-ne chiulind de la ora de biologie. Alexandra m-a rugat sa mergem pana la ea acasă, zece minute, ca are ceva de făcut. Am luat autobuzul din stația de lângă scoală, am ajuns la ea, am așteptat-o în fața blocului, și ne-am întors la scoală. Dar, în loc sa mergem la biliard, Alexandra mi-a zis să mergem în baie, la o țigară, ca are un pariu de onorat. Am sărit gardul prin spate, și, în câteva minute, aveam în față țâțele spectaculoase ale fetei. Acasă schimbase sutienul, pentru ca ala pe care il purtase, nu ii plăcea. Atunci cred ca m-am îndrăgostit de ea. Bine, eram atât de disperat, încât, cred ca m-as fi îndrăgostit de orice fată dispusa sa îmi arate țâțele. Alexandra se roșise toată, deși cred ca eu eram mai emoționat decât ea. În momentul ăla de tăcere, în care savuram țâțele alea umflate, cu sfârcuri mici, roz, care se întăriseră de la emoții, cred. ca să par șmecher, deși eram căcat pe mine, am întrebat-o ce face dacă mă calific la faza pe oraș. Atunci si-a acoperit repede bijuteriile, și mi-a zis..."nu știu, poate o sa iți fac altă surpriză". Așa a început ceea ce urma sa fie o frumoasa adolescentina poveste de dragoste. O sa revenim la ea pe parcursul povestii.

PARTEA 2

Se apropiau sărbătorile de iarna, afară era un ger năprasnic, iar regina cartofilor era înfofolită pana-n gat. Dar continua sa fie aceeași femeie frumoasa și plină de sex-appeal. Avea niște degete subțiri, ca de pianist cu unghii lungi, roșii - manichiura impecabila, ca de fiecare data. Un par negru, lung, prins în coada cu o bandana alba care ii proteja fruntea de frig, gene încovoiate, atât de groase și negre că ai fi putut crede ca sunt false. Era mereu cu zâmbetul pe buze, și domina orice bărbat ce încerca sa o abordeze, adoptând o atitudine care striga de la o posta "NU MA POȚI AVEA". Dar mitocanii nu se opreau niciodată. Era fascinant sa vezi bărbați în toată firea cum se transformau în fata unei femei frumoase, conștientă de atuurile sale, și suficient de inteligentă cât să știe să jongleze cu câteva metode de manipulare. E o vorba din popor, care circula preponderent în mediul rural, și în zona de sud a tarii, unde misoginismul este mai accentuat, care spune ca "femeile sunt proaste". Ma, rog, e de discutat mult aici, și nu sunt neapărat de acord cu asta. Dar chiar dacă aș fi, totuși, o femeie când e proasta, parca ii mai stă. Dar unui bărbat nu ii stă deloc. Bărbații când sunt prosti sunt de-a dreptul penibili. Și regina cartofilor avea un mod al ei aparte de a le scoate această latură în evidență. Nu am învățat atunci mare lucru din cum sa mă comport cu o doamnă, dar cu siguranță am început sa învăț cum să nu mă comport niciodată cu o femeie. Într-o zi mi-am făcut curaj și am întrebat-o : "cum se face ca o femeie asa frumoasa ca dumneavoastră vinde cartofi?" S-a întors către femeia din spatele ei care punea un kil de ceapa în galantar, și i-a spus: "uite fata, e ora patru, și primul compliment îl primesc de la un copil". "Câți ani ai puștiule?", m-a întrebat..."16", i-am răspuns. "Ma miram eu cum de nu ma inviți și tu la o cafea". "Pai nu vă invit, ca mă gândesc ca vi s-o fi luat de la atâta cafea băută cu alții" i-am răspuns. Și au început amândouă să râdă.
Am plecat spre casă, și, în parcare am trecut pe lângă papucul albastru cu numere de Olt, iar pe bancheta din dreapta mi-a atras atenția un buchet mare de flori, albe, din acelea de toamnă. Nu știam ce flori sunt, nu știu nici acum cum se cheamă, dar știu că le văzusem și în curte la bunica-mea de atâtea ori. La câteva zile, când am trecut pe la doamna pentru reaprovizionare, florile erau așezate pe masă, într-o vază mare, albă, de plastic. Atunci am început să înțeleg mai bine relația dintre o femeie frumoasă și cartofii ei.

Revelionul urma sa il petrec cu Alexandra la o cabana a unchiului ei, undeva la munte. Nu eram foarte incantat, pentru ca nu știam acolo pe nimeni, și îmi era destul de teama, mai ales ca urma sa ii cunosc cam toată familia, dar era pentru prima data când aveam o relație oficială, serioasă, și sentimentul ăsta îmi plăcea. Aveam o "femeie" a mea. Care chiar mă plăcea. Eram peste tot amândoi, făceam totul împreună, iar Alexandra era adorabilă. Era extrem de posesiva, dar pentru vârsta aia, și la momentul ăla al relației asta mă încânta nespus.
Totul intre noi a venit natural, neprogramat, De fapt toți pașii au fost făcuți de ea. Era pentru prim dată când o femeie ma asalta cu atenție, iar eu nu mai puteam de drag. Deși nu o arătam, mă împăunam în postura aia. Și toate astea pentru ca eram "deșteptul clasei". Cel putin asta a fost reacția mamei ei când m-a cunoscut :"aaaa, deci tu erai deșteptul clasei!" În realitate eram doar bun la mate, și asta mulțumită naturii, pentru că altfel eram o putoare și jumătate. Nu învățam la absolut nimic, prindeam totul din zbor, și treceam prin toate precum gâsca prin apa. Dar m-am scos cu olimpiada de mate. Am luat cea mai mare notă pe liceu, iar la faza pe oraș am fost singurul din liceu care a trecut mai departe la faza județeană. Acum eram răsfățatul profesorilor, iar Alexandra avea sa îmi facă o surpriza, căci așa îmi promisese.
Într-o zi, la școală, mi-a zis ca pe seară ar vrea sa ieșim la un suc. Ne-am întâlnit în centru, și, fără să îmi spună, m-a dus la un spectacol al băieților de la Vacanta Mare, care erau în mare voga atunci, și care ajunseseră și la noi în oraș. Spectacolul a fost mega, de ne dureau burțile de la atâta râs, iar la final, când am condus-o acasă, deși stătea cam în partea cealaltă a orașului, ne-am așezat pe o bancă la câteva blocuri mai încolo de blocul ei și ne-am sărutat mai bine de un sfert de ora. Avea niște buze mari, cărnoase și un mod foarte pasional de a săruta. de parca ii venea să mă mănânce și nu reușea să se sature. Din seara aia am rămas împreună, deși niciunul dintre noi nu a spus nimic în sensul asta. Cumva cred ca ni s-a părut firesc. Așa era atunci.

PARTEA 3

Era sfârșitul clasei a 9-a când Maria, prietena mamei, a plecat din țară. Semnase un contract la un club important de handbal din afară. Avea sa fie manager general al centrului de copii și juniori, și antrenorul echipei de fete. Vestea mi-a căzut ca un trăsnet. Toată lumea din anturaj era fericită. Eu eram singurul devastat. Eram cu Alexandra, dar gândul îmi era tot timpul la ea. Sâmbetele de dimineața, până după prânz, le petreceam la ea acasă ajutând-o la muncile grele din gospodărie. Îmi dădea atâta energie femeia asta, ca dacă m-ar fi pus să sparg pietre, și tot mi s-ar fi părut o bagatelă.

In general aveam covoare de bătut, geamurile de la etajul casei de șters pe exterior, iar iarna făceam pârtii si strângeam zăpada prin curte, dacă era cazul. Asta facem aproape in fiecare sâmbătă, după un orar bine stabilit, de la care nu aveam voie sa mă abat. Muncile astea ar putea, cumva, părea solicitante, dar aveam o sursa inepuizabilă de energie.

Știam că in ziua aia urma sa o vad ieșind de sub duș, cu parul ud, in capodurile ei din satin, lungi pana pe la jumătatea coapselor, și cu un număr mai mici decât i-ar fi trebuit, pe care si le închidea de fiecare data neglijent, oferindu-mi de cele mai multe ori priveliști halucinante.

Știam că vom bea împreuna cafeaua, la masa de sticlă din bucătărie, in timp ce ea își va usca părul la flacăra focului mic de la aragaz, când capodul i se electriza si i se lipea de piele, luând forma fundului bombat, si scoțându-i in evidenta “V-ul” dintre picioare.

Știam ca se va așeza apoi pe scaun, in fata mea, va scoate din geantă pachetul de Benson & Hedges auriu, si își va aprinde o țigară, apoi mi-l va întinde, spunându-mi, aproape de fiecare dată, același lucru “ dacă află maică-ta că fumezi, și că eu iți dau țigări, ne omoară pe amândoi” . Asta era momentul meu preferat, pentru că, in secunda următoare, își lua o perie de par din baie, se așeza, ca de fiecare dată pe același scaun in fata mea, dar de data asta cu un picior sub ea, si începea să își pieptene părul. Acum pulpele eram complet dezvelite si aproape de fiecare data accesul vizual către pizdă era asigurat. Poate nu de la început, dar făcea niște mișcări atât de bruște in timp ce se pieptăna, dădea capul în față, pe spate, îl scutura, lăsa apoi peria, mai trăgea din țigară, apoi continua pieptănatul, încât capodul ală era ca si cum nu ar fi fost. Se mai ținea puțin strâns in cordon, dar țâțele erau mai mult pe afară, pulpele total dezvelite, iar bikinii complet lipiți de retina mea. In timpul asta îmi povestea verzi si uscate si mă concentram cu greu sa o aud ce spune, caci gândul meu era conectat la pizda aia umflata care tipa din bikini. În plus trebuia sa fac un joc al mișcării destul de abil pentru a nu mă vedea că o sorb din priviri, pentru că nu as fi conceput sa nu mai am parte de spectacolul ăsta. Chiar îmi era frică sa nu își dea seama si să sară de la capod la trening.

Purta de fiecare data chiloți din dantelă, de cele mai multe ori negri, sau, destul de rar, crem, albi, sau roșii, si avea niște modele cu broderii foarte șic. Cum era obsedată de curățenie și igienă, chiloții ii avea mai tot timpul noi. Nu mi-am dat seama niciodată ce făcea cu cei pe care nu ii mai purta, dar nu am putut niciodată sa ii fur vreo pereche, pentru ca era atât de strictă, încât știa si numărul acelor de siguranță pe care le avea in casă. Mă mulțumeam doar sa mă răsfăț, din când în când, la sertarul ei cu lenjerie, atunci când era plecată din oraș si trebuia să ud florile.

Astea erau imaginile pe care le fotografiam in minte in fiecare sâmbăta, si cu care mă duceam în fiecare seară la culcare, când închideam ochii sa îmi imaginam cum, intr-o bună zi, îmi voi face curaj, si, fără să spun nici un cuvânt, mă voi furișa în spatele ei, mă voi lăsa în genunchi ,și îmi voi cufunda fața intre bucile alea cărnoase. Iar ea va lăsa capodul să cadă pe podea, va cabra spatele și va ridica ușor un picior împingându-și fundul in fața mea. Se va întinde apoi pe podea, va desface larg picioarele, si, zgâriindu-mă ușor, cu unghiile înfipte in parul meu, mă va îneca cu fața in pizda ei, ghidându-mi fiecare mișcare, gemând frenetic si vorbindu-mi extrem de porcos. Mi-o imaginam având orgasme explozive si eram extrem de mândru de ce sunt in stare sa fac.

Închipuirile astea se lăsau în fiecare seară cu reprize furibunde de labă. Dar mă mulțumeam cu atât, căci știam ca nu voi avea curajul sa fac asta niciodată. Nici măcar nu văzusem o pizda goală în realitate, pana atunci. Iar cum accesul la asemenea informații, pe vremea aia, era extrem de limitat, mult timp am crezut ca nu voi afla prea curând cum si cu ce se mănâncă o pizda. Așa că, in prostia mea, eram cumva fericit

Fericirea avea însă să se termine. Intr-o zi de iunie am dus-o cu tata la aeroport, si știam că totul luase sfârșit
I-am scris o scrisoare de vreo douăzeci de pagini in care am pus toate gândurile mele, tot ce simțisem vreodată pentru ea, toate visele erotice pe care le avusesem si din care ea făcuse parte, și toate nebuniile pe care le făcusem fără ca ea sa știe. I-am vorbit despre ce simțeam pentru fiecare bucățică de carne din corpul ei, si cum i-as fi sărutat fiecare centimetru de piele. Știam că era foarte dezamăgită de bărbați si simțeam nevoia să o asigur că există un bărbat pentru care ea înseamnă totul.

Mă gândisem să ii dau scrisoarea în aeroport la ultima îmbrățișare. Nu știam cum urma să fac asta fără să mă vadă tata, dar trebuia să găsesc eu o soluție. Soluția am găsit-o, căci tata a trebuit să ducă mașina în parcare, si am rămas singur cu ea. Doar ca nu am ...



    Login